کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موسیقی کره جنوبی
۱:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیز سلام
من تازه اینجا عضو شدم...شاید دلیل عمده اش کمک گرفتن از شما دوستان باشد که مسلما اطلاعات شما درباره موعود شناسی و نمادها شیطان پرستی به مراتب بیشتر از منه
راستش من چند سالی میشه که گرفتار یه مشکل بزرگ ( یه جور اعتیاد به یه سبک که نه ولی خب موسیقی کشورهای شرقی ) هستم...شاید از اون موقعی که از محتویات موسیقی های غرب خسته بودم پناه بردم به شرق (شاید اشتباه بود)..کشورهایی مثل ژاپن و چین و کره جنوبی...انصافا اوایلش خیلی خوب بود...ساده بودن و قشنگ،با مفهوم های ساده از زندگی ولی کم کم سبکشون تغییر کرد تاجایی که الان خیلی از اونایی که من یکی از طرفدارانشون بودم کاملا از نمادهای مشخصی که همه میدونن یعنی چی استفاده میکنن حتی خیلی از آهناشون کاملا تبدیل به ورژن شرقی آهنگ های غربی شد
واسه همین تصمیم گرفتم با بررسی این نمادها ،دوستان زیادی که مثل من درگیر موسقی شرق هستند را کمی ( درحد توانم) آگاه کنم...متاسفانه چون اطلاعات من اونقد نیست ازتون خواهش میکنم به این خواهر کوچیکتون کمک کنین
صادقانه میگم نمیخوام خیلی تند و یک سوه برم جلو...یعنی فقط بگم این نماد یعنی این...پس این موزیک ویدیو رد میشه و به خواننده لیبل بزنم که شیطان پرسته...هنوز از این نوع موسیقی لذت میبرم
من سعی میکنم چیزایی که به نظرم میاد میتونه نمادباشه و معنی خاصی بده رو اینجا بذارم تا با کمک هم نقد درست و حسابی بشه...متاسفانه موسیقی شرق مخصوصا گروه های موسیقی کره جنوبی خیلی تو کشور مون بین جوونا مد شده
امیدوارم بتونم با کمک شما قدمی تو مسیر آگاهی جوونایی مثل خودم بردارم.
ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، 59-11(یامهدی) ، Bahar ، pari74bala ، r .b .35 ، ترنم بهاری ، یاوران مهدی ، جویای حقیقت ، help me ، Reza2035 ، mofa ، ANTI satan ، Maysam-1st ، هانا ، bagheri4 ، pure ، sadra master ، قلب ، soora ، azade ، marvel ، نرگس مهدوی ، | جستجوگر | ، مهرومه ، seyed Hamid ، khandee ، amirak ، sarbaz sabur ، A.E ، علی املشی ، saina

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۱, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
ولی تلویزیون فراگیر تره.بحث من و شما نیست.بحث یه مملکته که قراره به موسیقی اسلامی یا موسیقی کره ای تمایل پیدا کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا
۱۹:۱۶, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۱۹:۳۰ توسط هانا.)
شماره ارسال: #32
آواتار
دوست عزیز من راجع به الان صحبت نمیکنم،ایشون 4-5 ساله رفتن.قبلش چی؟اصلا چرا باید خواننده هایی مثل شجریان برن؟وقتی میبینن اینجا بهشون بها نمیدن میرن،وقتی میبینن اینجا نشون دادن آلات موسیقیو اشکال میدونن میرن و حرفای ضد دینی میزنن.سال زلزله ی بم همین آقای شجریان کلی کمک با کنسرتشون به مردم بم کرد،دعای ربنا رو بسیار زیبا خوندن،راجع به کشورمون خوندن،چرا باید اونقد محدودشون کرد که رفتنو به موندن تو همچین کشوری ترجیح بدن؟
حالا باشه شجریان اخ،بد.بقیه چی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Ali#59
۱۹:۳۳, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۱۹:۳۶ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #33
آواتار

هانا

واقعا بحث با خانوما بی فایده است
میگم به اسلام توهین کرده بار اول هم که نیست!
از قبل عکسای ناجورش با بعضی بازیگران زن سینما پخش شده بود همچین شخصیتی هر کی هم که می خواد باشه جاش تو صدا و سیما نیست اگه همون اوایل هم توهین نمیکرد قطعا در صدا و سبما جای داشت
آمریکا هم به مردم سومالی کمک کرده ولی این شد حرف؟

(۶/آذر/۹۲ ۱۹:۰۱)Tishtar نوشته است:  ولی تلویزیون فراگیر تره.بحث من و شما نیست.بحث یه مملکته که قراره به موسیقی اسلامی یا موسیقی کره ای تمایل پیدا کنن
عرض کردم کی تلوزیون تماشا میکنه!؟
ماهواره خیلی وقته جای تلوزیون رو گرفته حتی با اینکه تعداد شبکه ها زیاد شده مردم بیشتر ماهواره نگاه میکنند
بعضی از برنامه های خاص تلوزیون در بعضی ساعات موسیقی های درخواستی مردم رو پخش میکنند
ولی رسانه ی خارجی خوب بلده مخ مردم رو بکار بگیره
کارشون هم همینه سالیانه میلیاردها دلار خرج رسانه میکنند تا آنچه که آنها می خواهند شما دوست داشته باشید!
۱۹:۴۳, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
ماهواره هر چی هم باشه یک تفریح غیرقانونیه.الان هم که خیلی جاها میریزن تو خونه ها و جمعش میکنند.مطمئن باشید هیچ وقت هیچ چیزی در یک کشور به اندازه رسانه ملی اون کشور فراگیر نیست.تبعات یک حرف اشتباه در شبکه یک تلویزیون صد برابر یک خطا در جم تی وی یا هر شبکه خارجی دیگه ست.
برای همین تاثیرگذاریش هم بیشتره.حالا میخواد از این امکان استفاده کنه یا با بی میلی رفتار کنه ... .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، هانا
۱۹:۴۵, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
بنده تلویزیون نگاه میکنم.باشه گفتم شجریان بد،بقیه رو بگید چرا نه؟
۱۹:۵۳, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار

هانا

کجاشو رو بگم؟
اینکه چرا به هر دلیلی از ایران رفت؟
یا اینکه چرا بهش بها ندادن؟
چرا به حامد زمانی بها دادن؟
شجریان خودش خواست بهش بها ندن

۱۹:۵۵, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۲۰:۰۵ توسط هانا.)
شماره ارسال: #37
آواتار
اقا بگید چرا به بقیه بها ندادن،گیرت سر شجریانه فقط؟شامل شهرام ناظری،گروه رستاکو...
۲۰:۰۵, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۲۰:۰۶ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #38
آواتار

هانا

جوابتون رو باید از طریق پست های قبل گرفته باشید
اصلا چرا از خودشون سوال نمیکنی؟
اونایی که اسم بردید احتمالا 24 ساعته تو فیسبوک هستندBig Grin
میتوین ازش سوال کنید اونم درد و دل کنه جوابشو به ما هم نشون بدید
۲۰:۱۴, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
من راجع به موسیقی اصیل سنتی سوال میکنم نه تازه کارایی مثل حامد زمانی!مشکل من اینه چرا کنسرتارو نشون نمیدن؟یا وقتی یکی دف میزنه گردن به بالاشو نشون میدن؟!!!!!!!!!!شما میگید چرا چشم بادومیا؟پس چی؟من که چشم ایرانی میپسندم باید کجا دنبال موسیقی مورد علاقه م باشم؟دلیل نمیشه شما یه سری خواننده میپسندید بقیه هم علاقه داشته باشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me
۲۰:۲۲, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار

هانا

منکه یه بار گفتم بازم میگم شما فقط می خوایین از تلوزیون پخش شه؟دستزسی به اینترنت ندارید؟الان با چی پست میدین؟Smile
اون کنسرتا کلیپاش تو اینترنت هست.اگه واقعا دسوت دارید تماشا کنید و واقعا قصد دارید پیگیر باشید میرید دنبالش
نمونه:
http://www.aparat.com/McSaturday

http://www.musicmusic.ir/index.php?optio...2&cat_id=9
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]