|
ویژه نامه شهادت امام صادق(علیه السلام)
|
|
۱۳:۱۹, ۱۰/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۳:۲۹ توسط خادم الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شهادت ششمين پيشواي مظلوم شيعيان ، امام صادق عليه السلام رو به محضر مبارك امام زمان
عجل الله تعالي فرجه الشريف و تمام شيعيان حقيقي حضرت تسليت عرض مي نمايم ![]() ![]() زین ماتمى كه چشم ملایك ز خون، ترست گویا عزاى صادق آل پیمبرست یا رب چه روى داده، كزین سوگ جانگداز خلقی پریش خاطر و دلها پر آذرست مُلك و مَلَك به ناله و افغان و اشك و آه چون داغدار، حضرت موسى بن جعفرست خون مىرود ز فرط غم از چشم شیعیان زیرا كه قلب عالم امكان مكدَّرست منصور، شاد گشت ز قتل خدیو دین اما به خُلد، غم زده زهراى اطهرست او گرچه كشت خسرو دین را ولى به دهر نامش به ننگ تا به ابد ثبت دفترست تن در نداد بر سنم و این كلام نغز بر پیروان حقّ و عدالت مقرّرست آزادْمرد، تن به زبونى نمیدهد مرگ از حیات در نظر مرد خوشترست تنها نه اشكبارْ چشم «صفا» زین عزا بود دلهاى شیعیان همه از غم مكدّرست ![]() دین از تو پدیدار شده حضرت صادق شیعه ز تو بیدار شده حضرت صادق از مکتب تو جن و ملک علم گرفتند انسان ز تو دیندار شده حضرت صادق دانشگاه شیعه که وجودش همه فخر است از توست، گوهربار شده حضرت صادق تا یاد کنم ظلم پر از کینهی منصور آنجا بصرم تار شده حضرت صادق یک لحظه نیاسود مطهر گلِ جسمت چون دم به دم آزار شده حضرت صادق آن شب که در راز نشستی بَرِ معبود دشمن ز تو بیزار شده حضرت صادق آمد که تو را زخم زند بین امارت جدّت که تو را یار شده حضرت صادق لیکن چه گریز از غم همدردی مادر در کوچه گرفتار شده حضرت صادق چون فاطمه بنشست به خاک غم و غربت افتاده به دیوار شده حضرت صادق آمد نظرش مادر خود گفت سؤالی او را که مددکار شده حضرت صادق؟ فطرش چو شنیدش غم تو ای گلِ زهرا عمریست عزادار شده حضرت صادق |
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بازهم بی کسی یک آقا باز هم ماجرای دست و طناب پیش چشمان آسمانی ها باز شهر مدینه گشته خراب باز هم زنده شده در این کوچه قصه ی تلخ آتش و خانه خودشان را به زور جا کردند شعله ها روی بال پروانه آبرو دار این دیار چرا ؟ شده بی تکیه گاه و بی یاور نا نجیبانه سوی او آمد بی کسی و غریبی حیدر پیرمرد قبیله شد هدفِ آتش و تازیانه و تهدید مَرد ها مرده اند در این شهر به غریبیش دشمنش خندید حرمت کعبه ی مدینه شکست تا شده ظالمانه زانویی شکر حق در میان این خانه بار شیشه نداشت بانویی بی خدا ها نگه نمی دارند حرمت سن و سال آقا را وای من باز هم در آوردند اشک های دو چشم زهرا را بچه های سقیه در دل شب «عزت و احترام را بردند » پا برهنه بدون عمامه وحشیانه امام را بردند بس دویده به پشت یک مرکب نفس پیرمرد گشته تمام قد او را خمیده تر کرده ناسزا و جسارت و دشنام کربلا را به چشم خود می دید روضه خوان امام کرببلا کرده داغ رقیه را زنده پشت مرکب دویدن آقا شاعر : محمد حسین رحیمیان یا امام جعفر صادق علیه السلام
|
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۱۰/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۵۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سالگرد شهادت رئیس مذهب جعفری را تسلیت عرض می کنم ![]() اندازه اصلی اولین درس امام صادق علیهالسلام برای ما منتسبین به آن بزرگوار باید استمرار جهاد و مبارزهی خستگیناپذیر باشد و همان استمرار مبارزه بود که شعلهی مقدس فكر آن حضرت را تا امروز در دنیا نگه داشت ۱۳۶۷/۳/۲۰ |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نه رواقی، نه گنبدی، حتی سنگ قبری سرمزار تو نیست! غیر مُشتی کبوتر خسته خادمی، زائری، کنار تو نیست بغض هایم کجا دخیل شوند؟! پس ضریحت کجاست آقاجان؟! روضه خوان ها چرا نمی خوانند؟! گریه ها بی صداست آقاجان گنبدی نیست تا دلم بپرد پابه پای کبوتران شما کاش می شد که دانه ای گیرم امشب از دست مهربان شما حرفِ گلدسته را نباید زد تا حسودان شهر بسیارند از شما خانواده آقاجان درمدینه همه طلبکارند! حیف آن چاهها که حیدر کند! چقدر مادرت دعاشان کرد عوض آن همه محبت ها این مدینه چه خوب جبران کرد! کاش ایران می آمدی آقا نزد ما اهل بیت محترمند پیر مظلوم بی حرم، اینجا پسران تو صاحب حرمند کاش ایران می آمدی آقا مُلک ری قبله ی ولا می شد مثل مشهد برایتان اینجا مشهدالصادقی بنا می شد کاش ایران می آمدی آقا قدمت روی چشم ما جا داشت کاش خاک شلمچه و فکه عطر یاس عبایتان را داشت کاش ایران می آمدی آقا مردمش رأفت و حیاء دارند ریسمان دست هم نمی بندند همه دل های با صفا دارند کاش ایران می آمدی آقا در مدینه غریب افتادید من بمیرم برایتان؛ گیرِ عده ای نانجیب افتادید کاش ایران می آمدی آقا مردمش از مغیره بیزارند حرمت گیسوی سپیدت را در مدینه نگه نمی دارند کاش ایران می آمدی آقا نوکری تو کم ثوابی نیست همه جا از فضائلت گویند صحبت ازمجلس شرابی نیست شاعر : وحید قاسمی |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱۰/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۹:۳۱ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
![]() دوران قبل از امامت [/b]در دوران قبل از امامت، حضرت شاهد فعالیتهای پدر خویش در نشر معارف دینی و تربیت شاگردان وفا دار و با بصیرت بود. امام باقر در مناسبتهای مختلف به امامت و ولایت فرزندش جعفر صادق تصریح فرموده و شیعیان را پس از خودش به پیروی از او فرا می خواند. لذا احادیث، زیادی مبنی بر نص امامت حضرت صادق نقل شده است. امام صادق در سال 114 هجری قمری پس از شهادت پدرش در سن 31 سالگی به امامت رسید. دوران امامتش مصادف بود با اواخر حکومت امویان که در سال 132 به عمر آن پایان داده شد و اوایل حکومت عباسیان. شهادت حضرت صادق علیه السلام [b]پس از به قدرت رسیدن عباسیان، همانطور که آن حضرت پیش بینی کرده بود فشار بر شیعیان افزایش یافت و با روی کار آمدن منصور این فشار به اوج خود رسید. امام نیز از این فشار ها مستثنی نبود. این دوران، یعنی چند سال آخر عمر آن حضرت بر خلاف دوران اولیه امامتشان،* دوره سختی ها و انزوای دوبارة آن حضرت و حرکت تشیع بود. منصور شیعیان را به شدت تحت کنترل قرار داده بود. سرانجام کار به جایی رسید که با تمام فشارها، منصور چاره ای ندید که امام صادق را که رهبر شیعیان بود از میان بردارد و بنابراین توسط عواملش حضرت را به شهادت رساند. آن حضرت در سن 65 سالگی در سال 148 هجری بهشهادت رسید و در قبرستان معروف بقیع در کنار مرقد پدر و جدّ خودش مدفون گردید . در زمینه فضایل و مکارم اخلاقی حضرت صادق روایات و وقایع بسیار زیادی نقل شده است. آن حضرت با رفتار کریمانه و خلق و خوی الهی خود بسیاری از افراد را به راه صحیح هدایت فرمود، به گونه ای که پیروان دیگر مکاتب و ادیان نیز زبان به مدح آن حضرت گشوده اند.[b][color=#280501][align=RIGHT][url=http:b] |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
شهادت امام جعفر صادق تسلیت باد
|
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
امام صادق (علیه السلام) :
"راه نجات و هلاکت خود را بشناس! مبادا از خداوند چیزی بخواهی که نابودی تو در آن است در حالی که گمان می بری نجات تو در آن است." |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خف الله کأنک تراه و إن کنت لا تراه فإنه یراک .
امام جعفر صادق (علیه السلام) : چنان از خدا بترس که گویا او را می بینی و اگر تو او را نمی بینی او تو را می بیند . اصول کافی ، ج 3 ، ص 110 قال الله تبارک و تعالی : ما تحبب إلی عبدی بأحب مما افترضت علیه . امام جعفر صادق (علیه السلام) : خداوند متعال فرموده است : بنده من با چیزی محبوبتر از انجام واجبات به من دوستی نکند . اصول کافی ، ج 3 ، ص 129 العباد ثلاثة : قوم عبدوا الله عز و جل خوفا فتلک عبادة العبید و قوم عبدوا الله تبارک و تعالی طلب الثواب ، فتلک عبادة الأجراء و قوم عبدوا الله عز و جل حبا له فتلک عبادة الأحرار و هی أفضل العبادة . امام جعفر صادق (علیه السلام) : عبادت کنندگان سه دسته اند : گروهی خدای متعال را از ترس عبادت کنند و این عبادت بردگان است ، گروهی خدای متعال را به طمع ثواب عبادت کنند و این عبادت مزدوران است . دسته ای خدای متعال را برای دوستیش عبادت کنند و این عبادت آزادگان و بهترین عبادت است . اصول کافی ، ج 3 ، ص 131 ثلاث من علامات المؤمن : علمه بالله و من یحب و من یبغض . امام جعفر صادق (علیه السلام) : سه چیز از علامات مؤمن است : شناختن خدا و شناختن دوستان و دشمنان خدا . اصول کافی ، ج 3 ، ص 192 قال - علیه السلام - : قال رسول الله : یا علی لا فقر أشد من الجهل ، لا مال أعود من العقل . امام جعفر صادق (علیه السلام) : پیامبر خدا فرموده است : ای علی هیچ تهیدستی سخت تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست . اصول کافی ، ج 1 ، ص 30 لیس بین الایمان و الکفر الا قلة العقل قیل : و کیف ذاک یا ابن رسول الله ؟ قال : إن العبد یرفع رغبته الی مخلوق فلو أخلص نیته لله لأتاه الذی یرید فی أسرع من ذلک . امام جعفر صادق (علیه السلام) : میان ایمان و کفر فاصله ای جز کم عقلی نیست . عرض شد : چگونه ای پسر پیغمبر ؟ فرمود : بنده خدا در حاجت خود متوجه مخلوق می شود ، در صورتی که اگر با خلوص نیت متوجه خدا شود آنچه خواهد در نزدیکتر از آن وقت به او رسد . اصول کافی ، ج 1 ، ص 32 – 33 من أحب الاعمال الی الله عز و جل إدخال السرور علی المؤمن : اشباع جوعته أو تنفیس کربته أو قضاء دینه . امام جعفر صادق (علیه السلام) : از جمله دوست داشتنی ترین اعمال نزد خدای متعال شادی رسانیدن به مؤمن است و سیر کردن او از گرسنگی ، یا رفع گرفتاری او یا پرداخت بدهیش . اصول کافی ، ج 3 ، ص 276 التماس دعا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,890 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| هفتم صفر ، شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) | Agha sayyed | 8 | 5,323 |
۱۶/آبان/۹۵ ۲۲:۲۶ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| نام يوم الهدم را شنيده ايد ؟ (ویژه نامه سالروز تخریب بقیع) | حضرت عشق | 11 | 7,186 |
۲۲/تیر/۹۵ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| ⁂فرصت عاشقی⁂ (ویژه نامه ولادت سه نور ولایت) | Bahar | 60 | 26,821 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 76,917 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| شهادت امام موسی كاظم عليه السلام | aboutorab | 13 | 8,113 |
۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| شهادت حضرت امام علي النقي (هادي)عليه السلام | aboutorab | 4 | 2,966 |
۲۲/فروردین/۹۵ ۱۲:۳۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: %D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%AA%20%D8%A7%...%D9%82.jpg]](http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/91-10/24/%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%AA%20%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85%20%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%20%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82.jpg)
![[تصویر: 95144059828437154583.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/95144059828437154583.gif)
![[تصویر: 72374091974122072070.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/72374091974122072070.gif)

![[تصویر: emam_sadegh1392.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7918083438/emam_sadegh1392.jpg)
![[تصویر: 563041107111182422911959209341662067767.jpg]](http://img.tebyan.net/big/1388/07/563041107111182422911959209341662067767.jpg)