کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میانجیگری در کار خیر
۱۶:۴۴, ۱۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۰:۵۹ توسط منجی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان.من به تازگی عضو این تالار شدم اما این جرأت رو به خودم دادم که با شما وارد بحث بشم.می خوام در مورد میانجیگری در کار خیر صحبت کنم.اینکه چجوری باید میانجیگری کنیم برای کار خیر و اصلا درمورد چه کارهایی خوبه که میانجیگری کنیم.
اگه دوست داشتید با من وارد بحث بشید.

در کتاب مفاتیح الحیاة آیت الله جوادی آملی درمورد وساطت و میانجیگری چنین آمده:
شایسته است مسلمانان در انجام کار خیر و برآوردن حاجت دیگران، وساطت کرده و مشکلات آنان را حل کنند.
رسول خدا ص فرمود: بهترین مردم کسی است که به مردم سود برساند، آنان را به هم نزدیک کند و در امر خیر، آن ها را یاری کند.

در حدیثی دیگر فرمود: کسی که حاجتی را از برادر مؤمن خود برآورد مانند کسی است که در همه دوران زندگی خود به خدا خدمت کرده است.

حالا شما فکر کنید که اگه دو نفر رو به هم برسونید چی میشه...

یکیش ازدواج با همسران بهشتیه(منظور همسری با حورالعین در روز قیامت هست)_ یکی دیگه از پاداش ها ثواب یک سال عبادت برای هر گام و سخن او(یعنی کسی که در کار ازدواج دو نفر اقدام بکند)_بهره مندی از لطف خدا در روز قیامت(خدا در روز قیامت به او نگاه لطف آمیز می کند.)
بهره مندی از سایه ی عرش الهی(کسی که زمینه ازداج برادر مسلمان خود را فراهم کنه یا به او خدمت کنه و یا رازشو بپوشونه.)

حالا میبینید که خدا چه پاداش های خوبی برای این کار خیر در نظر گرفته...
اونوقت بعضی از افراد یه وقت هایی از روی حسادت و کینه و... گره به کار ازدواج دو تا جوون می ندازن؟!؟!
اگه دوست داشتید با هم در مورد این موضوع وارد بحث بشیم تا برسیم به مباحث دیگه ی وساطت در کار خیر و یا شر.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، ترنم ، در جستجوی سختی ، s-r ، Reza2035 ، سدرة المنتهی ، اولولالباب ، sarallah ، ساقی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۶:۳۲, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
Smileفکر نمی کنم اینجوری باشه. هیچکس همچین رفتاری نداره. بعدم اون رابط اینجوری نیس که یه شماره رو از روی زمین پیدا کرده باشه و بده به کسی واسه امر خیر.
حتما خودش شناخت اولیه رو داره؛ من فکر میکنم بخوایم در موردش صحبت کنیم خیلی طولانی بشهSmile نمی فهمم اولش که خوبه آخرش چجوری میشه بد!

آخرش که بد بشه باز هم به رابط ربطی نداره؛ رابط میگه همچین کسی هست شما میتونی بری ببینی، تحقیق و بررسی کنی، معاشرت کنی ببینی اینا به شما میخورن یا نه_اگه خوشتون اومد و خوب بود که مبارکه اگه هم خوشتون نیومد که فدای سرتون.

همین. مشکلات بعدش تو همه ی خانواده ها پیش میاد و این پیش آمد های بعدش به رابط ربطی نداره. می تونستن انتخاب نکنن؛ یا بیشتر دقت کنن به نظر من.

البته نظر شما متین و محترمه بلاخره ما برای حل مشکل داریم بحث میکنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، ساقی
۰:۳۹, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
ممنونم جناب آفلاین. شما تا حالا قدم خیر برای کسی برداشتین؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا