کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نه نظر شما نتیجه تحقیقات بازرسان سازمان ملل در سوریه چیست؟
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 20 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حمله آمریکا به سوریه
۱۹:۱۳, ۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۱ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید

سرویس: بین الملل ، تاریخ: ۰۵/شهریور/۱۳۹۲ - ۱۸:۳۳ ، شناسه خبر: ۱۲۷۱۸۳
گمانه‌زنی شبکه سی‌ان‌ان:
آمریکا پنج‌شنبه به سوریه حمله می‌کند
خبرگزاری تسنیم: منابع خبری آمریکا از احتمال آغاز حمله هوایی به سوریه از روز پنج‌شنبه خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به‌نقل از شبکه سی‌ان‌ان، منابع آمریکایی اعلام کردند که حمله هوایی به سوریه پنج‌شنبه آینده آغاز می‌شود.

هنوز جزئیات بیشتری درباره این گزارش منتشر نشده است.

اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/*

منبع : http://www.tasnimnews.com/Home/Single/127183
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، fiftynine ، عبدالرحمن ، حسن.س. ، یاســین ، Aryha ، شیدا ، لبخند خدا ، شاهد

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۴, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول:من می گم سوریه چه کاری برا ما کرده که به فکرشیم؟

اولا بهتره بدونید تنها حامی ما در جنگ 8 ساله !
دوما ، چه کاری بالاتر از اینکه جبهه ما رو از دم گوش ما هزار کیلومتر بده اونورتر ؟!
سوما ، شما ظاهرا چیزی به نام برادر دینی و عقیدتی رو درک نمی کنید
چهارما ، هدف های مشترک زیاد هست بین آرمان های ما و سوریه ودر یک کلام هر دو ایدولوژی مقاومت رو دارند !

نقل قول:آمریکا بهش حمله کنه تا هم ما راحت شی هم خود سوریه بعد یه مدت آروم بشه. مثل لیبی.
به خدا قسم قصدم توهین به شما نیست ولی شما خیلی دیدتون گوگولی مگولیه !
یعنی واقعیت های درجه یک رو هم متوجه اش نیستید ، خیلی ساده است پله پله . . . کم کم میان دمه گوش خودمون عزیزم .
اون موقع دیگه خودتی و خودت ، یا باید به سبک اون ها باشی و یا همون بلایی که سر سوریه می خواهن بیارن سر شما میاد. خیلی سادس یعنی تا حالا متوجه اش نبودید ؟

نقل قول:حداقل جنگ داخلیش که تموم می شه.
اوضاع سوریه بیشتر شبیه جنگ خارجیه تا داخلی ! تروریست ها رو از کشور های دیگه ریختن تو سوریه اسمشو میگذارید جنگ داخلی؟Big Grin

نقل قول:حداقل شاید با حمله آمریکا بعد یه مدت آروم تر بشه و از حالت بی قانونی در بیاد.
بله با نگاه شما ، سرور و منجی عالم آمریکاست.ایشون که باید جاهای مختلف رو آروم کنه.
باشه می خوای آروم کنه چرا تروریست هارو تقویت میکنه ، به خدا این جمله ها رو می نویسم براتون خیلی برام عجیبه یعنی شما نمی دونید اصلی ترین مهره تو به وحود آوردن این اتفاقات تو سوریه همین جناب سوپر من و منجی شماست ؟! اگه جوابتون منفی دیگه من هیچ بحثی ندارم باشما

نقل قول:مثل لیبی. یه مدت طول می کشه آروم بشه ولی آخرش می شه.
شرایط لیبی رو مقایسه نکن با سوریه ، لیبی جز محور مقاومت نبود و عمدتا سلفی ها تو اون کشور هستند و خوب باید بدونید که اوضاع چه جوریه . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، hessam ، zaeim ، یاســین ، اولولالباب ، Reza2035 ، samin23 ، bagheri4
۲۳:۲۵, ۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۹ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #22

(۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۴)JohnShepard نوشته است:  من می گم سوریه چه کاری برا ما کرده که به فکرشیم؟
آمریکا بهش حمله کنه تا هم ما راحت شی هم خود سوریه بعد یه مدت آروم بشه. مثل لیبی.
حداقل جنگ داخلیش که تموم می شه. اگه بدترین حکومت دنیا هم اونجا بیاد بهتر از بی قانونیه که. الان کشور بی قانونه. هیچ کس هم که کاری نمی کنه. حداقل شاید با حمله آمریکا بعد یه مدت آروم تر بشه و از حالت بی قانونی در بیاد. بلاخره بهتر از بی قانونی و حکومت جنگل هم که هست. وسط این بی قانونی هم یه سری دارن ماهیگیری می کنن و تجاوز و قتل و دزدی و هزار تا جنایت می کنن. اصلا بحثم سر این نیست که آمریکا خوبه یا بشار اسد یا مخالفاش یا ایران و....
اصلا کاری ندارم کی حمله کنه. فقط یه کشور حتی ایران حمله کنه و یکم آرومش کنه. بهتر نیست؟ مثل لیبی. یه مدت طول می کشه آروم بشه ولی آخرش می شه. منظورم این بود.

دوست عزیز اولا ما نمی تونیم اظهار نظر کینم که این همون وافعه سفیانی پس بکشیم عقب که مشیت الهی این رو می خواد.
شاید این حوادث اصلا ربطی به سفیانی نداشته باشه و سفیانی تا 10000 سال دیگه هم نیاد. ما که نمی دونیم می دونیم؟ پس ما باید تلاش خودمون رو بکنیم؟
ثانیا شما به چیزی به نام استارتژی اعتقاد داری؟ خود من هم معتقدم ما نباید زیاد نخود آش بشیم. ولی ما توی جهان زیاد متحد نداریم تک و توک روسیه و چین اونم برای منافع خودشون یه چیز هایی به نام حمایت از ما می پرونند. به خاطر همین همین یکی دو تا متحد هم که داریم نظیر سوریه و حزب الله رو نباید از دست بدیم.
شما داستان اون شیره و سه تا گاور سفید و قهوه ای و سیاه رو شنیدی؟
اون مثال بارزه این موضوعه که در نهایت گاو سیاهه به شیره می گه: من اون روزی مردم که تو اون گاو سفید رو کشتی.
بقیه ی کشور ها نظیرروسیه و چین هم اگه دقت کنید بیشتر حمایتشون سیاسیه و عملا کاری نمی کنند یا کار هایی می کنند که جنبه حمایت دیپلماتیک و سیاسی داره.
مثلا روسیه موشک s300 می ده به سوریه. آخه یکی نیست بگه توی جنگ شهری سوریه موشک اس 300 می خواد چیکار؟ اگه به جای این موشک ها هزار تا یوزی می داد خیلی کاربردی تر بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، یاســین ، اولولالباب ، samin23
۲۳:۲۶, ۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۸ توسط army313.)
شماره ارسال: #23
آواتار
شرایط پیجیده س

از یه طرف سوریه نباید سقوط کنه چون امنیت ملی ایران به خطر میفته و از یه

طرف قشر عمده ای از مردم و احتمالا دولت فعلی زیر بار جنگ نمیرن

باید استراتژیست های شیعه سریعا یه راهکار ارائه بدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam
۲۳:۲۶, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #24

نقل قول:
سوریه چه کمکی به ما کرده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

دوست عزیز اگه در 8 سال دفاع مقدس سوریه کمک ایران نمیکرد ایران نمیتونست حتی 1 موشک به عراق بزنه

دوما ایران سوریه و لبنان محور مقاومت هستند فکر کردی اگه سوریه رو بزنن بعدش همه چیز آروم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

نه خیر بعدش میان سراغ من تو
مردم سوریه تو این جنگ داخلی لعنتی دارن کشته می شن. دولت و یه عده وحشی دارن با هم می جگن ولی مردم دارن می میرن! مردم سوریه هم آدمن. چرا برای اینکه مردم غزه کشته نشن باید مردم سوریه بمیرن؟
جنگ تحمیلی هم فقط و فقط به خاطر شجاعت سربازای ایران زمین بود که شکست نخوردیم. سوریه دلش برا ما نسوخته... حذب اونا چیه؟ بعث
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۲۷, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
به دلایلی ناتو نمیتونه روی سوریه دست بزاره. این کار یه حماقت محضه. یه جنگ سرد دیگه هست.
لیبی هم مانند سوریه نیست. سوریه برای ایران و روسیه خیلی ارزشمنده ولی لیبی دستش هیچ جا بند نبود.
تا وقتی که دست روسیه و ایران پشت سوریه باشه ناتو نمیتونه به سوریه حمله کنه چون شدیدا زیان خواهد کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، hessam ، Reza2035
۲۳:۳۰, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #26

(۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۴)Scimitar نوشته است:  اولا بهتره بدونید تنها حامی ما در جنگ 8 ساله !
دوما ، چه کاری بالاتر از اینکه جبهه ما رو از دم گوش ما هزار کیلومتر بده اونورتر ؟!
سوما ، شما ظاهرا چیزی به نام برادر دینی و عقیدتی رو درک نمی کنید
چهارما ، هدف های مشترک زیاد هست بین آرمان های ما و سوریه ودر یک کلام هر دو ایدولوژی مقاومت رو دارند !

به خدا قسم قصدم توهین به شما نیست ولی شما خیلی دیدتون گوگولی مگولیه !
یعنی واقعیت های درجه یک رو هم متوجه اش نیستید ، خیلی ساده است پله پله . . . کم کم میان دمه گوش خودمون عزیزم .
اون موقع دیگه خودتی و خودت ، یا باید به سبک اون ها باشی و یا همون بلایی که سر سوریه می خواهن بیارن سر شما میاد. خیلی سادس یعنی تا حالا متوجه اش نبودید ؟

اوضاع سوریه بیشتر شبیه جنگ خارجیه تا داخلی ! تروریست ها رو از کشور های دیگه ریختن تو سوریه اسمشو میگذارید جنگ داخلی؟Big Grin

بله با نگاه شما ، سرور و منجی عالم آمریکاست.ایشون که باید جاهای مختلف رو آروم کنه.
باشه می خوای آروم کنه چرا تروریست هارو تقویت میکنه ، به خدا این جمله ها رو می نویسم براتون خیلی برام عجیبه یعنی شما نمی دونید اصلی ترین مهره تو به وحود آوردن این اتفاقات تو سوریه همین جناب سوپر من و منجی شماست ؟! اگه جوابتون منفی دیگه من هیچ بحثی ندارم باشما

شرایط لیبی رو مقایسه نکن با سوریه ، لیبی جز محور مقاومت نبود و عمدتا سلفی ها تو اون کشور هستند و خوب باید بدونید که اوضاع چه جوریه . . .
شما پست منو دوباره بخون. فکر کنم راجب من قضاوت غلط کردین و برا همین پست منو یه جور دیگه برداشت کردین. من نگفتم آمریکا منجی عالمه. ولی بلاخره سوریه آرم بشه بهتره مگه نه؟
این هم که گفتین بعدا می یان سراغ ما، معنیش اینه که شما حاظرین مردم سوریه به خاطر ما قربانی بشن؟
۲۳:۳۶, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
(۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۶)JohnShepard نوشته است:  مردم سوریه تو این جنگ داخلی لعنتی دارن کشته می شن. دولت و یه عده وحشی دارن با هم می جگن ولی مردم دارن می میرن! مردم سوریه هم آدمن. چرا برای اینکه مردم غزه کشته نشن باید مردم سوریه بمیرن؟
جنگ تحمیلی هم فقط و فقط به خاطر شجاعت سربازای ایران زمین بود که شکست نخوردیم. سوریه دلش برا ما نسوخته... حذب اونا چیه؟ بعث

کشته شدن مردم سوریه ربطی به پست من نداشت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam
۲۳:۳۹, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
قابل توجه بعضی از کاربرانی که از حمله به سوریه حمایت میکنن . بعد از سوریه نوبت عراق هستش ( اوضاع عراق داره به درگیری بین شیعه و سنی و جنگ داخلی تمام عیار پیش میره ) و بعد از عراق هم نوبت سقوط دولت شیعه ایران هستش . فکر نکنم فهمیدن علت شروع جنگ داخلی سوریه برای بعضی از افراد زیاد سخت باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، hessam ، اولولالباب ، Reza2035
۲۳:۴۲, ۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۴ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #29

(۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۶)سرباز منتظر نوشته است:  کشته شدن مردم سوریه ربطی به پست من نداشت
جنگ باعث می شه مردم کشته بشن. الان این اتفاق داره می افته. درسته آمریکا دنبال منافع خودشه ولی بازم اگه به سوریه حمله کنه چون با دولت می جنگه پس آروم می شه و جنایت کارای مخالف دولت روی کار می یان. با این وجود جنگ خیلی کم می شه و کم کم تموم می شه. پس کشتار متوقف می شه. درسه که اتفاق بدی افتاد ولی حداقا از فاجعه ی کشتار مردم بی گناه جلوگیری شد.
ما حق نداریم به خاطر منافع خودمون آرامش در سوریه باشم. حتی اگر که حکومتش مثل طالبان بشه. بلاخره بهتر از بی قانونی هست که و کشتار متوقف می شه دیگه. جون خیلی ها نجات پیدا می کنه. بعد می شه فکر دیگه ای کرد که اوضاع بهتر بشه. ولی اول کشتار باید تموم بشه.

نقل قول:قابل توجه بعضی از کاربرانی که از حمله به سوریه حمایت میکنن . بعد از سوریه نوبت عراق هستش ( اوضاع عراق داره به درگیری بین شیعه و سنی و جنگ داخلی تمام عیار پیش میره ) و بعد از عراق هم نوبت سقوط دولت شیعه ایران هستش . فکر نکنم فهمیدن علت شروع جنگ داخلی سوریه برای بعضی از افراد زیاد سخت باشه
یعنی کشتار ادامه پیدا کنه؟
به نظر من اول کشتار متوقف بشه، بعد یه فکری یه حال بقیش می کنیم. نمی شه که بزاریم بی گناه ها به خاطر ما تو یه جنگ کثیف کشته بشن...
آیا خدا اینو می خواد؟ اگه به خدا اعتقاد دارین پس مطمئن باشین در نحایت حق شکست نمی خوره و پیروز می شه. خود خدا گفته. پس نگران چی هستید؟
۲۳:۴۵, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #30

دوست عزیز اولا ما نمی تونیم اظهار نظر کینم که این همون وافعه سفیانی پس بکشیم عقب که مشیت الهی این رو می خواد.
شاید این حوادث اصلا ربطی به سفیانی نداشته باشه و سفیانی تا 10000 سال دیگه هم نیاد. ما که نمی دونیم می دونیم؟ پس ما باید تلاش خودمون رو بکنیم؟
ثانیا شما به چیزی به نام استارتژی اعتقاد داری؟ خود من هم معتقدم ما نباید زیاد نخود آش بشیم. ولی ما توی جهان زیاد متحد نداریم تک و توک روسیه و چین اونم برای منافع خودشون یه چیز هایی به نام حمایت از ما می پرونند. به خاطر همین همین یکی دو تا متحد هم که داریم نظیر سوریه و حزب الله رو نباید از دست بدیم.
شما داستان اون شیره و سه تا گاور سفید و قهوه ای و سیاه رو شنیدی؟
اون مثال بارزه این موضوعه که در نهایت گاو سیاهه به شیره می گه: من اون روزی مردم که تو اون گاو سفید رو کشتی.
بقیه ی کشور ها نظیرروسیه و چین هم اگه دقت کنید بیشتر حمایتشون سیاسیه و عملا کاری نمی کنند یا کار هایی می کنند که جنبه حمایت دیپلماتیک و سیاسی داره.
مثلا روسیه موشک s300 می ده به سوریه. آخه یکی نیست بگه توی جنگ شهری سوریه موشک اس 300 می خواد چیکار؟ اگه به جای این موشک ها هزار تا یوزی می داد خیلی کاربردی تر بود.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]