کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟
۱۱:۲۹, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱:۳۶)... نوشته است:  

مقایسه کنید با تفریح دختران مسلمان در ونکوور کانادا:

[تصویر: 0.853705001312135946_irannaz_com.jpg]
[تصویر: 0.861245001312135946_irannaz_com.jpg]
[تصویر: 0.864611001312135946_irannaz_com.jpg]

با سلام تا اونجایی که من میدونم موضوع این عکسها صرفا تفریح نیست این جوونای مسلمون که ازکشورهای مختلف به کانادا مهاجرت کردند(یا از پدر ومادری مسلمون در کانادا متولد شدند) از طریق اینترنت با هم قرار میذارن یه صبح تا شب با هم باشن تا بیشتر با هم آشنا بشن (برای امر ازدواج )

خوبه اینجوری آشنا بشیم؟؟؟

تو ایران هم مذهبی ها کم شدن دیگه/...

دین خدا هم که همه جا یکیه؟؟؟

من فقط می خوام بدونم که آیا این جور آشنا شدن از نظر مذهبی ها و البته با توجه به خواست خدا درسته یا غلط؟

شاید نباید این تیکه از عکس رو میذاشتم و به هیچ وجه نمیخوام کاری رو که اونا دارن اون ور دنیا انجام میدن تفسیر کنم .

اما چیزی بهتر از این واسه این منظور پیدا نکردم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، دل خسته ، Mohammad Trust ، ترنم ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، صهبا ، رکن الهدی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۰, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #31

(۲۶/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۲)غربت تشیع نوشته است:  پس دیدن در آخرین مرحله باید باشد آن همه نه گروهی که 10 تا پسر 10 تا دختر را باهم دید بزنن. همچین چیزی اصلا معقول نیست. فضا به سمت گناه پیش می رود. فضا باید جدی باشد و با حداقل صحبت تا علاقه ایجاد نشود. چون در این فضاها ممکن است علاقه ایجاد و شود و همین علاقه آدم را کور و کر می کند و ازدواجی سر میگیرد که بر اساس عاشق شدن است و است و نه عقل. پسر وقتی عاشق دختر بشه دیگر کاری به عیبهایش نداره. برعکس هم هست.

حب الشیء یعمی و یصم
عشق چیزی کور و کر می کند.

؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۰:۱۷, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۰۹)neda نوشته است:  من اطلاعی از این عکسها و این نحوه آشنایی ندارم. اگه شما اطلاعات بیشتری دارید بگید .
این که نتیجه گیری این برنامه چی بود؟

پ.ن: دوستان خواهشا بهتر باهم صحبت کنید. اختلاف نظر هست... بحث میکنیم.شاید هرکدوم از ما اشتباه کرده باشیم.

راستش من دنبال کلیپ اینا گشتم ندیدم که بزارم
ولی یادم هست مثلا دختره میومد میگفت من فلانی هستم از عراق اومدم این تحصیلاتمه این خونوادمه مذهبم مثلا شیعه هست و الی آخر پسرها هم همینطور خودشون معرفی می کردن. یه چیز دیگه اینا هر روز که با هم پیک نیک نمیرن که برخی از دوستان اینقدر سخت میگیرن مثل ازدواجهای دانشجویی که تا اونجایی که من دیدم اکثرا ازدواجهای موفقی هستند
درمورد نتیجه گیری اون برنامه هم یادمه که یه روانشناس و یه روحانی (حسن نه ها) Big Grin کارشناسای اون برنامه بودن اومدن نظرای خودشون گفتن بدون اینکه یه حکم کلی بدن که این کار خوبه یا بد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، Bahar ، Tolou ، مهدی2012 ، hessam ، لبخند خدا
۴:۱۵, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #33

(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۳۰)110 نوشته است:  ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ [تصویر: huh.png]

اگر سوال مشخصی هست بفرمائید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۲۸, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #34

