کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا این مبحث توانسته نظر شما را در بحث نماد شناسی مورد تاثیر قرار دهد ؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفکر نماد شناسی : چگونه یک نماد شناس معتدل باشیم ؟
۲۰:۱۸, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان .
خب . من دیدم که بهتره بیام تاپیکی در این باب ایجاد کنم که : چگونه میتوان علاوه بر دشمن شناسی و نماد شناسی منصف هم بود و توانست علاوه بر این که نماد شناس باشیم ، درک درستی از نماد ها هم داشته باشیم .
ضمن اینکه از برخی دوستان خواهش میکنم نیان زبان به تهدید بنده بگشایند و توی پیغام خصوصی ، لاطعلات و خزعبلات بنویسن و بفرستن ، از بقیه افراد منطقی درخواست دارم بیان و شرکت کنن .
یا علی .
Wink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Gryffen ، حسن.س. ، سدرة المنتهی ، *مهاجر* ، Havbb 110 ، ehsanagiyan ، ANTI satan ، neyestan23 ، ضحی
۲:۵۹, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
به نظر می رسه اگر شما بتوانید به صورت منسجم و یکپارچه و البته گام به گام و بدور از پراکندگی در بحث،
مطالب موردنظرتون رو در مورد نمادشناسی چه از منظر میتولوژی و ترمینولوژی و ... با داشتن رفرنس های معتبر ارائه بدید
قطعا میتونه مفید باشه.
شما یک به بک نمادها رو مورد بررسی قرار بدید و نشون بدید که در چه مواردی برداشت ها و تصورات اشتباه از بعضی از نمادها صورت گرفته. در هر مورد دوستانی که راغب به بحث هستند نیز نکات موردنظر خودشون رو ارائه میدن.
اگر با چارچوب مشخصی بحث رو پیش ببرید مطمئنا نتایج خوبی هم انشاالله از بحث خواهیم گرفت.

امضای مجید املشی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Gryffen ، fiftynine ، سدرة المنتهی ، *مهاجر* ، ANTI satan ، neyestan23 ، Eve ، ضحی
۱۵:۴۴, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۶/تیر/۹۲ ۲۰:۱۸)آلاتار نوشته است:  سلام دوستان .
خب . من دیدم که بهتره بیام تاپیکی در این باب ایجاد کنم که : چگونه میتوان علاوه بر دشمن شناسی و نماد شناسی منصف هم بود و توانست علاوه بر این که نماد شناس باشیم ، درک درستی از نماد ها هم داشته باشیم .
ضمن اینکه از برخی دوستان خواهش میکنم نیان زبان به تهدید بنده بگشایند و توی پیغام خصوصی ، لاطعلات و خزعبلات بنویسن و بفرستن ، از بقیه افراد منطقی درخواست دارم بیان و شرکت کنن .
یا علی .
Wink

با سلام و درودی دگر
خب جناب آلاتار ما منتظزیم تا نماد شناسی شما شروع بشود ها ؟

اما قبل از این که شروع به نگارش پست هاتون بکیند می خواستم بپرسم چه نماد هایی رو می خواهید مورد بحث قرار بدید ؟؟

پ.ن :
من یه مقاله گیر اومده که 100 نماد فراماسونری رو وش به صورت خلاصه توضیح داده
اگه خاد بخواد و وقت ترجمه اش رو پیدا کنم تو ین تاپیک می نویسمش
باشد که مورد توجه قرار گیرد Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ANTI satan ، neyestan23 ، Eve ، ضحی
۱۶:۴۶, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
ما بی صبرانه منتظریم
۱۸:۲۸, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5

یا عرض سلام احترام خدمت دوستان
دوستان خواستم امروز در مورد مبحثی صحبت کنم که تقریبا همه ی دوستان تا حدودی شاید در درون خودشون احساسش کنن!؟
افراد و گروه های به اصطلاح آگاه که وارد مباحث افشاگری و نماد شناسی های فراماسونری و شیطان پرستی می شن و سعی می کنن از هر چیزی نماد ماسونی استخراج کنند کم نیستند؟!
دوستان ما بعد که وارد این مباحث می شن به وفور بعد از مدت طولانی به افراط می افتند و بعد از مدتی با گسیختن بند ها و حدودیت های رایج و قانون های نانوشته با عمیق تر شدن بیش از حد در این موضوعات موجبات بدگمانی دیگران و عموم مردم را نسبت به آآگاه سازی های این چنینی فراهم می کند.
در همین سایت کم نیستند دوستانی که بعد از مدتی واکاوی در نماد ها و فیلم ها ناگهان احساس برگزیده بودن و رسالت به خود می گیرند. برخی از دوستانی که شیطان را در خواب شقه کرده اند و دجال رو سر بردیده اند. یا کسانی که در نماد شناسی فیلم و کارتون و کتاب از حد می گذرند.!!
آیا بهتر نیست به جای ا بگویم فلان فیلم معرو نشد مگر آنکه ماسونی بود؟
برخی از دوستان که می گویند این لیوان آب رو می بینید؟شما آب نمی خورید مگه اینکه ماسون ها براش نقشه کشیده باشند؟!!؟؟؟؟؟
آیا ان درست است که ما نماد شناسی را از حد بگذرانیم و وارد دنیای اوهام و خیالات شویم؟
در حالی که راه درمان ما برای موج به اصطلاح همجوم فرهنگی ماهواره سریال های خروس و مادرانه است؟ در حالیکه پاسخ ما به کارتون های شبکه های پرشین تون و کارتون نت ورک که کارتون هی از قرن گذشته شبکه ی پویاست؟
آیا پاسخ و راه درمان ما برای شرایطی که دانشگاه هایی مثل صنعتی برلین و پکن و بیل با دعوت نامه های پیوسته و بورسیه ی شهریه هی سرسام آور اقدام به جذب نخبگان کشور می کند دانشگاه های ما دست رد به پذیرش نخبگان برگزیده المپیاد ها و جشنواره های علمی می کنند؟
بدون شک از این موارد نمی توان نتیجه گرفت که چیزی خوب یا بد است اما آنچه بدیهی است آن است که بهتتر نیست سعی در مقابله از طریق درمان این مشکل کنیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Eve ، alialaie
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]