|
آیا قمه زنی حرام است؟
|
|
۲۱:۱۸, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
به نظر من چون قمه زنیءمهر امام حسین بهش خورده بعضی از فقها نظری نداده اند. البته نظر مراجع هم خیلی مهم است |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ببخشید الان نظر شما دقیقا چی بود؟
دو خط نوشته شده تاپیک؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . سلام. و عرض خوش آمدگویی... در این مورد مفصلا بحث شده در تالار. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20964.html |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ای کاش میشد من تو بحث قبلی در مورد قمه زنی شرکت میکردم وشاید باطل به حق تبدیل میشد.اشکال نداره ایشالا خودتون متوجه میشید
|
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من نمی دونم برخی از دوستان با چه توجیهی این کار رو جایز و در برخی موارد مستحب شمردن. واقعا نمی دونم....
خدا به انسان حجت درون(عقل)داده. یکبار به عقل خودتون مراجعه کنید ببینید که امام حسین این حرکت رو جایز می دونه؟ خوش جال می شه شما خودت رو خونی کنی؟ |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
[خوش جال می شه شما خودت رو خونی کنی؟
خیلی عذر میخوام برای این طرز فکر.اگر قراره ما رو برای این کار مواخذه عشق است اون مواخذه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۷/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۰:۲۱ توسط حسین14.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
په نه حلال هم هست مستحب موکد هم هست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگه این کار رو نکنی چه و چه اجری رو از دست دادی ( شوخی ها یوقت جدی نگیرین) |
|||
|
۲۲:۳۲, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ببین داداش من من کاری حرفا ندارم.بنده با خیلیها بحث کردم اخه من میگم بعضی از مراجع جرأت نکردن نظر بدن چون کار امام حسین منو شما کسی نیستیم که بخایم بگیم بزنیم یا نه.
انشالا هر کی اشتباه میکنه خدا بهش بفهمونه
|
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
واقعا چه می کنن دوستان اینجا
من نمی دونم شایدم شوخی می کنید. جدی می گید یا شوخی؟ واقعا قمه زنی رو مستحب می دونید؟ اینکه چهره ی شیعه رو توی جهان آدم های پریشان نشون می دید مستحبه؟ یا اینکه شما خودتون رو تیکه تیکه کنید؟ کجا گفته شده که برید خودتون رو داغون کنید؟ بابا پس خق نفس چیه؟ آخه خودت مراجعه کن ببین امام حسین راضیه که شما نماز صبح خواب بمونی چون تا صبح قمه زدی؟ از این کار شما چه سودی می بره امام؟ دلش شاد می شه؟ |
|||
|
|
۰:۱۸, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
[
آخه خودت مراجعه کن ببین امام حسین راضیه که شما نماز صبح خواب بمونی چون تا صبح قمه زدی؟ خیلی ببخشید 1)کی گفته مستحبه؟ 2)اینا احتمالاته که شما میگید نماز صبح غذا میشه؟ 3)شما از کجا میدونید امام حسین راضی نیست؟ حرف تو دهن امام حسین ننداز 4)مگه ما میخایم علنی بزنیم.میریم تو حموم انشالا با خلوص نیت میزنیم
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |