کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گل به خودی از طریق سریالهای کره ای
۴:۰۹, ۲۸/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۴:۱۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: sdsv.jpg]

به بهانه تکرار صدباره سریال وزین و فاخر یانگوم!!!! این مطلبو مینویسم

شاید این سریال و سریالهای کره ای از همه اقشار بیننده داشته باشه ولی دلیل نمیشه که از کنارش با بی توجهی رد بشیم

مهم ترین مطلبی که بصورت نرم تو ذهن بیننده القا میشه سلطه پذیریه

سلطه پذیری

یک زمانی تو دنیا حاکمان با سر نیزه و زور مردم رو به اطاعت از خودشون وادار میکردن

ولی اینها انقدر قشنگ تو ذهن شما اینو جا میندازن که اصلا متوجه نمیشید

چند درصد بینندگان به این فکر میکنند که اصلا چرا باید اون شاه بر مردم حکومت کنه!!!؟

ملاک شاه بودنش چیه؟

تمام تلاش در (مثلا این) فیلم و البته فیلم های مشابه از طرف درباریان شامل دو قسمت میشه

آدم خوباشون میخوان نوکر و خادم شاه بشن!!!

آدم بداشون میخوان زیراب آدم خوبا رو بزنن تا خودشون نوکر بشن!!!

اصلا سوال اینجاس که اصلا اجازه فکر دیگه ای به بیننده داده میشه؟

به این میگن کنترل ذهن

شما از اول تا اخر سریال رو ببینید

چقدر قشنگ تو ذهن شما القا میکنن که اون شاه که یه آدم عادیه چقدر آدم خوبیه و بهش حق میدین که شاه باشه

این رسانه های صهیونیستی میان این محصولات رو تولید میکنند و بجای اینکه مدل حکومت اسلامی که تنها حکومت بر مبنای عقل و عدله رو معرفی کنند و مزایا و محاسنش رو جا بندازن میان مدل حکومتی انگلیس خبیث رو جا میندازن

حتما میدونید عنوان سرود ملی انگلیس خبیث چیه

God Save the Queen

یعنی قحطی اومده و خدا نگهدار این ملعونه باشه!!!

[تصویر: God_Save_The_Queen.jpg]

تقدیم به خاندان شوم پادشاهی انگلیس خبیث و سفرای خبیثش در ایران

نکات جنبی و البته مهم این سریال ها پائین اوردن سطح فکر شما بیننده است

و از این مهم تر سبک زندگی که در این سریال ها
می باشد

[تصویر: korea_cremation.jpg]
مراسم جاهلی مرده سوزی در کشور کره

شاید در میان شما این جمله گفته شود که این فرهنگ آنهاست!

خب درست، ولی چه دلیلی دارد که این فرهنگ آنها که مشابه انسان های اولیه هستند(به نسبت اسلام حقیقی) را به ما با سرمایه صدا و سیمای خودمان القاء کنند؟

یعنی اگر قبیله های آدم خوار آمازون فیلم بسازند باید فرهنگ آنها را منتقل کنیم!!؟

در حالی که صدا و سیما وظیفه دارد فیلم با محتوای سبک زندگی اسلامی اصیل بسازد با سرمایه بیت المال وقت مردم را برای چنین سریال های سخیفی تلف میکند

و در آخر

[تصویر: 13535055961.jpg]

خدا را شکر مولایم علــــــــــــــی
[b]Heart شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، rastin ، بیداری12 ، abbas133 ، عبدالرحیم ، mohammad reza ، Reza2035 ، heaven ، رضوانه ، Aryha ، fazel ، .منتظر ، آلاله ، 135 ، دل خسته ، nilufar7676 ، mahdy30na ، meisamtiger ، مهرومه ، ballista ، yashar1374 ، فدايي ولايت ، 59-11(یامهدی)

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۴, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۹/مرداد/۹۲ ۲:۴۲)عبدالرحمن نوشته است:  این بحث خیلی ریشه ای تر از این حرفاس

این تاپیکو ببینید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27...#pid210215

ما میگیم آزادی از قید طاغوت ها

اونها میگن آزادی از قید ولایت خدا

اولی سعادته

دومی شقاوت

با یاد حق

خب این که کی طاغوته و کی تحت ولایت الهی بر چه مبنایی در نظر گرفته میشه...
اگر اون ها هم ادعا کنن که طاغوت همون ولی شماست چی؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، Yaser_h2011 ، عبدالرحمن
۲۰:۵۲, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #22

جناب آقای یاسر من چند تا از نظرات شما رو در پست های مختلف خوندم.
ببینید برادر گرامی این جا تالار گفتگو است و همه ی ما وقتی که می خواهم در مناظره ها شرکت کنیم باید فرهنگ مناظره رو رعایت کنیم.نمی دونم چرا شما در کامنت هاتون همیشه طلب کار و حق به جانب هستید .برادر گرامی ما این جاجمع شدیم که در عین رعایت ادب با هم دیگر صحبت کنیم.و دلیلی نداره چون بعضی دوستان نظراتشون شبیه نظرات و تفکرات شما نیست از این لحن تند استفاده کنید.
یک سوال دیگر :شما همه ی افراد تالار رو افراطی ها خطاب می کنید.چرا؟
معیار شما برای افراطی و تفریط گفتنتون بر چه اساسی است؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، عبدالرحمن ، Mitsonary
۲۱:۳۱, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
داشتم دونگی میدیدم
بابام اومد خونه و گفت ماشاالله چه لباس های خوب و با حجابی دارن ..Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Mitsonary ، Eve
۱۳:۲۴, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #24

سلام دوستان
من می خواستم یه چیزی بگم و اونم اینه که نقد از دیگران باید با ادب و بدون افراطی گری و از روی منطق باشه نه احساس
این که اکثر افراد یک تالار با نظرات شخصی یک نفر، هماهنگ نیستن نشان دهنده افراطی بودن اونها نیست و همیشه نباید نظر خودمان موافق نظر اکثر جامعه بدونیم و نظر دیگران رو نظر حداقلی در حدود یک میلیون از هفتاد میلیون
اما در مورد فیلمها: در مورد مناسب نبودن آموزه های فیامهای کره که شکی نیست .ما اگر فیلمها را به خاطر لذتهای لحظه ای میبینیم باید بدونیم که توی دنیای امروز پشت سر هر برنامه رسانه ای فکر و آموزشهای زیادی خوابیده که ضمیر ناخودآگاه مخاطب علاوه بر خودآگاهش اونها رو میگیره و پردازش میکنه و یاد میگیره
پس نباید سطحی و گذرا به فیلم و صنعت سینما نگاه بشه بعدهم همونطور که دوستمون عبدالرحمن هم گفتن ما دارای برترین اندیشه در دنیای کنونی هستیم و اون اندیشه توحیدی هستش البته شاید به دلیل کوتاهی و سطحی نگری امثال خودمون هنوز اندیشه ما به منصه ظهور نرسیده باشه اما اصل وریشمون درسته
دین ما در کنار آزادی هایی که داره محدودیتهایی رو برای رشد بشر قرار داده پس مقایسه پادشاهان کره ای با ائمه ما حتی در مقام مثال هم غلط و نادرسته.
بیاین به جای بستن گیرنده های ذهنمون به خاطر تعصبات سیاسی سعی کنیم حقایق رو اونطور که هست بگیریم و تلاش برای درست کرد ن اشتباهاتمون کنیم
این درسته که صدا وسیمای ما هفتاد میلیون مخاطب داره ولی رسالت اصلی صدا و سیما و فیلم سازهای ما تولید و پخش فیلهایی در راستای تربیت دینیه نه فقط جذب مخاطب
۱۴:۲۳, ۲۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۵:۴۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۸/مرداد/۹۲ ۴:۰۹)عبدالرحمن نوشته است:  

به بهانه تکرار صدباره سریال وزین و فاخر یانگوم!!!! این مطلبو مینویسم

اولا فکر کنم که نهایتا 3 الی 4 بار پخش شده ، صدباره انشالله در فازهای بعدی شبکه ی دیجیتال! Blush

نقل قول:تمام تلاش در (مثلا این) فیلم و البته فیلم های مشابه از طرف درباریان شامل دو قسمت میشه

آدم خوباشون میخوان نوکر و خادم شاه بشن!!!

آدم بداشون میخوان زیراب آدم خوبا رو بزنن تا خودشون نوکر بشن!!!

اصلا سوال اینجاس که اصلا اجازه فکر دیگه ای به بیننده داده میشه؟

تو سریال تاجرپوسان ، شخصی بود به نام هوندایی سو که بر ضد سیستم درباری قیام کرده بود و می خواست جایگزین شاه کنونی شه! یعنی خودش بیاد سرکار. اون رو هم بعد ها شخصی بد جلوه دادند و در نهایت کشته شد...
نقل قول:این رسانه های صهیونیستی میان این محصولات رو تولید میکنند و بجای اینکه مدل حکومت اسلامی که تنها حکومت بر مبنای عقل و عدله رو معرفی کنند و مزایا و محاسنش رو جا بندازن میان مدل حکومتی انگلیس خبیث رو جا میندازن

فکر نمی کنم. اولا که از دشمن انتظار نداشته باشید که بیان از شما تعریف بکنند ، خود ما مگه از یهودیت و مسیحیت تبلیغ می کنیم تو فیلمامون؟ Huh دوما فکر نمی کنم رسانه های صهیونیستی تو سینمای زوار در رفته ی کره فعالیتی داشته باشند. شما اگر مدرک و رفرنس معتبری راجب به این گفته تون دارید خوشحال میشوم در اختیارمون بزارید. Smile

نقل قول:خب درست، ولی چه دلیلی دارد که این فرهنگ آنها که مشابه انسان های اولیه هستند(به نسبت اسلام حقیقی) را به ما با سرمایه صدا و سیمای خودمان القاء کنند؟

[b]اولا کسی ایران رو مجبور نکرده بود که سریال های کره ای بخره و دوبله کنه! این یک ، دو سینمای کره ، مثل هالیوود آنقدر وسیع نیست ، که بخواد برای فرامرز ها برنامه ای داشته باشه ، برای داخل کشورشون چرا. مثل این میمونه که مثلا سریال آفریقایی واسه ایران ساخته شده باشه. عقلانی است؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۴:۴۸, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
[تصویر: wv541jpdwss0pazlg1de.gif]

[تصویر: 27635025102224036354.gif]

[b][تصویر: 86614071333723237786.gif]

[/b]

[b]ای شیعیان! به هوش! به گوش!

[/b]

[b]بسی جای تاسف است که فرزندان شیعه یانگوم و دونگی رابیشتر از دو بانوی بهشتی

[/b]

[b] صدیقه کبری حضرت فاطمه الزهراو عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری بشناسند.

[/b]

[b][تصویر: 54108605991555046860.jpg]

[تصویر: zohor313yar_blogfa_21_.gif]

[/b]

[b][تصویر: %D9%85%D8%AD%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D9%85%D9...%D8%AC.gif]

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، saloomeh
۱۷:۴۱, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
متاسفانه مسئولین رسانه دولتی با تجربه سریالهای صد قسمتی مثل اوشین و هانیکو سالهای 60 ذائقه مردم و البته تولید کنندگان سریالهای کره ای را تغییر داده و با این رجعت چند ساله صدا وسیما به آن سالها فکر نمیکنم به این سادگی ها از این دست بی سلیقگی ها دست بردارند.

در جواب دوستمون درباره حق طلبی قهر مانان کره ای باید بگم ما نمونه های برتر والاتر و انسانی تری از دست داریم که متاسفانه مهجور مانده اند به خاطر همین تغییر ذائقه !!!!! و در ثانی رسانه به معنای عام در خدمت یهودیت صهیونیسم است و دقیقا از طریق همین رسانه زوار دررفته کره قصد تغییر سبک زندگی را در ایران دارد به دلیل مشابهتهای فرهنگی .

واقعا جای تاسف دارد که ساعتهایی را که قرار است بابت ثانیه به ثانیه اش در محضر خداوند تبارک تعالی پاسخگو باشیم را پای پخت و پزیانگوم و امثالهم بگذرانیم . واقعا فکرش را کردید که چه جوابی باید بدهیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگیم خدایا با دیدن این سریالها چقدر به انسانیت من اضافه شده !!!!!!!!!!!!!!! چقدر شبیه تو شدم چقدر به تو نزدیکتر شدم !!!!!!!!!!

یاد فرازی از دعای شریف مکارم الاخلاق افتادم که حضرت سجاد سلام الله علیه می فرمایند :

خدایا عمر مرا در راهی که فردای قیامت از آن بازخواست میکنی مصروف دار
۲۱:۰۸, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #28

من از این سریال هایی کره ای متنفر هستم و هیچگاه وقت خودم را تلف نخواهم کرد بابت این چرندیات و واقعا نمیفهمم جوان های ما وقت خودشون رو صرف این جور چیز ها میکنن پنج شنبه هفته قبل رفتم یه دونه از این سی دی فروشی ها که سی دی عزاداری امیرالمومنین رو بگیرم که دیدم جوون های اونجا دارن سریال کره ای و اهنگ تتلو و فلان خواننده رو میگرن واقعا باعث تاسم هست اخه من نمیگم اصلا این ها رو نگاه نکنید ولی به خدا اینقدر ارزش داره
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا