کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نه نظر شما نتیجه تحقیقات بازرسان سازمان ملل در سوریه چیست؟
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 20 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حمله آمریکا به سوریه
۱۹:۱۳, ۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۱ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید

سرویس: بین الملل ، تاریخ: ۰۵/شهریور/۱۳۹۲ - ۱۸:۳۳ ، شناسه خبر: ۱۲۷۱۸۳
گمانه‌زنی شبکه سی‌ان‌ان:
آمریکا پنج‌شنبه به سوریه حمله می‌کند
خبرگزاری تسنیم: منابع خبری آمریکا از احتمال آغاز حمله هوایی به سوریه از روز پنج‌شنبه خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به‌نقل از شبکه سی‌ان‌ان، منابع آمریکایی اعلام کردند که حمله هوایی به سوریه پنج‌شنبه آینده آغاز می‌شود.

هنوز جزئیات بیشتری درباره این گزارش منتشر نشده است.

اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/*

منبع : http://www.tasnimnews.com/Home/Single/127183
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، fiftynine ، عبدالرحمن ، حسن.س. ، یاســین ، Aryha ، شیدا ، لبخند خدا ، شاهد

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۶, ۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۹ توسط Scimitar.)
شماره ارسال: #31
آواتار
نقل قول: این هم که گفتین بعدا می یان سراغ ما، معنیش اینه که شما حاظرین مردم سوریه به خاطر ما قربانی بشن؟
اون ها به خاطر اعتقادشون قربانی می شن نه به خاطر ما !
ما هم به خاطر اعتقادمون داریم هزینه می کنیم و پاش میوفته خون میدیدیم (کما اینکه قبلا هم دادیم)

ضمنا استدلال شماره 2 برای امثال شماست که دنبال این هستید که یک کشور براتون کاری کنه تا براش کاری کنید و من گفتم اون ها برای ما امنیت اوردن ! و الی برای من همون بند 1 اتمام حجته بر حسب انسانیت و وفاداریم و بند 4 حجت بر اساس اعتقاداتم.

راستی راه حل دارید واس اینکه آمریکا رو آروم کنیم جناب ؟! به جای اینکه به هر قسمت دنیا سر بزنیم و جنگ راه بندازیم واسه آروم کردن ، بهتر نیست این سگ قلاده پاره کرده رو که شرم نمی کنه از دخالت کردن و فتنه راه انداختن آروم کرد ؟
دست کم خوبه به جای فسفر سوزی های که برای دادن تز هایی مثل حمله آمریکا برای نجات مردم سوریه یکم در این باره نیز فکر کنیم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، zaeim ، اولولالباب ، samin23
۲۳:۵۰, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #32

نقل قول:
دوست عزیز اولا ما نمی تونیم اظهار نظر کینم که این همون وافعه سفیانی پس بکشیم عقب که مشیت الهی این رو می خواد.

شاید این حوادث اصلا ربطی به سفیانی نداشته باشه و سفیانی تا 10000 سال دیگه هم نیاد. ما که نمی دونیم می دونیم؟ پس ما باید تلاش خودمون رو بکنیم؟

ثانیا شما به چیزی به نام استارتژی اعتقاد داری؟ خود من هم معتقدم ما نباید زیاد نخود آش بشیم. ولی ما توی جهان زیاد متحد نداریم تک و توک روسیه و چین اونم برای منافع خودشون یه چیز هایی به نام حمایت از ما می پرونند. به خاطر همین همین یکی دو تا متحد هم که داریم نظیر سوریه و حزب الله رو نباید از دست بدیم.

شما داستان اون شیره و سه تا گاور سفید و قهوه ای و سیاه رو شنیدی؟

اون مثال بارزه این موضوعه که در نهایت گاو سیاهه به شیره می گه: من اون روزی مردم که تو اون گاو سفید رو کشتی.

