|
سبک پوشش اسلامی در زندگی
|
|
۲۱:۲۹, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
به نظر شما ایا در کشور اسلامی همه باید از پوشش اجباری استفاده کنند، ایا در گذشته هم رایج بوده؟ لطفا قبل از بحث تحصیلات خودتان را هم بگویید |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت شما.
منظور شما از پوشش اجباری چیه؟؟ ![]() چون من هیچ جا ندیدم آقایون و خانمها از پوشش اجباری استفاده کنند. ![]() لطفا ی توضیحی درباره سوالتون بدید. ممنون |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مثلا پوشش روسری برای خانوم ها در ایران
یاحتی بر عکس ان اجازه ندادن به خانوم ها برای پوشش در اروپا و امریکا |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۷)علي1988 نوشته است: مثلا پوشش روسری برای خانوم ها در ایران الانم همچین اجباری نیست!! ![]() مثلا تهران یا شمال تقریبا میشه گفت روسری سرشون نمیذارن.نهایت لطفی که میکنند ی شال خیلی باریک میذارن رو سرشون که موهاشون از جلو و پشت بیرونه.!!!!!!! ![]() به نظر من ایران اجباری در پوشش نداره وگرنه وضع ی کشور اسلامی اینطوری نبود که الان هست. درباره کشورهای خارجی هم نظری ندارم.
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۰:۰۱ توسط hessam.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۹:۰۷, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اول این که گفتید میزان تحصیلات رو هم ذکر کنیم فکر نکنم لازم باشه. میزان درک به میزان مدرک نیست. من از طریق سایت آیت الله مکارم از ایشان پرسیده بودم که چرا باید مثلا ارمنی ها هم حجاب داشته باشند. که مفهوم کلی جوابی که داده بودند این بود که ((حجاب جزو قوانین کشور اسلامی است. چون بی حجاب آمدن اقلیت های دینی باعث ایجاد مفسده می شود نباید آن ها هم بی حجاب بیرون بیایند.)) داشتن حجاب یک قانونه. درمورد اون قسمت سوالتون هم که گفتید در گذشته هم این طور بوده یانه فکر نمی کنم قبل اسلام اجبار بوده باشه. ولی حجاب یک ارزش بوده که زنان دارای منزلت بالا از اون استفاده می کردند و اختصاص به ایران هم نداشته من اینو از قسمتی از بیانات رهبری فهمیدم که خیلی خوبه شما هم بخونید: مقام معظم رهبری: بیانات در ديدار دانشجويان دانشگاههاى استان يزد حجاب، تكريم آن كسى است كه در حجاب است. حجاب زن، تكريم زن است. در بيشتر كشورها - حالا من «بيشتر» كه ميگويم، چون همه را اطلاع ندارم - در گذشته، در قديم، در همين اروپا تا دويست سيصد سال پيش زنهاى اعيان و اشراف حجابى روى صورتشان مىانداختند؛ در بعضى از فيلمهاى قديمى شايد ديده باشيد. يك حجاب مىانداختند كه چشمها به روى آنها نيفتد. اين، تكريم است. در ايران باستانى زنهاى اعيان و اشراف و رؤسا همه باحجاب بودند؛ زنهاى افراد پائين و طبقات پست، نه، بىحجاب هم مىآمدند؛ مانعى هم نبود. اسلام آمد اين تبعيض را گذاشت كنار، گفت نخير، زن بايد باحجاب باشد؛ يعنى اين تكريم مال همهى زنان است. اين است نظر اسلام. آن وقت آنها حالا شدهاند طلبكار، ما شدهايم بدهكار! آنها بدهكارند؛ آنها بايد بگويند چرا زن را مثل يك كالا وسيلهى شهوترانى قرار دادند. يك آمارى را همين ديروز براى من نقل كردند - آمار مال يك هفته قبل است - كه يك سوم زنهاى دنيا از دست مردها كتك ميخورند! به نظر من اشك انسان در مىآيد؛ اين گريهآور است. و اين بيشتر در كشورهاى صنعتى است؛ در كشورهاى فرنگى است و ناشى از همان خشونتهاى جنسى و مطالبات خشن جنسى است كه مرد از زن دارد. اين هوچيگرىهاى آنها در مورد زن است؛ آن وقت راجع به زن بحث ميكنند: شما حجاب را اجبارى كرديد. خود آنها بىحجابى را اجبارى ميكنند، دختر دانشجو را تو دانشگاه راه نميدهند، به خاطر اينكه روسرى دارد، آن وقت به ما ميگويند چرا شما حجاب را اجبارى كرديد! اين در جهت كرامت زن است، آن در جهت پردهدرى و بىاحترامى به زن است. و از اين قبيل مواردى هست كه اينها هوچيگرىهاى غرب است. |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۲ ۹:۰۷)بیداری12 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمدوست عزیز من فقط قصدم اشنای بیشتر با دوستان بود واگر نه دور ور ماهم زیاد باسوادان بی سواد و تحصیل نکرده های عالم اما در مورد مسئله این حد حجاب چه قدر است که فردی که حجاب قبول نداره باید حفظ کنه چه مرد چه زن ایا اسم این جبار نیست یه متنی خوندم که قبول نداشتم ولی جوابی برایش پیدا نکردم من زنم و به همان اندازه از هوا سهم میبرم که ریه های تو می برد. درد آور است که من آزاد نباشم تا تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم بیشتر از افکارم [i]به چشمهایت می آیند. |
|||
|
|
۱۴:۲۷, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۵ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۱:۳۶)علي1988 نوشته است: اما در مورد مسئله من زنم و به همان اندازه از هوا سهم میبرم که ریه های تو می برد. درد آور است که من آزاد نباشم تا تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم بیشتر از افکارم به چشمهایت می آیند. بسم الله الرحمن الرحیم سلام ببنید جناب علی1988 پاسخ سوالتون واضحه... 1- اگه منظورتون مسلمانان و شیعیان هست که طبق دین و مذهبمون حدود حجاب مشخصه و رعایت اون واجب... 2- اگه منظورتون اقلیت های مذهبی هست باید خدمتتون عرض کنم از بحث اسلامی بودن حجاب هم که بگذریم پایبند بودن به قوانین یک کشور خیلی مهمه...میدونید که قوانین جوری نوشته میشه که مشکلات به حداقل برسه یعنی اکثریت در آرامش باشن( قوانینی که مثلا جلوی دزدی رو میگیره واسه اون کسی که شغلش!! دزدیه ناخوشایند هست، حالا ما بیایم بگیم چون این اقلیت محدود میشن پس نباید مانع شد!؟) مسئله حجاب هم همینه...همه ما یک حریم خصوصی داریم(خونه) که میتونیم هرطور دوست داشتیم حجاب بگذاریم ولی وقتی وارد اجتماع میشیم اینجا دیگه با عموم سروکار داریم، اینجا دیگه نمیتونیم فقط خودمون رو ببنیم و در برابر تمام چشم هائی که مارو میبینن مسئولیم...به علاوه حق زیرپاگذاشتن قوانین کشور رو نداریم... نه فقط تو کشور ما که در همه کشورها وقتی قراره جائی زندگی کنیم لاجرم باید قانونش رو بپذیریم و رعایت کنیم...حتی اگر دلخواه نباشه... به عنوان مثال در همین تالار قوانینی وجود داره که عده ای با اون مخالفن و علاقه ای به رعایتش ندارن! ولی این دلیل نمیشه که قانون رو که به صلاح اکثریت اعضا هست نادیده بگیریم... من و شما مختاریم که اینجا فعالیت کنیم با رعایت قوانین...تونستیم فعالیت می کنیم نتونستیم میریم جائی که با قوانینش سازگایم... کسائی هم که تو مملکت شیعه زندگی می کنن ملزم به رعایت قوانین هستن( مثل همه کشورها ) و اگه نمیتونن برن جائی که آزادی دلخواهشون رو بدست بیارن... فکر کنم خیلی واضحه که مسلمانان و شیعیان در کشورهای غیر اسلامی، بسیار تاوان داشتن حجاب رو پس دادن... -=-=-=-=-=-=- اما چیزی که خودم بهش رسیدم اینه: حجاب امنیت رو برای یه خانوم به ارمغان میاره...حجاب یجور دژ هستش...هرکی بخواد مثلاً از ترکش دشمن در امان باشه میره تو پناهگاه...خب مسلماً کمی محدود میشه ولی از ترکش ها و خطرات مصون میمونه...( یک لحظه خودتون رو در نظر بگیرید آیا از ته دلتون راضی نیستید که یه پناهگاه داشته باشید تا از آسیبها در امان بمونید؟ ) در جواب اون جمله قرمز هم عرض کنم: اگه قصدتون نشون دادن افکار هست خب همون ها رو نشون بدین نه قوس های بدنتون رو!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آموزش بستن شال و روسری یا آموزش امحاء پوشش اسلامی؟ | parisan | 13 | 10,376 |