(۲۷/مرداد/۹۲ ۴:۱۵)غربت تشیع نوشته است:  اگر سوال مشخصی هست بفرمائید.
کلا طرز تفکرتون برام سواله! Huh

البته بد برداشت نشه طرز تفکرتون پیش من بسیار محترمه! اما.....
۱۴:۳۰, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #35

خوب کجاش سواله؟
سوالتان را بپرسید.
به جای انبوهی از علامت سوال خالی بدون سوال
قشنگ بگید سوال من اینه. یا سوالت من اینهاست.
البته اینکه دیدن در آخرین مراحل باشد حرفی است که علما می زنند.
اینهم که حب الشیء یعمی و یصم حدیث اهل بیت است.
پسری که عاشق یه دختر بشه هرچی هم که بعدش بهش بگن فلان عیب را داره میگه نه. خودش هم که در اثر عاشق شده اصلا عیبها را نمی بیند.
این حدیث است.
نه فقط حب جنس مخالف بلکه حب هرچیزی طبق این حدیث انسان را کر و کور می کند.
ما که نفهمیدیم کجاس سوال دارد.
در ضمن تعداد بیش از یک علامت سوال یا علامت تعجب از نظر رعایت ادب گفتگو کار درستی نیست. اگر در تالارهای گفتگوی خارجی این کار دیده شود معمولا توسط ادمین آن تالار برخورد می شود.
۱۷:۰۳, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۲۱:۵۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #36

(۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۰)غربت تشیع نوشته است:  خوب کجاش سواله؟
سوالتان را بپرسید.
به جای انبوهی از علامت سوال خالی بدون سوال
قشنگ بگید سوال من اینه. یا سوالت من اینهاست.
البته اینکه دیدن در آخرین مراحل باشد حرفی است که علما می زنند.
اینهم که حب الشیء یعمی و یصم حدیث اهل بیت است.
پسری که عاشق یه دختر بشه هرچی هم که بعدش بهش بگن فلان عیب را داره میگه نه. خودش هم که در اثر عاشق شده اصلا عیبها را نمی بیند.
این حدیث است.
نه فقط حب جنس مخالف بلکه حب هرچیزی طبق این حدیث انسان را کر و کور می کند.
ما که نفهمیدیم کجاس سوال دارد.
در ضمن تعداد بیش از یک علامت سوال یا علامت تعجب از نظر رعایت ادب گفتگو کار درستی نیست. اگر در تالارهای گفتگوی خارجی این کار دیده شود معمولا توسط ادمین آن تالار برخورد می شود.

ما به اندازه کافی با هم بحث کردیم لازم به بحث دوباره نیست. برای این بحث ابتدا باید ما به یک پایه تفکر مشترک برسیم تا بتونیم همدیگه رو قانع کنیم. شکاف تفکر من و شما وسیع تر از این حرفهاست. من اسلام رو اخلاق محور می بینم شما احکام محور نه شما می تونی تفکر منو تغییر بدی نه من طرز تفکر شما رو!!!
اما با تمام حرف هایی که شما گفتید و تمام دلایلی که من اوردم طرز تفکرتون در این مبحث برای من بسیار ناشناخته است. البته کلی عرض می کنم منظورم حرفهای شما در این پست یا پست قبلی نیست کلا حرفهای شما در این تایپیک برام عجیبه!!
الان می خواید توجیه کنید که : بــله طرز تفکر اسلام برای امثال شماها ناشناخته است!!.
اما باید بگم بنده با آخوند و هیئتی جماعت هم زیاد گشتم با آدم بی دین هم در ارتباط بودم اما در این طیف در این مساله طرز تفکری مثل تفکر شما ندیدم!!!Huh!!

