کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: ناظر باشم ... این ترول را پاک می کنم
این نظرسنجی بسته شده است.
پاک می کنم 76.00% 19 76.00%
پاک نمی کنم 24.00% 6 24.00%
تمام 25 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بییایید شرکت کنید . در مورد خنده حلالی که با حرام مخلوط شد !
۱۳:۳۵, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان شما بگویید ما چه ار کنیم !؟
به چه زبانی بگوییم !؟ ما می خواهیم خنده حلال باشد .
خیلی از دوستان هم دارند همکاری می کنند .
ولی انگار تعدادی از دوستان مرزها رو نمی شناسند !
والله نمی دانم مثال بزنم !؟ مثال نزنم !؟
آخر برادران من خواهران من ما اینجا چند نفری داریم نظارت می کنیم . چند بار اتمام حجت کردیم . چند بار با هم کنار اومدیم که مسائل مصلحانه حل بشود .
کاربران گرامی
آخر ما خانوم هستیم
آقا هستیم
خوب باشد که نوشته هست ؟
آیا ما که ادعای امام زمانی بودن داریم
باید بیاییم و هرچی خواستیم به بهانه شادی و شاد بودن اینجا بنویسیم !؟!
چرا اذیت می کنید ؟
چرا نمی گذارید این موضوع باقی بماند ؟
گیرم نوشته ای پا ک شد . حالا این موضوع کشف علمی بوده که شما بایی دو صفحه در انظار با ناظر بحث کنی که چرا مقاله من که در isi هم ثبت شده را پاک می کنی ؟!
اصلا همه بیایید از من بپرسید که نوشته من چرا پاک شده ؟
آیا کسی هست که بگوید من برای فاطمه دلیل آوردم و او جواب نداد !؟

من باب مثال اینجا ذکر می کنیم شما نظرتون رو بفرمایید مخالف یا موافق . ما ببینیم درست تصمیم گرفتیم یا نه :

فرض کنید شما ناظر این بخش هستید و این ترول اینجا مشاهده کردید :
چه می کنید ؟!

[تصویر: LOL.jpg]

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، شیدا ، مجید املشی ، Aryha ، Bahar ، sarallah ، عبدالرحیم ، درست پسند ، Hadith ، ANTI satan ، میلاد.م ، ELENOR ، ali0077 ، mohamad ، Night moans ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، fiftynine ، seyed ahmad ، Havbb 110 ، 59-11(یامهدی) ، السا ، N.Mahdavian ، سجاد313 ، hessam ، ترنم ، am_po ، أین المنتظر ، مهدی2012

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۳, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۵)فاطمه خانم نوشته است:  فرض کنید شما ناظر این بخش هستید و این ترول اینجا مشاهده کردید :
چه می کنید ؟!

[تصویر: LOL.jpg]
بهتره که به شخصی که هرپستی رو اشتباه زد گفته بشه وبانظر کاربر
mahpareموافقم
خیلی مواقع کاربرانی بودن که القاب ائمه رو ندانسته میزدن وبعداز اینکه میفهمیدن جریان چیه کلی هم تشکرمیکردن که بهشون گفته شد
اما کسی که ممارست میکنه به این کار اون شائبه داره
اگه بخواین از لحاظ شرعی ایراد بگیرین هر پستی که اینجا زده میشه شائبه داره بدون شک
واین سخت گیری ها اگه بخواد به غیر از مسائل مهم ایجاد بشه بهتره تاپیک بسته باشه وهمونطور که متاسفانه متاسفانه همه بچه مذهبی هارو آدمهای اخمو وبی لبخند میشناسن همونطور اعمال بشه بهتره
الان هم مطمئنا کلی پشت حرفهای من شائبه به وجود میاد
اما باور کنید یه سری مسائل خیلی سخت گیری هست چقدر خوبه اعتدال رعایت بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، mahpare ، فاطمه خانم ، Bahar ، جویای حقیقت ، hessam
۱۴:۲۵, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲)mahpare نوشته است:  آقای مجید املشی!

خوبه در غیاب ناظرا انتخابات هم برگزار میکنم. این یعنی دمکراسی !Big Grin

آقای املشی بنظرم فرصتشون خیلی کمه ، کسی که فرصت کافی رو داشته باشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Bahar ، hessam
۱۴:۲۷, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
به نظرم یه جور تفاوت دیدگاه وجود داره.
مدیران عزیز!

من به شخصه اگه تکه تکه ام هم بکنم، محاله از دیدن یه ترول خندم بگیره.
جوک هایی مثل " دیروز خواهرزاده ام، مامانم و ..." برام قابل درک تره و با اونا بیشتر میخندم.
اصلاً اصل "ترول" برای مسخره کردن طراحی شد.
اگر شما اجازه دادین که توی تالار کسی ترول بذاره، توقع نداشته باشین که ترول اسلامی بذاره.
ترول اسلامی هم که بدتره. چون میشه ترول آخوندها و ائمه (نعوذبالله...)
در بهترین حالت، توی یه ترول، آدم خودش رو مسخره میکنه.
شما که معتقدین تمسخر حرومه، کلاً توی قوانین بنویسین، ترول ممنوع!
و اما کاربران عزیز!
خداییش هم بگم...
تا حالا چند تا از پست های من پاک شده که طی یه ایمیل به من خبر داده شد و علتش هم ذکر شد.
صادقانه هم میگم:
به نظرم مدیران تالار بهتر از ما با سیستم تالار و سیاست هاش آشنا هستن و اگر تشخیص میدن فلان نوشته مناسب نیست، خواهش میکنم، بحث نکنین.
انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که میگن:
My roof,my rules
یعنی تا وقتی تو خونه من هستی باید با قوانین من زندگی کنی.
در مورد تالار هم به نظرم همین ضرب المثل صادقه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، فاطمه خانم ، Bahar ، علمدار133 ، جویای حقیقت ، hessam
۱۴:۳۳, ۱۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:اصلاً اصل "ترول" برای مسخره کردن طراحی شد.
اگر شما اجازه دادین که توی تالار کسی ترول بذاره، توقع نداشته باشین که ترول اسلامی بذاره.

این بنظرم افراطه ، چرا ترول اسلامی هم داشتیم که اصلا این مواردی که ذکر کردین در موردش صدق نمی کرد... ، مثل همون هیئت و ...

نقل قول:و اما کاربران عزیز!
خداییش هم بگم...
تا حالا چند تا از پست های من پاک شده که طی یه ایمیل به من خبر داده شد و علتش هم ذکر شد.
صادقانه هم میگم:
به نظرم مدیران تالار بهتر از ما با سیستم تالار و سیاست هاش آشنا هستن و اگر تشخیص میدن فلان نوشته مناسب نیست،

بحث اینه ، مدیران اغلب اوقات به کاربران علت حذف پستشون رو نمی گویند ، و این کاربر هم حق رو به خودش می دهد که چرا ، مثلا اگر الان پست آقای تیشتر حذف میشد بدون اطلاع رسانی ایشون نمی فهمید و به همین رویه ادامه می داد ، نمیشه گفت پست نزنید ، میشه گفت پست خوب بزنید ، وارسی کنید پستتون رو... من خودم یک بار پستم حذف شد ، به مدیر گفتم ، دیدم اصلا دلیل خوبی ندادند ، متوجه شدم کمی سلیقه ای عمل کردند ، ایشون هم فورا پست من رو برگردوندند... و بنده خیلی خوشحال شدم از این عمل ایشون که حرف من هم تاثیری دارد ، پس همه منطقی هستیم ، فقط گه گاه عجولانه رفتار می کنیم...

نقل قول: خواهش میکنم، بحث نکنین.
My roof,my rules

اینجا یک قانون داره و اون هم شرع اسلامه ، ما به سلیقه ها کاری نداریم ، اگر اسلامی بود موافقیم و لاغیر...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، فاطمه خانم ، Bahar ، علمدار133 ، درست پسند ، hessam
۱۴:۳۷, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)moze84 نوشته است:  به نظرم یه جور تفاوت دیدگاه وجود داره.
مدیران عزیز!

من به شخصه اگه تکه تکه ام هم بکنم، محاله از دیدن یه ترول خندم بگیره.
جوک هایی مثل " دیروز خواهرزاده ام، مامانم و ..." برام قابل درک تره و با اونا بیشتر میخندم.
اصلاً اصل "ترول" برای مسخره کردن طراحی شد.
و اما کاربران عزیز!
خداییش هم بگم...
صادقانه هم میگم:
به نظرم مدیران تالار بهتر از ما با سیستم تالار و سیاست هاش آشنا هستن و اگر تشخیص میدن فلان نوشته مناسب نیست، خواهش میکنم، بحث نکنین.
My roof,my rules

ما اگه میخواستیم به ضرب المثل های انگلیسی ها گوش بدیم که....

اونا رو ولشون کنید .عقایدشون محترمه اما به دردخودشون میخوره.

ما میخوایم یاد بگیریم درست بخندیم . اسلامی. خودمون باید حلش کنیم.

اینجا کسی به زور عضو نشده که به زور قانون رو رعایت کنه.اصلا تو این انجمن همه چیز مهربونانه است.چون پیامبرمون اینجوری بودن. رحمه للعالمین. ما عضو شدیم اصلا قوانین زندگیمون رو تغییر بدیم. به کمک دوستامون تو این انجمن.

اقای املشی صبورند این واسه خنده حلال یه پادزهره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۴:۴۱, ۱۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #16
آواتار
دوستان!
سوء تعبیر نشه.
من موافقم که مدیران پست هایی رو که صلاح نمیدونن حذف کنن.
اون ضربُل هم در تایید این کار بود.
منظورم اینه که صاحبخونه صلاح خونه اش رو بهتر میدونه.
بهتره وقتی پستمون پاک میشه غُر غُر نکنیم.
لابد چیز خوبی ننوشتیم.
همین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، *ركن الهدي* ، فاطمه خانم ، Bahar ، درست پسند ، hessam
۱۴:۵۶, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
ببخشيد.ميون بحثتون.ولي اسم اون ملخ واقعا اخوندك هستش.اصلا شوخي نبود.Mat

آخوندک حشره‌ای است سبزفام، ملخ‌وش، باریک و کشیده با پاهای دراز، سر بزرگ و دو جفت بال،[sup][۱][/sup] که هنگامی که آرام می‌ایستد پاهای خود را مانند دو دست به سمت جلو نگه می‌دارد و در این حالت از این جهت که انگار دارد دعا می‌خواند، او را در فارسی آخوندک و در بسیاری از زبان‌های فرنگی، ‎Mantis، Mantodea یا مانند آن می‌خوانند؛ چون که Mantis واژه‌ای یونانی به معنای پیغمبر است. برای تأکید بر این معنا حتی در زبان انگلیسی، گاه نام این جانور را با صفت «نیایشگر» هم همراه می‌کنند و آن را Praying Mantis می‌خوانند.

تاپيك براي هميشه بسته شد؟
Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam
۱۴:۵۸, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶)*ركن الهدي* نوشته است:  ببخشيد.ميون بحثتون.ولي اسم اون ملخ واقعا اخوندك هستش.اصلا شوخي نبود.Mat

آخوندک حشره‌ای است سبزفام، ملخ‌وش، باریک و کشیده با پاهای دراز، سر بزرگ و دو جفت بال،[sup][۱][/sup] که هنگامی که آرام می‌ایستد پاهای خود را مانند دو دست به سمت جلو نگه می‌دارد و در این حالت از این جهت که انگار دارد دعا می‌خواند، او را در فارسی آخوندک و در بسیاری از زبان‌های فرنگی، ‎Mantis، Mantodea یا مانند آن می‌خوانند؛ چون که Mantis واژه‌ای یونانی به معنای پیغمبر است. برای تأکید بر این معنا حتی در زبان انگلیسی، گاه نام این جانور را با صفت «نیایشگر» هم همراه می‌کنند و آن را Praying Mantis می‌خوانند.

Huh

خب هست که هست ، به چیه آخوندک ما باید خنده حلال می کردیم!؟ سوال اینجاست که به آخوند و روحانی ربطش بدهند بعضی ها و تمسخر و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، ANTI satan ، درست پسند ، جویای حقیقت
۱۴:۵۹, ۱۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۳ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #19
آواتار
البته مدير حق اينو داره ك هر پستي رو صلاح ميدونه پاك كنه و هركسي هم ك خلاف مقررات رفتار ميكنه حذف كنه.
بالاخره ماموره ومعذور.

(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۸)Prestige نوشته است:  خب هست که هست ، به چیه آخوندک ما باید خنده حلال می کردیم!؟ سوال اینجاست که به آخوند و روحانی ربطش بدهند بعضی ها و تمسخر و ...

ب همه چي ك نبايد خنديد.
منظورم اينه ك پست كسي ك عكس گداشته و سوال پرسيده بايد حذف شه نه كسي ك جواب دادBlushه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، علمدار133 ، hessam
۱۵:۰۳, ۱۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶)*ركن الهدي* نوشته است:  ببخشيد.ميون بحثتون.ولي اسم اون ملخ واقعا اخوندك هستش.اصلا شوخي نبود.Mat

Huh

نه دیگه نشد.

همه اینو میدونن اسم حشره آخوندکه.

چرا اونو تو خنده حلال نوشتن؟؟؟؟

Huh

فکر نمیکنم برای همیشه.

تا وقتی که همه متنبه شن.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، فاطمه خانم ، ANTI satan ، درست پسند ، hessam
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]