|
آیانقددکتـــر روازاده رواســـــــت؟؟++لطفا تعصب راکناربگذرید
|
|
۱۴:۴۳, ۲۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۲ ۲۳:۰۱ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض ســــــــــــــــلام خدمت دوستـــــــــان عزیز و پژهــــــــــــشگران گرامــــــــــــــی بی مقدمه شروع می کنم تا وقت شما عزیزان را نگیرم اما قبل از شروع خواهشی دارم که بدون تعصب بدین موضوع بنگرید.چراکه تعصب انسان را از حقیقت دور می کند. از حدود چهار سال پیش من با خواندن مقاله ای دیگر چای نخوردم و در همه جا تبلیغ می کردم که چای نخورید چراکه هیچ حیوانی جز انسان ان را نمی خورد!! این اولین تجربه ی من از طب سنتی بود و ناخواسته در این مسیر قرار گرفتم با خواندن یک مقاله در ایترنت البته لازم به ذکر است که هنوزم که هنوز است چای نمی خورم فارق از تمام فشار هایی که از سوی خانواده و دوستان و آشنایان تحمل می کنم چراکه حالا دلیل چای نخوردنم دیگر فرق می کند. خب احتمالا همه ی شما تاکنون اسم حکیم دکتر حسین روازاده را شنیده اید یا لااقل صابون دکتربه تنتان خورده است.نه بگذارید از جای دیگری شروع کنم: پارسال بود که دو حلقه دی وی دی را خریدم با عنوان طب و تغذیه در اسلام که در ان سخران حکیم دکتر روازاده بود. پس از آن سخرانی گویی دیگر متحول شده بودم عین آن روزهایی که تازه با فراماسونری اشنا شده بودم و یکی از طرفداران محکم دکتر و دیگر هیچ... همه را به باد انتقاد می گرفتم و گویی که صم بکم لا یعقلون گشته بودم و از افاضات دکتر بهرهها می بردم. تا اینکه روزی متنبه شدم که برای اولین بار از روغن کنجد دکتر بهره ها برم برین شدم تا به نمایندگی ایشان رجوع کرده و از دست این روغنهای سمی نجات برم زیرا دکتر فرموده اند که اگر شما نیز روزی اگاه شدی که روغن خوب چیست روغن خوب را صهیونیستها فاسد کرده اند در نتیجه فقط از من بخرید در نتیجه شادان بودم از بخت اقبال خویش که به همراه شوهر خاله مان که ان نیز با واسطه ی من از افاضات حکیم بهره مند شده بود به نمایندگی دکتر رفتیم.تا کمی روغن کنجد اعلا بخریم اما چشمتان روز بد نبیند که هر دو دو عدد روغن خریدیدیم اما چه روغنی روغنی بس شفا اما تلخ خب این اولین جرقه را در ذهن من ایجاد کرد که نکند خدایی نکرده آنهمه توصیات دوستان نیک صحیح باشد و من در چاه ضلالت از این پس بود که به خودم جرات دادم و بادی در گلو انداختم تا به نقد سخنان دکتر گوش فرا دهم. پس از بررسی هایی که انجام دادم بدین نتیجه رسیدم که جناب حکیم یکسری سخنانی را افاضه فرموده اند که با عقل سلیم بنده در تضاد است لذا آنان را یک به یک خدمت دوستان عرضه می کنم تا شما نیز مطلع گشته و اگر چنانچه من در گمراهی بودم مرا آگاه کنید تا بسوی نور هدایت گردم چون من فقط به منطقیات و عقل سلیم وایت و روایات معتبر متوجه می گردم. البته اشتباه نشود بنده بر خلاف تمامی دوستانی که بدون دلیل طب سنتی را می کوبند از این دسته قماش نیستم و یکی از طرفداران طب سنتی شدید که حتی در حال حاضر در حال رایزنی برای ایجاد کمیته تحقیقات طب سنتی در دانشگاه هستم. اما حرف من اینست که اگرکه اقای روازاده دلیلی دارند صریح و علمی لا اقل حتی با دلایل طب سنتی بیان کنند نه با عقاید خودشان در ضمن من این را به شما بگویم که ایشان این طب نوین پزشکی را به هیچ عنوان علم نمی دانند پس با توجه به این موضوع ایشان تمام راههای انتقاد به خود را بسته اند. ***************************************************************************************** 1. در اولین بررسی از روغن شروع می کنیم به نظر شما روغن های کلزا و پالم و آفتاب گردان خوب است یا نه حقیر به شخصه نمی دانم اما این را می دانم که من نباید به دنبال ازمون و خطا باشم و می ایم طبق حدیث از روغن کنجد و زیتون و روغن شفای گاو استفاده می کنم. اما آیا این علمی است که بگوییم روغن نباتی استفاده نکنید چونکه هنگام پخت و پز بر روی کاشی های اشپز خانه می چسبد پس نتیجه می گیریم که در بدن انسان نیز این روغنها به دیواره ی رگها می چسبد این تا چه اندازه علمیست آیا این بازی با احساسات مردم نیست. صددرصد نه این دلیلیست که مرا راضی کند و نه دیگران را اگر متعصب نباشتد. 2.در یکی از سخنرانی ها از ایشان داروی برای سیاه کردن موهای سفید سوال می شود و دکتر نیز نسخه ای می پیچند حال نکته ی اصلی که به ذهن متبادر می شود این است که اگر این دارو وجود دارد پس چرا موهای دکتر مثل دندانهایشان گشتهاست.بهتر است خودتان پاسخ را بشنوید و قضاوت کنید: من در زمانی که در خارج از کشور بودند مرا به یک بیماری کشنده مبتلا کردند که باید می مردم اما من ان را درمان کردم و سفید شدن موها عارضه ی باقی مانده ی ان بیماری است!!!! شاید شما نیز همانند من از خود بپرسید که حداقل نام این بیماری چیست که ما نیز بدانیم و لااقل جان هزاران نفز از بیماران را نجات دهیم یا اینکه اینها که بودند که می خواستند شما را بکشند ،اما ایشان مثل همیشه به لطایف الحیلی به در می رود. 3.صرف درست یا نادرست بودن ایشان می گوید که باید گندم یا برنج دقیق یادم نیست رو با سبوس خورد و دلیلی که ایشان می اورد این است که این مطلب در سوره ی جمعه نیز امده است و نان بدون سبوس<ارد سفید>همانند شمشیر بدون غلاف است. اما چرا حداقل شماره ی ایه و یا تفسیر را نمی گویید تا من محقق نیز به صحت ادعای شما پی برم یا می گوید که کره ی گیاهی را از مارگارین می گیرند و مارگارین را از فاضلاب شهری و در ادامه دکتر می گوید که عالم بزرگواری ان را در کتاب خویش اورده است خب گیرم که این بوده است اما نام کتاب چیست و نام آن عالم چه بوده است برای تحقیق بیشتر مجهول است ایا اینها علمی است. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .. . . . . [b]اگر خدا بخواهد ادامه دارد....[/i] |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۲ ۱۵:۲۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۵/تیر/۹۲ ۱۴:۴۳)اولولالباب نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم بسم الله الرحمن الرحیم سلام اول قبل از اینکه شروع کنم یه نکته رو بگم که نقد هایی به اقای روازاده وارد شه،ربطی به ماهیت طب اسلامی نداره،چون من با تجربیاتی که داشتم و ناکام ماندن طب کلاسیک از مشکلات من به طب سنتی متمایل شدم. و اما روغن: این فقط حرف اقای روازاده نیست،این رو پروفسور جعفری هم گفته که وقتی تخمه کیلو 7تومن(مثلا)،اونوقت روغن افتابگردان که یاعالمه باید دانه استفاده شه که یه لیتر دربیاد،3-4 هزار تومن،خوب همین نشون میده که خالص نیستنکته دوم اینکه چرا وقتی تحریم میشیم روغن نایاب میشه؟ چون مواد اولیه اش از خارج میاد،یعنی این همه مزارع افتابگردان دارین نمیتونیم روغن بگیریم،نه اینکه واقعا روغن نباشهو پروفسور جعفری در یکی از کتاب هاش نوشته که این روغن ها فاضل اب صنعتی هستن(نه شهری)، (استاد شیمی دوستم میگه سرکه محصول فرعی کارخانه هاست،هیچ کارخونه ای نمیاد انگور بزاره سرکه شه)خلاصه پس در زیان اور بودن روغن ها شک نداریم که همین اقا میگن ترانس روغن های ما از حد مجاز و استاندارهای اروپا بالاتره.خوب پس شکی در زیان اور بودن این نداریمو اما روازاده،بعله حرف شما درسته،ایشون با ادله علمی بحث نمیکنند. یه سال پیش روغن کنجد 9 تومن بود،الان شده 24 تومن!! چون ما کنجد هم نمیتونیم تولید کنیم و قسمت اعظمش از افغانستان میاد!!!!!!!!!!! در احادیث هم به استفاده از روغن شحم گاو اشاره شده. نتیجه:حرف ایشون درسته اما ادله ی جالبی واسه این ادعا نمیارن. ************************ (۲۵/تیر/۹۲ ۱۴:۴۳)اولولالباب نوشته است: یبار اقای خیر اندیش یه فرمول واسه رویش موی مجدد داشتن میگفتن،بعد خودش گفت الان همه میگید چرا خودش کچله،گفت من اینو امتحان میکردم و یه مقدار از موها داشت جوانه میزد که خانموشون معترض میشن که چرا اینقدر خونه رو پر معجون کردی و خونه مثل داروخانه شده و .... و گفتن نمیخواد مو دربیاری بحث اینه که ایا اصلا این کار واسه شخص موضوعیت داره یا نه،البته سیاهدانه به سر مالیدن قسمتی از درمان مشکی کردن موهای سر هست،علاوه بر اینها چندتا چیز خوراکی هم داره مثل هلیله ها،و دوره درمان هم حداقل 6ماه به بالاست مثل مرد قبل،حرف ایشون تخصصی به نظر نمیاد در کل حرف شما درسته،اما با همین رویه زندگی خیلی ها عوض شده،این استارت کار هست و گرنه شنونده خودش باید عاقل باشه،خدا رو شکر همه مون اینترنت داریم و میتونیم از منابع دیگه هم استفاده کنیم اما موضوع دیگه توی یه سایتی یه کسی راجع به دکترها نوشته بود، بعد صاحب سایت جواب داده بودکه جامعه طب سنتی دکتر روازاده رو در واقع به عنوان محقق و جلوبرنده ی این طب نمیشناسن،بیشتر جنبه فرهنگی تبلیغاتی داره،حالا وقتی خود علمای این رشته این طوری میگن که دیگه هیچی،اما همین کارش هم ارزشمنده چون خیلی هاشون میگن اینو بخورید اینو نخورید،اما تشکیلات ایشون هست که در کنار حرف عمل هم میکنند. من فقر اهن داشتم،هیچ وقت هم نمیتونسم قرص بخورم چون گوارشم رو میریخت به هم،در حد فاجعه،الان عرق اهن ایشون رو استفاده میکنم و راضی ام بالاخره یه فوایدی هم داشتن،اما در کل به نظر نمیاد حرفاشون کارشناسی شده باشه |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:اول قبل از اینکه شروع کنم یه نکته رو بگم که نقد هایی به اقای روازاده وارد شه،ربطی به ماهیت طب اسلامی نداره،چون من با تجربیاتی که داشتم و ناکام ماندن طب کلاسیک از مشکلات من به طب سنتی متمایل شدم. دقیقا امامشکل من اینجاست که طب سنتی دارد با اینجانبان معرفی می شود و چنانچه اگر خدای ناکرده این حکمای مصطلحان زده شوند در نتیجه گیری ناجوان مردانه ای خود طب اسلامی زده می شود همانطور که مستحضریدایشان به شدت در یوتوب مورد تمسخر اند به خاطر اظهارات غیر علمی و این حربه ی دشمن است همانگونه که در زدن روحانیت ناآگاه برای زدن خود اسلام استفاده می کند. نقل قول:این رو پروفسور جعفری هم گفته که وقتی تخمه کیلو 7تومن(مثلا)،اونوقت روغن افتابگردان که یاعالمه باید دانه استفاده شه که یه لیتر دربیاد،3-4 هزار تومن،خوب همین نشون میده که خالص نیست منبع؟؟؟؟؟ نقل قول:[b]یبار اقای خیر اندیش یه فرمول واسه رویش موی مجدد داشتن میگفتن،بعد خودش گفت الان همه میگید چرا خودش کچله،گفت من اینو امتحان میکردم و یه مقدار از موها داشت جوانه میزد که خانموشون معترض میشن که چرا اینقدر خونه رو پر معجون کردی و خونه مثل داروخانه شده و .... و گفتن نمیخواد مو دربیاری افاضات حکیمی دیگر......... نقل قول:من فقر اهن داشتم،هیچ وقت هم نمیتونسم قرص بخورم چون گوارشم رو میریخت به هم،در حد فاجعه،الان عرق اهن ایشون رو استفاده میکنم و راضی ام عرق اهن رو اولین بار می شنوم بیشتر توضیح بدید..[/b] |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
منبع؟ یعنی تو چه کتابی گفتن؟منبع؟؟؟؟؟ افاضات حکیمی دیگر......... عرق اهن رو اولین بار می شنوم بیشتر توضیح بدید.. میگردم بهتون میگم،اما تا بگردم شما بگید چطور میشه تخمه از روغنش گرونتره؟دیگه حساب دو دو تا چهارتاس امیدوارم این حرفتون توهین به اقای خیر اندیش نباشه،چون میشه کم کم حس کرد که حرفاتون مغرضانه است عرق اهن یا همون اب اهن تاب: اهن رو گداخته میکنند و در اب میزنند که یون اهن ازاد میکنه،قدیم در اصفهان(فامیل داریم که الانم همین کار رو انجام میدن) وقتی فسنجون میپختن یه نعل هم توش مینداختن که در واقع همین کمبود اهن رو برطرف میکنه |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۲۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۲ ۱۶:۳۵ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
چند تا نکته به نظرم رسید که باید بگم نقل قول: اینکه روغن به دیوار آشپزخانه می چسبد پس میشه نتیجه گرفت که به دیواره رگ هم می چسبد جزو خنده دار ترین اظهار نظر های ایشون هست. همینطور که دوستان خوب می دونند علت خیلی از مشکلات فیزیکی از قبیل چاقی و سکته های قلبی و ... ناشی از کم تحرکی و زندگی ماشینی هست که با فعالیت های ورزشی که می تواند کم هزینه هم باشد جبران میشه. کلاً بعضی از ما ایرانی ها پایه و اساس طب اسلامی رو که تاکید زیادی بر کم خوردن و پر نکردن معده داره رو فراموش کردیم و حالا دنبال این هستیم که مثلا دنبال فلان روغن باشیم که یه وقت ضرر نداشته باشه نقل قول: باید دقت کنیم که این دسته از روغن ها فقط از روغن آقتابگردان تشکیل نشده اند بلکه ترکیبی از دانه های روغنی دیگه هست. اصولا جناب روازاده در اظهار نظر های غیر کارشناسی و بعضاً خنده دار ید طولایی دارند و همین عامل باعث میشه مردم از طب سنتی و اسلامی حقیقی فاصله بگیرند. اظهار نظر های ایشون در مورد ضرر داشتن چای و مضرات دوش حمام زبانزد خاص و عام هست.
