کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
!!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
۱۳:۱۰, ۱۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
آواتار
هر وقت کلمه حجاب رو میشنویم ناخودآگاه یاد خانومها میفتیم.

اما اخیرا ها Big Grin ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.

خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم.Big Grin

علی الخصوص خانومهای محترمه!

حجاب بعضی آقایون اذیتتون نمیکنه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، Bahar ، SAViOR ، مرتاح ، Havbb 110 ، azade ، فیروزه ، در جستجوی سختی ، Reza2035 ، حوریه سادات ، شیدا ، آفتاب ، fiftynine ، abbas133 ، مفقود الاثر ، 59-11(یامهدی) ، السا ، ساقی ، فانوس *7* ، راحیل ، ترنم بهاری ، سدرة المنتهی ، hesam110 ، لبخند خدا ، seyed ahmad ، m.hossein ، مهدی2012 ، ali0077 ، عبداللهی ، help me ، علي1988 ، vahrakan ، دیدگاه نوین ، Hadith ، محب الزهرا ، ضحی ، عبدالرحمن ، رمز شب ، Banoo ، shervin6623 ، صهبا ، mkashipazha ، یاســین ، Eve

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۴, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۹)mahpare نوشته است:  خدا خیر بده بهتون. همه رو انداختید گردن شوهر خواهرم.Big Grin

خودش حس میکنه داره اصول خدا رو مو به مو پیاده میکنه.

میترسم خواهرم افسرده شه. البته زندگیشون خیلی خوبه ها. اما خوب من خانوما رو میشناسم.

خواهرم تو جمع خانواده کم میاد.Sad

تازه تو شهر غریب....

زن یک جسم نیست ، که هروقت نیاز شد انسان بره سراغش ، زن یک انسانه با احساسات فوق العاده... متاسفانه...
توصیه می کنم کسی رو در جریان بگذارید تا با ایشون در این باره حرف بزنند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، Bahar ، فرمیسک
۲۲:۱۸, ۲۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #52
آواتار
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۴)Prestige نوشته است:  زن یک جسم نیست ، که هروقت نیاز شد انسان بره سراغش ، زن یک انسانه با احساسات فوق العاده... متاسفانه...

آفرین. آفرین. آفرین.
آفرین.Smile

یه سوال برم پیش اومد. پس چرا به جوونا میگن برای اینکه به گناه نیفتید ازدواج کنید؟

چرا پسرا با این فکر میرن سراغ ازدواج؟

به زن به عنوان برآورنده ی نیاز جنسیشون نگاه میکنن. البته ببخشید رک گفتم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Bahar
۲۲:۴۶, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #53
آواتار
نقل قول: بعدشم زنی که به قصد لذت به زن دیگه نگا میکنه مریضه مریض. آدم مریضم که تکلیفش معلومه...
Big Grin
موجبات خنده!

نقل قول: میترسم خواهرم افسرده شه. البته زندگیشون خیلی خوبه ها. اما خوب من خانوما رو میشناسم.

خواهرم تو جمع خانواده کم میاد.[تصویر: sad.png]

تازه تو شهر غریب....

من احساس میکنم خواهر شما هیچ مشکلی با قضیه ای که گفتین نداره و مشکلی پیش نمیاد ولی شما دارین زیاد سخت میگیرین.

یعنی چی تو جمع خانواده کم میاد؟ منظورتون کم میاره؟ میگم خیلی سخت میگیرن! آخه اینا چیه میگین؟:
نقل قول:مردم میرن گونه میکارن . ناخن میکارن.
Big Grin
Surpriseمگه گونه ندارن که برن گونه بکارن؟ مگه آدم بی گونه هم داریمBig Grin از دست این خانم ها! ناخن بکارن؟Big Grin مگه ناخن ندارن؟Big Grin

بابا به جای اینکار ها برید 4 تا نهالی ، گلی ، چیزی بکارید یه فایده ای هم داشته باشه ما که ندیدیم کسی ناخن برداشت کنه!Big Grin

بیخیال، اینا چیه که دیگه آدم کم بیاره، مگه کسی که ناخن میکاره موشک هوا میکنه؟ آخه به چه امیدی ناخن میکارن؟ من که میدونم هر چقدر هم ناخن بکارن و کودش بدن و آبیاری کنن آخرش چیزی نمیده!Big Grin

خدا خیرتون بده چقدر خندیدمSmile از این کارهایی که میکنن بیشتر بگین بخندیمBig Grin

حقیقتش من بعضی موقع ها واقعا تو کار این خانوم ها در حیرت میمونم! خیلی موجودات بانمکی هستنBig Grin
اینا رو خدا آفریده یکم بخندیمBig Grin

خبرها میرسه توی مجالس عروسی کم کم از حجم لباس هاشون کم میشه و چیزی نمیمونه! آخه یعنی چی این کارهاHuh فکرشو بکنید مثلا مردا توی مجلس عروسی با بیژامهBig Grin خوب دشمنان رو زن ها کار کردن تا اینجور بشن وگرنه معلوم نبود چه خنده بازاری بشهBig Grin

در کل شوخی کردم و خیلی خندیدم کسی ناراحت نشه ولی حقیقت هم بود. واقعا آدم بعضی موقع ها اصلا فکر نمیکنه داره چیکار میکنه و فقط مثل طوطی تکرار میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، SAViOR ، Bahar
۲۳:۰۳, ۲۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #54
آواتار
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۴۶)مهدی2012 نوشته است:  Big Grin
موجبات خنده!

من احساس میکنم خواهر شما هیچ مشکلی با قضیه ای که گفتین نداره و مشکلی پیش نمیاد ولی شما دارین زیاد سخت میگیرین.

یعنی چی تو جمع خانواده کم میاد؟ منظورتون کم میاره؟ میگم خیلی سخت میگیرن! آخه اینا چیه میگین؟: Big Grin
Surpriseمگه گونه ندارن که برن گونه بکارن؟ مگه آدم بی گونه هم داریمBig Grin از دست این خانم ها! ناخن بکارن؟Big Grin مگه ناخن ندارن؟Big Grin

بابا به جای اینکار ها برید 4 تا نهالی ، گلی ، چیزی بکارید یه فایده ای هم داشته باشه ما که ندیدیم کسی ناخن برداشت کنه!Big Grin

بیخیال، اینا چیه که دیگه آدم کم بیاره، مگه کسی که ناخن میکاره موشک هوا میکنه؟ آخه به چه امیدی ناخن میکارن؟ من که میدونم هر چقدر هم ناخن بکارن و کودش بدن و آبیاری کنن آخرش چیزی نمیده!Big Grin

خدا خیرتون بده چقدر خندیدمSmile از این کارهایی که میکنن بیشتر بگین بخندیمBig Grin

حقیقتش من بعضی موقع ها واقعا تو کار این خانوم ها در حیرت میمونم! خیلی موجودات بانمکی هستنBig Grin
اینا رو خدا آفریده یکم بخندیمBig Grin

خبرها میرسه توی مجالس عروسی کم کم از حجم لباس هاشون کم میشه و چیزی نمیمونه! آخه یعنی چی این کارهاHuh فکرشو بکنید مثلا مردا توی مجلس عروسی با بیژامهBig Grin خوب دشمنان رو زن ها کار کردن تا اینجور بشن وگرنه معلوم نبود چه خنده بازاری بشهBig Grin

در کل شوخی کردم و خیلی خندیدم کسی ناراحت نشه ولی حقیقت هم بود. واقعا آدم بعضی موقع ها اصلا فکر نمیکنه داره چیکار میکنه و فقط مثل طوطی تکرار میکنه.

چه بخواید چه نخواید چه باور کنید چه نکنید همش به این خاطره که آقایون دوست دارن. اگه خانوما لباسای خوشرنگ می پوشن و به خودشون میرسن برای اینه که مردا به این چیزا توجه نشون میدن.

از اون ور اگه آقایون یقه هاشون باز میذارن و... برای اینه که خانوما توجه نشون میدن.

آقایون خیلی ظریف پسند و لطیفن به نظر من. از رنگای صورتی و نارنجی و... خوششون میاد برخلاف تصور عام. درسته خودشون نمیپوشن اما خوششون میاد.به همین خاطر دخترا می پوشن.

تمام این کارهای حیرت انگیز به قول شما ، واسه اینه که مردا این کار ها رو دوست دارن و لاغیر. البته این نظر شخصیمه.Smile

جواب سوالام رو هم بدید بد نیست. اگه زن انسانه پس چرا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
۲۳:۱۳, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #55
آواتار
کی گفته آقایون دوست دارن؟Surprise آخه اگه آقایون دوست دارن چرا خانمها تو مجلس زنونه از این کارها میکنن؟ چرا باید آقایه این همه هزینه کنه تا خانومه تو مهمونی از این چیزا استفاده کنه؟ حالا تو خونه استفاده کنه باز یک چیزی.

حرفتون اشتباهه.

