کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از این همه اشتباه خسته شدم !!!
۱۲:۳۹, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام و خسته نباشید ؛

دوستان حقیر عمر زیادی نکردم ولی به خدا خسته شدم از این همه گناه و اشتباه که هر روز میکنم و پس از اون ناراحت میشم و قسم به خدا میخورم که دیگه تکرارش نکنم و بعد از چند روز باز همان اش است و کاسه !!!!

به خدا دیگر نمیتوانم از روی شرمساری سرم رو به بالا ببرم بگم خدایا شکرت !!! با اینکه میداتنم اون بخشنده ترین و مهربان ترین هست ولی دل و غیرت خودم اجازه نمیدهد ،

تازه امسال میخواهم وارد دانشگاه بشم و نمیدونم اونجا چقدر خدا برای ارزش سنجیم امتحان گذاشته و باید در مقابل چه گناه هایی ایستادگی کنم !!!
دیگه تحمل ندارم دیگه این همه گناه رو نمیتونم تحمل کنم ، میدونم خیلی از بچه های این انجمن هم درگیر این مسئله هستن و شاید روشون نشه اعتراف کنن ولی من دیگه نمیتونم ،

استاد رائفی پور گفت مگر امام زمان چند نفر مثل ما داره ؟ مگه چند نفر تو دنیا میدونن که اصلا حضرت مهدی هست ؟ اصلا چند نفر اسمش رو میدونن چند نفر تو اینایی که میدونن توجیه هستن ؟؟؟؟
فکر اینکه امام زمانم رو من حساب کرده و من دارم 6 و 8 میزنم ودرگیر این همه گناه شدم داره اتیشم میزنه ،

دوستان خسته شدم از این همه تاپیکی که هر روز تو انجمن میاد و هیچ گونه سودی هم برای تعجیل امام زمان نداره ،

من این تاپیک رو تو انجمن سبک زندگی زدم چون میدونم این زندگی مسخره و پز زرق وبرق ما ها را مسرور کرده ، چون این دنیا با وسوسه هاش ما رو از امام زمان دور کرده مگه یادتون نمیاد دشمن در جه 1 مون اون ملعون چی گفت :

قال فبما اغویتنی لأقعدن لهم صراطک المستقیم.
گفت به سبب آن که مرا گمراه نمودی من نیز بر [i]سر راه مستقیم تو در کمین آن ها [i]می نشینم[/b][/b]. (اعراف/۱۶)

دوستان می خواهم یه چیز کوچیکی بین خودمان بگویم اصلا به درک که میخواهد بشیند !! ، ما امام زمان و خدا را داریم و از هیچ چیزی باکی نداریم ولی به شرطی که از من حرکت باشد که انگاه از خدا و ابولقاسم او حضرت مهدی برکتی باشد ،

دوستان اگر شما هم مایل به این حرکت دسته جمعی و جهاد اکبر هستین پاشین بیاین و برای یکبار هم که شده با یک یا علی بریم جهاد اکبر بکنیم که جهاد اکبر همان جهاد با نفس هست ، ولی این بار جای اشتباه نیست ، اصلا به نظرم بیایم و برای اشتباهمون اینجا قوانینی بزاریم استاد گفت 40 روز 40 روز گناه ها رو ترک کنیم بیایم اگر در این 40 روز لغزشی کردیم و گناهی انجام دادیم 2 روز ( اصلا هر چی که شما بگید !!) روزه بگیریم یا 5000 تومان صدقه بدیم یا همه باهم انجام بشه یا چیز های دیگر !!!

هدف از ساخت این تاپیک همینه من دیگه نمیتونم با انجام این گناه ها شاهد تاخیر اومدن شخصی باشم که به من دلبسته و من رو امید خودش قرار داره و من با گناه هم دارم بهش پشت میکنم حتی فکر این کار هم عذاب اوره ،

دوستان منتظر نظر شما هستم ....

HeartHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، یاســین ، Night moans ، فیروزه ، Tolou ، آفتاب ، soshiant ، zryy ، fiftynine ، ilidin ، شیدا ، Aryha ، بیداری12 ، Farzaneh ، بچه شیعه ، ali0077 ، help me ، لبخند خدا ، m.hossein ، منجی ، مریم بانو

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۵, ۲۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۰ توسط help me.)
شماره ارسال: #11
آواتار
منم بعضی از گناها رو که قسم خوردم ترکشون کنم رو تا یه مدت ترک میکنم ولی باز میرم سراغشون البته اون لحظه ندانسته یا ناخواسته ولی بعدش میفهمم چیشد ... دوباره رفتم سر خونه اولم!Confused بخدا خیلی وقتا که یاد این عهد شکنیام میفتم از زندگیم و خودم خسته میشم و همیشه میگم خدایا کاش منه عهد شکنِ ... رو نمی افریدی ! ولی خدا خیلییییییی مهربون تر از این حرفاس از همه دوستان هم که میخوان به هم کمک کنیم تا خودمون رو اصلاح کنیم متشکرم . به نظرم اول باید لیستی از گناهای بزرگ که گاهی ازمون سر میزنه رو بنویسیم بعد لیستی از گناهایی که اکثر مواقع انجام میدیم تا کم کم بریم سراغ بقیه گناهان و اشتباهات تو این راهم از خدا کمک بخوایم و هروز زیارت عاشورا بخونیم من تجربه کردم خیلی تاثیر داره .یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، Tolou ، مرتاح ، بیداری12 ، mhklord
۲۲:۰۰, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
حاج آقا پناهیان تو سخنرانیاشون حرف جالبی میزدن میگفتن همون طور که هر وقت میخواین توبه کنین و کار خیری انجام بدین،شیطان به شما میگه وقت هست ،شما هم موقعی که میخواین گناه کنین بگین خب حالا که وقت هست بزار یک موقعه دیگه.
البته برای ترک گناه اولاش بسیار مشگل هست اما بعدش راحتر خواهین بود
،یک توصیه بسیار مهم میکنم سعی کنینن نماز رو با توجه بخونین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، حفیظ ، بیداری12 ، Farzaneh ، mhklord ، مرتاح ، help me ، عبداللهی
۲۲:۱۶, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۹ توسط مرتاح.)
شماره ارسال: #13

ذکر یونسیه : "لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین"

امام صادق علیه السلام : عجب دارم از کسى که غم زده است چطور این دعا را نمى خواند چرا که خداوند به

دنبال
آن مى فرماید: ما او را پاسخ دادیم و از غم نجات دادیم و این چنین مؤمنان را نجات مى دهیم

این ذکر باعث تقویت نفس و قلب میشه و خیلی سفارش شده بعد از توبه...

------------------------------------------

یه چیز دیگه که شاید تا الان بهش کمتر توجه کردیم این هست که:

یه سری از ما گنه کارا شاید پدر و مادری داشته باشیم که خیلی هم مقید نباشن

یا خدایی نکرده خودشون هم اهل گناه باشن... و یا شاید پدر و مادری داشته

باشیم که واسشون خیلی ناراحت کننده باشه که ما گناه کنیم...

یادمون باشه اگه در خانواده ای هستیم که پدر و مادر ما از گناهامون یا اشتباهامون

ناراحتن علاوه بر نارضایتی خدا ، نارضایتی پدر و مادرهامون و قلب های شکسته ی

اونها هم پشت سرمونه
و این خیلی دردناکه...

اونایی که توی چنین خونواده هایی هستن باید حواسشون بیشتر جمع باشه...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، farzad313 ، Tolou ، بیداری12 ، عبداللهی ، ali0077
۲۲:۵۳, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14

دوستان سلام

دوستان بنده می توانم توصیه بکنم اما توصیات بنده هیچ فایده ای ندارد. تنها چیزی که به نظر حقیر راه کار شماست، مشغول شدن به امر و تکلیف الهی و داشتن استاد است.

پیشنهاد می کنم سرنگار زیر را مطالعه نمایید. البته شاید فکر کنید مطالب سرنگار ربطی به مسئله مورد نظر در اینجا ندارد اما چنین نیست.
تکلیف شناسی پیش از تکلیف گرایی
علی علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Tolou ، بیداری12 ، ali0077
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]