|
یکی از آنها گفت: تمام شوهرانم را کشته ام ....!!!
|
|
۲۳:۵۳, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۳ ۲۳:۳۱ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کدام دنیا گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تمام شوهرانم را كشته ام واقعيت دنيا براى حضرت عيسى عليه السلام كشف (و روشن ) شد. حضرت در اين مكاشفه دنيا را به صورت پيرزنى ديد كه دندان هايش ريخته و همه زيورها را به خود آويخته است . به او گفت : چند شوهر اختيار كرده اى ؟ دنيا گفت : نشمرده ام ! حضرت فرمود: شوهرانت همه مرده اند يا تو را طلاق داده اند؟ دنيا گفت : نه ، همه شان را كشته ام ! حضرت فرمود: بدا به حال شوهران آينده تو كه از شوهران پيشين تو عبرت نگرفتند، آنان را چگونه يكى پس از ديگرى كشتى و ايشان از تو دورى نجستند . تنبه الخواطر: 1/146. كيمياى محبت : ص 173. ................................................................ امام علی علیه السلام «و اما بعد فاني احذرکم الدنيا، فانها حلوه خضره، حفت بالشهوات و تحببت بالعاجله و راقت بالقليل و تحللت بالا مال و تزينت بالغرور» (خطبه 110 نهج البلاغه) شما را از دنيا برحذر مي دارم که در کام شيرين است و در چشم سبز و خرم و پيچيده در خواهش هاي نفساني. مردمان را با نعمت زوال يابنده خود به دوستي فرا مي خواند و متاع اندکش را در چشم آنان زيبا جلوه کند». به امید خدا ادامه دارد ........... ................... در ادامه خواهیم پرداخت به هر دو جلوی دنیا 1- دنیای پست 2- دنیای نیک و پسندیده |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۸, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
حضرت علي عليه السلام فرموده است: نشد که از دنيا دلي شاد و لبي خندان شود ، و پس از زماني بس کوتاه ، چشمي گريان پيآمد آن نباشد. هر گاه خوشي به کسي روي آورد ، بي درنگ با شرنگ رنج ها رو گرداند. شبنمي از رفاه بر بوستاني ننشانيد، جز آن که از گرفتاري و رنج ، رگباري سخت بر آن جا بباريد. از دنيا جز اين انتظاري نيست که بامدادان ياور انسان باشد و شامگاهان چهره اي ناشناس بنمايد. اگر يک سوي آن به کام شيرين آيد، ديگر سويش تلخ و هلاکت آور باشد. هيچ کس از فراواني آن کامياب نشد، مگر آن که رنجي از رنج هاي آن را ديد... ******************************************************* «لم يکن امرؤ منها في حبره الا اعقبته بعدها عبره و لم يلق من سرائها بطنا الامنحته من ضرائها ظهرا و لم نظله فيها ديمه رخا الا هتنت عليه مزنه بلاء. و حري اذا اصبحت له منتصره ان تمسي له تنکره و ان جانب منها اعذوذب و احلولي امر منها جانب فاوبي. لا ينال امرؤ من غضارتها رغبا الا ارهقته من نوائبها تعبا...» نهج البلاغه، خطبه 111 ترجمه ی مرحوم محمد دشتي .
|
|||
|
|
۲:۳۹, ۱۹/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آیت الله مصباح یزدی :
شايد يكى از عجيب ترين كلمات اميرالمؤمنين (عليه السلام) در مذمت دنيا ، اين جمله باشد كه مىفرمايند : وَ اللّهِ لَدُنْياكُمْ هذِهِ اَهْوَنُ فىعَيْنى مِنْ عِراقِ خِنْزير فى يَدِ مَجْذوم؛ به خدا سوگند اين دنياى شما در چشم من خوار تر و پست تر است از استخوان خوكى كه در دست انسانى مبتلا به جذام باشد ! اميرالمؤمنين (عليه السلام) مى فرمايند بى رغبتى و بى ميلى من نسبت به اين دنيايى كه شما با حرص و ولع تمام براى رسيدن به آن خيز برداشته ايد ، از بى رغبتى شما نسبت به استخوان خوك مرده در دست انسان جذامى كمتر است ! |
|||
|
|
۱:۳۱, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
امام صادق عليه السلام : مَثَلُ الحَرِیصِ عَلَی الدُّنیا مَثَلُ دُودَهِ القَزِّ کُلَّما ازدَادَت مِنَ القَزِّ عَلَی نَفسِها لَفّاً کانَ أبعَدَ لَها مِنَ الخُرُوجِ حَتّی تَموتَ غَمَاً. حکایت انسان حریص به دنیا حکایت کرم ابریشم است ، که هر چه بیشتر بر خود می تند، بیرون آمدنش از پیله بعیدتر می شود تا اینکه از غم و اندوه می میرد . کافی ج2 ، ص316 |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
امام هادی علیه السلام می فرمایند:
* الدُّنْیا سُوقٌ رَبحَ فیها قَوْمٌ وَ خَسِرَ آخَرُونَ دنیا همانند بازاری است که عدّه ای در آن (برای آخرت ) سود می برند و عدّه ای دیگر ضرر و خسارت متحمّل می شوند. اعیان الشیعه ج 2-ص 39 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |