|
اکتشافاتی که غرب از ما دزدید
|
|
۱۶:۳۱, ۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۴, ۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۵ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:اون چیزی که ابن سینا گفته بیان کننده ی هیچ قانونی در فیزیک نیست. هیچ معنایی را برای "طبع خاص" در علم فیزیک یا ریاضیات نمی شه متصور شد. (مگر این که از قبل با قانون نیوتن آشنا باشیم)طبع خاص یعنی طبیعت یک جسم مشخصه که! 1- فرمودید طبع خاص معنی ندارد در فیزیک چرا؟ چون فیزیک ما فیزیک غربیه مشخصه که در فیزیک غربی اصطلاحات زبان عربی و فارسی خیلی کمه. 2- من خدمتتان عرض کردم علم و امکاناتی که زمان نیوتون بوده در زمان ابن سینا و امام فخررازی و دانشمندان مسلمان نبوده و آن موقع فیزیک غربی معنای خیلی کمی برای مسلمانان داشته. 3- کتاب وقتی ترجمه میشه و اصطلاحات بر میگردند به زبان های مختلف اروپایی طبعا وقتی اونا پیشرفت میکنند و برخی از آنها کمی از کشفیات ما را به نام خودشون می زنند اصطلاح مورد نظر خودشون را روی آن بخش از علم می گذارند. 4- ضرورت مقایسه دو یا چندچیز دانستن آن هاست هیچ کسی ندانسته نمیتواند چیزی را با چیز دیگری مقایسه کند پس بنظر من حرف شما خیلی مشکل داشت در این بخش. 5- معنی اصطلاحات زبان فارسی را با اندکی فکر و فهمیدن جایگاه آن ها در جمله میشود فهمید و این نیست که من با مقایسه ی دو جمله به این نتیجه رسیدم. نقل قول:دوم، شتاب و سرعت معنای خاصی و "متفاوتی" در علم فیزیک دارن.این هم ناشی از نخواندن کامل متن است بنده در متن ذکر کردم که شتاب و سرعت دارای تفاوت هستند در علم فیزیک. نقل قول:چیزی که مسلم هست اون هست که در قانون دوم بیان شده هیچ توضیحی در مورد حرکت داده نشده که با معنای شتاب منطبق باشه. این تلاش شما برای انطباق باز هم به دلیل آشنایی با قانون نیوتن هست.نخیر حرف شما نادرسته چیزی که مسلمه اینه که حرکت اصطلاح فیزیک غرب نیست بنده هم نگفتم حرکت به معنای شتاب و سرعت هست نقل قول:سوم، بنده عرض کردم. علم عبارت نیست از بیان گزاره های فلسفی حاصل از خرده مشاهدات، بلکه اندازه گیری کمیات و رابطه ی بین آن ها.تعاریف که اینطور نیست محاسبات و راه رسیدن به تعاریف اینجوریه همه چیز بسته به اندازه گیری کمیت و رابطه ی بین آن کمیت ها نیست. پس این سخن شما زیاد درست نیست بخش های درست داره ولی کاملا درست نیست. نقل قول:اون چیزی که در قانون دوم ذکر شده بیان گر هیچ گونه رابطه بین شتاب و جرم نیست.خواهشا قابل درک بنویسید من پروفسور 40 ساله نیستم زمینه ی مباحثه ، ساده بحث کردنه نه اینطوری بحث کردن. اصلا متوجه منظورتون نشدم. اگه منظورتون اینه که در قانون نیوتون حرفی از شتاب نشده ایناها: a=F/m با بیشتر شدن جرم فاکتور های زیادی از جمله تماس با سطح و ... تغییر می کنه و این ناخودآگاه بر نیرو هم تاثیر میگذارد ولی تغییر نیرو و شتاب بر روی جرم تاثیر نمی گذارد. یانه اگر منظوتون اینه که در سخنان دانشمندان مسلمان حرفی از شتاب زده نشده خواهشا مطلب بنده را کامل بخوانید بعد هم بنده هیچ صحبتی در رابطه با سرعت نکردم فقط گفتم اختلاف حرکت یعنی شتاب نگفتم اختلاف حرکت به معنای سرعت هست. نقل قول:همانطور که ذکر شد شکل گیری این قیاس تنها به دلیل آشنایی پیشین مخاطب با قوانین نیوتن هست و سوء استفاده تاریخ نگار از این قضیه.اول اینکه تاریخ نگار نه ؛ محقق چون تاریخ نگار در رابطه با این مبحث بصورت کلی صحبت می کند(البته سوءاستفاده ای هم نبوده) قیاس و مقایسه حتما باید با دانستن هر دو مسئله باشه من باید فاکتورهای شبیه به هم دو مسئله را کنار هم بگذاریم پس باید با هر دو مسئله آشنا باشم. نقل قول:تنهایی فکر کردید خیلی دانشمندید اون خرده ی ذکر شده جواب شبهات بچه های پنجم ابتدایی. نیاز نیست منبع بدید من اینو قبلا خواندم.کار خراب نشده با در نظر گرفتن اصطکاک و ... امکان خنثی شدن عمل و عکس العمل هست. نقل قول:اما بدون در نظر گرفتن این که شما هم همه ی اروپایی ها رو محکوم کردین و بدون در نظر گرفتن این که دروغ های گفته شده رو تایید کردین،برخی دانشمندان اروپایی این کار را کردند گرچه هیچ کس علیه آنها حرف نزد.ولی من هم ویرایش کردم همین دقیقه. نقل قول:مشروط به آن که خیل عظیم تهمت هایی که به دانشمندان غربی زده شده پس گرفته بشه و دزدی هایی که از یونایی ها شده رو به صاحبان اصلیش نسبت بدید.هیچ تهمتی به دانشمندان غربی زده نشده. دزدی از یونان صورت نگرفته به آن صورت منی که الآن دانش آموزم در کتاب خوانده ام اراتوستن شعاع زمین را محاسبه کرده حتی هم اکنون در کتاب های درسی هست که شعاع زمین توسط ارتوستن محاسبه شده. و می دانم اسطرلاب از ابداعات مسلمانان نیست نقل قول:ثانیا حتی اگر عین فرمول نیوتن هم در کتاب دانشمند مسلمان موجود بود باز هم دزدی علمی نیوتن رو ایجاب نمی کرد. در غیر این صورت باید بتونید مدرکی بیارید که نیوتن به طور مستقیم یا غیر مستقیم با این کتاب آشنا بوده. همانطور که ما نمیتوانیم برای مسلمانان خطی مستقیم از هیچ به شکوفایی خود بکشیم همانطور هم شما نمیتوانید برای نیوتون این کار بکنید. قطعا از منابع خاصی استفاده کرده و اگر این منابع هم منابع مسلمانان بوده اشکالی نداره ما او را جاعل نخواندیم دزد هم به او نگفتیم فقط گفتیم قبلا قوانین نیوتون توسط مسلمانان کمابیش ذکر شده بود. البته قوانین ذکر شده توسط مسلمانان هیچ گاه به اندازه ی قوانین ذکر شده توسط نیوتون نبوده.(این حرف همیشگی من بوده) |
|||
|
۱۶:۰۹, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام منظورتون محمد زکریای رازیه ؟ امام فخر راضی که مفسر و متکلمه که خیلیم نوشته هاش جای بحث داره .
|
|||
|
۱۶:۲۲, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
|
۲:۱۵, ۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۲ ۴:۳۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
هر دو طرف بحث اشتباه میکنن!!!!!
گیرم دانشمندان اینجا یا آنجای دنیا بودند فاضل / از فضل اونها ما را چه حاصل؟ ![]() در همهجای دنیا رونق تمدنها در حال کم و زیاد شدن هست. من واقعاً نمیدونم چطور میشه بوعلی سینا رو متعلق به ایران دونست، وقتی گسترهی تأثیر کتابهاش در سطح دنیا بوده؟ مثلاً آیا چون ایرانی بوده، حالا متعلق به مردمان درون مرز الآن ایران هست؟ دیگه متعلق به مردمان یک کیلومتر اون طرفتر از مرز نیست؟ یا مثلاً آیا چون درون مرز اون زمان ایران بوده، حالا متعلق به مردمان درون مرز اون زمان ایران هست؟ بلکه بُعد دانش تمام دانشمندان متعلق به تمام کسانی هست که اون رو فرامیگیرند، و تمام دوستدارانِ تیزهوشیشون میتونن دوستشون داشته باشن. علم متعلق به خداست، و به هرکس که بخواهد عطا میفرماید. یه نفر ممکنه آدم خوبی باشه و بخاطر پیشرفت و آسایش نوع بشر بره دنبال فراگیریاش، یه نفر ممکنه آدم بدی باشه و بخاطر سلطه بر نوع بشر بره دنبال بکارگیریاش. |
|||
|
|
۵:۰۲, ۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۳ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
4. نویسنده قوه محرکه رو هر جا خواسته نیرو و هر جا خواسته انرژی ترجمه کرده.
نقل قول:یعنی واقعا حرکت رو مبین سرعت نمی دونی؟ این که خیلی واضحه.اگر این طور باشه پس وقتی اون ها می گن velocity باید بگیم این معنی سرعت نمی ده و ....حرکت = جابه جایی متحرک = جابه جا شونده محرک = جا به جا کننده سرعت حرکت = سرعت شتاب حرکت = شتاب. ضمنا برام سواله نویسنده توی یک کتاب علم کلام و فلسفه چطور می تونسته انتزاع فیزیکی از چیزی که نوشته داشته باشه؟! نقل قول:اندازه رو هم خود شما بهتر می دونی مراد چیه، خوب در زمان قدیم که کلماتی مثل جرم و ... مفهوم کنونی رو نداشتند ، رفته رفته مفاهیم اختیار شده و استاندارد سازی شده...(که در دنیای قدیم جرم مهم تر بوده و برای اندازه گیری حجم امکانات نبوده ، ترازو ها نشان دهنده جرم هستند).کلماتی مثل جرم معنی نداشتن؟ کی چنین حرفی زده؟ کی گفته برای اندازه گیری حجم امکانات نبوده؟ نقل قول:تنهایی فکر کردید خیلی دانشمندید اون خرده ی ذکر شده جواب شبهات بچه های پنجم ابتدایی. نیاز نیست منبع بدید من اینو قبلا خواندم. عزیز دل، ظاهرا این عدم آشناییت با قوانین فیزیک باعث اظهار این اظهار عجیب و غریبت شده. در چنین آزمایشی اصلا اصطکاک وجود خارجی نداره. حرفی که زده شده مشخصه: نقل قول:حلقه (شی) که بین دو نیروی متضاد ساکن می ماند به علت این است که هر دو نیروی وارد بر جسم مساوی و مخالف هم هستند. قانون اول نیوتن: شی که بین دو نیروی متفاوت ساکن می ماند (در حالت کلی سرعتش ثابت می ماند) به علت این است که برایند نیروهای وارد بر آن صفر هستن. من دیگه صحبتی ندارم. همه چیز اظهر من الشمسه. نقل قول:برخی دانشمندان اروپایی این کار را کردند گرچه هیچ کس علیه آنها حرف نزد.ولی من هم ویرایش کردم همین دقیقه.با تشکر نقل قول:هیچ تهمتی به دانشمندان غربی زده نشده.اگه می دونستی و به جای تذکر تشکر زدی خودت رو در ردیف امثال اون تاریخنگار شیاد قرار دادی و جایی برای مظلوم نمایی با عباراتی مثل "کسی حق نداره به من توهین کنه" نمی مونه. ![]() نقل قول:پس در اصل قانون اصلی نیوتن v=f/m*t هست. در حالت کلی قانون نیوتون فقط یک بعد زمان نسبت به این کلام اضافه داره ، که اون هم از واضحات هست که سرعت رفته رفته زیاد میشه.ما می دونیم که قانون نیوتن dv=F/mdt هست نه قانون بالا. (لابد فردا هم می خواید بگید انیشتین تنها یک گاما به این فرمول اضافه کرده!!!) حالا بماند که برای ضربه و تکانه و دینامیک دورانی و دستگاه چند ذره ای و انرژی جنبشی و قانون جاذبه عمومی و کل پیکربندی مکانیک و بخش عظیمی از ریاضیات مهندسی باید از جناب نیوتن تشکر کنیم. در کل برای درک عظمت کار نیوتن باید به اندازه نیوتن بزرگ بود. من دیگه صحبتی ندارم. این پست آخر هم برای آشنا با فیزیک باانصاف مازاد بود. فقط متشکرم که منو با چشمه ای از جعل مفتضحانه علمیتون آشنا کردین. |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۲ ۲۱:۲۵ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
ببینید برادر درست پسند اگر منظورتون به من هست که ببخشیدا بنده متاسفم.
بحث من با ایشون سر نیوتون بود بنده چندین بار تاکید کردم که اگر ایشون از منابع ما استفاده کرده آفرین بهش من نمی گم که اون دزده و جاعله و ... تلاش کرده قانون کشف کرده و بنظر من حتی اگر هم مسلمانان قسمتی از قوانین او را کشف کردند ویل نتوانستند به اندازه ی او این قانون را توضیح دهند(نه از نظر علمی نه از نظر اختصار و...) علم برای همه است عالم برای همه است . الآن بحث من با جناب نام کاربری چیز دیگری هست. من چندین بار تاکید کردم که نیوتون و اروپائی ها را نه جاعل می دونم نه دزد چندین بار نه یک بار. الآن خیلی قوانین نیوتون به بشر کمک کرده من منکر این نیستم. بحث من اینه که این قوانین قسمتیش قبلا ذکر شده و باز هم تاکید می کنم نه به اندازه ای که نیوتون آن را ذکر کرد پس خواهشا خرده به من نگیرید نقل قول:عزیز دل، ظاهرا این عدم آشناییت با قوانین فیزیک باعث اظهار این اظهار عجیب و غریبت شده. در چنین آزمایشی اصلا اصطکاک وجود خارجی نداره.دیروز که جمله ی خودم را نوشتم منتظر همین جمله بودم یعنی من با اینهمه تحقیق نمی فهمم که در قانون نیوتون برای اصطکاک جایی وجود نداره(من حرف هایم هدف دار است)می خواهم بگویم اظهار نظر دانشمندان مسلمان در شرایط غیر ایده آل بوده یعنی آنها نیروی اصطکاک را در نظر گرفته اند و هزاران چیز دیگر پس بنظر من حتی اگر از نظر شما نصف قانون اول نیوتون توسط مسلمانان ذکر شده باشه خیلی عالیه با اینکه از نظر من بیشتر از اینها بوده. نقل قول:اگه می دونستی و به جای تذکر تشکر زدی خودت رو در ردیف امثال اون تاریخنگار شیاد قرار دادی و جایی برای مظلوم نمایی با عباراتی مثل "کسی حق نداره به من توهین کنه" نمی مونه.بین خودمون بمونه ولی ویرایش کن بنده فقط با قسمتی از حرف های آقا وحید موافق بودم نه با همش و دلیل تذکر ندادن به ایشون هم این بود که خود شما تذکر دادی و من نیازی به تذکر دیدن ندیدم و الآن هم که گفتم تذکرم هم به ایشون بود هم به شما. من تشکرهایم بر پایه ی خیلی چیزها هست. فقط موافقم نیست فاکتورهای خاصی دارم) من هیچ گونه مظلوم نمایی و لوس بازی نکردم(خوشم هم از اینها نمی آد) حرف من صرفا شوخی بوده بر فرض که ما به من توهین کنی چی میشه و من می توانم چی کار کنم؟ پس یکذره تفکر میخوام. نقل قول:تشکر می کنیم ما هم از جناب نیوتون(این هم برای اینکه بدونید من هیچ مشکل خصوصی و عمومی با نیوتون ندارم) نقل قول:من دیگه صحبتی ندارم. این پست آخر هم برای آشنا با فیزیک باانصاف مازاد بود. فقط متشکرم که منو با چشمه ای از جعل مفتضحانه علمیتون آشنا کردین. چند تا جعل را بنویسید من آنقدر در این باره به شما پاسخ دادم و دیگه نیازم نمیبینم وقت پر ارزشم را برای اثبات اینکه جعلی وجود نداشته بدهم. جعل مفتضحانه ی علمی هم کار همون اشخاصیه که علم اسلام را به نام خودشون زدند و گفتند: دین اسلام همش خشونته و از علم هیچی نمیدونند. و کار همون کسانی می کنند که حمام شیخ بهایی را خراب کردند و جعل مفتضحانه ی علمی را کسانی میکنند که 8 سال علیه ایران اسلامی جنگ به پا کردند چون می دانستند که اگر علم در ثریا باشد مردانی از فارس به آن دست پیدا میکنند و کسانی جعل مفتضحانه ی علمی میکنند که از اسلام و پیشرفت آن می ترسند. ما نیازی به جعل مفتضحانه ی علمی نداریم چون طبق عقیدمون اگر علم 27 جزء باشد ... و ما مسلمانان نیازی به جعل های مفتضحانه ی علمی نداریم عزیزم شما به تهمت هایت ادامه بده. من کاری ندارم. [b]از اینکه پست های من را کامل نمی خوانید کمال تشکر را هم از شما(جناب نام کاربری) هم از جناب درست پسند دارم. ن: اگر پاسخ هم می نویسید بنده هیچ کاری ندارم و جواب نخواهم داد چون واقعا بحثی هست که نه شما حرف من را قبول می کنید نه من حرف شما را |
|||
|
|
۳:۰۶, ۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۲ ۳:۰۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۷/مرداد/۹۲ ۲۰:۲۴)m.hossein نوشته است: ببینید برادر درست پسند اگر منظورتون به من هست که ببخشیدا بنده متاسفم.فکر میکنم طوری گفتم که مشخص باشه منظورم طرف خاصی نیست و حرفهام در مورد قسمت خاصی از این بحث نیست. از زمانی که نوشتهی آقا وحید در آغاز تاپیک و چند ارسال اول رو خوندم میخواستم این حرف رو بزنم. ایشون میفرمایند غربیها بخش زیادی از افتخارات مربوط به گسترش بعضی علوم رو که متعلق به ایرانیهای مسلمون بوده، به نام خودشون زدن، و شما هم صراحتاً دانشمندان غربی رو در این افتخارات سهیم میدونین، ولی حرف من اینه که اینکه چه کسی اولین بار به یه دانش رسیده مایهی برتری اون شخص نیست، چه برسه به برتری قومش. دانش هم مانند هر برتری دیگهای از فزونبخشی پروردگار هست، پس همون لحظه که دنبال این قضیه بریم که چه کسی اولین بار به یه دانش رسید، مخالف "هذا من فضل ربی" میشه. البته که من مقدار زیادی از مطالب این تاپیک رو نخوندم، چون زمان خوندنشون نمیتونم به چیزی غیر از اصالت نداشتن این بحث فکر کنم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

خیلی دانشمندید