|
!!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
|
|
۱۳:۱۰, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هر وقت کلمه حجاب رو میشنویم ناخودآگاه یاد خانومها میفتیم.
اما اخیرا ها ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم. ![]() علی الخصوص خانومهای محترمه! حجاب بعضی آقایون اذیتتون نمیکنه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۴, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
نقل قول:نمیشه؟ این رو خیـــــــــــــــــــــلی خوب اومدی!!! هییی امان از این شلوارای فاق کوتاه من نمیدونم واقعا چه فکری می کنن!!!!!!!!! می دونید فلسفه این شلوار های پایین اومده چیه؟ در زندان های مردان امریکا افرادی هستند که با استفاده از تن فروشی به زندانیان دیگر کسب درآمد می کنند. اونها شلوار خودشون رو به این صورت (البته بدون لباس زیر) برتن می کنند و در بندهای زندان قدم می زنند و هرکس که قیمت بالاتری پیشنهاد بده خودشون رو در اختیار اون قرار میدن...خیلی بده که ادم یک کاری رو بدون اطلاع از فلسفه وجودیش انجام بده. اینکار در خود امریکا هم کار ناشایستیه.
|
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
نقل قول: خیلی خوب بود. کاش یه تاپیک می بود درمورد اهمیت و پاداش نگاه داشتن چشم از گناه... |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز سلام
مبحث خوبی رو راه انداختین . متاسفانه امروز تو جامعه ما همه دنبال مقصر میگردن و هیچکس به این فکر نمیکنه که شاید مشکل از خودش باشه. پوشش مرد ها هم یکی از همین قضایاست.اونا همش دنبال اینن که خانما رو بخاطر پوشش های ناجورشون مقصر جلوه بدن و انحراف خودشونو بندازن گردن اونا. اما کافیه یه نگاه تو آینه بندازن .آیا لباس های خودشون اونا رو از انحراف مصون نگه میداره؟؟؟ خب چیزی که عوض داره گله نداره . ![]() همه ما میدونیم که هرطور رفتار کنیم نتیجشو هم میبینیم.خب پوشش اونا هم نه تنها اونا رو از انحرافات محافظت نمیکنه بلکه عده ی دیگری از خانمها و آقایون رو هم به انحراف میکشونه. این شامل حال خانم های بد حجاب هم میشه . متاسفانه اونا فکر میکنن اینطوری آزادن ولی نمیدونن که آزادی رو هم از خودشون هم از بقیه مردم میگیرن. اصلا این روزها نمیسه به راحتی تو خیابونا راه رفت یا سرتو بالا بگیری . واقعا حفظ کردن نگاه از ناپاکی کار سختی شده. ![]() چه خوبه که دوستان راه حلی هم اگر به ذهنشون میرسه ارائه بدن.یا اگه مطلب بدرد بخوری در این رابطه خوندن آدرس بدن تا ماهم مطالعه کنیم. از همه دوستان متشکرم.
|
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
من تو مسیر محل کارم چند تا صافکاری هست. وقتی تو مسیرم فقط مواظبم چشمم به این جوونهایی نیوفته که نشستند و دارند کار تعمیر و صافکاری انجام میدند چون تا ناکجا آبادشون پیداس. تازه یه نمایشگاه اتوموبیل هم هست که یه آقا پسری توش کار میکنه که موهاش رو دم اسبی کرده و تا میبینه خانوما رد میشن میاد جلو در و یه اطواری هم داره که نگو و نپرس. البته حجاب و رفتار خانمها هم تعریفی نداره. ولی مسئاله اینه که ذات زن در پی جلب نظر و خودنماییه (که البته اینهم باید کنترل بشه) ولی این در ذات مرد نیست و به نظر من دیگه از حالت ذاتی و غریزی خارجه.
انشالله خدا همه رو هدایت کنه. ما رو هم همینطور اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۱۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۲ ۱۸:۳۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام علیکم. مرسی بلاخره یه نفر حرف دل منو زد... |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۱۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۲ ۲۰:۴۴ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
من تازه عضو شدم همه ی پست ها رو نخوندم ولی میخوام بگم:
پسرای این دوره زمونه اگر منظورتونه که بابا بیخیـــــــــــــــــــــــــال توی جامعه که راه میری میبینی بعضی از پسرا ........ دیده میشه حالا شما گیر دادین به حجاب ؟ |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۲۶/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۳ ۱۴:۱۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
روایاتی راجع به پوشش مردان
یكی از اصحاب پیامبر میگوید روزی نشسته بودم و لباسم كنار رفت و ران پایم پیدا شد. پیامبر كه در حال عبور بودند، به من گفتند: ران خود را بپوشان كه جزء عورت است. حضرت موسی(علیهالسلام) آنقدر بر پوشیدگی خود محافظت میكرد كه مردم میپنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) دربارهی او میفرمود: همانا موسی مردی با حیا و پوشیده بود كه به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی كه میخواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمیشد، لباس خود را بیرون نمیآورد؛ در حالی كه بنیاسرائیل حیا نمیكردند و در برابر هم برای شستشو برهنه میشدند و به یكدیگر نگاه میكردند. امام صادق(علیهالسلام) پوشیدگی شدید لقمان را از علل حكیم شدن وی میدانند. پیامبر روزی یكی از كارگران خود را دید كه در فضای باز غسل میكند. به وی فرمود: نمیبینم از خدایت شرم كرده باشی! مزدت را بگیر ما نیازی به تو نداریم. منبع
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.

![[تصویر: 45218423254968183885.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/45218423254968183885.jpg)