|
مستند مایکل جکسون زنده است
|
|
۱۹:۱۵, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۲ ۱:۴۸ توسط 313rahro.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان در رابطه با زنده بودن مایکل جکسون شبهات زیادی هست که این مستند به بررسی این شبهات و دلایل زنده بودن مایکل جکسون می پردازه
![]() دانلود مستند |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یادم میاد این آدم خیلی دنبال فریز شدن بود، منم از وقتی مرد تو ذهن خودم این سوال بوده نکنه این جونور بخواد اولین نفری باشه که فریز شدن رو امتحان کنه!!
بعیدم نی |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
زنده باشه یا نباشه! واسه ما فرقی هم داره مگه؟؟؟!!!
اصلا زنده س. خب؟ |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۲ ۲۳:۵۲)alisolton نوشته است: زنده باشه یا نباشه! واسه ما فرقی هم داره مگه؟؟؟!!! سلام اگه مستند رو نگاه کرده باشید جواب این سوالتون رو میگیرید فرض کنید یه منجی دروغین ظهور کنه خب مردم جهان همینطوری که باورش نمیکنن باید یه معجزه ای از خودش نشون بده و چه معجزه ای بهتر از این که کسی رو زنده کنه که یک میلیارد نفر مراسم خاکسپاری شو به صورت زنده دیدن . در ضمن کسایی دیگه ای هم هستن که مرگشون مثل مایکل جکسون ابهام داره مثل صدام و بن لادن |
|||
|
|
۱:۵۴, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :با تشکر از دوستی که این تاپیک رو ایجاد کردن . بایستی خدمت شما عرض کنم که حقیر همچین تاپیک مشابهی ایجاد کردم و حدود 4 ـ 5 کلیپ هم اونجا آپلود کردم و هنوز چیزی حدود 11 فیلم دیگه مونده که انشاءالله با یادآوری شما ، اونها رو ترجمه و بعدش آپلود میکنم . لینک تاپیک هم اینه : نظرتون درباره ی این کلیپ ها چیه ؟ دوست دارم اگه نظری دارین ، اونجا مطرح کنین تا از ایجاد تاپیک مشابه و بالا رفتن حجم تاپیک های این شکلی جلوگیری کنیم . با تشکر از همکاری شما دوست عزیز . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام ممنون از این مستندتون.عالی بود.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: michael-jackson3.jpg]](http://i.thestreet.com/files/tsc/v2008/photo-gallery/celebs/michael-jackson/michael-jackson3.jpg)