کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
۱۱:۵۹, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سری به فروشگاه های شهر می زنی و می بینی که پر است از لباس و انگشتر و دستبند با نماد هم جنسگرایی و در شهر جوان هایی را می بینی که مدل مو و لباسشان معرف این نماد هاست.

روزنامه را می خوانی و می بینی که نوشته: ازدواج همجنس گرایان قانونی اعلام شد، دادگاه استیناف نیویورک با رد داد خواستی که علیه قانون آزادی همجنس گرایان در این ایالت مطرح شده بود، ازدواج هجنس گرایان را قانونی اعلام کرد.

امام صادق(علیه السلام) می فرمایند:
«و می بینی که گناهان علنی شده، مردان به مردان بسنده کرده، زنان با زنان در آمیخته، مردان برای مردها آرایش کرده، زنان برای زنها خود را آراسته.... در چنین زمانی از خشم خدا در حذر باش و از خدای تبارک و تعالی نجات بطلب، و بدانکه مردم مورد خشم و غضب پروردگار هستند و خداوند برای جهاتی به آن مهلت می دهد، منتظر باش، و تلاش کن که خداوند تو را در وضعی برخلاف وضع آنها ببیند.»(1)

رواج همجنسبازی

همان طور که می دانید امروزه عمل زشت روابط جنسی هم جنسان با یکدیگر در جهان رواج پیدا کرده است و رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) این روزها را پیش بینی کرده اند و در این باره می فرمایند:
«هنگامی که مردها با مردان در آمیزند و زنها با یکدیگر»(2)
«هنگامی که مردان به مردان بسنده کنند و زنان به زنان»(3)
«مردان با مردان زفاف کنند، آنچنانکه عروس با داماد زفاف می کند»(4)
«هنگامی که پسر چون یک زن خود را در اختیار مشتری قرار دهد»(5)
«هنگامی که مرد برای آمیزش با زنان مورد سرزنش قرار بگیرد»(6)

آرایش هم جنسان برای هم
در زمانه ما شاهد تغییرات زیادی در ظاهر انسانها خصوصاً مردان هستیم و می بینیم که مردان برای زیباتر شدن دست به پیرایش ابرو و سفید کردن صورت و استفاده از لوازم آرایش .... می زنند و به نوعی خود را آرایش می کنند.
«مردان برای مردان آرایش کنند و زنان برای زنان»(7)
«خداوند لعنت کند مردی را که جامه زن به تن کند، و زنی را که جامه مرد بپوشد.»(8)
«مرد برای مرد شانه می زند و آرایش می کند، آنچنانکه زن برای همسرش شانه می زند و خود را می آراید، مردان برای این کار اجرت می گیرند، و گاهی مورد رقابت طالبین واقع می شوند، و گاهی مرد ناموس مرد می شود و برای او غیرت به خرج می دهد و در راه او از بذل جان و مال دریغ نمی کند»(9)

آنچه باید باشد
«آیا از همه مخلوقات به مردان میل می کنید، و همسرانی را که خدا برای شما خلق نمود رها می کنید؟ براستی که مردمی متعدی هستید» (شعراء آیه 165)
در قرآن مجید در سوره های اعراف (آیه81)، هود (82)، حجر ( 61-74)، انبیا (آیه 74)، نمل ( 51-93) و عنکبوت (آیه28 و 29) اشاره هایی به وضع قوم لوط و گناه بسیار زشت آن ها شده است و این عمل علاوه بر قرآن در روایات نیز بسیار مورد مذمت قرار گرفته و افرادی که مرتکب چنین عملی شوند را مورد لعن خدا دانسته اند.

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده اند: «هر کس با نوجوانی آمیزش جنسی کند، روز قیامت ناپاک وارد محشر میشود، آن چنان که تمام آب های جهان او را پاک نخواهند کرد و خداوند او را غضب میکند و از رحمت خویش دور میدارد و دوزخ را برای او آماده ساخته و چه بد جایگاهی است.» سپس ادامه دادند: «هرگاه جنس مذکر با مذکر آمیزش کند، عرش خداوند به لرزه درمی آید.» (10)

علت حرمت هم جنسبازی
از جمله روایتی که علت حرمت این عمل را بیان می کند، روایتی از امام صادق (علیه السلام) است که کسى از ایشان سؤال کرد: چرا خداوند لواط را حرام کرده است؟ ایشان فرمودند: «اگر آمیزش با پسران حلال بود مردان از زنها بى نیاز (و نسبت به آنان بى میل) مى شدند، و این باعث قطع نسل انسان مى شد و باعث از بین رفتن آمیزش طبیعى جنس موافق و مخالف مى گشت و این کار مفاسد زیاد اخلاقى و اجتماعى ببار مى آورد.»(11)

