|
!!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
|
|
۱۳:۱۰, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هر وقت کلمه حجاب رو میشنویم ناخودآگاه یاد خانومها میفتیم.
اما اخیرا ها ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم. ![]() علی الخصوص خانومهای محترمه! حجاب بعضی آقایون اذیتتون نمیکنه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۴, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۹)mahpare نوشته است: خدا خیر بده بهتون. همه رو انداختید گردن شوهر خواهرم. زن یک جسم نیست ، که هروقت نیاز شد انسان بره سراغش ، زن یک انسانه با احساسات فوق العاده... متاسفانه... توصیه می کنم کسی رو در جریان بگذارید تا با ایشون در این باره حرف بزنند... |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۴)Prestige نوشته است: زن یک جسم نیست ، که هروقت نیاز شد انسان بره سراغش ، زن یک انسانه با احساسات فوق العاده... متاسفانه... آفرین. آفرین. آفرین. آفرین. ![]() یه سوال برم پیش اومد. پس چرا به جوونا میگن برای اینکه به گناه نیفتید ازدواج کنید؟ چرا پسرا با این فکر میرن سراغ ازدواج؟ به زن به عنوان برآورنده ی نیاز جنسیشون نگاه میکنن. البته ببخشید رک گفتم. |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول: بعدشم زنی که به قصد لذت به زن دیگه نگا میکنه مریضه مریض. آدم مریضم که تکلیفش معلومه... موجبات خنده! نقل قول: میترسم خواهرم افسرده شه. البته زندگیشون خیلی خوبه ها. اما خوب من خانوما رو میشناسم. من احساس میکنم خواهر شما هیچ مشکلی با قضیه ای که گفتین نداره و مشکلی پیش نمیاد ولی شما دارین زیاد سخت میگیرین. یعنی چی تو جمع خانواده کم میاد؟ منظورتون کم میاره؟ میگم خیلی سخت میگیرن! آخه اینا چیه میگین؟: نقل قول:مردم میرن گونه میکارن . ناخن میکارن. ![]() مگه گونه ندارن که برن گونه بکارن؟ مگه آدم بی گونه هم داریم از دست این خانم ها! ناخن بکارن؟ مگه ناخن ندارن؟![]() بابا به جای اینکار ها برید 4 تا نهالی ، گلی ، چیزی بکارید یه فایده ای هم داشته باشه ما که ندیدیم کسی ناخن برداشت کنه! ![]() بیخیال، اینا چیه که دیگه آدم کم بیاره، مگه کسی که ناخن میکاره موشک هوا میکنه؟ آخه به چه امیدی ناخن میکارن؟ من که میدونم هر چقدر هم ناخن بکارن و کودش بدن و آبیاری کنن آخرش چیزی نمیده! ![]() خدا خیرتون بده چقدر خندیدم از این کارهایی که میکنن بیشتر بگین بخندیم![]() حقیقتش من بعضی موقع ها واقعا تو کار این خانوم ها در حیرت میمونم! خیلی موجودات بانمکی هستن ![]() اینا رو خدا آفریده یکم بخندیم ![]() خبرها میرسه توی مجالس عروسی کم کم از حجم لباس هاشون کم میشه و چیزی نمیمونه! آخه یعنی چی این کارها فکرشو بکنید مثلا مردا توی مجلس عروسی با بیژامه خوب دشمنان رو زن ها کار کردن تا اینجور بشن وگرنه معلوم نبود چه خنده بازاری بشه![]() در کل شوخی کردم و خیلی خندیدم کسی ناراحت نشه ولی حقیقت هم بود. واقعا آدم بعضی موقع ها اصلا فکر نمیکنه داره چیکار میکنه و فقط مثل طوطی تکرار میکنه. |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۴۶)مهدی2012 نوشته است: چه بخواید چه نخواید چه باور کنید چه نکنید همش به این خاطره که آقایون دوست دارن. اگه خانوما لباسای خوشرنگ می پوشن و به خودشون میرسن برای اینه که مردا به این چیزا توجه نشون میدن. از اون ور اگه آقایون یقه هاشون باز میذارن و... برای اینه که خانوما توجه نشون میدن. آقایون خیلی ظریف پسند و لطیفن به نظر من. از رنگای صورتی و نارنجی و... خوششون میاد برخلاف تصور عام. درسته خودشون نمیپوشن اما خوششون میاد.به همین خاطر دخترا می پوشن. تمام این کارهای حیرت انگیز به قول شما ، واسه اینه که مردا این کار ها رو دوست دارن و لاغیر. البته این نظر شخصیمه. ![]() جواب سوالام رو هم بدید بد نیست. اگه زن انسانه پس چرا... |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
کی گفته آقایون دوست دارن؟
آخه اگه آقایون دوست دارن چرا خانمها تو مجلس زنونه از این کارها میکنن؟ چرا باید آقایه این همه هزینه کنه تا خانومه تو مهمونی از این چیزا استفاده کنه؟ حالا تو خونه استفاده کنه باز یک چیزی.حرفتون اشتباهه. نقل قول:آقایون خیلی ظریف پسند و لطیفن به نظر من. از رنگای صورتی و نارنجی و... خوششون میادفقط مونده لباس صورتی بپوشیم ![]() اما این درست نیست که بگیم خانم یا آقا چی خوشش میاد باید ببینیم اسلام چی میگه ولی توی خونه مشکلی نداره. |
|||
|
۲۳:۱۷, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
نقل قول:آفرین. آفرین. آفرین. خب نیاز جنسی یک نیاز طبیعی هست ، مثلا شما به غذا نیاز دارین ، من به شما میگم برید غذا بخورید تا از گرسنگی نمیرید! خب نیاز جنسی هم راه رفع داره ، خدا به این نیاز تو جنس مخالف پاسخ داده ، خب ازدواج نکنه آیا؟ نقل قول:چرا پسرا با این فکر میرن سراغ ازدواج؟ اگر فردی فقط و فقط با این فکر و اندیشه ازدواج کنه قطعا شکست می خورد ، نه ارضای جنسی به عنوان یکی از اهداف ازدواج محسوب میشه اون هم نه متعالی تر از بقیه بلکه در مقام های پایین تر... نقل قول:به زن به عنوان برآورنده ی نیاز جنسیشون نگاه میکنن. البته ببخشید رک گفتم. زن منشا عطوفت و مهربانیست در خانواده ، یک پشتوانه ی عاطفی ، بعضی ها بجای محرم اسرار و محرم عاطفه بودن فقط محرم تن هستند و بس... امیدوارم جواب سوالاتتون رو گرفته باشید
|
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۱۳)مهدی2012 نوشته است: حالا تو خونه استفاده کنه باز یک چیزی. خوب تو خونه واسه کی استفاده کنه؟؟؟ ![]() همسرش دیگه... ![]() حتما همسرش خوشش میاد دیگه. من منظورم این بود. البته تاپیک منحرف نشه بهتره.... (۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۱۷)Prestige نوشته است: خب نیاز جنسی یک نیاز طبیعی هست ، مثلا شما به غذا نیاز دارین ، من به شما میگم برید غذا بخورید تا از گرسنگی نمیرید! خب نیاز جنسی هم راه رفع داره ، خدا به این نیاز تو جنس مخالف پاسخ داده ، خب ازدواج نکنه آیا؟ بله . جوابام رو گرفتم. مچکرم. |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
نقل قول:خوب تو خونه واسه کی استفاده کنه؟؟؟خوب میدونم اینو ولی موقعی که مهمونی میرن چرا استفاده میکنن؟ |
|||
|
۲۳:۲۶, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۴)مهدی2012 نوشته است: خوب میدونم اینو ولی موقعی که مهمونی میرن چرا استفاده میکنن؟ خوب شما دانشگاه میرید چرا آراسته میرید؟ یا مثلا عروسی که میرید به خودتون نمیرسید. خانومها هم میرسن دیگه .البته به روش خودشون ![]() (۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۶)Prestige نوشته است: چشم تو هم تو چشمی! اینکه من دارم و تو نداری ، کور شود هر آنکه نتواند دید! از شما بعید بود.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
مگه گونه ندارن که برن گونه بکارن؟ مگه آدم بی گونه هم داریم
فکرشو بکنید مثلا مردا توی مجلس عروسی با بیژامه
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)