| نظرسنجی: ناظر باشم ... این ترول را پاک می کنم این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| پاک می کنم | ![]() ![]() |
19 | 76.00% |
| پاک نمی کنم | ![]() ![]() |
6 | 24.00% |
| تمام | 25 رأی | 100% | |
|
بییایید شرکت کنید . در مورد خنده حلالی که با حرام مخلوط شد !
|
|
۱۳:۳۵, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان شما بگویید ما چه ار کنیم !؟ به چه زبانی بگوییم !؟ ما می خواهیم خنده حلال باشد . خیلی از دوستان هم دارند همکاری می کنند . ولی انگار تعدادی از دوستان مرزها رو نمی شناسند ! والله نمی دانم مثال بزنم !؟ مثال نزنم !؟ آخر برادران من خواهران من ما اینجا چند نفری داریم نظارت می کنیم . چند بار اتمام حجت کردیم . چند بار با هم کنار اومدیم که مسائل مصلحانه حل بشود . کاربران گرامی آخر ما خانوم هستیم آقا هستیم خوب باشد که نوشته هست ؟ آیا ما که ادعای امام زمانی بودن داریم باید بیاییم و هرچی خواستیم به بهانه شادی و شاد بودن اینجا بنویسیم !؟! چرا اذیت می کنید ؟ چرا نمی گذارید این موضوع باقی بماند ؟ گیرم نوشته ای پا ک شد . حالا این موضوع کشف علمی بوده که شما بایی دو صفحه در انظار با ناظر بحث کنی که چرا مقاله من که در isi هم ثبت شده را پاک می کنی ؟! اصلا همه بیایید از من بپرسید که نوشته من چرا پاک شده ؟ آیا کسی هست که بگوید من برای فاطمه دلیل آوردم و او جواب نداد !؟ من باب مثال اینجا ذکر می کنیم شما نظرتون رو بفرمایید مخالف یا موافق . ما ببینیم درست تصمیم گرفتیم یا نه : فرض کنید شما ناظر این بخش هستید و این ترول اینجا مشاهده کردید : چه می کنید ؟! ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۳, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۵)فاطمه خانم نوشته است: فرض کنید شما ناظر این بخش هستید و این ترول اینجا مشاهده کردید :بهتره که به شخصی که هرپستی رو اشتباه زد گفته بشه وبانظر کاربر mahpareموافقم خیلی مواقع کاربرانی بودن که القاب ائمه رو ندانسته میزدن وبعداز اینکه میفهمیدن جریان چیه کلی هم تشکرمیکردن که بهشون گفته شد اما کسی که ممارست میکنه به این کار اون شائبه داره اگه بخواین از لحاظ شرعی ایراد بگیرین هر پستی که اینجا زده میشه شائبه داره بدون شک واین سخت گیری ها اگه بخواد به غیر از مسائل مهم ایجاد بشه بهتره تاپیک بسته باشه وهمونطور که متاسفانه متاسفانه همه بچه مذهبی هارو آدمهای اخمو وبی لبخند میشناسن همونطور اعمال بشه بهتره الان هم مطمئنا کلی پشت حرفهای من شائبه به وجود میاد اما باور کنید یه سری مسائل خیلی سخت گیری هست چقدر خوبه اعتدال رعایت بشه |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۲۷, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نظرم یه جور تفاوت دیدگاه وجود داره.
مدیران عزیز! من به شخصه اگه تکه تکه ام هم بکنم، محاله از دیدن یه ترول خندم بگیره. جوک هایی مثل " دیروز خواهرزاده ام، مامانم و ..." برام قابل درک تره و با اونا بیشتر میخندم. اصلاً اصل "ترول" برای مسخره کردن طراحی شد. اگر شما اجازه دادین که توی تالار کسی ترول بذاره، توقع نداشته باشین که ترول اسلامی بذاره. ترول اسلامی هم که بدتره. چون میشه ترول آخوندها و ائمه (نعوذبالله...) در بهترین حالت، توی یه ترول، آدم خودش رو مسخره میکنه. شما که معتقدین تمسخر حرومه، کلاً توی قوانین بنویسین، ترول ممنوع! و اما کاربران عزیز! خداییش هم بگم... تا حالا چند تا از پست های من پاک شده که طی یه ایمیل به من خبر داده شد و علتش هم ذکر شد. صادقانه هم میگم: به نظرم مدیران تالار بهتر از ما با سیستم تالار و سیاست هاش آشنا هستن و اگر تشخیص میدن فلان نوشته مناسب نیست، خواهش میکنم، بحث نکنین. انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که میگن: My roof,my rules یعنی تا وقتی تو خونه من هستی باید با قوانین من زندگی کنی. در مورد تالار هم به نظرم همین ضرب المثل صادقه. |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:اصلاً اصل "ترول" برای مسخره کردن طراحی شد. این بنظرم افراطه ، چرا ترول اسلامی هم داشتیم که اصلا این مواردی که ذکر کردین در موردش صدق نمی کرد... ، مثل همون هیئت و ... نقل قول:و اما کاربران عزیز! بحث اینه ، مدیران اغلب اوقات به کاربران علت حذف پستشون رو نمی گویند ، و این کاربر هم حق رو به خودش می دهد که چرا ، مثلا اگر الان پست آقای تیشتر حذف میشد بدون اطلاع رسانی ایشون نمی فهمید و به همین رویه ادامه می داد ، نمیشه گفت پست نزنید ، میشه گفت پست خوب بزنید ، وارسی کنید پستتون رو... من خودم یک بار پستم حذف شد ، به مدیر گفتم ، دیدم اصلا دلیل خوبی ندادند ، متوجه شدم کمی سلیقه ای عمل کردند ، ایشون هم فورا پست من رو برگردوندند... و بنده خیلی خوشحال شدم از این عمل ایشون که حرف من هم تاثیری دارد ، پس همه منطقی هستیم ، فقط گه گاه عجولانه رفتار می کنیم... نقل قول: خواهش میکنم، بحث نکنین. اینجا یک قانون داره و اون هم شرع اسلامه ، ما به سلیقه ها کاری نداریم ، اگر اسلامی بود موافقیم و لاغیر... |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)moze84 نوشته است: به نظرم یه جور تفاوت دیدگاه وجود داره. ما اگه میخواستیم به ضرب المثل های انگلیسی ها گوش بدیم که.... اونا رو ولشون کنید .عقایدشون محترمه اما به دردخودشون میخوره. ما میخوایم یاد بگیریم درست بخندیم . اسلامی. خودمون باید حلش کنیم. اینجا کسی به زور عضو نشده که به زور قانون رو رعایت کنه.اصلا تو این انجمن همه چیز مهربونانه است.چون پیامبرمون اینجوری بودن. رحمه للعالمین. ما عضو شدیم اصلا قوانین زندگیمون رو تغییر بدیم. به کمک دوستامون تو این انجمن. اقای املشی صبورند این واسه خنده حلال یه پادزهره. |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۱۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوستان!
سوء تعبیر نشه. من موافقم که مدیران پست هایی رو که صلاح نمیدونن حذف کنن. اون ضربُل هم در تایید این کار بود. منظورم اینه که صاحبخونه صلاح خونه اش رو بهتر میدونه. بهتره وقتی پستمون پاک میشه غُر غُر نکنیم. لابد چیز خوبی ننوشتیم. همین. |
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ببخشيد.ميون بحثتون.ولي اسم اون ملخ واقعا اخوندك هستش.اصلا شوخي نبود.
![]() آخوندک حشرهای است سبزفام، ملخوش، باریک و کشیده با پاهای دراز، سر بزرگ و دو جفت بال،[sup][۱][/sup] که هنگامی که آرام میایستد پاهای خود را مانند دو دست به سمت جلو نگه میدارد و در این حالت از این جهت که انگار دارد دعا میخواند، او را در فارسی آخوندک و در بسیاری از زبانهای فرنگی، Mantis، Mantodea یا مانند آن میخوانند؛ چون که Mantis واژهای یونانی به معنای پیغمبر است. برای تأکید بر این معنا حتی در زبان انگلیسی، گاه نام این جانور را با صفت «نیایشگر» هم همراه میکنند و آن را Praying Mantis میخوانند. تاپيك براي هميشه بسته شد؟
|
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶)*ركن الهدي* نوشته است: ببخشيد.ميون بحثتون.ولي اسم اون ملخ واقعا اخوندك هستش.اصلا شوخي نبود. خب هست که هست ، به چیه آخوندک ما باید خنده حلال می کردیم!؟ سوال اینجاست که به آخوند و روحانی ربطش بدهند بعضی ها و تمسخر و ... |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۱۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۳ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
البته مدير حق اينو داره ك هر پستي رو صلاح ميدونه پاك كنه و هركسي هم ك خلاف مقررات رفتار ميكنه حذف كنه.
بالاخره ماموره ومعذور. (۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۸)Prestige نوشته است: خب هست که هست ، به چیه آخوندک ما باید خنده حلال می کردیم!؟ سوال اینجاست که به آخوند و روحانی ربطش بدهند بعضی ها و تمسخر و ... ب همه چي ك نبايد خنديد. منظورم اينه ك پست كسي ك عكس گداشته و سوال پرسيده بايد حذف شه نه كسي ك جواب داد ه
|
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۱۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶)*ركن الهدي* نوشته است: ببخشيد.ميون بحثتون.ولي اسم اون ملخ واقعا اخوندك هستش.اصلا شوخي نبود. نه دیگه نشد. همه اینو میدونن اسم حشره آخوندکه. چرا اونو تو خنده حلال نوشتن؟؟؟؟ ![]() فکر نمیکنم برای همیشه. تا وقتی که همه متنبه شن.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بیایید شرکت کنید : من فلانی هستم !!!!!!!! | فاطمه خانم | 18 | 9,488 |
۲۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۷ آخرین ارسال: درست پسند |
|

![[تصویر: LOL.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7886998816/LOL.jpg)

ه