کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هر كه دارد هوس امام رضا...
۱۳:۴۸, ۵/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۲ ۳:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: %D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8...D8%A7_.png]

دوستان عزيز

براي چند روز آینده دارم ميرم پابوس امام رضا

این جمله رو هر وقت می شنوم ، دلم پرواز می کند !

هر کس عرض اراداتی

عرض عطوفتی
التماس دعایی
دارد همینجا می گذارد و زائران امام رضا هم به سمع شریفش می رسانند ...
خلاصه اش اینکه ...
هر كه دارد هوس امام رضا بسم الله ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Ramin_Ghn ، ghadimi2 ، EMPERATOR ، نا بلد ، رضا1357 ، mohammad790 ، hussain ، محب الزهرا ، zarati313 ، خادم الرضا ، خادمة الزهرا ، ilidin ، Abasaleh ، ANTI satan ، shafagh_mah ، Agha sayyed ، warior ، nasimesaba ، m2kh24 ، باهتول ، m.hossein ، s.majid hashemi ، N.Mahdavian ، vahid1878 ، نگار ، مهدی110 ، mahdi14 ، سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، mhvvhm ، saloomeh ، nafas ، seyed mohamad ، azade ، یاســین ، netlog36 ، aboutorab ، fatemeh ، Farzaneh ، أین المنتظر ، Elham-R ، zahra.shakiba ، یا ثارالله ، شیدا ، rahgozar.f ، فدک زهرا ، حسن عزتي ، یاوران مهدی ، paradise ، ترنم ، R3Z4 ، mohammad reza ، omidman ، Hadith ، مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، مرهم ، مجید املشی ، كارمند پيمانی ، منادی حق ، ساقی ، مجنون الحسین ، میثاق ، یا امام رضا ، Fatemeee ، meisamtiger ، fiftynine ، mahdis ، ghofran ، aliali ، ali0077 ، Justice Bringer ، SAViOR ، ترک های دلم ، Night moans ، مسعود.پاکرو ، MANI110 ، آفتاب ، بیتا ، رضوانه ، منجی ، help me ، مرتاح ، ندا دهنده ، سیمرغ ، sagheb ، mahdy30na ، سرباز منتظر ، meshkat ، حسن.س. ، m1374b ، mahramaneh ، boghz ، مجتبی110 ، Bahar ، صهبا ، Negahi digar ، محمد حسین ، صبح صادق ، MohammadMeraj ، Sakineh ، fatemeh-55 ، ADAM ، Mohammad Trust ، انتصـار ، neyestan23 ، هایرو ، آیلار ، امین علوی ، السا ، ali-0110 ، صبا ، rahi ، عبدالرحمن ، Just God ، Bidel.s ، هادی... ، javad367 ، مصطفي مازح7610 ، sabrina ، Mitsonary ، نرگس مهدوی ، 21200 ، hessam ، Night_World ، نورالسادات ، ghoran ، بچه های گمنام ، 135 ، علی املشی ، یااباصالح ، آسمانه سجادی ، علی امینی ، میلاد مسلمی ، محمدهادی ، آوا ، Tolou ، جواد مخبریان ، رمز شب ، fafa* ، میثم2 ، ماحی

آغاز صفحه 77 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۱۸, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #761
آواتار
با سلام!
عید میلاد با سعادت حضرت شهنشاه سلطان علی بن موسی الرضا (علیه آلاف آلتحیة و الثنا) به همه تالاری های عزیز تبریک!
اگر آقا بطلبه ایشالا بعد از فراق چهل روزه از صحن و سرای و بارگاه ملکوتی حضرتش، مجددا عازم حریم رضوی هستم!
ایشالا دو شنبه ساعت 10 شب!
دوستان سوغاتی و یا التماس دعای خاصی داشتن در پیغام خصوصی پذیرا هستیم!
البته زیاد خرج رو دستمون نذارید!
یا من سجیتک الکرم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Night_World ، ISOD ، آفتاب ، mahdy30na ، حوریه سادات ، شیدا ، فاطمه خانم ، جویای حقیقت ، rahi ، Tolou ، 21200 ، مجنون العباس ، مرهم ، مصباح ، رهگذر.
۸:۲۲, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #762

بسم الله الرحمن الرحیم

اینروزها سخت میشه به برنامه های صدا سیما نگاه کرد . . .

تصاویر حرم آقاجونم! ارتباط های مستقیم و تصویر گنبد آقا جونم . . .

واااااااااااااااای . . .

آدمو دیوونه میکنه . . .

آقاجونم ! چه کنیم که زیااااا...د دوستت داریم و زود به زود دلمون واسه حرمت تنگ میشه . . . Crying

[تصویر: IMG_0572.JPG]

دوباره مي رسد از دور عطر و بوي رضا (علیه السلام)
كه تازه گردد از آن در دل آرزوي رضا (علیه السلام)
خمار دهر كجا راه مي تواند يافت
در آن دلي كه بنوشد مي از صبوي رضا(علیه السلام)
به گرد كعبه لطفش هماره مي گردد
زهر طرف دل شيدا به جستجوي رضا (علیه السلام)
به هر طرف نگري حلقه حلقه مي بيني
هزار عاشق سر مست گفت و گوي رضا (علیه السلام)
خداي من بنواز عاشقان كويش را
به يمن مقدم سر تا به پا نكوي رضا (علیه السلام)

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، ISOD ، آفتاب ، mahdy30na ، حضرت عشق ، شیدا ، فاطمه خانم ، جویای حقیقت ، Tolou ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، مصباح ، رهگذر. ، Farzaneh
۸:۴۵, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #763
آواتار
سلام.پیشاشیش زیارت قبول.التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، آفتاب ، mahdy30na ، حضرت عشق ، شیدا ، فاطمه خانم ، جویای حقیقت ، Tolou ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، مصباح ، Bahar ، رهگذر. ، Farzaneh
۱۲:۲۲, ۱۶/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۳ ۱۲:۲۹ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #764
آواتار
از الستی که دم ایجاد است
دل من زائر مادرزاد است

از قدمگاه تو معلومم شد
این زمین ارض رضا آباد است

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، mahdy30na ، Night_World ، حضرت عشق ، شیدا ، فاطمه خانم ، جویای حقیقت ، Tolou ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، مصباح ، Bahar ، رهگذر. ، Farzaneh
۱۵:۲۴, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #765
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام یه چی بگم دل همه بگیره
دیشب کیا در حسرت حرم و صدای دعای صحن امام رضا دلشون پوکید؟[تصویر: 22.gif]
یعنی دلتنگتری از این میشه؟
حالا اینقد غصه بخورین که ...

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِّ وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ صَلَاةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ[تصویر: adrekna_imam-reza-1.jpg]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، حضرت عشق ، Night_World ، شیدا ، فاطمه خانم ، آفتاب ، جویای حقیقت ، Tolou ، عبدالرحمن ، رهگذر. ، مجنون العباس ، مصباح ، Bahar ، Farzaneh
۰:۵۶, ۱۷/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۱:۰۱ توسط 21200.)
شماره ارسال: #766
آواتار
[تصویر: 139212291130386172383854.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، ISOD ، شیدا ، مجنون العباس ، آفتاب ، مصباح ، Night_World ، Tolou ، عبدالرحمن ، Bahar ، ali0077 ، رهگذر. ، Farzaneh ، فاطمه خانم
۵:۱۲, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #767
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

لا اله الا الله و الله اکبر

یا ملجا کل مطرود

[تصویر: mehdisohrabi_17144755.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، انتصـار ، ISOD ، شیدا ، مجنون العباس ، آفتاب ، مصباح ، Night_World ، Tolou ، Bahar ، ali0077 ، رهگذر. ، Farzaneh ، فاطمه خانم
۲۰:۳۲, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #768
آواتار
(۱۶/شهریور/۹۳ ۲:۱۸)حضرت عشق نوشته است:  با سلام!
عید میلاد با سعادت حضرت شهنشاه سلطان علی بن موسی الرضا (علیه آلاف آلتحیة و الثنا) به همه تالاری های عزیز تبریک!
اگر آقا بطلبه ایشالا بعد از فراق چهل روزه از صحن و سرای و بارگاه ملکوتی حضرتش، مجددا عازم حریم رضوی هستم!
ایشالا دو شنبه ساعت 10 شب!
دوستان سوغاتی و یا التماس دعای خاصی داشتن در پیغام خصوصی پذیرا هستیم!
البته زیاد خرج رو دستمون نذارید!
یا من سجیتک الکرم!
سلام!
این آخرین پستم قبل سفر به مشهده!
همه اونایی که التماس دعا داشتن رو از یاد نمی برم باشد که شما هم ما رو از یاد نبرید تو دعای بعد از نماز واجبتون!
آقا جان این بار می آیم نه برای اینکه برای خودم حاجتی بخواهم، اینبار می آیم برای خودت!
خودت را می خواهم و دیگر هیچ ...
یا ضـــــــــــــــامن آهو!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Night_World ، مصباح ، مرهم ، ISOD ، Tolou ، Bahar ، ali0077 ، رهگذر. ، Farzaneh ، مجنون العباس ، فاطمه خانم
۲۳:۴۷, ۲۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۷:۴۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #769
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بی سعادتی یعنی اینکه فردا خونوادم دارن می رن مشهد، ولی من باید بمونم دو دو تا کردن!!!!

ما را کبوترانه وفادار کرده است!
آزاد کرده است و گرفتار کرده است!

بامت بلند باد که دلتنگیت مرا،
از هرچه هست غیر تو بیزار کرده است!

خوشبخت آن دلی که گناه نکرده را،
در پیشگاه لطف تو اقرار کرده است!

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود،
ما را کرامت تو گنه کار کرده است!

چون سرو سرفرازم و نزد تو سر به زیر،
قربان آن گلی که مرا خوار کرده است...

[تصویر: 1_9_.jpg]

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، شیدا ، مجنون العباس ، حضرت عشق ، فاطمه خانم ، ISOD
۱:۴۵, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #770
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام برامام غریبان
سلام برپناه بی پناهان
آقای مهربانم سلام
آقای عزیزم سلام
یاعلی ابن موسی الرضا یه نگاهی بنداز برقلب ودل همه ی نیازمندان یه روشنایی به قلب ودلشون عنایت کنید
درتصورم نمیگنجه که بگم یاعلی ابن موسی الرضا به حق جوادالائمه نگاهی یه نیم نگاهی برمابیندازو شمانگاه نکنی...............

رضا جان
منتظر نگاهت هستم
برقلب کسانی که دوستشان دارم
وبرقلب منSad

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، فاطمه خانم ، ISOD ، Night_World ، مصباح ، بچه های گمنام
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا