|
کمک/سایت کلکسیون اطلاعات شهدا (وصیت،تصاویر،خاطرات،زندگینامه)
|
|
۲۰:۵۹, ۲۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهدا و الصدیقین
سلام برای مدتی نتونستم به تالار بیام.البته هنوز هم این وضعیت ادامه داره،اما فعلا تونستم بیام اینترنت و حرف چند ماه پیشمو الان بزنم قراره یه سایتی در بستر گروه ظهور زده بشه. هدف کلی این سایت اینه که اطلاعات همه شهدا (یعنی وصیت نامه،تصاویرو گزیده زندگینامه و خاطرات) داخلش قرار بگیره.از لحاظ فنی همه چی تقریبا آمادست.برای دیدن قیافه و قالب سایت مورد نظر ، اینجا کلیک کنید در حال حاضر فقط نیازمند اعضایی هستیم که سایتو بگردونن خواهش میکنم اگه اطلاعات فنی هرچند کمی هم دارید،وارد گروه بشید تا به امید خدا هرچه زودتر این حرکت عملی بشه سیستم مدیریت محتوا وردپرسه برنامه و مسیر کاری: مرحله اول:قرار دادن وصیت نامه شهدای شناخته شده تر در دوران دفاع مقدس به همراه یک تصویر مرحله دوم:تکمیل صفحه شهدایی که در مرحله یک در سایت قرار داده شدن.به این معنی که به اون صفحات،عکس های بیشتر به همراه گزیده ای از خاطرات و زندگی نامه شهدا اضافه بشه مرحله سوم:پرداختن به وصیت نامه همه شهدای دفاع مقدسی که وصیت نامشون در دسترسه مرحله چهارم:تکمیل صفحه همه شهدایی که در مرحله سوم تو سایت قرار داده شدن.(به همون صورتی که در مرحله دوم انجام شد) مرحله پنجم:پرداختن به همه شهدای صدر اسلام تا به حال.شامل وصیت نامه،تصاویر،خاطرات و زندگی نامه : درصورت وجود)فکر کنم اولین بار باشه که تو تالار برای یه فعالیت،برنامه کاری مشخص میشه ![]() نظرات و پیشنهاد هاتونو درباره این مسیر کاری بگید البته هنوز اسم سایت هم مشخص نیست و برای همین،هنوز دامنه نگرفتم.ممنون میشم اگه پیشنهادی در زمینه اسم هم بدین. منتظر کمکتون هستم...ان شالله با کمک خدا و خود شهدا تو این کار موفق شیم... یا حق |
|||
|
|
۱۱:۱۹, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
واقعا دستتون درد نکنه از این همه استقبال...
برادرا خواهرا اگه فقط یه کم هم کار مدیریت محتوای سایت بلدن ، وارد کار بشن از لحاظ فنی همه چی آمادست... |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جدّا ماشالله...چشتون نزن!
(صرفا برای بالا اومدن تاپیک-لطفا ناظرین حذف کنن) |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برادر فدایی ولایت با اون تجربه ای از ما دارید می دانم ما را راه نمی دهید قطعا
من تا حالا در طرح های زیادی شرکت کردم و ناموفق ترینش همین گروه ظهور بوده که متاسفانه بدقول شدیم. والا نمیدانم اما می توانم در مدت حضورم در تالار خودمون توی دفاع مقدس کمک کنم ولی در سایت جدید می ترسم مثل دفعه ی قبل بشم. |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چه کار خوبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیزانی که فرصت دارن لطفا در طرح شرکت کنن. انقدر این فدایی ما رو هم حرص ندید!
|
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من واقعا نمیفهمم برای چی کسی استقبال نمیکنه؟ سایت آماده...برنامه آماده...فقط مونده اعضا...!
و حرف دوم،پایگاه ظهور موفقه،کی گفته ناموفقه؟اگه الان بهش سری بزنید،میبینید که رسالت اصلیشو عملی کرده من مطمئنم به امید خدا این طرح موفق میشه،چون همه چی در شرایط معقوله و کار هم نسبتا جدیده آقای m.hossein ،شما هم میتونید بیاید،اما به شرطی که بهتر عمل کنید ![]() فقط کافیه که هفته ای 4-5 مطلب قرار بگیره،به نظرتون این وقت زیادی میگیره؟! من هنوز هم منتظرم... |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اگه بدونید من چقدر دلم می خواهد بیام ولی گاهی اوقات یکسری محدودیت اینترنتی داخلی برام پیش می آد
![]() ببینیم چی کار می کنیم |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
نمیدونم تعبیر درستیه یا نه...اما ببینید شهدامون چه غریبن که کسی علاقه به کار واسشون نداره !
دیگه از شما بیداری ها انتظار نداشتم... مثل اینکه هنوز هم باید منتظر باشم |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۹:۵۷ توسط kalamefasih.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
حالا شاید درد من رو بفهمید.
الان من چند وقته اون تایپیک رو زدم و منتظرم دوتا نویسنده بگیرم ولی گیر نمیاد. آقای فدایی.شما میگید شهدا من میگم معصومین. شما دارید برای شهدا کار میکنید و من برای معصومین.حالا ببینید کدوم مظلوم ترن توی اینترنت. ایدی من.اد کنید و برای نویسندگی توی وبسایت کلام فصیح talabe313@yahoo.com این ایدی من هستش کسایی که میخوان نویسنده بشن اد کنن |
|||
|
۱:۰۲, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهدا و الصدیقین 0.0 sajed.ir 0.0 به نظر من کاملترین مرجع تصاویر دفاع مقدس هست. 0.0 یا ارسال خاطره/ عکس / فیلم و ... با موضوع دفاع مقدس و پایداری امکان همکاری با این سایت رو دارید. انشاءالله بتونیم تو راه ترویج فرهنگ ایثار و جمع آوری خاطرات و عکس شهدا و جانبازان از محله و آشنایان خودمون شروع کنیم. 0.0 یا علی - علیه السلام |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

درصورت وجود)