بقیه ی کشور ها نظیرروسیه و چین هم اگه دقت کنید بیشتر حمایتشون سیاسیه و عملا کاری نمی کنند یا کار هایی می کنند که جنبه حمایت دیپلماتیک و سیاسی داره.

مثلا روسیه موشک s300 می ده به سوریه. آخه یکی نیست بگه توی جنگ شهری سوریه موشک اس 300 می خواد چیکار؟ اگه به جای این موشک ها هزار تا یوزی می داد خیلی کاربردی تر بود.
استراتژی باعث نمی شه که اجازه بدیم به خاطر استراتژیمون یه عده بی گنه وسط جنگ کشته بشن.
خدا هم گفته حق پیروزه، پس نباید نگران بود و فقط باید بهترین کار که امکانش هست انجام بشه.
درسته بهترین کار اینه که ایران حمله کنه و سوریه رو آروم کنه ولی امکانش نیست. پس باید اجازه بدیم که آمریکا این کارو بکنه. با اینکه منافعش اونجا تامین می شه ولی بهتر از کشته شدن این همه بی گناه که هست. انتخاب بین بد و بدتره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh
۲۳:۵۳, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:درسته بهترین کار اینه که ایران حمله کنه و سوریه رو آروم کنه ولی امکانش نیست. پس باید اجازه بدیم که آمریکا این کارو بکنه. با اینکه منافعش اونجا تامین می شه ولی بهتر از کشته شدن این همه بی گناه که هست. انتخاب بین بد و بدتره.
داداش من یک جمله رو چند بار تکرار می کنید ؟!

اینجوری باشه دیگه مجوز صادر کردید واسه یک روش جدید برای حمله دیگه ، کشور آمریکا میاد اول تو یک کشور تروریست ها رو حمایت و تحریک می کنه بعد برای حمایت از مردمش حمله می کنه به اون کشور !
و حالا جالبه قراره حمله کنه به نماینده مردم برای حفظ امنیت و نه تروریست های خارجی !
چقدر سخته درک چنین موضوع ساده ای ؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، zaeim
۲۳:۵۴, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34

نقل قول:اون ها به خاطر اعتقادشون قربانی می شن نه به خاطر ما !
ما هم به خاطر اعتقادمون داریم هزینه می کنیم و پاش میوفته خون میدیدیم (کما اینکه قبلا هم دادیم)

ضمنا استدلال شماره 2 برای امثال شماست که دنبال این هستید که یک کشور براتون کاری کنه تا براش کاری کنید و من گفتم اون ها برای ما امنیت اوردن ! و الی برای من همون بند 1 اتمام حجته بر حسب انسانیت و وفاداریم و بند 4 حجت بر اساس اعتقاداتم.

راستی راه حل دارید واس اینکه آمریکا رو آروم کنیم جناب ؟! به جای اینکه به هر قسمت دنیا سر بزنیم و جنگ راه بندازیم واسه آروم کردن ، بهتر نیست این سگ قلاده پاره کرده رو که شرم نمی کنه از دخالت کردن و فتنه راه انداختن آروم کرد ؟
دست کم خوبه به جای فسفر سوزی های که برای دادن تز هایی مثل حمله آمریکا برای نجات مردم سوریه یکم در این باره نیز فکر کنیم !
غلط نمی گین. حرفتون رو قبول دارم. ولی آروم کردن آمریکا به این آسونی که می گین نیست.
فعلا باید کشتار متوقف بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Scimitar ، اولولالباب
۲۳:۵۶, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
در دیدار پادشاه عمان با امام خامنه ای (مدظله العالی) ، ایشان در مورد اتفاقات سوریه جمله ای کلیدی بیان کردند که باید خوب روی آن دقت کرد.تمامی افراد حتی دشمنان انقلاب اسلامی به راهبردی بودن سخنان ایشان اذعان دارند.

[تصویر: smpl.jpg]

نقل قول:متأسفانه با حمایت برخی كشورهای منطقه، یك گروه تكفیری شكل گرفته كه با همه گروههای مسلمان درگیر است اما حامیان این جریان باید بدانند كه این آتش، دامان آنها را نیز خواهد گرفت.

قطعاً اتفاقاتی تلخ در انتظار رژیمهای صهیونیستی منطقه خواهد بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Scimitar ، ضحی ، عبدالرحیم ، مجتبی110 ، اولولالباب ، fiftynine ، sagheb
۲۳:۵۷, ۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
اگه حمله کنن بهترین فرصت برا ایرانه نه مردمش صدمه میبینن نه کشورش ولی در عین حال با امریکا می جنگه! تازه امریکا احتمالا کلی نیروهاش تلفات میدن یعنی میشه جنگ غیر مستقیم ایران در برابر امریکا
۲۳:۵۷, ۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۲ ۰:۱۲ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #37

نقل قول:
داداش من یک جمله رو چند بار تکرار می کنید ؟!

اینجوری باشه دیگه مجوز صادر کردید واسه یک روش جدید برای حمله دیگه ، کشور آمریکا میاد اول تو یک کشور تروریست ها رو حمایت و تحریک می کنه بعد برای حمایت از مردمش حمله می کنه به اون کشور !

و حالا جالبه قراره حمله کنه به نماینده مردم برای حفظ امنیت و نه تروریست های خارجی !

چقدر سخته درک چنین موضوع ساده ای ؟!
حرف شما درسته ولی کاریه که شده. وقتی این تموم شد دیگه نباید گذاشت بعدی پیش بیاد. الان دیگه برا سوریه راهی نمونده. یعنی بزاریم وظع سوریه این طور بمونه؟ به نظر من باید بزاریم اینجا برنامشو پیاده کنه ولی آماده بشم برای جلوگیری از بعدیو یعنی بعدی رو تو نتفه خفه کنیم.

نقل قول:اگه حمله کنن بهترین فرصت برا ایرانه نه مردمش صدمه میبینن نه کشورش ولی در عین حال با امریکا می جنگه! تازه امریکا احتمالا کلی نیروهاش تلفات میدن یعنی میشه جنگ غیر مستقیم ایران در برابر امریکا
ایران نباید به هیچ عنوان وارد جنگ بشه. نکنه بهونه می خواین بدین دستشون؟
آمریکا هم تلفات سنگینی نمی ده چون فکر نکنم نیرویی پیاده کنه. کسایی که همین الان دارن با دولت سوریه می جنگن، اون موقع کمک آمریکا می دن و نیازی به پیاده کردن نیرو نیست. فقط بمب بارن و از بین بردن تجهزات دولت و این جور چیز ها به دست آمریکا و با هواپیما و موشک انجام می شه. مثل لیبی.

یه چیزی دیگه.
دولت سوریه هم حقشه که کارش تموم بشه.
چون اونام آدم کشتن و این جنگ داخلی رو راه انداختن. اصلا اگه دقت کنین تقصیر دولت سوریه بود بعد به اینجا کشید. لازم نیست جنایات پدر بشار اسد هم یادآوری کنم. اونم همین کارا رو کرد.
۰:۱۷, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
نقل قول:حرف شما درسته ولی کاریه که شده. وقتی این تموم شد دیگه نباید گذاشت بعدی پیش بیاد. الان دیگه برا سوریه راهی نمونده. یعنی بزاریم وظع سوریه این طور بمونه؟ به نظر من باید بزاریم اینجا برنامشو پیاده کنه ولی آماده بشم برای جلوگیری از بعدیو یعنی بعدی رو تو نتفه خفه کنیم.
ویتنام ، افغانستان ، عراق قبل تر ها بودن و بودن کسایی که می خواستن اینا شکل نگیرند ولی مشکل اینجاست که باید جلوی اینکارو با خون گرفت ، آمریکا یک سگ قلاده پاره کرده هست ، فک می کنی براش جون مردم مهمه ؟! نمی شنوی به طور مستقیم هفته ای چند نفر تو پاکستان بی گناه کشته می شن ؟
حمایت های مستفیم از گروه های تروریستی رو نمی بینید ؟!

دوست عزیز خود فتنه ، آمریکاست ! در واقع راس این فتنه ایشون هست .

ثبات کشور سوریه راه داره ، همه پرسی ، چیکار کنیم تروریست ها نمیزارن ، یعنی تو این شرایط باید سر خم کرد ؟

پس اینجوری باشه حرف حرف زوره ! هرکی زورش بیشتره واسه اینکه کسی کشته نشه باید سرتو خم کنی در مقابلش !
نمیدونم تو اعتقادات شما شاید اینکار منطقی باشه ، ولی ما فرزندان عاشورا هستیم ، زندگی با عزت انتخاب ماست.
دست کم بخش قابل ملاحظه ای از جمعیت مردم سوریه هم همین دیدگاه رو انتخاب کردند چون در غیر اینصورت پشت بشار اسد اینطوری گرم نبود واینطوری نمی تونست مقاومت کنه !

ما میگیم جنگ بده ، تروریست بده ، بزارید مردم سوریه خودشون انتخاب کنند .
امان از دست شما وقتی آمریکا رو حافظ امنیت جون مردم سوریه می دونید ، کسی که این بختک رو به جون همون مردم انداخته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، اولولالباب
۰:۲۰, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول:اگه ام قصد بیخیال شدن انقلابو کردید که دیگه ما با شما حرفی نداریم ، می سپاریمتون به خون شهدا.

فقط بگم، صاحبان ایران همون کسایی بودند که واسه وطنشون خون دادن ، شیمیایی دادن ، دست و پا دادن ، نه فلنگ ببندها [تصویر: biggrin.png] که الحمد الله هنوز هیچی نشده بوی تعفن گرخیدن به مشام میرسه و کم کم بار و بندیل رو گذاشتن جلو در که به موقع اش سری مملکت رو فی امان الله ول کنند با سرمایه هایی که با تو شیشه کردن خون ملت بدست آوردن برن یه حالی به حولی بکنند

تاریخ این مملکت فقط 30 ساله؟! قبل این 30 سال دایناسورها زندگی میکردن اینجا انگار!
تو تاریخ این کشور کلی جنگ بوده و کلی آدم دیگه جونشون رو به خاطر این کشور دادن بعد شما فقط جنگ تحمیلی رو میبینید؟!
عزیزم ترمز دستیت رو هم بکش شما ذره ای به فکر خاک این کشور نیستی فقط به فکر حفظ دینتون هستی و حاظری با خون مردم این کشور بهاش رو بدی اگه بخواین اینکار رو بکنید اولین نفری که جلوش وای میستیم شمایید بعد نوبت آمریکا میشه.
ولی دیگه اینطوری نیست جوونای کشور خواهان صلح هستن اگه هم آدمایی مثل شما بخوان آتیش جنگ رو روشن کنن برای دفاع از کشورشون میرن جلو نه به بهونه ی بهشت فرستاده بشن تو میدون مین! خیلی از اون جوونای دست گل زمان جنگ هم بخاطر خاک این کشور رفتن جنگیدن باید دستشون رو هم بوسید.
شماها و مقتداهاتون ضربه به این کشور رو 1300 سال پیش زدید بستتون نیست؟! چی میخواید از جون این کشور؟! بذارید اینجا 100 سال هم که شده آرامش داشته باشه.

امیدوارم سوریه جنگ نشه ولی اگه شد نباید آتیشش گریبان ایران رو هم بگیره.
عقیده هایی مثل شما حق ندارند به خاطر تفکر خودشون آتیش بریزن رو سر این مردم بدبخت به قدر کافی کشیدن این مردم تو این چندسال جنگ رو دیگه بهشون تخفیف بدید.

