کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: تغذیه
همکاری در ساخت مستند
پاسخ
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستندی در مورد تغذیه
۱۲:۰۳, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1

باید مستندی در مورد تغذیه با همکاری دکتر روازاده ساخت
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۴:۵۹, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
همانطور که از نام این تاپیک بر می اید ساختن مستند است و لازمه ی ساختن یک مستند ارائه ی دلایل منطقی و مستند و مستدل است که خدای ناکرده این مستند جواب عکس ندهد

اما چرا دکتر روازاده فردی کمتر سخن مستندی در سخنان ایشان دیده می شود.

باید برای مستند از منابع دیگری استفاده کرد اما اگر چنانچه جناب روازاده دلایل علمی را عنایت کردند چه با طب سنتی یا طب نوین ایرادی ندارد.

تا انجایی که از دست بنده برمی اید حاضر برای این همکاری هستم.

در ضمن دیدن مستند FOOD INK که لینک دانلودش در این سایت نیز موجود است خالی از لطف نیست

این تاپیک نیز کمک کننده است که انشا الله در روزهای اینده بروزرسانی می شود
آیانقددکتـــر روازاده رواســـــــت؟؟++لطفا تعصب راکناربگذرید

در ضمن مهمتر از همه ی اینها این است که وسعت کار ، نوع مخاطب و زمینه های بررسی خود را کامل کنید

مثلا این مخاطب برای استفاده ی داخلی است یا اگاه سازی مردم جهان

این برای مردم با سطح اطلاعات عامی است یا تخصصی
برای مثال اگر سطح کار در برد جهانی است میتوان مک دونالد و KFC را به نقد کشید زیرا مردم مغرب بیشتر با اینها سر و کار دارند

از این مقاله می توان استفاده کرد
کد PHP:
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/104563 

خب اینها فعلا برای شروع کار مناسب است
یاعل
ی

HeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهرومه
۲۳:۱۹, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3

ببینید دوست عزیز دکتر روازاده فقط حرف میزند چرا ازمایشهایی که در مورد چای که الودگی هوا رو میگیره و اکسیژن میده بیرون وکره گیاهی که چربیش از فاضلاب هستش وخیلی چیزهایی که میگه نمیده بیرون من حاضرم چند نفر با هم یک گروه جمع کنیم ودر مورد تغذیه اسلامی مستند درست کنیم
ولی هیچ کس به فکر این چیز ها نیست
من خودم میخواستم یه عطاری بزنم ولی دیدم باید مردم رو باطب تغذیه اشنا کنیم واین درصورتی انجام میشود که تحقیقات به همراه مستند عرضه شود
مثلا باید با کسانی که دکتر روا زاده معاینه کردن ونتیجه گرفتن باید مصاحبه کرد

به امید ان روز که علم اسلام جهان رو فرا بگیرد
۱۴:۴۰, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:ببینید دوست عزیز دکتر روازاده فقط حرف میزند چرا ازمایشهایی که در مورد چای که الودگی هوا رو میگیره و اکسیژن میده بیرون وکره گیاهی که چربیش از فاضلاب هستش وخیلی چیزهایی که میگه نمیده بیرون

مشکل ایشان همین است حالا ما به نظر شما فردی تیری در تاریکی انداخته ما بیاییم ان را جستجو کنیم یا از منابع معتبرتر استفاده کنیم؟؟؟HuhHuh

نقل قول:من حاضرم چند نفر با هم یک گروه جمع کنیم ودر مورد تغذیه اسلامی مستند درست کنیم
ولی هیچ کس به فکر این چیز ها نیست
من خودم میخواستم یه عطاری بزنم ولی دیدم باید مردم رو باطب تغذیه اشنا کنیم واین درصورتی انجام میشود که تحقیقات به همراه مستند عرضه شود

جاش خالیهRoseRoseبه سوی موفقیت

نقل قول: مثلا باید با کسانی که دکتر روا زاده معاینه کردن ونتیجه گرفتن باید مصاحبه کرد

شما از فکر روازاده به عنوام تک منبع بیایید بیرون مثلا الان موسسه پیک شفا تیزر مستند CANCER [سرطان] را چند وقت پیش داده بود بیرون بادلیل مدرک و مصاحبه با شفایافتگان و ازمایشات قبل و بعد از بهبودی توسط حجامت شما باید با این موسسات نیز اشنا شوید و از فکر روازاده بیایید بیرون تا با حقایق دیگری نیز اشنا شوید.

یاعلی
۱۷:۴۶, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5

باید یه گروهی جمع شود از راهکار های مختلف دین اسلام رو تبلیغ کنیم در تمام ابعاد به مردم بفهمونیم که اسلام چه دین بزرگی هستش ایم کار باید حتما یه پشتیبان مالی داشته باشد
۱۰:۱۵, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
بنام خدا
سلام دوستان ایا بهتر نیست به جای نقد این موسسه ها ابتدا خودمان را نقد کنیم راستش من چند وقت پیش به دلیل حضور در کلاسهای برنامه ریزی شده ضمن خدمت با استاد قدیمی تغذیه ام ملاقاتی داشتم نام ایشان را نمیدونم شنیدید یا نه نام ایشون دکتر موسی صالحی است ایشون در شیراز اقامت دارند و مشاور تغذیه ای در یکی از درمانگاههای خیریه هستنددر این جلسه چهار ساعته ایشون ابتدا به تعریف سلامتی اهتمام ورزیدند واعلام کردندایرانیان اصلا تعریف درستی از تغذیه ندارند تغذیه یعنی رساندن مواد غذایی به سلولها ایشون با استناد به ایات متعدد سوره مبارکه عبس اعلام کردند انچه که مادر این باره انجام میدهیم فقط سیرکردن خودمان است نه تغذیه سلولهایمان ایشان فرمودند ما با تغییراتی که روی گندم وبرنج انجام میدهیم عملا خواص تغذیه ای انرا از بین میبریم در عوض در کشورهایی مثل چین وامریکا با اضافه کردن مواد مغذی به سبوس این کبسولهای مفید را مغذی تر کرده اند اقای دکتر اعلام کردند که برنجهای دانه بلند وسفید خاصیت چندانی در تغذیه ندارند البته به روشهای علمی هم به همه ما ثابت کردند ایشان فرمودندکه ایرانیان با فرهنگ غذایی غلط فقط خودرا درمعرض بیماری قرار میدهند بخاطر همین است که بچه هایی کسل خواب الوده داریم علت ان هم تغذیه نشدن سلولهای بدن است ایشان گفتند نصف این مشکلات به دلیل اشتباهاتی است که در کارخانه جات ایجاد میشود مثل سفید کردن ارد گندم یا از بین بردن سبوس برنج کلا این روکش های گندم وبرنج باعث جذب قندهای ان میشود که چون انرا از بین میبریم قندها به صورت سرگردان در جریان خون باقی مانده ووارد سلولهایمان نمیشود غذا خوردیم ولی سلولهایی گرسنه داریم من کتابهای مفید ایشون را به شما پیشنهاد میدهم وحاضرم با ایشون در حد امکان ملاقاتهایی داشته باشم تا اگر سوالی باشه در خدمتتون باشم یکی از کتابهای ایشون چکیده علوم تغذیه وغذا وسلامت هستش به امید حق موفق باشید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا