|
چرا ما یک انجمن مخفی نداشته باشیم...
|
|
۱۰:۱۴, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان این فکر خیلی وقته که منو به خودش مشغول کرده فکر می کنم با دشمن باید مثل خودش رفتار کنیم اونا تمام افراد ثروتمند و با نفوذ رو توی یه مجمع جمع می کنن و تصمیم های بزرگ می گیرن ولی ما اینجا تک نفره می خواهیم همه چیز رو حل کنیم فکر می کنم ما هم باید یه گروه مخفی و بزرگ از افراد باسواد و خبره و البته ثروتمند رو جمع کنیم و به اون یه صبغه مخفیانه بدیم همون کاری که ماسون ها می کنند با یک گروه ضربت فکری موافق هستید یه گروه به اسم گروه رضوان ...
هر کس با من موافقه لطفا تو پست های بعدی گزارش کنه |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۹, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
اگر دوستان مایل به بحث در این زمینه هستندایمیل خودشون رو بزارن و وقتی که تعداد به حداقل 10 نفر رسید یک کنفرانس کوچک راه بندازیم.
این هم ایمیل بنده: leave_live70@yahoo.com |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
یه چت روم درست کنیم توی اون با هم بحث کنیم.این بهترین کاره.
ایمیل من: mmm0999@gmail.com |
|||
|
۱۶:۴۱, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام ...
ما هم یه جنبش خفن داریم به نام جنبش شیعی حسن عباسی در جلسات سخنرانی غرب شناسی استراتژیک در مورد فراماسونری صحبت می کرد و پرده ای از این جنبش ضد ماسونی برداشت |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۰ ۱۷:۲۵ توسط a_torabi.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
من فکر میکنم این ایده مربوط به گذشته هستش و الان فقط باید این دانسته هامونو به همه ی دنیا به یه طریقی منتقل کنیم
فکر کنم اگه بتونیم یه سایت انگلیسی راه اندازی کنیم با دامنه ی .com که همه بهش جلب شن بهتر باشه در ضمن این مبگم که به نظر من مخفی بودن بهتره چون اینطوری دشمن سختتر میتونه مارو رصد کنه فرمانده سپاه قدس سرلشگر سلیمانی هستن ایشون از دهه ی 70 تو همون منسب هتسن و بدون محافظ و در سال 86 به عراق رفتن تنهایی این سپاه توی عراق و افغانستان و لبنان و فلسطین فعاله و آمریکا تازه الان فهمیده چه خبره دیروز فرمانده سابق نیروهاشون گفته این آقا رو باید ببینیم و ازش بپرسیم از ما چی می خواد؟!!! این به معنی اینه که متوجه ایشون نشدن اصلا و ضربه خوردن و چون نفهمیدن که جلوشو بگیرن تا چند سال از یه جا ضربه خوردن ما درسته قوی هستیم ولی دشمنمونو خیلی کمتر از خودش می شناسیم و به نظر بنده باید ضرباتمونو مخفیانه بزنیم تا اون نتونه سریع راه نفوذو ببنده و از همین طریق ممکنه ما راههای جدیدتری هم کسب کنیم |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۱۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۰:۴۳ توسط sarbaz 313.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
نخيــــــر درس نيسـ !!!
همينجوري اشكارا داريم واسشون شاخ بازي مي كنيـــــم كافيـــه !!!! اخه بيچاره ها چقد از دسه ما حرص بخورن تا جونشون دراد ايشالله ؟؟؟
|
|||
|
۱۷:۵۴, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
کجاش راه کفاره ؟ کجاش بده ؟
ما نمی تونیم همینطوری مردم را آگاه کنیم. چون : 1- همونطور که ظهور هم گفت مردم عضو این سیستم شیطانی هستند و جدا شدن از این سیستم براشون غیر ممکنه.من هم بار ها توسط دوستانم و حتی خانواده ام کوبیده شده ام. چون مردم نمی توانند این اطلاعات مهم را باور کنند. 2- همون هایی هم که این اطلاعات را باور می کنند هم آینده ی بدی دارند. مثلا خود عبدالله هاشم توسط پلیس دستگیر شده و مورد شکنجه قرار گرفته است. ((اخیرا هم از یکی از دوستانم شنیدم که او را کشته اند.)) تازه - من و شما هر کدام خیلی که کار کنیم شاید بتوانیم صد نفر را آگاه کنیم . آن وقت چطور می خواهیم در برابر یک دنیا ایستاده و همه ی مردم را آگاه کنیم. باید یک انجمن تاسیس کنیم که کار آگاه کردن مردم را بهتر انجام دهیم. مثلا یک اتجمن برای تحقیق و پژوهش در باره ی فراماسونری و شیطان پرستی و ....... یک انجمن دیگر هم برای انتقال این اطلاعات مهم به صدا و سیما ی استان ها یک انجمن هم از طریق اینترنت مردم را آگاه کند. در ضمن اگر قرار باشد این انجمن ها که گفتم به صورت آشکارا به امور خود ادامه دهند سرنوشتشان چیزی نیست جز سرنوشت عبداالله هاشم ((که به صورت آشکار کار کرد.)) موفق باشید! |
|||
|
۴:۱۵, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
البته یه انجمن خیلی خیلی مهم رو یادت رفت برادر
انجمن تحقیقات مهدی شناسی و انتقال این تحقیقات به مردم که باید اینو اول می گفتی بسه دیگه باید دست از فراماسونری و نماد هاش برداشت باور کنید اگه مولامون ظهور کنه اونا با نمادهاشون یجا به درک واسل میشن اگه مردم و یکجا به مهدی شناسی دعوت کنیم،ظهور انشاالله نزدیکتر می شه تا بخوایم مردم رو به ماسون شناسی بکشیم... یاحق... |
|||
|
۱۹:۴۵, ۳۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی ، من با نظر یاشار موافقم . چون برای مقابله هر کاری مثل آن ها باید کار کرد . دلیل گسترش فراماسونری با وجود این همه تبلیغاتی که داریم میکنیم این هست که این افراد کار هاشون سری و ما بعد از اینکه تاثیرشان را در جامعه گذاشتند متوجه می شویم و شروع به مقابله میکنیم . یعنی اونها همیشه یک قدم از ما جلوترند و این برای ما خوب نیست . اگر ما « تشکیلات سری » داشته باشیم ، با کمک هم میتونیم در عین نفوذ به آنها ، افکارخودمون رو گسترش بدیم و به آنها ضربه بزنیم .
در پناه حق - پویا |
|||
|
۳:۱۴, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۲ ۱۹:۴۵)pouyaartist نوشته است: دوستان گرامی ، من با نظر یاشار موافقم . چون برای مقابله هر کاری مثل آن ها باید کار کرد . دلیل گسترش فراماسونری با وجود این همه تبلیغاتی که داریم میکنیم این هست که این افراد کار هاشون سری و ما بعد از اینکه تاثیرشان را در جامعه گذاشتند متوجه می شویم و شروع به مقابله میکنیم . یعنی اونها همیشه یک قدم از ما جلوترند و این برای ما خوب نیست . اگر ما « تشکیلات سری » داشته باشیم ، با کمک هم میتونیم در عین نفوذ به آنها ، افکارخودمون رو گسترش بدیم و به آنها ضربه بزنیم . داستان واسه دوسال پیشه تاریخا رو ببین
|
|||
|
۲۲:۲۹, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
خوب کسایی که میرن انجمن مخفی،میدونن که در اینده از گردن کلفتها میشوند،ولی ما اگر این کار رو بکنیم و انجمن ما با کارهاش لو شود،تاثیر بدی از دین جلوه میدهد و میگویند که:ای اقا اینها که دین دین میکنند،به طمع پست و مقام و پول است.
که البته تا اندازه ای هم حق دارند. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و... | ANTI satan | 221 | 224,570 |
۱۵/آذر/۹۴ ۱۹:۰۸ آخرین ارسال: b.soshiant |
|
| اخبار مربوط به انجمن های مخفی ، ایران و جهان | ANTI satan | 4 | 6,882 |
۹/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۲ آخرین ارسال: cena |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش انجمن های مخفی | ELENOR | 22 | 18,781 |
۱/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۲ آخرین ارسال: ELENOR |
|