انقدر هم چشماتون رو بستید از فعالیت تجزیه طلبها تو کشور غافل شدید نه عزیزم دیگه 20 سال پیش نیست همه متحد باشن خودتو گول نزن جرقه ی جنگ زده بشه کشور از درون دریده میشه.
الان وقت آزمون و خطا هم نیست که بخواید این ریسک رو امتحان کنید.

شما اگه خیلی رو عقیده هات استواری پاشو برو سوریه بجنگ ولی حق نداری کشور رو بندازی وسط اتیش. جنگ گزینه ی آخر این کشوره در حال حاظر.
۰:۲۱, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #40

(۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۴)JohnShepard نوشته است:  من می گم سوریه چه کاری برا ما کرده که به فکرشیم؟
آمریکا بهش حمله کنه تا هم ما راحت شی هم خود سوریه بعد یه مدت آروم بشه. مثل لیبی.

مساله سوریه یک مساله استراتژیک برای ماست. دنبال نفع مادی از سوریه نباشید . به قول یک استراتژیست که می گفت سوریه عامل ما در گوش اسراییله ! عامل ما تو اتحادیه ی عربه! عامل ما تو خاورمیانست! ما به سوریه باج ندادیم ما پول تو جیبی نوچه دادیم!
اولا که شاهراه ما برای کمک به حزب الله بوده و اگر حزب الله هم نبود اسراییل قدرتش تو منطقه بیشتر می شد که به ضرر ماست!!

ثانیا تا چند سال پیش که اوضاع اینطور نشده بود سوریه مانع اقدامات ضدایرانی تو اتحادیه ی عرب می شد. و هزاران دلیل دیگه که کمک ما به سوریه رو توجیه می کنه!! بازهم میگم سوریه قطعا لیبی نخواهد شد.!

(۵/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۴)JohnShepard نوشته است:  حداقل جنگ داخلیش که تموم می شه. اگه بدترین حکومت دنیا هم اونجا بیاد بهتر از بی قانونیه که. الان کشور بی قانونه. هیچ کس هم که کاری نمی کنه. حداقل شاید با حمله آمریکا بعد یه مدت آروم تر بشه و از حالت بی قانونی در بیاد. بلاخره بهتر از بی قانونی و حکومت جنگل هم که هست. وسط این بی قانونی هم یه سری دارن ماهیگیری می کنن و تجاوز و قتل و دزدی و هزار تا جنایت می کنن. اصلا بحثم سر این نیست که آمریکا خوبه یا بشار اسد یا مخالفاش یا ایران و....
اصلا کاری ندارم کی حمله کنه. فقط یه کشور حتی ایران حمله کنه و یکم آرومش کنه. بهتر نیست؟ مثل لیبی. یه مدت طول می کشه آروم بشه ولی آخرش می شه. منظورم این بود.

اگر سوریه وضعش با جنگ آمریکا خوب بشه یک بدعت وارد خاورمیانه خواهد شد. از این به بعد هروقت آمریکا خواست جایی رو بگیره اول یک جنگ داخلی تو اون کشور راه می اندازه بعد مثل یک ناجی وارد می شه و شما هم میگید آخیش امریکا اومد جنگ تموم شد!!
عزیز من آمریکا تو سوریه نتیجه بگیره بعدیش ماییم! از سیستان بلوچستان و خراسان جنوبی این وهابی ها می ریزن دو سال جنگ می کنن اخرش هم آمریکا در نقش یک منجی وارد می شه واسه نجات دادن ما!!!

موش از شکاف دیوار سرک کشید تا ببینه این همه سر و صدا برای چیه . مرد مزرعه دار تازه از شهر رسیده بود و بسته ای با خودش آورده بود و زنش با خوشحالی مشغول باز کردن بسته بود .
موش لب هاشو را لیسید و با خود گفت : کاش یه غذای حسابی باشه .
اما همین که بسته را باز کردن ، از ترس تمام بدنش به لرزه افتاد ؛ چون صاحب مزرعه یه تله موش خریده بود .
موش با سرعت به مزرعه برگشت تا این خبر جدید رو به همه ی حیوانات مزرعه بده . اون به هرکسی که می رسید ، می گفت : توی مزرعه یک تله موش آوردن ، صاحب مزرعه یک تله موش خریده ...
مرغ با شنیدن این خبر بال هاشو تکون داد و گفت : آقای موش ، برات متأسفم . از این به بعد خیلی باید مواظب خودت باشی ، به هر حال من کاری به تله موش ندارم ، تله موش هم ربطی به من نداره .
میش وقتی خبر تله موش رو شنید ، صدای بلند سرداد و گفت : آقای موش من فقط می تونم دعات کنم که توی تله نیفتی ، چون خودت خوب می دانی که تله موش به من ربطی نداره . مطمئن باش که دعای من پشت و پناه توئه.

موش که از حیوانات مزرعه انتظار همدردی داشت ، به سراغ گاو رفت . اما گاو هم با شنیدن خبر ، سری تکون داد و گفت : من که تا حالا ندیدم یک گاوی توی تله موش بیفته . !
گاو اینو گفت و زیر لب خنده ای کرد و دوباره مشغول چریدن شد .
سرانجام ، موش ناامید از همه جا به سوراخ خودش برگشت و در این فکر بود که اگه روزی تو تله موش بیفته ، چی می شه ؟
در نیمه های همون شب ، صدای شدید به هم خوردن چیزی توی خونه پیچید . زن مزرعه دار بلافاصله بلند شد و به سمت انباری رفت تا موش رو که تو تله افتاده بود ، ببینه .

زن تو تاریکی متوجه نشد که چیزی که تو تله موش تقلا می کرده ، موش نبود ، بلکه یه مار خطرنکی بود که دمش به تله گیر کرده بود . همین که زن به تله موش نزدیک شد ، مار پاشو نیش زد و صدای جیغ و فریادش به هوا بلند شد . صاحب مزرعه با شنیدن صدای جیغ از خواب پرید و به طرف صدا رفت ، وقتی زنشو در این حال دید اونو فوراً به بیمارستان رسوند . بعد از چند روز ، حال زن بهتر شد . اما روزی که به خونه برگشت ، هنوز تب داشت . زن همسایه که به عیادت بیمار اومده بود ، گفت : برای تقویت بیمار و قطع شدن تب اون هیچ غذایی مثل سوپ مرغ نیست .
مرد مزرعه دار که زنش را خیلی دوست داشت فوراً به سراغ مرغ رفت و ساعتی بعد بوی خوش سوپ مرغ توی خونه پیچید .
اما هرچه صبر کردن ، تب بیمار قطع نشد . بستگانش شب و روز به خونه اونا رفت و آمد می کردن تا جویای سلامتی زن بشن . برای همین مرد مزرعه دار مجبور شد ، میش رو هم قربانی کنه تا با گوشت میش برای میهمانان عزیزش غذا بپزه .

روزها می گذشت و حال زن مزرعه دار هر روز بدتر می شد . تا این که یک روز صبح ، در حالی که از درد به خود می پیچید ، از دنیا رفت و خبر مردن اون خیلی زود تو روستا پیچید . افراد زیادی تو مراسم خاک سپاری زن شرکت کردن . بنابراین ، مرد مزرعه دار مجبور شد ، از گاوش هم بگذره و با گوشت گاو غذای مفصلی برای میهمانان دور و نزدیک تدارک ببینه .
حالا ، موش به تنهایی توی مزرعه جلوی لونش نشسته بود و به حیوانات زبون بسته ای فکر می کرد که کاری به کار تله موش نداشتن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، اولولالباب ، samin23 ، sagheb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]