|
محسن چاوشی
|
|
۱۴:۴۱, ۴/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۴۴ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام دوستان..........
حتما همه نام این آلبوم رو شنیدین یا آهنگاشو گوش دادین به نظر من تو این روزا که موسیقی ما تو ی یه خواب سنگین به سر میبره باید همچین کاریو به فال نیک بگیریم یک سبک جدید که گوش مخطب جوون رو به سمت اشعار یا معنا سوق میده.... مطمئنا در عرفان هیچ شاعری رتبه ی مولانا رونداره... در احساس هیچکس مثل وحشی بافقی نیست.... و همینطور باباطاهر،خیام،و شهریار که نامشون همیشه در فرهنگ ایران و جهان جاویدانه... پس چقدر خوبه وقتی یه خواننده میاد و به جای اینکه گوش مخطب رو از تورفتی و من مردم پر کنه از این اشعار گرانبها پرکنه.... وقتی موسیقی سنتی ما با موسیقی مدرن ترکیب بشه یه سبک جدید به وجود میاد که ارزش شنیدن رو حتما داره ای کاش این روشنایی کوچیک تبدیل بشه به یه بزرگراه خورشیدی دوستان دوست دارم نظرات شما رو هم راجع به این کار بدونم...........
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۴/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۲۷ توسط Eastern Boys.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
قطعه ی شیرمردا از آلبوم من خود آن سیزدهم محسن چاوشی :
چون ملک ساخته خود را به پر و بال دروغ همه دیوند که ابلیس بود مهترشان همه قلبند و سیه چون بزنی بر سر سنگ هین چرا غره شدستی تو به سیم و زرشان شیرمردا تو چه ترسی زسگ لاغرشان برکش آن تیغ چو پولاد و بزن بر سرشان |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
3تا قطعه داره خیلی زیبا هستند!!همیشه توی ماشین گوش میدم!!باقی آلبومش رو هم با گوشی و کامپیوتر گوش میدم!! واقعا لذت میبرم! قطعه شیر مردا هم قشنگه!!
|
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم بله واقعا. آفرین بر شما که جرئت کردید این تاپیک را زدید. من ترسیدم این تاپیک را بزنم صد تا انتقاد و موسیقی حرام است و چاووشی فلان است و با رسالت تالار در ارتباط نیست بیاید. چاوشی صدای بسیار زیبا که نه ولی صدای جذابی دارد. مخصوصا آهنگ غلط کردمش خیلی قشنگ بود. و ستمگرش هم قشنگ بود. ما خواننده های خیلی خوبی داریم. مثلا همین شادمهر که متاسفانه مجوز نگرفت و مجبور شد ایران را ترک کند. همین چاوشی هم با بدبختی و بیچارگی به اینجا رسید. با بیچارگی ترانه های ممنوعه می خواند. الان هم می خواستم چند تا آهنگ از شادمهر دانلود کنم متاسفانه بیشترش فی*ل*تر بود. آخه ما که آخرش فی*ل*ترشو میشکنیم،چرا فی*ل*تر می کنین؟؟؟ فقط وقتمون بیشتر گرفته میشه. ای بابا چی بگم. فی امان الله |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
درود.البته نظر دوستان محترمه،اما فکر میکنم که این اشعار رو میشد خیلی بهتر خوند.خیلی جاها موزیک با متن نمیخوند.
به هر حال اولین ها ماندگارند.محسن چاووشی هم به عنوان اولین خواننده ی ایرانی که جرئت کرد تلفیقی از سبک سنتی و مدرن را ارائه دهد پایدار و جاویدان می ماند درود و ایدون باد |
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
برو ای ترک که ترک تو ستمگر کردم حیف از آن عمر که در پای تو من سرکردم عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران سادهدل من که قسم های تو باور کردم به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود زآن همه ناله که من پیش تو کافر کردم تو شدی همسر اغیار و من از یار و دیار گشتم آواره و ترک سر و همسر کردم از تو بگذشتمو بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان با دگران وای به حال دگران راستی دوستان بهتره بدونید آهنگ های این آلبوم،جز اولین کار های چاوشی است که ابتدا مجوز نگرفته بود.!!! فی امان الله |
|||
|
|
۲:۱۵, ۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن ای دل پاره پاره ام دیدن اوست چاره ام اوست پناه و پشت من تکیه بر این جهان مکن |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۶/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۱:۲۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۵۷)سجاد313 نوشته است: آفرین بر شما که جرئت کردید این تاپیک را زدید.آقا سجاد،اسلام هیچوقت موسیقی خوب یا ارزشی ای که طبق چارچوب قوانینش باشه رو منع نکرده.حتی امام خمینی(رحمة الله علیه) و آیت الله خامنه ای هم در این مورد حرف هایی زدن همین تالار هم تاپیک های زیادی در مورد موسیقی داره و خیلی هم طرفدار داره و انتقادی ازش نمیشه،اما به شرطها و شروطها (۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۵۷)سجاد313 نوشته است: همین چاوشی هم با بدبختی و بیچارگی به اینجا رسید.خنده داره! خودتون میگید ترانه ههای ممنوعه...! (۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۵۷)سجاد313 نوشته است: الان هم می خواستم چند تا آهنگ از شادمهر دانلود کنم متاسفانه بیشترش فی*ل*تر بود.مهم اصل قضیست.خودمون هم میدونیم که اگه قوی ترین مانع جهان رو هم برای وارد نشدن به این سایت ها برامون بذارن،این جوونامون 3سوته دخلشو میارن |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم آخه من فکر نمی کردم چاوشی هم موید باشه. چون بنده خدا چند سال مجوز نداشت. مثلا همین آهنگ ناری ناری ناری که غنا هست.خیلی آهنگ های شادی و خیلی شاد داریم که مجوز دارند اما اهنگ چاوشی مجوز نداشتند!!! خوب اگه ممنوعش نکنن دیگه نمیشه ممنوعه. ولی خوب اگر واقعا مبنای وزارت ارشاد غنا بودن آهنگ بود،الان خیلی از خواننده ها مجوز می گرفتند و مجوز خیلی ها باطل می شد. مثلا همین شادمهر بنده ی خدا،چقدر زحمت کشید برای آلبومش،فیلم پر پرواز را که یادتان هست؟؟؟ آهنگ های بدی هم نداشت. اما نمی دانم چرا مجوز نگرفت.خواننده ای با آن صدای قشنگ،سالن های لس آنجلس و ... را پر می کند و ما بی نصیبیم. هم از نظر اقتصادی که چقدر درامد دارد وجود یک خواننده ی خوب در کشور و هم از نظر فرهنگی. الان هم هر کی از مامانش قهر کرده رفته خواننده شده،بهش مجوز دادن!!! در صورتی که ممکنه آهنگ یک خواننده ی داخلی مجوز دار خیلی شادتر و تند تر از آهنگ ممنوعه باشه. فی امان الله |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول: من ترسیدم این تاپیک را بزنم صد تا انتقاد و موسیقی حرام است و چاووشی فلان است و با رسالت تالار در ارتباط نیست بیاید. عزیز بنده ناظر این بخش هستم مطمئن باشید اجازه این کارهارو به این افراد نمیدم ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محسن نامجو | Behroz7 | 135 | 65,045 |
۳۰/دی/۹۳ ۲۳:۰۲ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|

دوستان دوست دارم نظرات شما رو هم راجع به این کار بدونم...........