کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 3.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محسن چاوشی
۱۴:۴۱, ۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۴۴ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا سلام دوستان..........

[تصویر: 2373.jpg&q=90&w=646]

حتما همه نام این آلبوم رو شنیدین یا آهنگاشو گوش دادین به نظر من تو این روزا که موسیقی ما تو ی یه خواب سنگین به سر میبره باید همچین کاریو به فال نیک بگیریم یک سبک جدید که گوش مخطب جوون رو به سمت اشعار یا معنا سوق میده....
مطمئنا در عرفان هیچ شاعری رتبه ی مولانا رونداره...
در احساس هیچکس مثل وحشی بافقی نیست....
و همینطور باباطاهر،خیام،و شهریار که نامشون همیشه در فرهنگ ایران و جهان جاویدانه...
پس چقدر خوبه وقتی یه خواننده میاد و به جای اینکه گوش مخطب رو از تورفتی و من مردم پر کنه از این اشعار گرانبها پرکنه....
وقتی موسیقی سنتی ما با موسیقی مدرن ترکیب بشه یه سبک جدید به وجود میاد که ارزش شنیدن رو حتما داره
ای کاش این روشنایی کوچیک تبدیل بشه به یه بزرگراه خورشیدیSmileدوستان دوست دارم نظرات شما رو هم راجع به این کار بدونم...........
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، Eastern Boys ، سجاد313 ، A L I ، مفقود الاثر ، Mohammad Trust ، رضا1357 ، 135 ، فدايي ولايت ، omidman ، سرباز سید علی ، حفیظ ، فانوس *7* ، hsmoa ، al-shia

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #51

شاهین نجفی عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی که اشعار مزخرف در وصف فمنیسم و تشویق زنان جامعه به اون رو داره و تمسخر امامان از جمله امام زمان(علیه سلام..و هزار مورد دیگه داشته عزیزه؟؟؟
دوست عزیز برای افکارت متاسفم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، hessam
۱۷:۴۵, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #52
آواتار
بچه های عزیز،اولا که مهربان باشید!ثانیا که این پروفسور مال زمانیه که من دبیرستانی بودم بچه ها بهم می گفتن پروفسور! یه حالت طنزه!
حالا پاسخ شما : شاهین نجفی 1 ایرانیه! حرامزاده یعنی چی؟ چرا توهین؟ کسی که در دام افتاده رو باید نجات داد! با بیمار که نباید جنگید،باید با بیماری جنگید.بیماری چیه؟اینه که مهمه! بیمار رو همه می شناسن.اگر میگم عزیز، برای اینه که 1 ایرانیه،1 انسانه که گمراه شده و در توبه برای همه بازه عزیز دل من،شما کاسه داغتر از آش و خداوند تر از خداوند نشید لطفا!
به این بیت توجه کن : روزی که زن هنوز زن نشده بود، مادر بود . . . روزی که دوست دوست خواهرم خواهر بود . . .
این بیت مال شاهین نجفیه.انسانی نیست؟ شما دلت برای اون روزا تنگ نشده؟ دوست گلم، گوهر اگر از دهان سگ هم افتاد،انسان است که باید بشوید و قدرش بداند. چه رسد به این که این دوست انسانه و اشرف مخلوقات.کسی که فقط راه رو اشتباه رفته،و یا شاید هم اشتباه راه رفته!

