کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقایسه متوسط سرعت اینترنت ایران با افغانستان
۲۲:۰۵, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
مقایسه متوسط سرعت اینترنت ایران با افغانستان/آماری تاسف برانگیز برای مدیران آی تی

تا اخر بخونید و به سوالی که در اخر متن اومده در صورت امکان جواب بدید.

فناوری اطلاعات > اینترنت - بدنبال انتشار خبر افزایش سرعت اینترنت در انگلیس، یکی از کاربران محترم خبرآنلاین از ما خواست تا مقایسه ای بین سرعت اینترنت ایران با افغانستان داشته باشیم.

آنچه در زیر می آید بر اساس گزارش کمپانی آکامای {لینک} و دو متغیر متوسط سرعت اینترنت (Average connection speed) و متوسط حداکثر سرعت اتصال به اینترنت به ثبت رسیده در کشور مورد بررسی (Average peak connection speed)، تنظیم مقایسه ای شده است:

Average connection speed

بر اساس نقشه ای که در زیر می بینید متوسط سرعت اینترنت در ایران 634 کیلوبیت بر ثانیه (فصل اول سال 2013) و در افغانستان 820 کیلوبیت بر ثانیه بوده است.

.

متوسط سرعت اینترنت ایران 634 کیلوبیت بر ثانیه

.

متوسط سرعت اینترنت در افغانستان 820 کیلوبیت بر ثانیه

Average peak connection speed

مطابق نقشه زیر متوسط حداکثر سرعت اینترنت در ایران 3164 کیلوبیت برثانیه ودر افغانستان 8656 کیلوبیت بر ثانیه بوده است.

.

متوسط حداکثر سرعت اینترنت در ایران 3164 کیلوبیت

.

متوسط حداکثر سرعتی اینترنت افغانستان 8656 کیلوبیت بر ثانیه

از آنجایی که آمار مقایسه ای به صورت نمودار در مورد افغانستان از سال 2007 به بعد موجود نیست، لذا به ناچار نمودار مقایسه ای از فصل سوم 2007 تا مارس 2013 را بین دو ایران و آذربایجان انجام داده ایم که در جدول زیر مشاهده می کنید:

برای دیدن نمودار زیر در ابعاد بزرگتر روی تصویر کلیک کنید

.

نمودار مقایسه ای روند رشد سرعت اینترنت بین ایران و آذربایجان(قرمز ایران/آبی آذربایجان)

همان طور که در نمودار بالا مشاهده می کنید، روند رشد در ایران در فصل اول 2009 به 845 کیلوبیت بر ثانیه رسیده اما بعد از آن روند منفی را طی کرده و به 629 کیلوبیت بر ثانیه در فصل اول 2013 رسیده است. (رقم 634 رقم کنونی هنگام گرفتن گزارش از آکامای در 19 مرداد 1392 است.)

این در حالی است که در تاریخ 5 خرداد 1392 خط اینترنت فیبر نوری EPEG که بیش از 5 هزار کیلومتر آن در ایران است، افتتاح شد و این خط قابلیت انتقال اینترنت با سرعت 3.2 ترابایت بر ثانیه را از اروپا به ایران و بعد عمان و ... دارد.{لینک}

سوالی که مطرح می شود، این است که این همه هزینه چرا خروجی نداشته است؟ و مدیران مسوول وقت اینترنت باید پاسخگو باشند!

{آکامای Akamai شبکه ای از سرورها جهت انتقال محتوای اینترنت است که مقر آن در کمبریج ماساچوست بوده {لینک} و درآمدی بیش از 1 میلیارد دلار در سال داشته و با الگوریتم خاصی محتوای سایتهای اینترنتی تعریف شده برای شبکه و سرورهایش را برای کاربران اینترنت در جهان در سریعترین زمان ممکن توزیع می کند.}

http://www.akamai.com/stateoftheinternet/
-----------------------------------------------------------------------------------------

به نظر شما از سال 2008 که با افت شدید سرعت مواجه بودیم ، و خیلی امکانات کمتر شده ، چرا قیمت مقدار اولیه باقی مونده ؟ یعنی اشتراک 128 کیلو بین من تا 4 سال گذشته فقط به من اختصاص داشت و الان به 8 نفر افزایش پیدا کرده و این یعنی دزدی توی کشورمون که به این راحتی داره دزدی میشه !
چه باید کرد ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، Yaser_h2011 ، hooman-za ، السا ، یاســین ، sadegh-a ، آفتاب ، mhklord ، دل خسته
۲۲:۴۴, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
انشاءالله پیشرفت میکنیم ...اونا هم به لطف خدا پیشرفت کردن...

(۱۹/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۵)Mohammad Trust نوشته است:  
چه باید کرد ؟

چند تا کار میتونیم بکنیم : صبر کنیم بلکه یه نفر دلسوز پیدا بشه... صبر کنیم تا امام زمان بیاد بلکه خود اقا یه فکر بکنن...گریه کنیم که من با این اخریه خیلی موافقم چون هفته ای یکی دوبار اشکمو در میاره این اینترنت...و در پایان... غیر از این سه کار هیچ کار نمیتونیم بکنیم چون کسی گوشش بدهکار نیست... مرد حسابی من برای 256 درخواست دادم ازم کارت دانشجویی میخوان با یه سری مدارک ... همچین رفتار میکنن که انگار میخوام با 256 اپوزیسیون اونور اب رو تو ایران هدایت کنم روزی هم یه دوجین اطلاعات به اسرائیل و امریکا ارسال کنم... اخه 256 هم سرعته که مدرک از ادم میخوان ..هیچ کار نمیشه کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، arman mohseny ، Eve ، غفران غ
۲۳:۳۵, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3

سرعت پایینه یه بحث جداست ولی بین چند نفر به اشتراک میزارن چون همه همزمان اینترنت استفاده نمیکنن و فکر نکنم همون 4 سال قبل هم اشتراک اختصاصی بوده باشه ( قیمتش بالاست ) و فکر میکنم این به اشتراک گذاری تو همه جا انجام میشه و مختص به ایران نیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۲۲, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4

(۱۹/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۵)Mohammad Trust نوشته است:  به نظر شما از سال 2008 که با افت شدید سرعت مواجه بودیم ، و خیلی امکانات کمتر شده ، چرا قیمت مقدار اولیه باقی مونده ؟ یعنی اشتراک 128 کیلو بین من تا 4 سال گذشته فقط به من اختصاص داشت و الان به 8 نفر افزایش پیدا کرده و این یعنی دزدی توی کشورمون که به این راحتی داره دزدی میشه !
چه باید کرد ؟
سرعت دانلودت چنده الآن؟
۰:۵۱, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
تا 4 سال پیش اشتراک جدا بود. سرویس 128 برای یک نفر بود. من با 128 سرعت دانلودم تا 400 هم میرسید !!! الان بهترین حالتش 100 و از ظهر به بعد تا 10kb هم پایین میاد !
سال 88 قانون تصویب شد که برای 8 نفر به اشتراک بذارن.

یعنی زنگ میزنی شرکت ، میگه سرعت دانلود شما با سرویس 128 باید 12kb باشه ! یا خودشون نمیدونن سرعت یعنی چی یا خودشون رو به نفهمی میزنن. دایال آپ حدود 6-7 سال پیش سرعت دانلودش 10 بود ! حالا adsl فرقش با دایال آپ چیه نمیدونم :دی

سرعت اینترنت از ساعت 7 صبح تا 11 خوبه و سرعت دانلود همون حدود سرویسیه که میگیری ، ولی از ساعت 11 تا 9 شب سرعت میاد روی 30-40 ، و پینگ به 800 میرسه که پینگ بالای 300 تقریبا خیلی افتضاحه. بالاترین پینگ توی افعانستان 180 هست که بهترین حالت برای ایرانه!!!
از ساعت 1 شب تا 7 صبح هم که رایگانه و افتضااااااح!

