|
کدام پوشش مناسب تر است ؟؟ **** نظر سنجی اضافه شد ****
|
|
۱۷:۱۷, ۱۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۸ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر شما در بین تصاویر زیر, کدام پوشش شایسته تر است ؟ لطفا بدون تعارف پاسخ بدید ! ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
9
شوخی کردما![]() عزیز سوالتو بازتر کن مناسب چی؟ |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
این ده چیه آخه
![]() اون وسطیا خوبن!نه افراط،نه تفریط ولی انصافا این ده چیه آخه
|
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
عکسای فیس بوک رو اینجا نزارین خواهشاٌ ، ماشالا بچه های تالار یه پاشون تو فیض بوقه یه پاشونهم اینجا!!
|
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نظر من شماره 7 چون هم پوشیده هم رنگای شاد داره و آدم دپرس نمیشه.
|
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بدون توجه به هدفتون از پرسش
![]() ![]() ![]() و برای اینکه سوالتون بی جواب نَمونه ![]() گزینه 3 رو انتخاب میکنم یعنی کرده ام ![]() اما انصافاً طیفش کامل نیست، درست هم نیست! ! |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۱۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سه تای آخر که کلا مخالفم
به علاوه اینکه با پوشش 1و2 هم مخالفم ... ... ... حجاب برتر چادره واینکه حجاب فقط چادر نیست هم درسته اما اینکه پوشیه بزنیم و بیرون بریم هم .... . پوشیه زدن یعنی یه آدم ، سرتا پا سیاه ...این افسردگی میاره ، هم برای خود خانم و هم برای اجتماعی که توی اون حضور داره ... امروزه با داشتن چادر هم حجاب کامله (البته اگه درست سرشون کنن!!!) و پوشیه یه جورایی افراطه (البته نه همه جا) به نظر من میزان حجاب بنابر زمانی که توش هستیم ، تعریف میشه ... من چادریم و میدونم حجابم کامله اما میدونم نسل بعد از من ، مانتو براش یه حجاب کامل محسوب میشه. به نظرتون توی نیواورلئان برای حفظ حجاب ، چادر لازمه ؟؟؟ مسلمه که نیست . همونطور که امروزه برای حفظ حجاب ، همه جا پوشیه لازم نیست. فلسفه حجاب فقط پوشاندن تن و بدن نیست. به نظر من حجاب برای اینه که نگاه های کثیف رو از خودت دور کنی و باعث جلب نگاه های هرزه نشی ... و برای اینکار میشه چادر سر کرد و نیازی به پوشیه نیست . ما امتحان کردیم ، شد ...
|
|||
|
|
۱۸:۳۵, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 6bb3aqg8g3pv7usfg.jpg]](http://www.mediafire.com/convkey/700d/6bb3aqg8g3pv7usfg.jpg)

شوخی کردما