|
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:امیدوارم این حرفتون توهین به اقای خیر اندیش نباشه،چون میشه کم کم حس کرد که حرفاتون مغرضانه است اصلا بد برداشت نکنید مخلص اقای خیر اندیش هم هستیم و صدالبته که قابل مقایسه با دکتر روازاده نیست نقل قول:یبار اقای خیر اندیش یه فرمول واسه رویش موی مجدد داشتن میگفتن،بعد خودش گفت الان همه میگید چرا خودش کچله،گفت من اینو امتحان میکردم و یه مقدار از موها داشت جوانه میزد که خانموشون معترض میشن که چرا اینقدر خونه رو پر معجون کردی و خونه مثل داروخانه شده و .... و گفتن نمیخواد مو دربیاری البته این سخن رو ایشون در یکی از جلسات مزاج شناسی مطرح کردن و اصل موضوع هم مربوط بود به سیاه کردن موهای سفید و نه رویش مو که اگر تقصیری بود انشا الله خدا عفو کند. اما این دلیل نمی شود که از اظهارات استاد نیز بگذریم: استاد به چه جراتی و با کدام ادله ی دینی می گوید که هدف حضرت سلیمان نبی از ساختن ابگینه ای شیشه برای بلقیس این باشد که ایشان پاچه ی خود را بلند کنند تا خیس نشود و حضرت سلیمان نعوذ بالله با دیدن رویش پر موهای ساقین این خانم بر مزاج گرم ایشان پی ببرند و ایشان را لایق حکومت بدانند... هنوز هم بعد از چندسال از گفتن و شنیدن این سخن قلبم می سوزد.... |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
نوشتم پاک شد
![]() خلاصه اش رو مینویسم وقتی که وزارت بهداشت اینا رو قبول نداره تا وقتی که وزارت خونه هاشون جدا نشه و نظارت کافی نباشه همین میشه فقط اینا نیست،خیلی از دکترای طب سنتی تشخیصشون اشتباهه،هنوز عطاری ها کامل سامانده نشده اما هر چیزی خوبی و بدی داره و عاقلانه اینه که از قسمت خوب اون استفاده کنیم مثلا همین اقای روازاده محصولاتشون بد نیست من صابون و سرشور و بعضی عرق ها و روغن و عطرشون رو که استفاده مردم راضی بودم،اما خوب حق با شماست،بعضی حرف هاشون اصلا علمی نیست،اگرم باشه باید با دلیل و مدرک ازمایشگاهی یا .... اثبات کنن |
|||
|
|
۰:۲۱, ۲۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام .
نظرات رو خوندم و قبول دارم . دکتر روازاده روش مناسبی رو برای سخنرانی انتخاب نکردن . البته یک سری از صحبتهاشون با مدرک هستش اما میشه گفت عمده صحبتهاشون بدون مدرک . اما در نظر داشته باشیم موج نسبتا خوبی رو برای استفاده از طب سنتی راه انداختن که میتونه برا پیشرفت این طب مناسب باشه . در کل حرف دکتر این هست که علم جدید رو نمیشه روش جز در موارد محدود حساب باز کرد و بهتره برگردیم به گذشته خودمون که میشه گفت حرف بدی نیست ( البته عملهای جراهی و ... رو منظورشون نیست .) |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۲۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:البته یک سری از صحبتهاشون با مدرک هستش در نقد نباید از دایره ی انصاف خارج شد و اگر چنانچه در یک فرد خوبی هایی نیز وجود دارد باید بیان شود تا اساس تاپیک که عنوان نقد را به خود گرفته است عملی شود پس اگر می شود چند نمونه از این صحبتهای با مدرک رو ذکر کنید!!!!!!!!!!!! نقل قول:اما در نظر داشته باشیم موج نسبتا خوبی رو برای استفاده از طب سنتی راه انداختن که میتونه برا پیشرفت این طب مناسب باشه . من از شما می پرسم به چه قیمتی؟؟؟؟؟ آیا هدف وسیله رو توجیه می کند؟؟؟؟؟ در ضمن نقل قول:دقیقا امامشکل من اینجاست که طب سنتی دارد با اینجانبان معرفی می شود و چنانچه اگر خدای ناکرده این حکمای مصطلحان زده شوند در نتیجه گیری ناجوان مردانه ای خود طب اسلامی زده می شود همانطور که مستحضریدایشان به شدت در یوتوب مورد تمسخر اند به خاطر اظهارات غیر علمی و این حربه ی دشمن است همانگونه که در زدن روحانیت ناآگاه برای زدن خود اسلام استفاده می کند. نقل قول:در کل حرف دکتر این هست که علم جدید رو نمیشه روش جز در موارد محدود حساب باز کرد و بهتره برگردیم به گذشته خودمون که میشه گفت حرف بدی نیست ( البته عملهای جراهی و ... رو منظورشون نیست .) شما چطور دارید این حرف رو می زنید در صورتی که پیشرفت آن در جلو چشمانتان است قرار نیست ما عقب گرد داشته باشیم؟؟؟ برگشتن به هویت درست است اما اینکه بیاییم تمام علم جدیدالبته من اینگونه متوجه شدم یا بیشتر به نظرم اشتباه است. در صورتی که مقام معظم رهبری نیز این علوم را تصریح کرده اند. |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۲۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
یکجا دکتر روازاده اومده گفته فلوراید یک ماده سمی و کشنده است که هیچ فایده ای برای بدن و دندان ها نداره ولی اون رو دارند بصورت اپیدمی به بچه های ما در مدارس می دهند تا یچه های ما رو از نظر ضریب هوشی بیارن پایین!!!!!!!!!! این یک صحبت کاملا غیرعلمی است از چند جهت: 1.هر دارویی در کنار فوایدی که داره می تونه ضررهایی داشته باشه اما اون چیزی که مهمه دوز مصرفی و طریقه مصرف دارو است. 2.اثر فلوراید در کاهش پوسیدگی های دندانی کاملا اثبات شده تا جایی که کشف این ماده رو یکی از مهمترین اکتشافات تاریخ دندانپزشکی می دونن. 3.در روشی که در مدارس ما استفاده می شه فلوراید بصورت یک ژل بسیار غلبظ روی دندان ها مالیده می شه و اصلا کودک اون رو نمی خوره که تاثیری روی هوش یا سایر بدنش مثل استخوان هاش داشته باشه. 4.استفاده از فلوراید درواقع یک روش پیشگیری از پوسیدگی های دندانی است که با توجه به وضعیت سلامت دهان ودندان جامعه و هزینه های بالای درمان های دندانپزشکی اجرای این روش های پیشگیری بسیار اهمیت داره. 5. از طرفی اجرای این طرح با اینکه هزینه های بالایی برای دولت داشته، داره بصورت رایگان در مدارس اجرا میشه. اما متاسفانه صحبت های غلط دکتر روازاده در این مورد تاثیر بسیار بدی در جامعه گذاشته تا جایی که یک روز مدیر یکی از مدارس به درمانگاهی که بنده کار می کنم زنگ زد و با نگرانی خیلی زیاد درمورد فلوراید شدیدا اصرار می کرد که فلوراید رو به بچه ها ندن!!!!!!!!!! واقعا جای تاسف داره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گفتگوی اختصاصی با دکتر روازاده (طب سنتی مهم) | مهدی2012 | 3 | 2,942 |
۱۲/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۹ آخرین ارسال: ballista |
|
| دانلود سخنرانی های دکتر روازاده در مورد طب اسلامی و سنتی | akhevi | 32 | 36,994 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۹:۳۷ آخرین ارسال: fazel |
|
| خشم مافیای پشت پرده صدا و سیما از طب سنتی و دکتر روازاده | ضد ماسون | 11 | 9,961 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۲۰:۰۲ آخرین ارسال: ztb |
|

خاص و عام هست.