مجازاتهای اسلام برای همجنس بازی
اسلام برای همجنس گرایی مجازاتی سنگین قرار داده و ابتدا مجازات شلاق و برای لواط مردها و سومین مرتبه از مساحقه ی زنان، حکم اعدام تعیین شده است.(12)

پی نوشت:
1. بحارالانوار جلد 52 صفحه 256-300، بشاره الاسلام صفحه 131-135، منتخب الاثر صفحه 425، 429 و 432
2. کشف الغمه جلد 3 صفحه 324، منتخب الاثر صفحه 435 و المهدی صفحه 199 و 219
3. منتخب الاثر صفحه 425، الزام الناصب صفحه 64، 182 و 195، بشاره الاسلام صفحه 5، 26، 76 و 99، الامام المهدی صفحه 217 و 227، بحارالانوار جلد 5 صفحه 70 و جلد 52 صفحه 192 و 228 و اعلام الوری صفحه 433
4. بشاره الاسلام صفحه 76 و الزام الناصب صفحه 121 و 195
5. الزام الناصب صفحه 183، منتخب الاثر صفحه 429، بحارالانوار جلد 52 صفحه 257 و 135
6. بحارالانوار جلد 52 صفحه 257، منتخب الاثر صفحه 430 و بشاره الاسلام صفحه 131-135
7. بحارالانوار جلد 52 صفحه 257، منتخب الاثر صفحه 429 و بشاره الاسلام صفحه 131
8. نهج الفصاحه جلد 2 صفحه 473 و بشاره الاسلام صفحه 23
9. الزام الناصب صفحه 183، بحارالانوار جلد 52 صفحه 257، بشاره الاسلام صفحه 133 و منتخب الاثر صفحه 429
10. الکافی، کلینی،ج 5،ص 544
11. وسائل الشیعه، ج4، ص252
12. اللمعة الدمشقیه، بخش لواط و مساحقه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، Fatemeee ، fiftynine ، Mitsonary ، mohammadhadi ، در جستجوی سختی ، مجتبی110 ، عبداللهی ، لبخند خدا ، یاســین ، hesam110 ، ســــــاقی ، اولولالباب ، بیداری12 ، hessam ، راحیل ، Bahar ، kh-MAHDI ، ترنم بهاری ، ساقی ، mahdyshr ، لیلا ، Reza2035 ، عدالت ، AFG Shia ، جویای حقیقت ، arman mohseny ، حسن عزتي ، یاوران مهدی ، ali0077 ، farzad313 ، 135 ، Patriot ، مهدی2012 ، رهگذر. ، السا ، help me ، MohammadSadra ، shervin6623 ، آفتاب ، Maysam-1st ، ترنم ، انديشه نو ، عبدالرحمن ، sajad0511 ، faraz_223 ، صهبا ، Memory-X

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۲, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۰:۱۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #61

با سلام مجدد .

همون طور که حدس میزدم دست آویز جدیدتون رو پیدا کردید Blush
-----در مورد جمله ی فروید در کتاب کاپلان و سادوک :

کتاب روانشناسی بالینی کاپلان و سادوک امروز در اکثر دانشگاههای جهان تدریس میشه برام عجیبه که شما و همفکران شما این کتاب رو جزو تولیدات ملی ما برای منابع میدونید.

لینک خرید کتاب خلاصه شده روانشناسی بالینی کاپلان و سادوک در درفروشگاه جهانی آمازون
ترجمه ی فارسی کتاب هم در بازار کتاب موجوده

----در مورد کتاب چه کسی در ذهن شما خوابیده است ؟ نوشته دکتر برت کاهر .
لینک خرید کتاب از فروشگاه جهانی آمازون
لینک مطالعه ی کتاب در وبسایت گوگل

---کتاب گنجینه ای از تلمود هم مورد تائید یهودیان در ایرانه و شما به راحتی میتونید این کتاب رو سفارش بدید :
لینک خرید کتاب از فروشگاه جهانی امازون
لینک مطالعه ی کتاب در گوگل
مورد تائید بودن کتاب توسط یهودیان
ترجمه ی فارسی کتاب هم در بازار کتاب موجوده
----در مورد مطالب یاد شده در مورد الفرد کینزی و حمایت بنیاد خیریه راکفلر و بریدن الت تناسلی توسط خود کینزی:

زندگی نامه کینزی در ویکی پدیا انگلیسی
فیلم زندگی نامه کینزی در وبسایت IMDB
وبسایت مرکز تحقیقات کینزی

----در مورد آتئیست بودن و بی خدایی من یک مثال میزنم و شما رو با عقل و وجدان خودتون کنار میذارم اصلا انتظار ندارم جوابی به من و این مسئله در تاپیک بدین .