و این اشتراک یعنی دزدی اشکار ! یکی از مسئولینش رو باش بحثم شد ، گفت قانونش اینه ، اشتباهه ولی اینه ، کاری هم نمیشه کرد. !!! وقتی خود مسئولش اینو میگه دیگه انتظاری از کسی نیست. پول حروم ... Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: namekarbary ، جویای حقیقت
۱:۲۳, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6

دوست عزیز یکم دارین اشتباه میکنین واحد اندازه گیری سرعت kbps (bit per secend هست یعنی کیلو بیت بر ثانیه ولی دانلود براساس کیلو بایت هست (هر بایت برابر 8 بیت ) یعنی اگر شرکت سرعت 128 به شما میده سرعت دانلود شما تقسیم بر 8 میشه و برابر با 16 میشه یعنی حداکثر سرعت شما اینقدر میتونه باشه اینی که قبلا سرعتتون بالا بود خط رو آزاد گذاشته بودن دیگه 128 نبوده مثلا 1 مگ بود به اسم 128 میدادن برای جمع کردن مشتری
پینگ شما بالاست الان امتحان کردم برای من 31 هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: namekarbary ، جویای حقیقت
۱:۳۰, ۲۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۱:۳۲ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #7
آواتار
من خودم دانشجوی آی تی هستم ... واقعا واسه یه کشور بد نیست همچین نتی داره ؟؟؟؟
البته شرکت ها 50%مقصر هستن... وقتی شرکت زیرساخت که دولتیه یک خط یک مگ رو با 10 دلار وارد میکنه 400هزار تومن میفروشه و به کسی هم اجازه رقابت نمیده خب دیگه کاری نمیشه کرد
من تا هفته ی قبل سرعتم 370 بود... دقیقا شب قبل روز قدس سرعتم شد 32 !!! نه واسه من کل شهر پایین اومد مخابرات !!! تا الانم درست نشد دوستم زنگ زده بود مخابرات گفتن به خاطر روز قدس پایین آوردیم ( اصلا این کارشونم مسخرس که اینترنت مارو تقویمی کرد) بعد گفتن تا 3شنبه درست میشه سرعت اما الان یک هفتس هیچ تغییری هم ندادن !!! همتون میدونین دلیل اینکارا چیه یه مشت آدم ........ رفتن رئیس شدن و همه کاره که سواد ندارن ... اون مسئولین با سواد هم کاری نمیتونن انجام بدن چون مسئول نیستن .... همتون میدونین پایین آوردن سرعت و فـــــیلترینگ شدید به خاطر مسائل سیاسی نه چیز دیگه... اونا از آگاهی مردم میترسن همین وگرنه به همه ی ما اینتر 10 مگ هم میتونن بدن ... اما نمیخوان خودشون همینو میگن .... میگم همین کارا مارو یه کشور جهان سوم کرد میگن آره ما جهان سومی هستیم ... یعنی اصلا یه درصد نمیخوان پیشرفت کنن ... تو هیچ کشوری اینقدر مسئله ی سرعت و حجم اینترنت مهم نیست یه اندازه ی ایران... واقعا چرا اینا جواب مارو درست نمیدن؟؟ من حدسم اینه که اینا مارو احمق فرض میکنن اما ما از اونا باهوش تریم و به این سادگی ها پا پس نمیکشیم ... البته خیلی از روحانیون هم مخالف اینترنتن.... همتون میدونین اونا عقیده اینه فقط 4تا سایت تبیان و سایت های خبری داخلی رو باز کنین واستون بسه سرعتتون هم پایین تر بهتر اگه فشار مردم نبود الان هنوز دایال آپ بودش (متاسفانه الانم هست) وفتی از بالای بالا نمیخوان مردم عادی پیشرفت کنن این حرف زدنا بیشتر اتلاف وقته همین...

(۲۰/مرداد/۹۲ ۱:۲۳).amin. نوشته است:  دوست عزیز یکم دارین اشتباه میکنین واحد اندازه گیری سرعت kbps (bit per secend هست یعنی کیلو بیت بر ثانیه ولی دانلود براساس کیلو بایت هست (هر بایت برابر 8 بیت ) یعنی اگر شرکت سرعت 128 به شما میده سرعت دانلود شما تقسیم بر 8 میشه و برابر با 16 میشه یعنی حداکثر سرعت شما اینقدر میتونه باشه اینی که قبلا سرعتتون بالا بود خط رو آزاد گذاشته بودن دیگه 128 نبوده مثلا 1 مگ بود به اسم 128 میدادن برای جمع کردن مشتری
پینگ شما بالاست الان امتحان کردم برای من 31 هست
خواهشنا از این بحث ها تو این فروم نکنین ConfusedAngryConfusedDodgy
شما فکر کنم تو شرکت های اینترنتی بخش پشتیبانی کار میکنی درسته ؟؟؟؟؟ Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، A L I
۱:۳۹, ۲۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۱:۴۲ توسط .amin..)
شماره ارسال: #8

(۲۰/مرداد/۹۲ ۱:۳۰)Yaser_h2011 نوشته است:  من خودم دانشجوی آی تی هستم ... واقعا واسه یه کشور بد نیست همچین نتی داره ؟؟؟؟
البته شرکت ها 50%مقصر هستن... وقتی شرکت زیرساخت که دولتیه یک خط یک مگ رو با 10 دلار وارد میکنه 400هزار تومن میفروشه و به کسی هم اجازه رقابت نمیده خب دیگه کاری نمیشه کرد
من تا هفته ی قبل سرعتم 370 بود... دقیقا شب قبل روز قدس سرعتم شد 32 !!! نه واسه من کل شهر پایین اومد مخابرات !!! تا الانم درست نشد دوستم زنگ زده بود مخابرات گفتن به خاطر روز قدس پایین آوردیم ( اصلا این کارشونم مسخرس که اینترنت مارو تقویمی کرد) بعد گفتن تا 3شنبه درست میشه سرعت اما الان یک هفتس هیچ تغییری هم ندادن !!! همتون میدونین دلیل اینکارا چیه یه مشت آدم ........ رفتن رئیس شدن و همه کاره که سواد ندارن ... اون مسئولین با سواد هم کاری نمیتونن انجام بدن چون مسئول نیستن .... همتون میدونین پایین آوردن سرعت و فـــــیلترینگ شدید به خاطر مسائل سیاسی نه چیز دیگه... اونا از آگاهی مردم میترسن همین وگرنه به همه ی ما اینتر 10 مگ هم میتونن بدن ... اما نمیخوان خودشون همینو میگن .... میگم همین کارا مارو یه کشور جهان سوم کرد میگن آره ما جهان سومی هستیم ... یعنی اصلا یه درصد نمیخوان پیشرفت کنن ... تو هیچ کشوری اینقدر مسئله ی سرعت و حجم اینترنت مهم نیست یه اندازه ی ایران... واقعا چرا اینا جواب مارو درست نمیدن؟؟ من حدسم اینه که اینا مارو احمق فرض میکنن اما ما از اونا باهوش تریم و به این سادگی ها پا پس نمیکشیم ... البته خیلی از روحانیون هم مخالف اینترنتن.... همتون میدونین اونا عقیده اینه فقط 4تا سایت تبیان و سایت های خبری داخلی رو باز کنین واستون بسه سرعتتون هم پایین تر بهتر اگه فشار مردم نبود الان هنوز دایال آپ بودش (متاسفانه الانم هست) وفتی از بالای بالا نمیخوان مردم عادی پیشرفت کنن این حرف زدنا بیشتر اتلاف وقته همین...

خواهشنا از این بحث ها تو این فروم نکنین ConfusedAngryConfusedDodgy
شما فکر کنم تو شرکت های اینترنتی بخش پشتیبانی کار میکنی درسته ؟؟؟؟؟ Confused
نخیر شما بفرمایین ببینم چطوری حساب میشه سرعت مثلا 128
با قسمتای سیاسیش کار ندارم
۶:۳۴, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
من از مخابرات گرفتم
۴ مگا بیت معادل ۵۰۰ کیلوبایت

خیلی خوبه راضیم !
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب
۱۰:۵۹, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:خواهشنا از این بحث ها تو این فروم نکنین [تصویر: confused.png][تصویر: angry.png][تصویر: confused.png][تصویر: dodgy.png]
شما فکر کنم تو شرکت های اینترنتی بخش پشتیبانی کار میکنی درسته ؟؟؟؟؟ [تصویر: confused.png]
حرف دوستمون amin کاملا درسته.خرده نگیرید.

و با حرف شما هم کاملا موافق ، دلیل اصلی سرعت نوسانی و گرانی اینترنت تو ایران تنها به دلایل سیاسی هست و بس !

متاستفانه مغزهای خشک زیادی تو کشور وجود داره ، دست کم باید گفت تراکم این خشک مغزها تو مقامات تصمیم گیرنده بیشتره Sad

اصولا تو ایران یک بام و دو هواست ، گاهی ملت فهیم صدا زده میشیم ، گاهی مثل یه بچه کنترل و محدود میشیم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، arnh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]