|
پلاکی که رهبر آن را بوسه زد!!
|
|
۲۳:۱۵, ۲۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۲ ۱:۰۷ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در يکي از ديدارها با مقام معظم رهبري، دانشجويي پلاکي به گردن انداخته بود. پلاك گردنش را به رهبر انقلاب داد تا تبركش كنند. حضرت آقا بعد از ديدن پلاک، آن را گرفتند و بوسيدند. به نظر شما روي پلاک چه چيزي نوشته شده بود؟ . . . . . . . . . . . . . . . . پلاكی كه رویش حك شدهبود: "افسر جوان جنگ نرم." |
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۱۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۱۳:۳۷ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فضای مجازی
طرح نوشت: مدتها پیش جمله ای از حضرت آقا خوندم و خیلی کیف کردم. حضرت امام خامنه ای: فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد.
پانوشت:چشمام تاره مثل یه تسبیح پاره گوشه به گوشه فتادی و تیر به جسمت می باره (وای ولدی علی) |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
[align=-WEBKIT-CENTER] بسم الله الرحمن الرحیم [/align](۲۱/مرداد/۹۲ ۲۳:۱۵)مهدی 313 نوشته است: معنی این جمله یعنی چی ؟ یعنی همه ی ما باید افسر جنگ نرم باشیم و بشیم . جانم به فدای آقا و مظلومیت آقا . آقا با این کارشون به ما خط دادند. درود بر افسران گمنام وقهرمان جنگ نرم . خدایا ما را از این افسران قرار بده . |
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۱۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۴۴ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام الله
![]() ![]() اعتقاد من این است که در این میدان، شماها افسرید، سرباز صفر نیستید. شما جوانید، میدان مبارزهى شما هم میدان جنگ نرم است. معرفتهاتان را بالا ببرید. عزیزان من! سقف معرفت خودتان را سایتهاى سیاسى و اوراق روزنامهها و پرسه زدن در سایتهاى گوناگون قرار ندهید. سقف معرفت شما اینها نیست. من میخواهم بگویم هر چه میتوانید سطح معرفت را بالا ببرید. با قرآن، با نوشتجات مرحوم شهید مطهرى، با نوشتجات فضلاى بزرگى که خوشبختانه امروز در حوزههاى علمیه حضور دارند، آشنا شوید... به نظر من آن کارى که مهم است انجام بگیرد مطالعات اسلامى است. از جملهى سختترین کارهایى که علیه من و شما دارد انجام میگیرد این است که امید را در ماها بمیرانند. سعى کنید امید را زنده نگه دارید. هر چه میتوانید شعلهى امید را در دل خودتان و در دل مخاطبانتان زنده نگه دارید. با امید است که میشود پیش رفت. امید هم امید بیجا نیست؛ امیدى است که واقعیتها کاملاً ما را به درستى آن نوید میدهد. بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان16 مرداد 1391 |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۱۸:۵۹ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کلیپ جنگ نرم از منظر مقام معظم رهبری
زیباست ببینید
|
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بوسه ای که درجات بهشتیان را ۵۰۰ سال بالا می برد | مصطفي مازح7610 | 1 | 1,263 |
۱۶/آذر/۹۲ ۱۴:۳۵ آخرین ارسال: مجنون الحسین |
|

![[تصویر: rahbaram.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7931038595/rahbaram.jpg)