پاسخ دوست دیگرم : همه عزیز هستند،برائت در این دوره، فقط دوری میاره.چیزی که با راه اندازی فیسبوک،تویتر،ویپت و هزار کوفت دیگه دان بهش دامن می زنن.مارو از هم دور کردن،مارو پای کامپیوتر نشین کردن و شما باز حرف از برائت می زنی؟
امروز باید دوست داشت،دوره جنگ نیست عزیزم.دوره جنگ سایبریه.ما امروز باید 1 ایرانی رو از گمراهی در بیاریم،همه ایرانی ها رو و همه جهانیان رو،و بعد به برائت برسیم در برابر عده کمی که موندن! تقیه یعنی چی؟ چرا پیامبر اسلام سکوت کرد؟چرا علی (علیه السلام) سکوت کرد؟چرا مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به حال ما گریه می کنه؟فکر می کنه حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) با شنیدن آهنگ شاهین نجفی ایشون رو تو لیست سیاه قرار میده؟نه عزیز برادر، حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گریه می کنه به حال ایشون،حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم شاهین نجفی رو عزیز خطاب خواهد کرد چرا که فقط 1 گمراهه همین! بیماره،و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با بیماری خواهد جنگید،ریشه ها را خواهد زد و نه گل های بدبوی از همه جا بی خبر را...97
۱۷:۵۲, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #53
آواتار
(۱۸/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۵)Professor.97 نوشته است:  بچه های عزیز،اولا که مهربان باشید!ثانیا که این پروفسور مال زمانیه که من دبیرستانی بودم بچه ها بهم می گفتن پروفسور! یه حالت طنزه!
حالا پاسخ شما : شاهین نجفی 1 ایرانیه! حرامزاده یعنی چی؟ چرا توهین؟ کسی که در دام افتاده رو باید نجات داد! با بیمار که نباید جنگید،باید با بیماری جنگید.بیماری چیه؟اینه که مهمه! بیمار رو همه می شناسن.اگر میگم عزیز، برای اینه که 1 ایرانیه،1 انسانه که گمراه شده و در توبه برای همه بازه عزیز دل من،شما کاسه داغتر از آش و خداوند تر از خداوند نشید لطفا!
به این بیت توجه کن : روزی که زن هنوز زن نشده بود، مادر بود . . . روزی که دوست دوست خواهرم خواهر بود . . .
این بیت مال شاهین نجفیه.انسانی نیست؟ شما دلت برای اون روزا تنگ نشده؟ دوست گلم، گوهر اگر از دهان سگ هم افتاد،انسان است که باید بشوید و قدرش بداند. چه رسد به این که این دوست انسانه و اشرف مخلوقات.کسی که فقط راه رو اشتباه رفته،و یا شاید هم اشتباه راه رفته!

پاسخ دوست دیگرم : همه عزیز هستند،برائت در این دوره، فقط دوری میاره.چیزی که با راه اندازی فیسبوک،تویتر،ویپت و هزار کوفت دیگه دان بهش دامن می زنن.مارو از هم دور کردن،مارو پای کامپیوتر نشین کردن و شما باز حرف از برائت می زنی؟
امروز باید دوست داشت،دوره جنگ نیست عزیزم.دوره جنگ سایبریه.ما امروز باید 1 ایرانی رو از گمراهی در بیاریم،همه ایرانی ها رو و همه جهانیان رو،و بعد به برائت برسیم در برابر عده کمی که موندن! تقیه یعنی چی؟ چرا پیامبر اسلام سکوت کرد؟چرا علی (علیه السلام) سکوت کرد؟چرا مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به حال ما گریه می کنه؟فکر می کنه حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) با شنیدن آهنگ شاهین نجفی ایشون رو تو لیست سیاه قرار میده؟نه عزیز برادر، حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گریه می کنه به حال ایشون،حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم شاهین نجفی رو عزیز خطاب خواهد کرد چرا که فقط 1 گمراهه همین! بیماره،و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با بیماری خواهد جنگید،ریشه ها را خواهد زد و نه گل های بدبوی از همه جا بی خبر را...97

طبیعتا ما هم میدونیم شما چقدر سواد داری

برای شما یزید و معاویه و ابوسفیان هم عزیزه

خدا شما رو با این ها محشور کنه

اگر فکر کردی اتوکشیده با شماها صحبت می کنم در اشتباهی

هر کسی جلو اعتقادم وایسه و توهین کنه یا توهین کننده ها رو عزیز بدونه باهاش خشن برخورد میکنم