یک برگه ی سفید بردارید و روی اون یک انسان رو نقاشی کنید و بعد دلیل بیارید که این انسان بی جان روی کاغذ خود به خود بوجود اومده و من نقشی در ایجاد اون نداشتم ...سپس تصور کنید یک انسان زنده با این همه عظمت چطور میتونه خالقی نداشته باشه ! اگر انسان بی جانی که توسط شما نقاشی شده خالقی داره پس حتما شما با این همه عظمت و شگفتی در وجودتون صاحب یک خالق هستید ...بعضی مسائل رو وقتی در مقیاس خیلی بزرگ میسنجیم شاید شبیه به نظریه های علمی باشه ولی با یه مثال ساده میشه به دروغ بودنش پی برد

---- در مورد علم هم که عرض کردم شما هر چقدر بگی ما داریم پیشرفت میکنیم ما مسلمون ها فقط خوشحال میشیم چون کتاب قران بارها به علم و فکر و عقل اشاره کرده و حتی انسان عالم رو بالاتر رو از انسان معمولی میدونه اونجا که میگه : ایا کسی که میداند با کسی که نمیداند برابر است ؟

---- در مورد انقلاب های دوره ی رنسانس و عصر طلایی غرب هم که عرض کردم مستندی که اقای تیموس بورن در سال 2009 ساخته و نشون میده که دانشمندان غربی نظریاتشون رو تحت تاثیر دانشمندان مسلمان ارائه کردند اینم لینک دانلودش با دوبله ی فارسی :

مستند علم و اسلام با دوبله ی فارسی

----در مورد جنایات حمله ی عرب ها به ایران .
به شواهد تاریخ همه میدونن که عملیات این جنگ بر عهده ی خلیفه ی دوم بوده و تعداد لشکر مسلمانان یک سوم ایرانیها بوده ولی پیروز شدند و در جنگ هم که حلوا پخش نمیکنن همدیگرو میکشن این چیز زیاد عجیبی نیست ...نمیگن که اینها تمدن بزرگی هستند ایرانی هستند و آریایی و نباید کشته بشن ...این چیزها که دلیل نمیشه با تحریک احساسات ملی گرایی یه انسان فهیم از قبول فکر برتر فرار کنه .

----در مورد اینکه شما روزی زیاد میشید خب اینکه چیز عجیبی نیست همین الان هم اگه تعداد کسانی که تفکری شیعی دارند رو با دیگران مقایسه کنیم ما در اقلیت قرار میگیریم حالا اینکه هی اصرار میکنید که ما قراه زیاد بشیم و شیعیان کم نمیدونم چیه ؟

-----در مورد بحث ژنتیک هم مقاله ای که صفحه ی پنج این تاپیک قرار دادم در انتهاش منابعی قرار داده شده .

میبینی دوست عزیز من برای شما از منابع خودتون مطلب میارم بدون اینکه حتی اسمی از ایات و روایات ببرم به جز موردی که به دین تهمت عقب ماندگی میزنید مجبور شدم از خود قران مطلب بیارم ... اما شما تا به حال برای من چه چیزی غیر از نظرات شخصی ارائه کردید ؟ در مورد غرب که ابتدا اونو پیشرفته دونستید و در اخرین پستتون گفتید گور بابای غرب ..... بلاخره انسان باید تفکری رو با منطق و استدلالش انتخاب کنه ولی برام عجیبه که شما چرا از شاخه ای به شاخه ی دیگه میرید...این رو برادرانه عرض میکنم برید تک تک ادیان رو مطالعه کنید ...اسلام و مسیحی و یهودی و بودایی و هندویی و برهمایی و حتی بی خدا بودن منتهی هر مذهبی رو با کتابش بخونید نه با حرفهایی که راجع بهش میزنن بعدش مطمئنم یکی رو انتخاب میکنید ولی این شاخه شاخه بودن و اینکه با همه چیز غیر از نظر شخصی خودتون مخالفید مطمئنا خیلی عاقلانه نیست چون به چنین شخصی نمیگن عاقل میگن خود رای و دیکتاتور ...امیدوارم بحثمون با ارائه سوالات جدید ادامه پیدا نکنه و شما هم کمی به پاسخ های ما فکر کنید

در پناه حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، abbas133 ، mohamad ، فیروزه ، Bahar ، ELENOR ، ilidin ، بیداری اندیشه ، help me ، خادمة الزهرا
۱۴:۴۸, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #62
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

فکر می کنم تاپیک منحرف شد از موضوع اصلی.

ما داشتیم راجع به همجنسگرایی و همجنسبازی بحث می کردیم.

اینکه بعضی ار دوستان می گفتند همجنسگرایی یک بیماری است.

اما دلیل قابل توجهی نمی آورند.

اما بعضی ها دلیلشان این بود که در طبیعت هیچ موجودی همجنسگرا نیست.

خوب شواهدی هست مبنی بر همجنسگرا بودن بعضی جانوران که اگر بیاورم تالار فی*ل*تر می شود!!!

گفتید مگر ما با حیوان یکی هستیم؟؟؟

نه عزیز من،این جوابی بود به انان که می گویند همجنسگرایی فقط بین انسان هاست.

من به قرآن و احادیث ایمان دارم.

اما واقعا این سوال برایم مطرح است که چرا خداوند نیازی در وجود بعضی ها قرار داده که راه رفع آن نیاز گناه است؟؟؟

در واقع من به یک تناقض رسیدم.

کسی اینجا هست که همجنسگرا باشد؟؟؟

اگر باشد منظور من را می فهمد.

تا نتوانید احساسات یک همجنسگرا را درک کنید،صحبت کردن در رابطه با انان اشتباه است.

من رابطه ی جنسی بین دو همجنس را نمی پسندم.

اما رابطه ی عاشقانه و رمانتیک بین دو همجنس چه؟؟؟

چطور می خواهید اثبات کنید همجنسگرایی حالتی غیر طبیعی و بیماری است در حالیکه این پدیده در نقاشی ها و مجسمه های یونان باستان دیده می شود و در طول تاریخ بوده.

مثلا حافظ می گوید

گر آن "شیرین پسر" خونم بریزد***دلا چون شیر مادر کن حلالش

یا می گوید

هر که یک جرعه می از دست تواند دادن***دست با "شاهد مقصود" در آغوشش باد

باز داریم

"شاهد" عهد شباب آمده بودش به خواب***باز به پیرانه سر عاشق و دیوانه شد

"مغبچه" ای می گذشت راهزن دین و دل***در پی آن آشنا از همه بیگانه شد

دوستان می دانند معنی شاهد و شاهد بازی چیست و همچنین معنی مغبچه.

پس این قضیه مال امروز نیست.

از طرفی این پدیده در سایر جانوران که جزیی از طبیعت هستند نیز دیده می وشود.

اما چرا ما آنرا بیماری می خوانیم؟؟؟

آیا تا به حال احساسات یک همجنسگرا را تجربه کرده اید؟؟؟

می دانید چقدر سخت است که هر روز یک پسر کنارت بشینه،باهاش راه بری،حرف بزنی،اما نتونی ابراز احساسات کنی؟؟؟

پیر ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت***آفرین بر نظر پاک خطا پوشش باد

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، JohnShepard ، hessam ، فرمیسک ، حوریه سادات
۱۵:۴۷, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #63

نقل قول: می دانید چقدر سخت است که هر روز یک پسر کنارت بشینه،باهاش راه بری،حرف بزنی،اما نتونی ابراز احساسات کنی؟؟؟

یعنی اگه یک همجنس باز نسبت به شما احساس علاقه کنه بهش حق میدید و خودتونو در اختیارش قرار میدید ؟ Wink
برام خیلی عجیبه که از یه طرف میگید من قران و احادیث رو قبول دارم و از یه طرف دیگه چنین جملاتی رو مینوسید ... مطلبی از کتاب دکتر برت کاهر اوردم که به خاطر روابط جنسی بیش از حده اون وقت شما از یونان باستان مدرک میارید ؟دیگه وضع یونان و روم در اون دوره نیازی به توضیح داره برادر گرامی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، abbas133 ، mohamad ، فیروزه ، درست پسند ، help me ، ELENOR ، Mitsonary ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا
۱۶:۲۵, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۶ توسط abbas133.)
شماره ارسال: #64
آواتار
نقل قول:
آقای abbas133 آدرس رو براتون میفرستیم.

فقط امیدوارم اگه اونجا که حامی ندارید جرات بحث کردید از این حرفهایی که به من زدید و استدالال هایی که آوردید نیارید.

دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه اومدم شخصا یه تشکر درست و حسابی ازت بکنم... اون آدرسی رو که برام فرستادی یه چیزی تو مایه های خنده حلال خودمون بود !!!!!

بنده خدا، فکر کردم چیز جدیدی رو کردی، اینا که همون جملات پوسیده غربی هاست که بزرگان ما بارها با دلیل و منطق خاکشون کردن!!!!!!

خیلی جالب بود نصیحتشون به ما این بود که صحبت های نعوذ باالله خرافی پیامبران و ائمه رو قبول نکنید اما خودشون جملات یه عده آدم بی رگ و ریشه رو در حد معصوم بودن قبول دارند.

فرصت نکردم خیلی جملات سنگین و وزینشون رو بخونم یعنی اصلا ارزش نگاه کردن هم ندارن چه برسه به پاسخ دادن.

ولی برای جهت رفع خستگی یکی از استدلالهایی که نوشته بودن رو بنویسم!!!!

یه جاش یه همچین چیزی نوشته بود ..... ما از طریق علم تونستیم پدیده رعد و برق رو اثبات کنیم و یک چیز کاملا طبیعی و علمیه پس هیچ نیازی به خدا وجود نداره پس اصلا خدا وجود نداره....!!!!!!

واقعا این استدلال کودکانشون منو متحول کرد!!!!!!!

البته ارزش پاسخ نداره ولی چطور منطقشون قبول میکنه انتها و بی نهایت همین علمی که هنوز بهش نرسیدن خود خدا نباشه......... اونوقت زمانی متوجه میشن که جز شرمندگی و پشیمانی براشون چیزی نمونده......

یا یکی از جملاتشون رو بخونید به اسم نویسنده هم توجه بفرمایید.........!!!!!!!!!!

این جملات شده مبنای عقلیشون.........

نقل قول:من به زندگی پس از مرگ باور ندارم. من معتقدم همین زندگی چیزی است که داریم، و فکر می کنم این بهترین روش برای زندگی کردن است

ناتالی پرتمن

البته اینارو نمی نویسم که پاسخ بدین شما همون بحث با دوستان رو ادامه بده ما هم استفاده می کنیم
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، فیروزه ، درست پسند ، علمدار133 ، help me ، ELENOR ، ضحی رحمانی ، ilidin ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا
۱۹:۵۵, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۳:۳۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #65

اولاً نباید راجع به اینها بدون اشاره به زشتی‌شون و همینطور عادی صحبت بشه، تا در میانه‌ی بحث حتی ذره‌ای عادی نشن و خدای نکرده قبح وحشتناکی که دارن حتی ذره‌ای کم نشه.
ثانیاً فکر می‌کنم خیلی بهتر میشه اگه راجع به هرچیز، قبل از کامل فکر کردن نظر ندیم، و قبل از کامل فکر کردن در مورد نظر دیگران اصلاً قبولش نکنیم!

(۲۴/مرداد/۹۲ ۰:۳۲)#1Zero نوشته است:  همونطور که بالا گفته شد همجنسگرا ها هورمون متفاوت تو بدنشون پخش میشه. زن و مرد تفاوتشون چیه؟! همین هورمون ها حالا مثلا مردی رو در نظر بگیرید که بدنش بطور مادرزادی هورمون مردانه ی کمتری تولید میکنه.
خب طبیعیه که گرایشات زنانه (به همجنس) پیدا میکنه.
خیلی ساده بدون منطق و دلیل هر حرفی میزنید.

1. حتی اگر فرض کنیم نسبت هورمون‌ها تعیین کننده‌ی گرایش جنسی هست، هیچ "مرد"ی رو نمیتونید بیابید که بخاطر هورمون‌هاش به همجنس گرایش قبیح داشته باشه، چون اگه نسبت هورمون‌هاش تغییر کرده باشه، نه خودش دیگه از جنس مرد هست، نه ظاهرش "مرد" هست. پس کسی که ظاهر مردانه داشته باشه نمیتونه بخاطر نسبت هورمون‌ها به همجنس گرایش قبیح داشته باشه. در مورد زنها هم همینطور.

از این گذشته، شدیدترین حالتی که در مورد ناهنجاری‌های هورمونی وجود داره دوجنسیتی هست، که در اون حالت هورمو‌ن‌های مربوط به دو جنس تقریباً برابر هست. پس حتی اگه یه مرد دچار شدیدترین اختلال هورمونی بشه و دو جنسیتی بشه، حتی با فرض اینکه نسبت هورمون‌ها تعیین کننده‌ی گرایش جنسی هست، تا آنجا که به هورمون‌ها مربوط میشه گرایش قبیح به جنسیت اصلی‌اش به همون میزان ِ گرایش جایز به جنس دیگر خواهدبود. پس حتی با چنین فرضی، حتی شدیدترین اختلال هورمونی هم نمیتونه دلیلی باشه برای اینکه طرف گرایش قبیح به جنسیت اصلی‌اش رو ترجیح بده.

این مورد فقط به این دلیل با در نظر گرفتن اون فرض بررسی شد تا نشون بده این مفروضات غلط تنها مشکل حرفتون نیست، و خودتون هم میتونید با کمی فکر کردن به نادرست بودن حرفتون پی ببرید.

2. حالا خود فرض رو بررسی کنیم:
خیلی ساده میگید "خب طبیعیه که گرایشات زنانه (به همجنس) پیدا میکنه" !!!!!!!!
هورمون‌ها تعیین کننده‌ی وجود میل جنسی یا عدم وجودش هستند، ولی تعیین کننده‌ی گرایش نیستند.
افکار و روحیات و عواطف تعیین کننده‌ی گرایش هستند. در بحث میل جنسی، از سوی بزرگترین صاحب‌نطران در هر دو طرف دعوا، به نقش افکار اشاره میشه، یک طرف میگه میل جنسی با محدود کردنش عصیان میکنه و با آزاد گذاشتنش فروکش میکنه، طرف دیگر میگه با آزاد گذاشتنش عصیان میکنه و با کنترل کردنش کنترل میشه.
اینکه گرایش چی باشه، یعنی آیا آزاد گذاشته بشه یا کنترل بشه. این، علاوه بر گرایش قبیح یا جایز به دو جنس، شامل گرایش قبیح به بچه‌ها و حیوانات و روشهای مشمئزکننده‌ی قبیح دیگه هم میشه(با پیش رفتن این دیوانگی جنسی، بعضی از بزرگان اومانیست‌ها، حتی بوجود اومدن گرایش‌های جنسی جدید رو هم به محدود کردن نسبت داده‌اند! مثلاً میگن اگه تمام مردم همیشه تمام موهای سر و صورتشون و ابروها رو از ته ِته بتراشن، نسبت به موی سر میل جنسی خواهند داشت).

همانطور که دیگر دوستان هم اشاره فرمودن، یک اشکال بزرگ این حرف شما اینه که به نوعی به همجنس‌بازها حق میده که چنین گرایش قبیحی داشته باشن(گرچه شما چنین ادعایی نکردید)، چون اونها هم ممکنه ادعا کنن وضعیت هورمونی‌شون اینطوری هست. البته چنین ادعایی رو هم میشه بطور منطقی رد کرد، ‌چون در یک رابطه‌ی قبیح همجنس‌خواهانه، اگه یه مرد خودش رو زن فرض کنه و نسبت به یه مرد دیگه گرایشات زنانه داشته باشه، اون مرد ِدیگه نمیتونه مثل اون باشه، و باید خودش رو مرد فرض کنه و مرد مقابلش رو زن فرض کنه و نسبت بهش گرایشات مردانه داشته باشه. پس عامل دیگری در این رفتار خبیث و زشت دخیل هست، و تجاوزکاری این گروه از جنبه‌ای دیگر هم به اثبات می‌رسد.

3. اینکه «همجنس‌گرا با همجنس‌باز متفاوت هست» با توجه به زبانی که ازشون برگرفته شدن رد میشه، چون در لغتنامه‌ها می‌بینیم این دو واژه و تمام توصیفاتی که در موردشون میکنید همراه هم و در توضیح واژه‌ی homosexual آورده میشه، فقط با این تفاوت که «همجنس‌باز» اصطلاح عمومی اون هست، و «همجنس‌گرا» در روانشناسی استفاده میشه. حتی اگر بخواید بگید لغتنامه‌ها اشتباه میکنن، باز هم باید بتونید دو تا واژه در زبان انگلیسی بیارید که بطور جداگانه به این دو اشاره کنن.

4. اینکه گفتید «بدن یه مرد بطور مادرزادی هورمون مردانه‌ی کمتری تولید کنه» هم اگر منظور این باشه که «بطور مادرزادی هورمون مردانه کمتر از هورمون زنانه باشه» اشتباه هست، چون همونطور که گفته شد شدیدترین حالت ناهنجاری‌های هورمونی دوجنسیتی هست(و البته اونها که خودشون هورمون‌ها رو جابجا کنن جزء بحث نخواهندبود). البته تا جایی که من شنیده‌ام بیشترین موارد ناهنجاری‌های هورمونی مربوط به بلاهایی بوده که خودشون سر خودشون میاوردن، مثل استفاده‌ی بدنسازان از استروید.

5. یک گلایه هم باید کرد از بعضی دوستان متدین، که قبول کردن که «افرادی وجود دارن که بخاطر هورمون‌هاشون گرایش به همجنس دارن»، چون اگر چنین گرایشی بتونه وجود داشته باشه مخالف سخن خداوند در قرآن میشه که فرموده چنین چیزی قطعاً تجاوزکاری هست:

سوره شعراء: اَتَاْتُونَ الذُّکْرَانَ مِنَ الْعَالَمِینَ (165) وَ تَذَرُونَ مَا خَلَقَ لَکُمْ رَبُّکُمْ مِنْ اَزْوَاجِکُمْ بَلْ اَنْتُمْ قَوْمٌ عَادُونَ (166)
آیا از میان جهانیان به سراغ مردها می‌آیید؟ (165) و همسرانتان را كه پروردگارتان براى شما آفريده است، وا می‌گذاريد؟ بلكه شما مردمى تجاوزكاريد (166)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، Reza2035 ، help me ، Night_World ، Bahar ، abbas133 ، ELENOR ، mohamad ، ilidin ، بیداری اندیشه ، mohammadhadi ، خادمة الزهرا
۲۲:۵۶, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #66
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

درست پسند گرامی واقعیت با چیزی که شما میگید خیلی فرق می کنه.

شما جای راحتی نشستین و چون همجنسگرا نیستین خیلی راحت این عمل رو تقبیح می کنید.

هیچ وقت به جای این افراد نیستین.

یه وقتایی ادم یه احساسی داره که دست خودش نیست.

من فقط خواستم بگم شما که میگی این یک بیماریه،اولا این در طول تاریخ بوده،چیز جدیدی نیست،ثانیا در سایر جانوران(اجزا طبیعت)دیده میشه.

حالا شما دلیل بیار بیماریه روانیه.

فکر می کنین که یه همجنسگرا دوست نداره که به جنس مخالفش علاقه مند باشه؟؟

مثل دیگران باشه؟؟/

با یک دختر ازدواج کنه.

بچه دار بشن.

اما نمیشه.باور کنین اون از دخترا متنفره،نمی تونه با اونا ازدواج کنه. از رابطه با دخترا بدش میاد.

این ازدواج لذت بخشه آیا؟؟؟

یک دختر از شوهرش توقع مردانگی داره،اون نمی تونه این توقع رو برطرف کنه.

اون نمی خواد سایه باشه.

اون سایه می خواد.

نمی خواد حامی باشه.

حامی می خواد.

هر چی بگم نمی تونین بفهمین چون نمی تونین احساس اون رو درک کنین.

گفتم که به تناقض رسیدم.

نمی دونم رسیدم به همون بیت حافظ.

پیر ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت***آفرین بر نظر پاک خطا پوشش باد

اگر این تجاوز کاریه،پس چرا در وجود بعضی ها هست؟؟؟

در وجود شما که نیست،خیلی راحته براتون تقبیح کنین این عمل رو.

فرض کنین برعکس بود.

چه حالی می شدین؟؟؟

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، anti ، JohnShepard ، فرمیسک ، حوریه سادات
۲۳:۲۳, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۶ توسط help me.)
شماره ارسال: #67
آواتار
خیلی جالبه که به راحتی بعضیا موضوع بحث رو منحرف میکنن و .... . بابا حرف از این بود که همجنسبازی خیلی وقته رواج پیدا کرده و اونم بیشتر تو جوامع غربی دلایلش رو هم اگه یکم مطالعه کنید( مثلا کتابای استاد مطهری و...)میفهمید دیگه اونقدر از جنس مخالفشون لذت بردن و دیدن که دیگه هیچ جذابیتی نداره رفتن سراغ همجنسبازی و حتی کودک بازی و موارد دیگه ای که اصلا ادم حالش بهم میخوره به زبون بیاره حالا اگه بعضی روشن فکران گرامی میگن (که آدم خفه میشه از اینهمه روشنفکری) اینا باعث پیشرفتشونه که بفرما شمام برو پیشرفت کن!!! اونایی هم که واقعا انحراف جنسی دارن ومیل به همجنس خودشون که همونطوری که گفتن عزیزان معالجه میشن . والا بعضیا از هر کثیف کاری دفاع میکنن حالا هزار تا براشون دلیل بیاری که .... .اگه خوب بود که خدا اونطور تو قران در مورد قوم لوط صحبت نمیکرد !! حتما اون طفلکی هام دست خودشون نبوده و خدا اعوذ بالله عدالت رو رعایت نکرده در موردشون !!
یاعلی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فیروزه ، لبخند خدا ، Bahar ، Reza2035 ، FN_AntiZionism ، علمدار133 ، hessam ، درست پسند ، abbas133 ، mohammadhadi ، بیداری اندیشه
۱۴:۵۸, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #68
آواتار
بسم الله
.
.
این تاپیک پالایش شد.
برخی از ارسال ها که مرتبط با موضوع تاپیک نبودند حذف شدند.
لازم به ذکر است که به دلیل زیاد بودن پست ها ،به صاحبان پست ها اطلاع داده نشده.
.
.
لطفا فقط در مورد موضوع تاپیک بحث کنید،در مورد موضوع های دیگر در تاپیک های مربوط به خودشان بحث بفرمائید.
.
از همکاری شما متشکریم.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، abbas133 ، help me
۲۱:۳۵, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #69
آواتار
بسم الله

امروز 28 مرداد 1392، اولین ازدواج زوج‌های همجنس در نیوزلند
مراسم ازدواج اولین گروه از زوج‌های همجنسگرای نیوزلند برگزار می‌شود. مقام‌های دولتی گفته‌اند که ۳۱ زوج هم جنس روز دوشنبه مراسم عقد خود را برگزار می‌کنند.

نیوزلند نخستین کشور منطقه آسیا-اقیانوسیه است که ازدواج همجنسگرایان در آن قانونی شده است.

لابی‌های مذهبی و نیز کلیسای انگلیکان در نیوزلند با آزاد شدن ازدواج افراد همجنس مخالف بودند.

اما پارلمان نیوزلند در ماه آوریل سال جاری با اصلاح قانون ازدواج که در سال ۱۹۵۵ میلادی تصویب شده بود، ازدواج همجسنگرایان را قانونی اعلام کرد.

مصوبه ماه آوریل پارلمان از روز دوشنبه (۱۹ اوت) به اجرا گذاشته می‌شود.

انتظار می‌رود که حدود یک هزار زوج همجنس از استرالیا روز دوشنبه برای برگزاری مراسم عقد خود به نیوزلند سفر کنند.

سند عقد این زوج‌ها در استرالیا به رسمیت شناخته نخواهد شد.

نیوزلند چهاردهمین کشور است که ازدواج افراد همجنس را به رسمیت می‌شناسد.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، علمدار133 ، سجاد313 ، درست پسند ، help me ، خادمة الزهرا
۲۲:۵۵, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #70
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

دوستان هرچه دلشان خواست گفتند.

یکی گفت همجنسگرایی همان همجنس بازی است چون معادل انگلیسی اش یکی است.

خوب عزیزم،یک واژه ی انگلیسی گاهی چند معنی می دهد.

دلیل نمی شود چون هر دو یک معادل انگلیسی دارند پس هر دو یکی باشند.

آیا ساعت و تماشا کردن هم معنی اند؟؟؟

اگر بین فعل گراییدن و بازی کردن فرقی نیست،پس همجنسگرا و همجنس باز هم فرقی نیست.

من می دانم لواط حرام است اما همجنسگرایی لواط نیست.

در واقع همه ی همجنسگرا ها تمایل به برقراری رابطه ی جنسی با همجنس ندارند.

دوست من یعنی با خواندن کتاب های شهید مطهری،انسان میل به جنس مخالف پیدا می کند؟؟؟

پس با این حساب کاسبی این همه شرکت تبلیغ کننده دارو های تقویت میل جنسی تخته می شود!!!

ما با کسانی که از سر هوس این چنینند کاری نداریم.

بحث من سر میلیون ها نیست،سر اقلیت هایی است که ذاتا تمایل به همجنس دارند.

نه آنهایی که از کثرت دختربازی و ... به هممجنس بازی روی اوردند.

در مورد قوم لوط که هیچ،همین انسان های امروز نمی دونیم کدوم ها ذاتا همجنس گرایند و کدوم ها از سر هوسه.

اینکه از عدالت خداوند گفتید باید گفت که خداوند عدالت مطلق است و اگر کسی را در این دنیا از نعمتی محروم کند در اخرت

جبران می کند که همانا او بهترین جبران کنندگان است.

می دانید مشکل چیست؟؟؟

مشکل اینجاست که من چیزی را میبینم که شما نمیبینید.

شما فقط موضوع را از یک طرف نگاه می کنید.

این بحث دو طرف دارد.

فرا موضعی بحث کنیم دوستان.

البته توقعی از شما ندارم.

اما فرض کنید که از به جا لواط زنا بود و ازدواج با دگر جنس حرام.

و شما دگر جنس بودید مثل الآن.

و فقط ازدواج با همجنستان حلال بود.

چه می کردید؟؟؟

آیا همین رفتار را داشتید؟؟؟

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، JohnShepard ، فرمیسک ، حوریه سادات
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]