کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موسیقی کره جنوبی
۱:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیز سلام
من تازه اینجا عضو شدم...شاید دلیل عمده اش کمک گرفتن از شما دوستان باشد که مسلما اطلاعات شما درباره موعود شناسی و نمادها شیطان پرستی به مراتب بیشتر از منه
راستش من چند سالی میشه که گرفتار یه مشکل بزرگ ( یه جور اعتیاد به یه سبک که نه ولی خب موسیقی کشورهای شرقی ) هستم...شاید از اون موقعی که از محتویات موسیقی های غرب خسته بودم پناه بردم به شرق (شاید اشتباه بود)..کشورهایی مثل ژاپن و چین و کره جنوبی...انصافا اوایلش خیلی خوب بود...ساده بودن و قشنگ،با مفهوم های ساده از زندگی ولی کم کم سبکشون تغییر کرد تاجایی که الان خیلی از اونایی که من یکی از طرفدارانشون بودم کاملا از نمادهای مشخصی که همه میدونن یعنی چی استفاده میکنن حتی خیلی از آهناشون کاملا تبدیل به ورژن شرقی آهنگ های غربی شد
واسه همین تصمیم گرفتم با بررسی این نمادها ،دوستان زیادی که مثل من درگیر موسقی شرق هستند را کمی ( درحد توانم) آگاه کنم...متاسفانه چون اطلاعات من اونقد نیست ازتون خواهش میکنم به این خواهر کوچیکتون کمک کنین
صادقانه میگم نمیخوام خیلی تند و یک سوه برم جلو...یعنی فقط بگم این نماد یعنی این...پس این موزیک ویدیو رد میشه و به خواننده لیبل بزنم که شیطان پرسته...هنوز از این نوع موسیقی لذت میبرم
من سعی میکنم چیزایی که به نظرم میاد میتونه نمادباشه و معنی خاصی بده رو اینجا بذارم تا با کمک هم نقد درست و حسابی بشه...متاسفانه موسیقی شرق مخصوصا گروه های موسیقی کره جنوبی خیلی تو کشور مون بین جوونا مد شده
امیدوارم بتونم با کمک شما قدمی تو مسیر آگاهی جوونایی مثل خودم بردارم.
ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، 59-11(یامهدی) ، Bahar ، pari74bala ، r .b .35 ، ترنم بهاری ، یاوران مهدی ، جویای حقیقت ، help me ، Reza2035 ، mofa ، ANTI satan ، Maysam-1st ، هانا ، bagheri4 ، pure ، sadra master ، قلب ، soora ، azade ، marvel ، نرگس مهدوی ، | جستجوگر | ، مهرومه ، seyed Hamid ، khandee ، amirak ، sarbaz sabur ، A.E ، علی املشی ، saina

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۹, ۲۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #91

ببینید مکن خودم اکسو الم اکسو توی اهنگ ماماش ا علائمی استفاده کرده اون علائم مربوط ب افسانه های خفتشونه یعنی اینکه مثلن نماد یکیشون اتیشه و یکی نهال اونا شیطان پرست نیستن مسیحین من میدونم درزم خود منم از غلائم شیطان پرستی استفاده میکنم اما نیستم ..... کی پاپای ها ازین علایم استفاده میکنن اما نیستن مثلا هیونی ک شما میگین یا جونگمینی ک میگین ازین علائم استفادخ کردن مسیحین پ لطفن تهمت نزینید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۱۹, ۲۶/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۴ ۱۸:۲۵ توسط f.lajevardy.)
شماره ارسال: #92

(۱۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۱)آیلار نوشته است:  آقای lord_crusader .خبر ندارین Sad اینقدر این k k-pop k-wave k-drama -کوفت (<--- با عرض پوزش اما مصداق بارزش همین بود)
داره بین دخترا فراگیر میشه که نگو البته طرفداران پسر هم داره زیاد میشه

خیلی ها در بعضی مسائل نقطه ضعف دارن، اون آقایی که این بچه ها به خاطرش اومدن اینجا ثبت نام کردن بلاخره دستشون رو یه جایی میگیره اینجوری نگین ،دلزده شون میکنین
---------------
پس با این برداشت شما، برای شیطان سروده شده

قبلش از همه دوستان عذر میخوام ، امیدوارم ناراحت نشین
چیزی که من از این ها دستگیرم شده که این ها واقعا دارن رو جذب مخاطب به طرز وحشتناکی کار میکنن و عمده قدرت هنرمندانشون دست کمپانی های سرگرمی داخلی هست و خود هنرمندا از خودشون شخصیت کاری ندارن و حتی در کوچکترین کارها مثل طراحی ---- (حرکات موزون )برای کلیپ هاشون دست به دامن طراحان خارجی هستند و قطعا برای کارهای دیگه اشون هم الگو برداری صرف دارند
من تو این مدت رفتم دنبالش ببینم اینها کی هستند و اصلا حرفی برای گفتن دارند!که متاسفانه یا خوشبختانه ندارند(تنها نکته مثبت این کندوکاو ،یاد گرفتن چند کلمه کره ای بود!!!) و کارهایی که تو زمینه راک دارند واقعا ضعیفه فقط 3تا گروه راک دارند که بیشتر شبیه پاپه تا راک و البته کلیپ هاشون به طرز بسیار فجیعی مزخرف و سطح پایین بود با اون حرکات موزون اسلوموشن گروه های دخترانشون که .............. افتضاحتر از پسرونه هاش .
در مورد نماد ها هم به نظرم با این اشتراک فرهنگی که کره و ژاپن و چین با هم دارند خیلی از اساطیر باستانی و بت پرستی تو اینجور کارهای فرهنگی معمولا رواج داره ولی این ها خیلی از مدل های هالیوودی دارن نمونه برداری میکنن
چیزی که برای من عجیب بود که چقدر سایت برای این کی پاپ راه افتاده همشون هم لینک مستقیم و آپدیت ساعتی حیف اینهمه انرژی این بچه ها .واقعا برای وضع فرهنگی خودمون متاسف شدم

البته جای این حرف های بالا تو این سایت نیست اما خواهشا یکم با خودتون رو راست باشین، اگه شما هم کاری در جهت معرفی این گروه ها انجام بدین مثل فعالیت های وبلاگی ، انجمن و.... تو ترویجش شریک هستین و به عنوان یک دوست خواهش میکنم مراقب خودتون و ضمیر ناخودآگاهتون باشین

سلام من کاربر جدیدم...
واقعن بحث هایی که انجام میدید یه سری حرفای احمقانه و افراطیه...من قصد توهین به هیچ شخصیو ندارم...اما وقتی این متنا و حرفا رو درباره موسیقی خوندم واقعن عصبانی شدم...
اولن طرف حرفم با اشخاصیه که میگن موسیقی کره ای و به طور کلی کی پاپ حرومه...
شما از کجا میدونید؟شما چن تا آهنگ کره ای گوش دادی؟ شما چقدر اطلاعات از گروه های کره ای و آیدل هاشون دارید؟شما چقدر از معنی هاشون رو خوندید؟شما چن تا موزیک ویدیو از کی پاپ دیدی؟
لطفن اول از اطلاعاتتون مطمئن بشید و اول اطلاعاتتون رو کامل کنی بعد هر چی دلتون خاست و بنظرتون اومد بنویسید...
طرف دوم صحبتم با افرادیه که بدون دلیل و مدرک حرف میزنن...شما این که نماد گروه اکسو نماد شیطان پرستیه رو بطور کامل برای من اثبات کنید...بگید منبعتون کجاست؟
آیلار خانم شما میگید حیف وقت ما نوجوونا و جوونا که پای آپ کردن ام وی های این گروها بره؟؟؟ما اگه وقتمونو سر چی بزاریم از نظر شما تلف کردن نیست؟
یکی از مطالبی که توی این سایت بود و دروغ محض بود درباره پارک جونگ مین از گروه دبل اس...کی همچین حرفی زده؟؟؟شما این اطلاعات مسخره رو از کجا میارید؟فک کردید چون توی دو تا وبلاگ نوشته شده واقعیته؟اون روز که جونگ مبن تو کنسرت گریه کرد به خاطر جدا شدن گروه دبل اس از هم بود...نه سربازی کیو جونگ...اون روز تو اون کنسرت جونگ مین، کیو جونگ و هیونگ جون گریه کردن و نارحت بودن چون بخاطر یه سری شایعات مسخره که توسط رسانه ها ساخته شده بود و خیلی دلایل دیگه نمیتونستن بیشتر از این پیش هم بمونن...اونا پنج سال تمام پیش هم بودن...پس مطمئنن جدا شدن از هم براشون باید خیلی سخت باشه...تمام اعضای دبل اس مسیحی هستن...ینی به خدا اعتقاد دارن...پس حرفای عجیب غریب نزنین که بخاط اینه که اینا به خدا اعتقاد ندارن این همه مشکلات دارن...و باید اضافه کنم نصف بیششتر آیدل های کره ای مسیحی هستن و نصف دیگشون بودایی...
ومطلب بعدی درباره ام وی های کی پاپ...این حرکاتی که اینا تو موزیک ویدیو هاشون اجرا میکنن حرکات موزون نیست...اسم رقصش بریک دنس هست...و اگه یه ذره اطلاعات داشته باشیدمیفهمید که بریک دنس حرکات موزون نیست و نگاه کردنش هم حرام نیست...
من حرف برای گفتن زیاد دارم...دلیل برای رد کردن حرفاتئون بیشتر اما واقعن دیگه دارم خسته میشم...
من یه تریپل اسم...یعنی فن گروه SS501 ...
من درسته که زمان زیادی نیست که یه تی اسم اما مطالب خیلی زیادی از دبل اس میدونم...
از مدت تریپل اس شدن من حدود 8 ماه میگذره...
درسته که خیلی نیست اما اطلاعاتی که ازشون دارم خیلی زیاده...حداقل خیلی زیاد تر از اونایی که خیلی تلاش کرده باشن یه هفته گشتن تو اینترنته...
من تو مدرته تیزهوشان درس میخونم و معدلمم با این که خیلی خوب نشد به نظرم... اما شد 19/84...
نمیخام الکی از خودم تعریف کنم...اما اینکه میگین هر کسی که دنبال این چیزاست و وقتشو تلف میکنه به هیچ جایی نمیرسه...من با همین وقت تلف کردن خیلی لذت میبرم...اعضای گروه دبل اس خیلی سختی کشیدنو تلاش کردن تا به اینجا رسیدن...نه فقط دبل اس بلکه تمام آیدل ها...پس لطفن هر چی که دلتون میخاد یا از جایی میشنوید به اونا نسبت ندید و بهشون تهمت نزنید...
من فقط به همین دلیل عضو این سایت شدم...تا بتونم تو این بحث شرکت کنم...
اگر تند حرف زدم واقعن معذرت میخوام اما بعد از دیدن این مطلب واقعن عصبانی شدم...نتونستم ببینم که کسی داره به افراد مورد علاقه من توهین میکنه و به اونا تهمت میزنه...واقعن خودمم نمیدونم چجوری سر از این وبلاگ دراوردم...در هر صورت اگر کسی میتونه منو قانع کنه...بازم به خاطر تند بودنم معذرت میخوام...
۱۸:۵۹, ۲۶/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۴ ۶:۰۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #93

(۲۶/شهریور/۹۴ ۱۷:۱۹)f.lajevardy نوشته است:  
سلام من کاربر جدیدم...
اولن طرف حرفم با اشخاصیه که میگن موسیقی کره ای و به طور کلی کی پاپ حرومه...

برادران و خواهران که الکی نمیگن حرام است . این هم یکی از منابع
http://www.bahjat.org/index.php/ahkam/es...---1-.html
1757. 1) كدام موسيقى حرام است و آيا گوش دادن به آن براى رفع خستگى ناشى از كار يا افسردگى و مانند آن اشكال دارد؟ ج. آن چه مطرب است، از حيث غناى حرام است و از حيث لهو با آلات موسيقى، پس مطلقا حرام است و اگر استعمال آن ها در غير لهو باشد، بنابر احتياط جايز نيست.
شكستن وسايل موسيقى 1783. حكم وسايل طرب و استفاده و خريد و فروش و ساختن و تعليم و تعلم آن ها از قبيل تار، سه تار، سنتور، تنبور، قانون، قيچك، كمانچه، نى، تنبك، دف، پيانو، ويولون، ويلا، كلارينت، فلوت، هورن، ترومپت، و سازهاى كوبه اى، چه صورتى دارد و خانه ها و مؤسسات و اشتغال و درآمد از اين راه چه حكمى دارد؟ شكستن آن ها ضمان آور است يا خير؟ ج. چون وسايل ذكر شده، ابزار و آلات ويژه لهو مى باشند اشتغال و درآمد آن ها و كلّ امور مذكور حرام است و از بين بردن صورت و شكل ظاهرى آن ها واجب است و در اين خصوص ضمانى ندارد.
۲:۲۵, ۲۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #94
آواتار
کاربرf.lajevardy من محض اطلاع گفتم نماد exoهرم است تصویر متحرکش هم گذاشتم اما یه بارم نگفتم شیطان پرستیه Huhاینکه شیطان پرستن یا نه برام مهم نیست وبه منم ارتباطی نداره واما دوستانی که دراین تاپیک( نقد موسیقی کره جنوبی )مشارکت میکنن لطفا هنگام نقدتون توهینی به شخص یا گروهی نکنید تا از رفتارهای متعصبانه هم جلوگیری بشه ممنونWink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۴:۴۷, ۲۷/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۴ ۵:۱۲ توسط f.lajevardy.)
شماره ارسال: #95

این همه ادم بخاطر این تاپیک عضو شدن تاپیکش جادویی؟
اینقدر عاشق این چشم بادومیا هستین؟
منکه دیگه حالم بهم میخوره از بس قیافه های یکنواختشون رو میبینم
اولن اینکه تاپیکش جادویی نیست...نصف بیشتر کاربر هایی که عضو شدن به خاطر حمایت از سلیقه و آیدل هاشون بوده...مثل خودم...
دوم اینکه شما از قیافه های به اصطلاح یکنواختشون حاتلون بهم میخوره دلیل نمیشه من و امثال منم بدمون بیاد... این دقیقا توهینه...نه تنها به من...بلکه به تمام آیدل های کره ای و فن هاشون...

من تنها چیزی که از کاربر ها این سایت میخوام اینه که به من ثابت کنن این علامتهایی که ادعا میکنن علامت شیطان پرستیه رو به من ثابت کنن...من کلی نظر گذاشتمو دلایلمو توضیح دادم بعد یه شخص محترم فقط یه تیکه هایی از حرفای منو برداشتن که هیچ ربطی به موضوع نداشته و یه سری جواب های عجیب...من کاری به این کارا ندارم...
اما کسایی که میگن صفحه شطرنجی، ستاره ای که دبل اس درست کرده بودن، اسکلت و خیلی چیزای دیگه علامت شیطان پرستیه به من ثابت کنن...با دلایل منطقی...خواهش میکنم قانعم کنید...

(۲۷/شهریور/۹۴ ۲:۲۵)A.E نوشته است:  کاربرf.lajevardy من محض اطلاع گفتم نماد exoهرم است تصویر متحرکش هم گذاشتم اما یه بارم نگفتم شیطان پرستیه Huhاینکه شیطان پرستن یا نه برام مهم نیست وبه منم ارتباطی نداره واما دوستانی که دراین تاپیک( نقد موسیقی کره جنوبی )مشارکت میکنن لطفا هنگام نقدتون توهینی به شخص یا گروهی نکنید تا از رفتارهای متعصبانه هم جلوگیری بشه ممنونWink
من واقعن از شما عذر میخوام...اگر تا این جا به کسی توهین کردم یا کسی نارحت شده معذرت میخوام...من سعی میکنم توهین نکنم اما تا جایی که بهم توهین نشه...
۲۲:۵۶, ۲۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #96
آواتار
سلام
من بعد یه خیلی تحقیق گشتن بالاخره تونستم یه جواب قطعی برای این سوال که کدوم اهنگا قابل قبولن در بیارم!کاش نمیرفتم دنبالش چون باعث شد اهنگایی که به صورت وحشتناکی دوسشون داشتم و دارم حرام بشن!!
کلا:
خود اهنگ باید خوب باشد !

خواننده باید فرد خوبی باشه!

متن اهنگ باید خوب باشه!

هدف خواننده از اهنگش خوب باشه !

شادی و غم کاذب نیاره!

از یاد خدا غافل نشیم!

خیالاتی نشیم و ذهنمونو درگیر نکنه!

هیجانات جنسی را افزایش ندهد!

اینجور که من حساب کردم تهش فقط چهارپنج تا حامد زمانی میمونه![تصویر: mat.png]
و در مورد دابل اس!
من کاری به اهنگای جداگانه ی اعضا ندارم که نماد داشت نداشت یا با هدف بود یا بی هدف!ولی خود دابل اس گروه بدی نبود و از بقیه گروهای کره ای خیلی بهتر بود و فک کنم تریپل اسا بدونن که یورمن زیرگروه دابل اس دی ماه امسال برمیگرده و بعد از سربازی هیون و جونگمینم کل گروه برمیگرده
من که کلا اهل اهنگ نبودم و نیستم فقط دابل اس گوش میدادم فقط و فقط دابل اس و هیچ گروه دیگه ای گوش نمیکردم که متاسفانه همون دابل اسم حرام شدSadالانم مثلا تو ترکم کمتر گوش میدم بیست روز بیست روز!!از فردا هم که محرم شروع میشه کلا تا دوماه نمیشه گوش کرد!من نمیدونم چرا خدا اینارو حرام کرد اما حتما یچیزی میدونه که ما نمیدونیم پس فک کنم نباید گوش کنیم این اهنگارو!
بعدشم...
ببینین شاید فک کنین چون من طرفدارشونم دارم الکی و از روی احساسات میگم اما واقعا...اینا زیادم ادمای بدی نیستن!اگه کامل بشناسیشون میفهمین ادمای کثافت و عوضی نیستن!چی بگم من...!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، فاطمه خانم
۲۰:۴۶, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #97

(۱۴/مرداد/۹۲ ۱۷:۴۳)admiral نوشته است:  
باز سلام

میخوام از بررسی گروه مورد علاقه ام شروع کنم...گروه دابل اس 501 که نزدیک سه ساله از هم پاشیده ( تقریبا....هرچندخیلی از طرفدارا هنوز مطئنا که گروه دوباره تشکیل میشه)
این گروه 5 تا عضو داشت...کیم هیون جونگ ( لیدر گروه که جدیدا خیلی کارهاش و موزیک ویدیو هاش مشکوکه..حتی خیلی بهش نقد شد از طرف طرفداران غیر مسلمان) کیم هیونگ جون...کیم کیو جونگ ( که بعد چندتا آلبوم سولو الان درحال انجام ( سربازیه و تقریبا کار نمیکنه)هیو یونگ سنگ . پارک جونگ مین (که دو تا شخصیت داره که تایشالا کامل توضیح میدم)
این گروه تا زمانی که دابل اس 501 بودن کلا کارشون عالی بود و حتی جز چندتا چیز معمولی که میشد ازش چشم پوشی کرد از نماد خاصی استفاده نکردند

صفحه شطرنجی در موزیک ویدیوA song calling for you

[تصویر: 77493089476272051864.jpg]

صفحه شطرنجی در موزیک ویدیLucky days

[تصویر: 54227323775239420666.jpg]

دست کرانادو در موزیک ویدیوLuck days (که میشه خوشبینانه اون نمادI Love you نیز بدونیمش)

[تصویر: 94882117240324287630.jpg]

ولی بعد از جدا شدن اعضا از هم به بهانه تجربه کار انفرادی، دو نفر از اعضا ، کیم هیون جونگ و پارک جونگ مین به شدت به سمت نماد گرایی رفتند...انصافا بعضی جا ها هم خیلی قشنگ از نمادها چه نماد های ژاپن و چین و کره چه نمادهای ماسونی و غیره استفاده کردند

کم کم اونا رو هم میخوام بررسی کنم البته با کمک شما دوستان

۲۳:۰۴, ۲۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #98

سلام به همه برید کنار انلی اومد من یک معتاد هستم ...ساله کمک میخوام
۱۶:۳۲, ۲۲/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #99

سلام من انلی هستم تازه وارد این بحث شدم من از گروه اکسو خیلی خوشم میاد یه مدت هست که فهمیدم چندتا گروه از smدارند از نماد های شیطان استفاده میکنن از این میترسم که گروه اکسو هم از این نماد ها استفاده کنه ایا این شدت علاقه به گروه کره ای چینی درسته یانه جواب میخوام ممنون
۱:۳۳, ۲۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #100
آواتار
(۲۱/فروردین/۹۵ ۲۳:۰۴)انلیا1999 نوشته است:  سلام به همه برید کنار انلی اومد من یک معتاد هستم ...ساله کمک میخوام

سلام خواهر عزیز

شما در درون به شکل طبیعی نیازمند چیزی هستید که به طریق اشتباه آن را رفع می کنید

شما باید به صورت تدریجی جایگزین آن و چیزی که شایسته شخصیت شماست و شایسته انسانیت باشه رو انتخاب کنید

این زمانی که داره به سرعت می گذره و همه این لحظه ها تموم میشه شما باید چیزی به دست بیارید که حقیقی باشه نه خیالی

وقتی هر روز و هر لحظه ذهن شما اصلاح شد آرامش رو در این برنامه های سخیف جست و جو نمی کنید

در هر حال شما همیشه به یک راهنما نیازمندید و به یک اجرای کار هنری توسط خودتان

توصیه می کنم در کنار امور مفید و معنوی به کلاس های هنری مثل گلیم بافی چرم دوزی منبت کاری و... بروید هر چند ممکن است از قبل به این امور پرداخته باشید و حالا تفریح شما چنین برنامه هایی باشد که در این صورت نشان از وخیم تر بودن موضوع است که ان شاءالله با تدبیر دقیق تر قابل رفع است
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]