راستی می تونید گزارش کنید که از تعداد غیر مجاز علامت تعجب استفاده کرده بیان پستمو حذف کنن!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، hessam
۲۱:۱۱, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۲۱:۱۲ توسط علي1988.)
شماره ارسال: #37

به نظر من این نوع اشنای خیلی خوب و بدون اشکال

منم مثل شما دنبال روش بودم برای ازدواج یه بنده خدا بهم گفت
تو ازدواج کن برو از تو خیابون پیدا کن البته اون هم فهمیده که من
امثال من دنبال بهونه هستیمConfused
۲۱:۲۷, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۲۱:۵۷ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #38

اسلام هم احکام محور است و هم اخلاق محور. نمی شود یکی را کنار گذاشت. در اینصورت دین ناقص می شود که دیگر اسلام نیست. هر دو باید رعایت شود و نه فقط یکی. اخلاق محور بودن به معنای حلال شدن نگاه حرام به نامحرم نیست. آنهم نگاه به 7 تا دختر به جای یکی به قصد ازدواج.
اگر چیزی را ندیدید اشکالی ندارد. آدم خیلی چیزها را تا یک زمانی ندیده و از آن به بعد می بینه! این چیز عجیبی نیست. ولی هرچیزی که شما ندیدید دلیل بر غلط بودنش نیست. اگر اشکالی در حرفهای بنده هست خوشحال می شوم بنده را آگاه کنید. حتی از دید اخلاق محوری.
تعداد علامت تعجب و سوال را برای خودم نگفتم. از نظر بنده اشکالی ندارد و مجاز است و نیازی به گزارش هم نیست. فقط در حد یک توصیه دوستانه برای نحوه صحیح و محترمانه گفتگو در تالارهای گفتگو بود. چون تعداد زیاد آنها معنی خوبی ندارد.

نظر هر شخصی به عنوان یک انسان محترم است ولی کسی که نظر شخصی خود را به نظر خدا و اسلام ترجیح دهد در حقیقت دارد هوای نفس خود را به عنوان یک بت پرستش می کند.
قرآن کریم در این مورد می فرماید.
نقل قول:أَفَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ وَأَضَلَّهُ اللَّهُ عَلَىٰ عِلْمٍ وَخَتَمَ عَلَىٰ سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ وَجَعَلَ عَلَىٰ بَصَرِهِ غِشَاوَةً فَمَن يَهْدِيهِ مِن بَعْدِ اللَّهِ
ۚ
أَفَلَا تَذَكَّرُونَ
[٤٥:٢٣]
آیا دیدی کسی را که معبود خود را هوای نفس خویش قرار داده و خداوند او را با آگاهی (بر اینکه شایسته هدایت نیست) گمراه ساخته و بر گوش و قلبش مُهر زده و بر چشمش پرده‌ای افکنده است؟! با این حال چه کسی می‌تواند غیر از خدا او را هدایت کند؟! آیا متذکّر نمی‌شوید؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مهدی2012 ، مجتبی110 ، 135 ، hessam ، m.hossein
۲۱:۲۹, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۹)mahpare نوشته است:  خوبه اینجوری آشنا بشیم؟؟؟

تو ایران هم مذهبی ها کم شدن دیگه/...

دین خدا هم که همه جا یکیه؟؟؟

من فقط می خوام بدونم که آیا این جور آشنا شدن از نظر مذهبی ها و البته با توجه به خواست خدا درسته یا غلط؟

شاید نباید این تیکه از عکس رو میذاشتم و به هیچ وجه نمیخوام کاری رو که اونا دارن اون ور دنیا انجام میدن تفسیر کنم .

اما چیزی بهتر از این واسه این منظور پیدا نکردم.
این هم ارتباط با نا محرم هست و برای هر منظوری که باشد,صحیح نیست.وقتی میگویند سخن گفتن با نا محرم در حد ضرورت ,بعنی اگر خیلی اضطرار پیش امد صحبت کنیم.تفریح رفتن با نا محرم,آیا ضروری است؟حتی اگر برای آشنایی باشد؟
در ضمن ملاک برای انجام و رعایت حرام و حلال خدا,نه مسلمانان ایران هستند,نه کانادا,نه جوان تازه مسلمان شده ونه...
ملاک احکام خداست و شعایر اسلامی ...والسلام..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ماحی ، rezamohammadi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]