کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شرکت در مجالس عروسی(لطفا کمکم کنید)
۲۳:۴۳, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به مرجع تقلیدم آیت الله مکارم شیرازی پیام دادم و پرسیدم:

حکم شرکت در مجالس عروسی که آهنگ رقص میذارن و میرقصند چیه؟

جواب دادن: شرکت در مجلس گناه حرام است، ولي چنانچه ضرورت داشته باشد، مي توانيد به مقدار ضرورت شرکت کنيد، يا در قسمت هايي بنشينيد که گناهي صورت نمي گيرد و مجلس گناه صدق نمي کند.

پرسیدم منظور از ضرروت یعنی چی؟

جواب دادن: مثلا اگر موجب فتنه يا درگيري شود ضرورت محسوب مي شود.

پرسیدم اگه نرفتن ما باعث ناراحتی صاحب مجلس از ما بشه حکم چیه (شاید هم قطع رابطه)؟
اگر پدر یا مادر به خاطر شرکت نکردنمون از ما ناراحت و ناراضی بشوند حکم چیه؟

جواب دادن: مرجع تقليد تنها حکم شرعي را بيان مي کند و تطبيق آن با مسائل و موضوعات شخصي بر عهده خودتان است.

دوستان لطفا راهنماییم کنید چون من تا به الان توی این مجالس شرکت میکردم البته قسمت آقایون و خانم ها جدایه و تنها مشکلی که داره آهنگ رقص و رقصیدنه! من سعی میکردم توی مجلس به آهنگ ها گوش ندم.

به نظرتون باید شرکت کنم یا نه؟ حتی ممکنه به خاطر شرکت نکردنم با تمامی اقوام مشکل پیدا کنم. البته الان که مجردم شرکت هم نکنم زیاد مهم نیست ولی وقتی متاهل بشمCool حتما از من توقع دارن در مجالس شرکت کنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، مجتبی110 ، شیدا ، یاســین ، Tolou ، help me ، میثاق ، Mitsonary ، بیداری اندیشه ، Reza2035 ، عبدالرحیم ، آلاله ، آفتاب ، fatemeh ، Night moans ، hessam ، mahdy30na ، fiftynine ، صهبا

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۰۴, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #61

(۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۳)mahpare نوشته است:  لباس عروس و ماشین عروس و همه ی دخترا دوست دارن تا جایی که من اطلاع دارم.Big Grin

من دوست ندارم.
برای اینکه کسی را ندارم بیاد عروسیم و اگه جشن بگیرم فقط فامیلهای آقا هستن و من غصه می خورم Sad
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مهدی2012 ، Mitsonary
۱۲:۳۰, ۲/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #62
آواتار
نقل قول:من دوست ندارم.
برای اینکه کسی را ندارم بیاد عروسیم و اگه جشن بگیرم فقط فامیلهای آقا هستن و من غصه می خورم [تصویر: sad.png]
مهم اینه که آدم خدا رو داشته باشه. انشالله خدا بهترین ها و اون چیزی که به صلاحتونه براتون مقدر کنه.

یک نکته (به اونایی که مجاس رقص و عروسی شرکت میکنن بگین) :
پولی که به وسیله گناه به دست بیاد حرامه.
یادتون باشه، پولی که به عنوان شادباش موقع رقصیدن میگیرن حرامه و همچنین عروس و دومادهایی که موقع رقصیدن کلی پول میگرن حرامه، حداقل از مال حرام استفاده نکنید و زندگیتون رو با مال حرام شروع نکنید.
همچنین این پول رو به کسی که میرقصه ندین که شما باعث میشن اونا از پول حرام استفاده کنن و میشه گناه در گناه.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، بیداری اندیشه ، صهبا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا