کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعیین جنسیت فرزند با طب ابوعلی سینا
۱۶:۰۰, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
تا حالا فکر کردید که ممکنه چند تا بچه و از چه جنسیتی داشته باشید؟

چیزی که میخوام واستون بگم شاید باور نکردنی و یا خرافات به نظر بیاد ولی حداقل من خیلی بهش اطمینان پیدا کردم!

با روشی که امروز میخوام خدمتتون عرض کنم شما میتونید جنسیت فرزندانتون رو از همین الان بفهمین!!![تصویر: 07.gif]

فرقی نداره که شما پسر هستید یا دختر و یا متاهل هستید یا مجرد در مورد هردوتون نتیجه میده!!
مواد لازم:

۱-یک زنجیر طلا

۲-یک انسان مشتاق که بخواد بدونه تو آینده بچش چی میشهBig Grin

روش کار:
ابتدا یک جا مینشینید و از دوستتون هم بخواهید که بیاد و کنارتون بشینه

سعی کنین دست رو در حالتی قرار بدین که فشاری روش نباشه و به حالت آزاد و آویزون باشه سپس

خودتون نوک زنجیر رو بالای نبض دست چپ دوستتون قرار بدین در حالی که تماسی با دستش نداشته

باشه(توجه داشته باشید که سعی نکنید لرزش زنجیر رو در ابتدا بگیرید تا ثابت شه اجازه بدید خودش از لرزش بایسته) بعد از این که از لرزش ایستاد بعد از چند لحظه که بین افراد این زمان متغیره میتونین مشاهده کنین که زنجیر شروع به حرکت میکنه.

حالا ممکنه دو حالت پیش بیاد:
۱-اگر زنجیر در امتداد یک خط راست به چپ و راست رفت یعنی فرزند اول شما پسرهWink

[/b]

۲-اگر زنجیر حول محوری فرضی به صورت دایره وار چرخید به این معنا است که فرزند
اول شما دختره
Blush

[b]برای تشخیص جنسیت فرزندان بعدی
باید صبر کنید تا زنجیر پس از نشان دادن جنسیت فرزند اول بطور

خود به خود از حرکت بایسته تا پس از چند ثانیه دوباره یکی از حرکات اشاره شده رو تکرار کنه و درصورت تکرار هر کدام از آن ۲ حرکت نتیجه به همین صورت که عرض کردم میشه.
شاید چیزی که گفتم خیلی عجیب باشه ولی شما میتونین برای اثبات این امر خودتون روی پدر یا مادرتون امتحانش کنید تا متوجه بشین که ترتیب جنسیت همه ی فرزندانشون رو درست میگه[تصویر: 39.gif]

به هر حال اگه متوجه شدید که با وجود رعایت کردن همه ی تذکرات فوق نتیجه ای داد که درست بود تعجب نکنید
بوعلی هست دیگه کاریش نمیشه کرد دست خودش نیست کارش درسته

............................................................

در آخر هم نظراتتون رو بنویسید و بگید درست دراومد یا نه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، انديشه نو ، Aryha ، رضوانه ، آفتاب ، شیدا ، آلاله ، yektasepas ، meisamtiger ، farzad313 ، پرنیان ، MANI110 ، لبخند خدا ، reyhaneh.sh ، مرهم ، حضرت عشق

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۴, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #91

سلام ب من 24 سالمه وطب سوزنی در مورد من 2 پسر و یک دختر نشون میده در صورتیکه من الان حامله هستم و در هفته سیزدهم سونو به من گفت که بچم دختره و من کاملا به این روش آشنایم و این روش کاملا اشتباهDodgy
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، M912 ، السا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]