نقل قول:آقایون خیلی ظریف پسند و لطیفن به نظر من. از رنگای صورتی و نارنجی و... خوششون میاد
فقط مونده لباس صورتی بپوشیمBig Grin

اما این درست نیست که بگیم خانم یا آقا چی خوشش میاد باید ببینیم اسلام چی میگه ولی توی خونه مشکلی نداره.
۲۳:۱۷, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #56
آواتار
نقل قول:آفرین. آفرین. آفرین.
آفرین.Smile

یه سوال برم پیش اومد. پس چرا به جوونا میگن برای اینکه به گناه نیفتید ازدواج کنید؟

خب نیاز جنسی یک نیاز طبیعی هست ، مثلا شما به غذا نیاز دارین ، من به شما میگم برید غذا بخورید تا از گرسنگی نمیرید! خب نیاز جنسی هم راه رفع داره ، خدا به این نیاز تو جنس مخالف پاسخ داده ، خب ازدواج نکنه آیا؟

نقل قول:چرا پسرا با این فکر میرن سراغ ازدواج؟

اگر فردی فقط و فقط با این فکر و اندیشه ازدواج کنه قطعا شکست می خورد ، نه ارضای جنسی به عنوان یکی از اهداف ازدواج محسوب میشه اون هم نه متعالی تر از بقیه بلکه در مقام های پایین تر...

نقل قول:به زن به عنوان برآورنده ی نیاز جنسیشون نگاه میکنن. البته ببخشید رک گفتم.

زن منشا عطوفت و مهربانیست در خانواده ، یک پشتوانه ی عاطفی ، بعضی ها بجای محرم اسرار و محرم عاطفه بودن فقط محرم تن هستند و بس...

امیدوارم جواب سوالاتتون رو گرفته باشیدBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، مهدی2012 ، SAViOR ، Bahar
۲۳:۱۸, ۲۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۱۳)مهدی2012 نوشته است:  حالا تو خونه استفاده کنه باز یک چیزی.

خوب تو خونه واسه کی استفاده کنه؟؟؟Big Grin

همسرش دیگه...Big Grin

حتما همسرش خوشش میاد دیگه. من منظورم این بود.

البته تاپیک منحرف نشه بهتره....

(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۱۷)Prestige نوشته است:  خب نیاز جنسی یک نیاز طبیعی هست ، مثلا شما به غذا نیاز دارین ، من به شما میگم برید غذا بخورید تا از گرسنگی نمیرید! خب نیاز جنسی هم راه رفع داره ، خدا به این نیاز تو جنس مخالف پاسخ داده ، خب ازدواج نکنه آیا؟

اگر فردی فقط و فقط با این فکر و اندیشه ازدواج کنه قطعا شکست می خورد ، نه ارضای جنسی به عنوان یکی از اهداف ازدواج محسوب میشه اون هم نه متعالی تر از بقیه بلکه در مقام های پایین تر...

زن منشا عطوفت و مهربانیست در خانواده ، یک پشتوانه ی عاطفی ، بعضی ها بجای محرم اسرار و محرم عاطفه بودن فقط محرم تن هستند و بس...

امیدوارم جواب سوالاتتون رو گرفته باشیدBlush

بله . جوابام رو گرفتم. مچکرم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، SAViOR
۲۳:۲۴, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #58
آواتار
نقل قول:خوب تو خونه واسه کی استفاده کنه؟؟؟[تصویر: biggrin.png]

همسرش دیگه...[تصویر: biggrin.png]

حتما همسرش خوشش میاد دیگه. من منظورم این بود.

خوب میدونم اینو ولی موقعی که مهمونی میرن چرا استفاده میکنن؟
۲۳:۲۶, ۲۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #59
آواتار
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۴)مهدی2012 نوشته است:  خوب میدونم اینو ولی موقعی که مهمونی میرن چرا استفاده میکنن؟

چشم تو هم تو چشمی! اینکه من دارم و تو نداری ، کور شود هر آنکه نتواند دید!BlushBig GrinBig GrinDodgyConfusedUndecided
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، Reza2035
۲۳:۲۶, ۲۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #60
آواتار
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۴)مهدی2012 نوشته است:  خوب میدونم اینو ولی موقعی که مهمونی میرن چرا استفاده میکنن؟

خوب شما دانشگاه میرید چرا آراسته میرید؟

یا مثلا عروسی که میرید به خودتون نمیرسید. خانومها هم میرسن دیگه .البته به روش خودشونBig Grin

(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۶)Prestige نوشته است:  چشم تو هم تو چشمی! اینکه من دارم و تو نداری ، کور شود هر آنکه نتواند دید!BlushBig GrinDodgyConfused

از شما بعید بود.Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا