کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موسیقی کره جنوبی
۱:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیز سلام
من تازه اینجا عضو شدم...شاید دلیل عمده اش کمک گرفتن از شما دوستان باشد که مسلما اطلاعات شما درباره موعود شناسی و نمادها شیطان پرستی به مراتب بیشتر از منه
راستش من چند سالی میشه که گرفتار یه مشکل بزرگ ( یه جور اعتیاد به یه سبک که نه ولی خب موسیقی کشورهای شرقی ) هستم...شاید از اون موقعی که از محتویات موسیقی های غرب خسته بودم پناه بردم به شرق (شاید اشتباه بود)..کشورهایی مثل ژاپن و چین و کره جنوبی...انصافا اوایلش خیلی خوب بود...ساده بودن و قشنگ،با مفهوم های ساده از زندگی ولی کم کم سبکشون تغییر کرد تاجایی که الان خیلی از اونایی که من یکی از طرفدارانشون بودم کاملا از نمادهای مشخصی که همه میدونن یعنی چی استفاده میکنن حتی خیلی از آهناشون کاملا تبدیل به ورژن شرقی آهنگ های غربی شد
واسه همین تصمیم گرفتم با بررسی این نمادها ،دوستان زیادی که مثل من درگیر موسقی شرق هستند را کمی ( درحد توانم) آگاه کنم...متاسفانه چون اطلاعات من اونقد نیست ازتون خواهش میکنم به این خواهر کوچیکتون کمک کنین
صادقانه میگم نمیخوام خیلی تند و یک سوه برم جلو...یعنی فقط بگم این نماد یعنی این...پس این موزیک ویدیو رد میشه و به خواننده لیبل بزنم که شیطان پرسته...هنوز از این نوع موسیقی لذت میبرم
من سعی میکنم چیزایی که به نظرم میاد میتونه نمادباشه و معنی خاصی بده رو اینجا بذارم تا با کمک هم نقد درست و حسابی بشه...متاسفانه موسیقی شرق مخصوصا گروه های موسیقی کره جنوبی خیلی تو کشور مون بین جوونا مد شده
امیدوارم بتونم با کمک شما قدمی تو مسیر آگاهی جوونایی مثل خودم بردارم.
ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، 59-11(یامهدی) ، Bahar ، pari74bala ، r .b .35 ، ترنم بهاری ، یاوران مهدی ، جویای حقیقت ، help me ، Reza2035 ، mofa ، ANTI satan ، Maysam-1st ، هانا ، bagheri4 ، pure ، sadra master ، قلب ، soora ، azade ، marvel ، نرگس مهدوی ، | جستجوگر | ، مهرومه ، seyed Hamid ، khandee ، amirak ، sarbaz sabur ، A.E ، علی املشی ، saina

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۶, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۲۰:۲۸ توسط هانا.)
شماره ارسال: #41
آواتار
شما گفتید استاد شجریان چون توهین کردن جایی تو صدا سیما نداشتن،گروه رستاک و سرود آزاد چرا جایی ندارن؟باید جواب پس بدید.گیریم من دسترسی داشته باشم دو نفر دیگه چی؟
۲۰:۲۸, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار

هانا

لا اله الا الله
شجریان هم وقتی توهین کرد فوری رسانه ای نشد یه مدت بعد رسانه ای شد و صداش درومد
منکه علم غیب ندارم اونا چیکار کردند....شاید ایراد دیگه ای تو کارشون هست
در ضمن من اصلا کاری به این گروه داشتم؟اصلا کاری به شجریان داشتم؟بحث تایپک رو کلا منحرف کردید
۲۰:۳۴, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
شما گفتید تا موسیقی اسلامی هست چرا چشم بادومی؟!منم گفتم مشکل از جای دیگه ام هست همین،خودتون ادامه دادید.ولی بنده اصلا قانع نشدم
۲۰:۴۴, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۲۰:۴۵ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #44
آواتار
(۶/آذر/۹۲ ۲۰:۲۶)هانا نوشته است:  شما گفتید تا موسیقی اسلامی هست چرا چشم بادومی؟!منم گفتم مشکل از جای دیگه ام هست همین،خودتون ادامه دادید.ولی بنده اصلا قانع نشدم
اینا اسلامی می خونند؟Huhگروه رستاک
[تصویر: IMG15171538.jpg]
۲۰:۴۹, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
چشه مگه؟در شناسایی مکن تعجیل طالب،ز آن که من/هرکه را کافر گمان کردم مسلمان یافتم
در ضمن من منظورم گروه و شخص خاصی نیست،اساس موسیقی سنتیه
۲۰:۵۶, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۲۰:۵۸ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #46
آواتار
من دیگه نظری ندارم
همون عکس رو دیدم فهمیدم چرا تو تلوزیون راشون نمیدنBig Grin
حالا کاری به اونا ندارم در خصوص شجریان جواب دادم بحث پیش رفت تا اینجه که چرا موسیقی سنتی اصلا پخش نمیشه
میشه ولی کم
اینکه چرا کنسرت رو نشون نمیدن باید از رئیس صدا و سیما پرسید من تو صدا و سیما کار نمیکم
در ضمن طرفدار موسیقی سنتی خیلی کمه اکثر اونها به کشورهایی سفر میکنند که موسیقی سنتی رو بهتر درک میکنند
موسیقی سنتی ایران در خارج از کشور بیشتر طرفدار تا خود ایران
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، help me
۲۰:۵۹, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۲۱:۰۱ توسط هانا.)
شماره ارسال: #47
آواتار
حالا قبول کنید مشکل از جای دیگه ام هست که بحث خاتمه پیدا کنه.اتفاقا همین عید فکر کنم برای برنامه ی سال نو اورده بودنشون،نه که راه ندن بها نمیدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، help me
۲۰:۳۱, ۱۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۲:۲۸ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #48
آواتار
نقل قول:این همه ادم بخاطر این تاپیک عضو شدن تاپیکش جادویی؟
اینقدر عاشق این چشم بادومیا هستین؟
آقای lord_crusader .خبر ندارین Sad اینقدر این k k-pop k-wave k-drama -کوفت (<--- با عرض پوزش اما مصداق بارزش همین بود)
داره بین دخترا فراگیر میشه که نگو البته طرفداران پسر هم داره زیاد میشه

نقل قول:ماشاءالله هزار ماشاءالله کل حساب کاربریتون رو با نماد های اسلامی یا زهرا یا زیبت و یا صاحب الزمان پر کردین از اونور میشینین چشم بادومی ها رو نگاه میکنید؟با خودتون چند چندین؟
روت میشه همون موسیقی چشم بادومیا رو جلو امام زمان گوش کنی؟
به صبح مومن هستند و به شب کافر
خیلی ها در بعضی مسائل نقطه ضعف دارن، اون آقایی که این بچه ها به خاطرش اومدن اینجا ثبت نام کردن بلاخره دستشون رو یه جایی میگیره اینجوری نگین ،دلزده شون میکنین
---------------
نقل قول:یه نکته مهم درباره رومئو ....رومئو داستان شخصی نیست که روحش و میفروشه داستان شیطانیه که روح میخره ولی وقتی دختری روحش رو نمیفروشه اون بحدی عاشقش میشه که قدرت خود و تمام داراییش و میده تا بتونه با دختر باشه ( این برداشت منه ها)
پس با این برداشت شما، برای شیطان سروده شده

نقل قول:به زودی ادامه مطلب و میذارم فقط باز دوباره میگم من فقط روی این گروه تسلط دارم درباره بقیه کی پاپ نیاز به کمک شدید شما دارم چون خودم زیاد دربارشون نمیدونم
قبلش از همه دوستان عذر میخوام ، امیدوارم ناراحت نشین
چیزی که من از این ها دستگیرم شده که این ها واقعا دارن رو جذب مخاطب به طرز وحشتناکی کار میکنن و عمده قدرت هنرمندانشون دست کمپانی های سرگرمی داخلی هست و خود هنرمندا از خودشون شخصیت کاری ندارن و حتی در کوچکترین کارها مثل طراحی ---- (حرکات موزون )برای کلیپ هاشون دست به دامن طراحان خارجی هستند و قطعا برای کارهای دیگه اشون هم الگو برداری صرف دارند
من تو این مدت رفتم دنبالش ببینم اینها کی هستند و اصلا حرفی برای گفتن دارند!که متاسفانه یا خوشبختانه ندارند(تنها نکته مثبت این کندوکاو ،یاد گرفتن چند کلمه کره ای بود!!!) و کارهایی که تو زمینه راک دارند واقعا ضعیفه فقط 3تا گروه راک دارند که بیشتر شبیه پاپه تا راک و البته کلیپ هاشون به طرز بسیار فجیعی مزخرف و سطح پایین بود با اون حرکات موزون اسلوموشن گروه های دخترانشون که .............. افتضاحتر از پسرونه هاش .
در مورد نماد ها هم به نظرم با این اشتراک فرهنگی که کره و ژاپن و چین با هم دارند خیلی از اساطیر باستانی و بت پرستی تو اینجور کارهای فرهنگی معمولا رواج داره ولی این ها خیلی از مدل های هالیوودی دارن نمونه برداری میکنن
چیزی که برای من عجیب بود که چقدر سایت برای این کی پاپ راه افتاده همشون هم لینک مستقیم و آپدیت ساعتی حیف اینهمه انرژی این بچه ها .واقعا برای وضع فرهنگی خودمون متاسف شدم

البته جای این حرف های بالا تو این سایت نیست اما خواهشا یکم با خودتون رو راست باشین، اگه شما هم کاری در جهت معرفی این گروه ها انجام بدین مثل فعالیت های وبلاگی ، انجمن و.... تو ترویجش شریک هستین و به عنوان یک دوست خواهش میکنم مراقب خودتون و ضمیر ناخودآگاهتون باشین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، Bahar ، A.E
۱۲:۳۷, ۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۱۲:۵۹ توسط chipmunk.)
شماره ارسال: #49

خواستم یه چیزی رو درباره ی پارک جونگ مین عضو گروه ss501 بگم.
پارک جونگمین یک بچه ناخواسته بوده و زمانی که به دنیا اومده از خانوادش رونده شده و تا 14 سالگی پیش پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگی میکرده. از 14 سالگی پیش پدر و مادرش میره و در 16 سالگی ینی 2 سال بعد به مدرسه شبانه روزی میره و در اونجا با یکی از اعضای گروهشون که دقیقا نمیدونم کیم هیون جونگ بوده یا کیم هیونگ جون ( اولی لیدرشونه دومی بیبی گروهشون ) همکلاسی بوده. در بین اعضای خانوادش فقط با مادرش رابطه خوبی داشته. از بچگی میخواسته خودشو به پدر و مادرش ثابت کنه. الآن که خواننده بزرگ و معروفی شده برای مادر و خواهرش یک رستوران بزرگ گرفته که طبقه دومش دفتر کار خودشه و بعد از جدایی گروهشون یک بار دست به خودکشی زده که نجاتش دادن و متأسفانه یکی از دختران ایرانی که خبر خودکشی جونگمین رو شنیده به خاطر جونگمین خودکشی کرده.

اینم عکس پارک جونگمین که در کنسرت ازش گرفته شده. به خراش های روی رگش توجه کنین:

[تصویر: 26j0]

در کنسرت آخرشون که کیم کیو جونگ مرکز گروهشون قرار بود به سربازی بره بیشتر از همه پارک جونگمین گریه کرد.
اول کنسرت میخندید اما از وسطاش کم آورد و دیگه نتونست چهره واقعی خودشو پنهان کنه:

[تصویر: 26jC]

این تازه اول گریش بود که بعد از بس گریه کرد دیگه صداش در نمیومد. و قضیه خودکشیشم مال بعد از جدا شدنشون و بعد از کنسرت آخرشون بوده. مدتی پیش چونگمین به بهانه ی اینکه کمپانی به اندازه کافی بهش حقوق نمیده به دادگاه شکایت میکنه و دادگاه شکایتشو میپذیره و میگه که باید با استعفاش موافقت کنن که اینطوری از اون کمپانی میاد بیرون.

این عکس رو در توییترش گذاشته بوده که به نظر من این چهره غمگین و واقعی این شخصه. درسته که همیشه میخنده ولی در اصل از درون آدم غمگینیه.

[تصویر: 26jB]

اگه فقط یکم بیشتر خدا رو بشناسن و بیشتر به طرف خدا برن از این همه بدبختی که میکشن خــــــــــــــــــــــــــــــــیلی کمتر میشه اما متاسفانه نمیخوان خدا رو قبول کنن!
امیدوارم خدا همشونو به راه خودش هدایت کنه.
۰:۲۱, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
نظراتو توی تاپیک موسیقی کره ای خوندم با این نکته موافقم که دوری کردن از آهنگی که محتوای باطل داره لازمه فرقی نداره ایرانی باشه یا خارجی منتها با این حرف که آهنگ های کره ای مخصوصا چون مال چشم بادومیا هستن حرومترن موافق نیستم اینجور قاطی کردن احساسات مذهبی با احساسات نژادپرستانه اصلا جالب نیست یک مومن و یک مسلمان نباید اینطور به مسائل نگاه کنه

وظیفه ایمانی ما اینه اگه چیزی باطله به خاطر باطل بودنش ازش پرهیز بشه و اگه حقه به خاطر حق بودنش مطلوب باشه نه به خاطر چشم و ابروی کسی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، marvel ، A.E
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]