با کسی هم رو در بایستی ندارم

جلوم هم باشه نابودش میکنم

حالا شما واسه خودت همینطوری حرف بزن

کاش حداقل وجودشو داشتی با کاربری اصلیت حرف میزدی

خلاصه:این ادبیات رحمانی پنبش زده شده خیلی وقته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار
۱۸:۱۰, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #54
آواتار
دوست عزیز،ببخشید اما مقصر کم سوادی شما بنده نیستم و بحث بحث سواد نیست چرا که سواد به مفهوم واقعی واژه به معنای سیاهیه و درک و شعوره که روشنی انسانه!
نابود می کنی،می دری،خشن برخورد می کنی!
جالبی!
ادبیات انسان هم ریشه در تربیت داره که خب . . .
کاربری اصلی بنده اینه،همین امروز عضو شدم فکر کردم اینجا مسلمان می بینم،اما انگار کسی نیست.
ببخشید اما همین شمایی که باعث میشی وقتی که حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور می کنن مردم بگن ایشون یه دین جدید آورده!
اسلام دین محبته،نه شمشیر!
و شما،قطعا با شمشیر محشور خواهید شد و بنده قطعا با عشق و رحمانیت روبرو خواهم بود!
اگر خداوند متعال در روز جزا به شما بگن : چرا بنده ی منو از دین گریزون کردی،چرا ترسوندیش؟چرا نبخشیدیش و "خشن" باهاش برخورد کردی مگه من با شما "خشن" برخورد کرده بودم شما چی داری بگی؟!
نکنه اگر خداوند هم باشه،شما جلوش می ایستی؟!
انسان باش دوست من،انسان تعریف داره،انسان دوست خداست.97
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، hessam ، سدرة المنتهی ، مجتبی110
۱۸:۱۹, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #55
آواتار
(۱۸/اسفند/۹۲ ۱۸:۱۰)Professor.97 نوشته است:  دوست عزیز،ببخشید اما مقصر کم سوادی شما بنده نیستم و بحث بحث سواد نیست چرا که سواد به مفهوم واقعی واژه به معنای سیاهیه و درک و شعوره که روشنی انسانه!
نابود می کنی،می دری،خشن برخورد می کنی!
جالبی!
ادبیات انسان هم ریشه در تربیت داره که خب . . .
کاربری اصلی بنده اینه،همین امروز عضو شدم فکر کردم اینجا مسلمان می بینم،اما انگار کسی نیست.
ببخشید اما همین شمایی که باعث میشی وقتی که حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور می کنن مردم بگن ایشون یه دین جدید آورده!
اسلام دین محبته،نه شمشیر!
و شما،قطعا با شمشیر محشور خواهید شد و بنده قطعا با عشق و رحمانیت روبرو خواهم بود!
اگر خداوند متعال در روز جزا به شما بگن : چرا بنده ی منو از دین گریزون کردی،چرا ترسوندیش؟چرا نبخشیدیش و "خشن" باهاش برخورد کردی مگه من با شما "خشن" برخورد کرده بودم شما چی داری بگی؟!
نکنه اگر خداوند هم باشه،شما جلوش می ایستی؟!
انسان باش دوست من،انسان تعریف داره،انسان دوست خداست.97

خدایا توبه!!!

آقا پسر

اون روزی که شما و دوستات داشتی متالیکا گوش میکردی ما این داستانا رو خوندیم تموم کردیم

برای امثال تو که معاندی چیزی جز شمشیر نیست

شمشیر برای شماها لازمه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار
۱۸:۲۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #56
آواتار
دوستان اینجا تالار گفتگوی بیداری اندیشه است...

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، انتصـار ، هادی... ، مجتبی110
۱۹:۴۶, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #57
آواتار
نقل قول:

:-) میبینم که عمو عبدالبی رحم حکم ارتداد شما رو دادند به جمع ما مرتدین خوش آمدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، Professor.97 ، sadegh313 ، سدرة المنتهی ، مجتبی110
۲۰:۱۷, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۶ توسط Professor.97.)
شماره ارسال: #58
آواتار
فقط شما مسلمونی!!!!! Huh
من پیانیستم، و افتخار می کنم به این که 1 هنرمندم دوست من.و بیشتر از اون مفتخرم به این که مسلمون واقعی ام و اسلام درپوشی برای بوی تعفن افکار سادیستیک و مازوخیستیکم نیست. پیرو دین صلح هستم، اسلامی که در اون ظلم هنوز گناهه دوست من.
اگر دین محمد جز به بهای خون من زنده نمی ماند،پس ای شمشیرها مرا فرا گیرید . . . حسین بزرگ (علیه السلام)
97
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، hessam ، اسکای ، سدرة المنتهی ، مجتبی110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]