|
چادر محدودیت نمیاره ؟؟؟
|
|
۱:۵۸, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
لطفا با توجه به متن زیر به سوال آخر پاسخ دهید :
من اسب خیلی دوست دارم دوچرخه و موتور هم دوست دارم جدیدا از روی باربندی که عمو خریده بود،عاشق چوب اسکی و اسکی رو یخ شدم آموزشگاه سوارکاری داریم اینطرف ها دوچرخه هم خونه داریم پیستِ اسکیت هم اتفاقا نزدیکی هامون هست من یه خانمِ چادری هستم و انجام خیلی ازاین کارها رو دوست دارم اما ... آیا این ورزش ها برایِ من نیست؟ یا باید با چادرم برم دوچرخه سواری!! وقتی اسب سواری رو خییلی دوست دارم،بخاطر چادرم ازش بگذرم؟ شاید بشه با چادرهای آستین دار رفت سوارکاری اما پیست اسکیت رو چه کنم!!؟ باید بلوز و شلوار ورزشیِ مخصوص بپوشم؟! اصلا واقعا لازمِ که اینا رو دوست داشته باشم؟!! نظرتون راجع به تئاتر چیه؟!!! من که نه اما دوستم عــــــــــــــــــــــــــاشقِ تئاترِ و بخاطر مسائلی که خودتون و خودم میدونیم،نمیره سمتش! میشه دیگه نمیشه؟! سر تئاتر حرکات هنریم رو اجرا کنم و بعدش چادر بزارم و در دنیای غیر تئاتر، دوباره خودم و چادرم باشم! نمیشه؟ خوب مثلا من عاشقِ تئاترم!! عاشق اسب سواری ام! منم به خاطرِ مسائلی از اسکیت و آموزش سوارکاری بگذرم!!؟ اصلا دلم میخواد پلیس بشم!! به قول یکی از دوستان: دلم میخواد کارآگاه بشم با کتِ چرم !!!! حالا برام بگید: چادر محدودیت میاره؟! اگه نه، پس علاقه هاشو علاقه هام چی میشن!!!؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۴, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
این محدودیت ممکنه در هر حوزه ای باشه
یعنی در هر زمینه ای امکان داره برای بدست اوردن یه چیزای ارزشمند از یک سری علایق و خواسته هامون دست بکشیم پس این محدودیت فقط برای حجاب نیست اما چرا این محدودیت حجاب و اینقدر پر رنگ میکنند واقعا جای سواله محدودیتی که پر از فایده برای انسان است............ |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
همه دوستان به صورتی سوال مسئله رو پاک کردن !
به نظر شما حکومت اسلامی که میدونه چادر زیبا ترین حجاب برای یه خانمه ، نباید مکان هایی رو درست کنه مختص خانم ها ! مثلا یه مکان جداگانه برای اسب سواری ، یا برای اسکی کردن و ... این کوتایی از مسئولینه که الان بعضیا باید فکر کنن که حجاب محدودیته . بعضی از جاها هم حق دارن. |
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
وای کی میگه اسکیت بده....من ایهمه وقته اسکیت بازی میکنم.....مگه باید برید توی خیابون ماشین بزنه بهتون حالتون جا بیاد...خب باشگاه هست پیست هست...!!!توی باشگاه دیگه مشکل و محدودیت نیست......ولی درمورده سوارکاری من تجربه ندارم...
|
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بالاخره هر که طاووس خواهد ...........
موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,085 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| دختران و محدودیت هایشان! | DRiVeR | 45 | 21,449 |
۱۲/تیر/۹۳ ۴:۰۵ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| از محدودیت بدم میاد! | میثاق | 0 | 1,225 |
۲۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۴۷ آخرین ارسال: میثاق |
|