کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حجاب زنان، پرده ی چشم مردان است!
۱۲:۲۵, ۱۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۸ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #1

به نام پروردگار جهان آفرین

((حجاب زنان پرده ی چشم مردان است))

تا کی زنان باید خود را محدود کنند تا نکند مردی به فساد بیافتد؟
آیا مردان نباید به خود سختی دهند و خود را کنترل کنند تا زنان آزاد باشند؟
در فصل گرما زنانی را می بینیبم که مجبور شده اند لباسی اضافی را افزون بر لباس های خود بپوشند و همچنین موی خود را بپوشانند تا نکند مردی به فساد بیافتد. فرقی ندارد در سفر است یا در شهر خود، سرکار است یا تفریح می کند.
می گویند زن باید خود را بپوشاند تا خود در امان باشد. از چه؟ از شهوت مردان! این جمله توهین به زنان و مردان است. در آن مردان را موجودی فرض شده که جز شهوت چیز دیگری نمی بیند و زن موجودی بی اختیار در نظر گرفته شده که به درخواست های مرد «نه» نمی گوید و نمی تواند خود را کنترل کند و به اصطلاح احمق است.
حجاب باعث شده زن نتواند در عرصه های اجتماعی هم پای مرد پیش رود. در محیط کار نمی تواند بازده مناسبی داشته باشد و در رشته های ورزشی بسیار محدود می ماند. در سفر زود خسته می شود و مجبور به تحمل گرمایی است که با وجود پوشش او چند برابر می شود. در مدارس هم همین اوضاع است.
همه ی این ها برای چیست؟ برای اینکه مرد راحت باشد و یه وقت شهوتش تحریک نشود.
مردان شهوت پرست نیستند و می توانند خود را کنترل کنند و زن ها هم احمق نیستند و خود می توانند خوب را از بد شناخته و به درخواست های نامشروع بعضی از مردان «نه» بگویند.
زنان حق بسیاری به گردن مردان دارند برای مثال هیچ کس نمی تواند زحماتی را که مادر برایش کشیده است، نادیده بگیرد.
به پاس قدر دانی از این زحمات مردان باید خود را کنترل کرده و با نگاه نکردن خود، سبب آرامش زن را فراهم کنند تا هم خود راحت باشد و هم زن.
اینکه زن خود را محدود کند و خود را آزار دهد تا مرد راحت باشد بسیار خود خواهی مردان است و چه بسا خیلی اوقات مردانی را می بینیم که در طبل حجاب می کوبند و مادر و خواهران خود را محدود می کنند اما از طرفی بسیار شهون ران اند و کارهایی می کنند که هیچ انسانی نمی پسندد.
زنان باید در انتخاب پوشش خود و موارد دیگر مانند مردان آزاد باشند تا بتوانند هم پای مردان در شغل خود و در رشته های ورزشی بدرخشند و تفکر بد و زشت مرد سالاری را از بین ببرند.
می گویند زن نمی تواند خواننده شود، نمی تواند نوازنده شود، نمی تواند در سیاست حضور یابد (مسئله ی یکی از انتخاب شدگان شورای شهر را که یادتان می آید!) و رئیس جمهور شود، نباید دنبال ورزش رود (خانمی شناگری که در دریای خزر شنا کرده بود و رکوردی را زده بود را یادتان می آید که چگونه حقش را خوردند؟) ، شهادت 2 زن در دادگاه برابر شهادت مرد است، دیه اش نصف مرد است، نصف مرد ارث می برد، مرد می تواند 4 زن را رسما بگیرد و تعداد بی شماری را صیغه کند که این توهین بسیار بزرگی به زن است و بسیار ناحقی های دیگر که در حق زنان می شود.
واقا شرمسارم. به نام ما مرد ها چه حق کشی هایی در حق زنان می شود. این ها مرد نیستند که اینگونه در حق زنان نامردی می کنند!
امیدوارم با تحولی حق زنان به آنان داده شود و هم پای ما مردان پله های ترقی را بالا روند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، rahbin ، faateme-313 ، medad.sefid ، Eve

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۳, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #61

نقل قول:وقتی میاد برای مهریه سقف تعیین میکنه و شبیه این اعمال که هیچ توجیه منطقی نداره طبیعی هست که مردم لج می کنن..

سقف تعیین کردن برای مهریه از جنبه قانونیه که مثلا تا این حد از مجاری قانون قابل پیگیریه و این اصلا و ابدا به این معنی نیست که شما نمی تونید بیشتر از این حد رو مهریه خودتون بکنید
شما می تونید مثلا هزار تا مهر خودتون بکنید آقاتون اگه داشته باشه که حتما حتما باید این مقدارو بده اگرم نه که همون مقدار سقفش قابل پیگیریه
نقل قول:
وقتی دولت میاد 70 رشته دانشگاهی برای دختران را حذف میکنه.

ولله بعضی رشته هاهم برا دخترا حذف کردن داره
من خودم جزو اون دسته آدمایی بودم که با دیدن نتیجه کنکور ذوق زده شده و به کمتر از مهندسی... راضی نبودم و اصلا به این موضوعم فکر نمی کردم که یک درصدم محیط کارش به درد نمی خوره و جوگیرانه انتخاب کردم
شاید با این کارا بشه لااقل جلوی آدمای جوگیری مثل من گرفته شه
از اونجا که تو این رشته ها برا دختر کاریم گیر نمیاد مجبوریم بدون ترمز همچنان ادامه بدیم تا آخرش دیگه خودشون متوقفمون کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۲۰:۴۹, ۱۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۳ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #62

نقل قول:یک گروه که مذهبیند و به حکم شرع احترام می گذارند:
مشکل اینه که خداوند این قدر به مردم گفته که تفکر کنین. این گروه که خود رو مذهبی می دونن یکی از دستورات بزرگ خدا رو تفکر هست انجام نمی دن.( همه رو نمی گم). یه عده افراطی هستن که حرف هر منفعت طلبی که به نام دین زده می شه و قبول می کنن و خودشون رو این طور توجیه می کنن که این شخص در مورد دین درس خونده و اطلاعش از ما بیشتره و تفکری از خودشون ندارن.
در گروه ضد مذهب هم همین قضیه وجود داره.
افراط داره همه رو رو به نابودی می بره. همه جنگ ها از روی افراطه.
افراط باعث مشکلاتی شده که در حال حاظر به وجود اومده. تو همین مسئله ی حجاب، افراط باعث شده یه عده بی حجابی براش عقده بشه. یعنی می خواد بی حجاب باشه و مثل کشور های دیگه زندگی کنه ولی چون اینجا این امکانش نیست، مجبوره طوری لباس بپوشه که در عین داشتن حجاب، بی حجاب باشه. نه اینکه آدم فاسدی باشه، یه آدمی هست که ممکنه خیلی هم به خدا معتقد باشه ولی چون زور و افراط بالا سرشه، داره مقابله می کنه و می خواد نشون بده با زن های کشورهای آزاد فرقی نداره در حالی که زن هایی که در کشور های آزادن با اینکه بی حجابن ولی این قدر آرایش رو صورتشون نیست. در ضمن همون طور که تو پست اول گفتم، یه سری قوانین و اقدام های ضد زن هم شده که به این موضوع دامن می زنه و علاقه ی زنان به این موضوع که نشون بدن فرقی با بقیه زنان دنیا ندارن رو بیشتر می کنه. حجاب به این نیست که طرف مو رو بپوشونه، حجاب به اینه که بعضی زنان خارجی رو که نگاه می کنی، با اینکه موی سرش بازه ولی حجابی که داره از زنان اینجا هم بهتره. کسی هم بهش زور نکرده که این طور بیا تو خیابون، بلکه خودش این طور می خواد. مطمئنا هیچ زنی نمی خواد بقیه بهش به چشم وسیله نگاه کنن و این تفکر که اگه حجاب برداشته بشه، زنان وسیله ی جلب توجه می شن توهین به زنه!

نقل قول:باید مطیع قانون باشی !
اگه قانونی غلط بود، نباید اعتراض کرد؟
آیا قوانین نباید بررسی بشن و راجبشون بحث بشه؟
نقل قول:ولله بعضی رشته هاهم برا دخترا حذف کردن داره
من خودم جزو اون دسته آدمایی بودم که با دیدن نتیجه کنکور ذوق زده شده و به کمتر از مهندسی... راضی نبودم و اصلا به این موضوعم فکر نمی کردم که یک درصدم محیط کارش به درد نمی خوره و جوگیرانه انتخاب کردم
شاید با این کارا بشه لااقل جلوی آدمای جوگیری مثل من گرفته شه
از اونجا که تو این رشته ها برا دختر کاریم گیر نمیاد مجبوریم بدون ترمز همچنان ادامه بدیم تا آخرش دیگه خودشون متوقفمون کنن

شاید دختری بتونه تو اون شرایط کار کنه. اینکه شما نتونستین، دلیل نمی شه بقیه نتونن.
بلاخره حذف رشته ها که راه حلش نیست. می تونستن اطلاع رسانی کنن و به دخترا بگن این رشته ها ممکنه براتون سخت باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، فرمیسک ، Eve
۲۱:۱۰, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #63

نقل قول:اگه قانونی غلط بود، نباید اعتراض کرد؟
آیا قوانین نباید بررسی بشن و راجبشون بحث بشه؟

شما که تصمیم گرفتی پاسخ عده ای معلوم الحال رو ندی , چی شد که نظرتون عوض شد ؟
همین قانون حجاب که میفرمائید وقتی نوشته میشد بررسی شده و توی قانون اومده , قانونی که از قران در اومده و در مملکت مسلمون داره اجرا میشه , شما هم تا زمانی که توی این مملکت هستی باید به قانونش عمل کنی !
همین فرانسه مدعیه که مهد آزادیه , یه نفر حجاب داشته باشه پدرشو در میارن , همین رضا قلدر هم که چادر از سر زنان میکشید به اسم آزادی این کارو میکرد .

من واقعا نمیدونم همفکرای شما دیگه چی از جون این مملکت میخوان ؟ دیگه از زن ارایش کرده ای که موهاشو بیرون ریخته و پاهاش معلومه و مانتوی کوتاه چسبون پوشیده چه چیزی بیشتر میخواین؟ یه زمانی میگفتن چادر دست و پا گیره و مانتو رو رواج دادن و حالا کار به جای رسیده که ....

همفکرای شما تا ناموس مردم رو مثه امریکا به هر سگ و گرگی حلال نکنن اروم نمیشینن , پس اینقدر با ادعای کلمه ی آزادی به قران و قانون و نظام این مملکت توهین نکنید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۲۱:۴۶, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #64

نقل قول:
بلاخره حذف رشته ها که راه حلش نیست. می تونستن اطلاع رسانی کنن و به دخترا بگن این رشته ها ممکنه براتون سخت باشه.

خب الانم حذف این رشته ها همین پیامو می ده دیگه : اطلاع رسانی (البته با کمی تاخیر)
نقل قول:
مشکل اینه که خداوند این قدر به مردم گفته که تفکر کنین. این گروه که خود رو مذهبی می دونن یکی از دستورات بزرگ خدا رو تفکر هست انجام نمی دن.( همه رو نمی گم). یه عده افراطی هستن که حرف هر منفعت طلبی که به نام دین زده می شه و قبول می کنن و خودشون رو این طور توجیه می کنن که این شخص در مورد دین درس خونده و اطلاعش از ما بیشتره و تفکری از خودشون ندارن.
اول اینکه دست شما درد نکنه که کلا آب پاکی رو ریختید رو اصل اجتهاد و مرجعیت با این پیرویتون از حکم قرآن مبنی بر تفکر.
یکی از مشکلات شما اینه که در مباحث دین و قرآن گزینشی عمل می کنید. یه جا از دستور قرآن که می گه تفکر کنید استفاده می کنیدو می گید خودمون با فکرمون راهمونو انتخاب کنیم و آزاد باشیم اما این آیه رو که می گه «پس چرا اعزام نشوند از هر گروهی جمعی از آنها تا دانش دین بیاموزند و مردم خویش را هشدار دهند- توبه122» با حرفی که زدید کاملا مشخصه که قبول ندارید.
از طرفی : داستان گوساله پرستی قوم موسی بارزترین مثال و دلیل بر رد آزادی ها و دموکراسی هایی با منشا انسانی است.
وقتی آزادی ای که تفکر پشت آن برخواسته از یک تفکر انسانی باشد مطمئنا نتیجه اش به بیراهه می رود
مساله حجاب هم یک مساله اجتماعی است که تبعات خوب و بد آن بر تمامی افراد جامعه اثر می گذارد مانند نماز نیست که یک امر و عبادت فردی است (صرف نظر از جنبه های اجتماعی آن)
۲۱:۵۲, ۱۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۸ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #65

نقل قول:شما که تصمیم گرفتی پاسخ عده ای معلوم الحال رو ندی , چی شد که نظرتون عوض شد ؟
شما چیزی گفتی که لازم شد زیر حرفم بزنم.
در ضمن از یه کاربر عادی هر انتظاری می ره ولی یه مدیر باید الگو باشه و واقا توهین از یه مدیر بعید بود....
نقل قول:همین قانون حجاب که میفرمائید وقتی نوشته میشد بررسی شده و توی قانون اومده , قانونی که از قران در اومده و در مملکت مسلمون داره اجرا میشه , شما هم تا زمانی که توی این مملکت هستی باید به قانونش عمل کنی !
باید به قانون عمل کرد ولی دلیل نمی شه بهش اعتراض نکرد. آیا هر قانونی گذاشته شد درسته؟ چشم بسته فقط باید عمل کرد؟ این طور که با حیوون فرقی نداریم. انسان بدون فکر، حیوان است. انسان عقل داره که فکر کنه و اگه چیزی درست نبود اعتراض کنه و اقدام کنه.
نقل قول:همین فرانسه مدعیه که مهد آزادیه , یه نفر حجاب داشته باشه پدرشو در میارن , همین رضا قلدر هم که چادر از سر زنان میکشید به اسم آزادی این کارو میکرد .
من اونا رو تایید نکردم. افراط هر جوری که باشه بده. قانون آمریکا و یا انگلستان یا کره و یا خیلی کشور های دیگه که این طور نیست. در ضمن اگه کسی، شخصی رو قبول نداشت دلیل نمی شه بهش توهین کنه. رضا قلدر یعنی چه؟ توهین به هر شخصی نادرست است.
نقل قول:من واقعا نمیدونم همفکرای شما دیگه چی از جون این مملکت میخوان ؟ دیگه از زن ارایش کرده ای که موهاشو بیرون ریخته و پاهاش معلومه و مانتوی کوتاه چسبون پوشیده چه چیزی بیشتر میخواین؟ یه زمانی میگفتن چادر دست و پا گیره و مانتو رو رواج دادن و حالا کار به جای رسیده که ....
ما اینو نخواستیم. آیا وضع مملکت از کشور هایی که حجاب در اون آزاده بدتر نشده؟ آیا وظع حجاب در زمان محمدرضا شاه بهتر نبود؟ این قانون حجاب باعث این مشکلات شده.
نقل قول:همفکرای شما تا ناموس مردم رو مثه امریکا به هر سگ و گرگی حلال نکنن اروم نمیشینن , پس اینقدر با ادعای کلمه ی آزادی به قران و قانون و نظام این مملکت توهین نکنید .
من توهینی نکردم. من مسلمان شیعه هستم و هیچ گاه این جسارت رو نمی کنم که به دین و یا قرآن توهینی کنم.
نمی دونم منظور شما از همفکرای ما چیه؟ نادانسته دارید قضاوت می کنید و تهمت می زنید. آیا این کار گناه نیست؟
آیا بهتر نیست به جای این حاشیه پردازی ها و توهین ها بحث منطقی تو تاپیک باشه؟ تندروی اصلا خوب نیست. کسی ناموس کسی را حلال نکرد. شمادارید بحث رو منحرف می کنید و قضاوت های نادرست را وارد بحث می کنید.

نقل قول:خب الانم حذف این رشته ها همین پیامو می ده دیگه : اطلاع رسانی (البته با کمی تاخیر)
این اطلاع رسانی نیست. آزادی عملی در آن وجود نداره. اطلاع رسانی باید درش اختیار انتخاب هم باشه. یه نفر شاید خواست اون رشته ها رو بره. دلیل نداره نتونه.
نقل قول:اول اینکه دست شما درد نکنه که کلا آب پاکی رو ریختید رو اصل اجتهاد و مرجعیت با این پیرویتون از حکم قرآن مبنی بر تفکر.
یکی از مشکلات شما اینه که در مباحث دین و قرآن گزینشی عمل می کنید. یه جا از دستور قرآن که می گه تفکر کنید استفاده می کنیدو می گید خودمون با فکرمون راهمونو انتخاب کنیم و آزاد باشیم اما این آیه رو که می گه «پس چرا اعزام نشوند از هر گروهی جمعی از آنها تا دانش دین بیاموزند و مردم خویش را هشدار دهند- توبه122» با حرفی که زدید کاملا مشخصه که قبول ندارید.
از طرفی : داستان گوساله پرستی قوم موسی بارزترین مثال و دلیل بر رد آزادی ها و دموکراسی هایی با منشا انسانی است.
وقتی آزادی ای که تفکر پشت آن برخواسته از یک تفکر انسانی باشد مطمئنا نتیجه اش به بیراهه می رود
مساله حجاب هم یک مساله اجتماعی است که تبعات خوب و بد آن بر تمامی افراد جامعه اثر می گذارد مانند نماز نیست که یک امر و عبادت فردی است (صرف نظر از جنبه های اجتماعی آن)

هر چیزی مجتهد گفت باید پذیرفت؟ ممکن نیست مجتهدی فریب دنیا را خورده باشد و احکامی مطابق میلش دهد؟ اصلا بحث اجتهاد نیست. تو خیلی مسائل دیگر هم تفکر نمی شود. مثلا یه نفر می یاد میگه سفر به ماه دروغه، بقیه چشم بسته قبول می کنن. فقط این نیست، شما یه نگاه به اطراف بندازین و نمونه های بسیار ببینید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک
۲۲:۱۸, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #66

(۱۷/شهریور/۹۲ ۲۰:۴۰)Reza2035 نوشته است:  متاسفانه باز دارین بحث رو گسترش میدین , سند ادعاتون راجع به شوکر کو ؟
شما فرق مزاحمت ناموسی و رابطه ی فامیلی رو هنوز متوجه نشدی اومدی به قانون استفاده از سلاح گیر میدی ؟ چرا ندانسته یه مطلبی رو با قصد و غرض نشر میدی ؟ اصلا میدونی قانون استفاده از سلاح و بازرسی و گشت و ... چند بخش و بند داره ؟
تا حالا دیدی کسی بیاد به دختر و پسر شوکر بزنه بگه شما مزاحم همدیگه هستید ؟ شما اگه اسلام رو هم قبول نداری باید مطیع قانون باشی !
بسم هو
سلام علیکم
دوست عزیز نخست اینکه اگه صحبت های بنده رو خونده باشید دو تا پست بالاتر نوشتم من استعفا دادم پس هی نگید آیین نامه کو؟
معلومه که فرق دارن و من فرقش رو می دونم. ولی این آیا یک قانون است؟ شاید یه دختر خانومی مثلا با یه نقر نامزده حالا بر اسسا یه حرفی قهر کرده تو خیابون پسره دنبالشه الان ما باید بدوییم شوکر بزنیم بعد بگیم نه دیگه ما که نمی دونستیم فک کردیم که شما دارید مزاحم ناموس مردم م یشید!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟
ظاهرا شما بیشتر سعی دارید با شاخه شاخه کردن بحث حرفتون رو به کرسی بنشونید برادر.
چون من منظورم اصلا شوکر نیست که شما اینقدر گنده اش کردید. من دارم می گم که یه دختر و پسر باید پیش از ازدواج کجا با هم صحبت کنند؟
نکنه شما توی این جامعه نیستید؟
فک کردید دیگه طرف خیلی باید داغون باشه تا چیزی بهش بگن؟ نخیر آقا! در همین جد که یه دختر و پسر با هم باشن بهانه ی کافی روب ه ارشاد برای دستگیری می ده!!!
کجای اسلام گفته نباید با هم حرف بزنند؟
چرا اینجا همه بعد از دو روز مرجع تقلید می شوند؟
و دومین انتقاد بنده هم اینه که آیا راه جلوگیریی از این پدیده ی به قول شما معضل اصلا همان دستگیری است(شوکر پیشکش) که مشا می فرمایید؟
من واقعا سر ارسال قبلی تون خندم گرفت فکر کردم دارید شوخی می کنید دوست عزیز... یک جریمه ی مالی مختصر؟
طرف رو می یارن کلانتری از پدر و مادر تا جدشو از تو خاک در میارن احضار می کنند کلانتری که اینها چه رابطه ای باهم دارن؟
موفق باشید
(ببخشید اگه تند صحبت کردم)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: JohnShepard ، فرمیسک
۲۲:۲۰, ۱۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۲ ۲۲:۳۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #67

نقل قول:باید به قانون عمل کرد ولی دلیل نمی شه بهش اعتراض نکرد. آیا هر قانونی گذاشته شد درسته؟ چشم بسته فقط باید عمل کرد؟ این طور که با حیوون فرقی نداریم. انسان بدون فکر، حیوان است. انسان عقل داره که فکر کنه و اگه چیزی درست نبود اعتراض کنه و اقدام کنه.

چرا عقل و دین رو مقابل همدیگه قرار میدی ؟ یک بار کتاب نقد عقل محض کانت رو بخونید ببینید این عقلی که ازش حرف میزنید چقدر دچار مشکله و بعد ازش دفاع کنید ! کجای حجاب با عقل نمیخونه ؟ جامعه ی سالم رو کدوم عقل سلیمی میتونه نپذیره ؟

نقل قول: من اونا رو تایید نکردم. افراط هر جوری که باشه بده. قانون آمریکا و یا انگلستان یا کره و یا خیلی کشور های دیگه که این طور نیست. در ضمن اگه کسی، شخصی رو قبول نداشت دلیل نمی شه بهش توهین کنه. رضا قلدر یعنی چه؟ توهین به هر شخصی نادرست است.

برادر من طنز که تعریف نمیکنم , این همه برخورد با مسلمون های محجبه رو شما نمیبینی که میگی جاهای دیگه اینطوری نیست ؟ این جامعه ی آزادی که میفرمائید هیچوقت تشکیل نشده و نمیشه و نخواهد شد ... جامعه نیاز به قانون داره ...واقعا پشت شما رو این همه فساد جنسی نمیلرزونه ؟ چرا زن از مقام بزرگ مادر باید تبدیل بشه به یه هرزه که فقط نگاه جنسی میشه ؟ چرا هرزه نگاری توی اون جوامع آزاد این قدر باید زیاد باشه ؟ اونها که چادر نداشتن همون لباس های سنتی اروپا رو میپوشیدن و موهاشونم بیرون بود چرا اونها به این وضعیت افتادن مگه آزادی نداشتن ؟

نقل قول:ما اینو نخواستیم. آیا وضع مملکت از کشور هایی که حجاب در اون آزاده بدتر نشده؟ آیا وظع حجاب در زمان محمدرضا شاه بهتر نبود؟ این قانون حجاب باعث این مشکلات شده.

وضع مملکت بدتر شده و هیچ ربطی به قانون حجاب نداره , به خاطر مشکلات ازدواجه ... چرا این وضع تا اواخر دهه ی هتاد نیفتاد ولی یک دفعه از زمانی که تشریفات دامن این مملکت رو گرفت جوون ها رو اوردن به این وضع!!! هجوم ماهواره و اینترنت و ... نمیبینید اومدین به قانون حجاب گیر میدین ؟

نقل قول:من توهینی نکردم. من مسلمان شیعه هستم و هیچ گاه این جسارت رو نمی کنم که به دین و یا قرآن توهینی کنم.
نمی دونم منظور شما از همفکرای ما چیه؟ نادانسته دارید قضاوت می کنید و تهمت می زنید. آیا این کار گناه نیست؟
آیا بهتر نیست به جای این حاشیه پردازی ها و توهین ها بحث منطقی تو تاپیک باشه؟ تندروی اصلا خوب نیست. کسی ناموس کسی را حلال نکرد. شمادارید بحث رو منحرف می کنید و قضاوت های نادرست را وارد بحث می کنید.

اقای مسلمان شیعه !!! قران و قبول داری ؟
اکثریت این کشور مسلمونه ... چرا ایات قران و نمیبینید ؟ این همه حدیث رو نمیبینید ؟ به خدا قسم که اگه جوون های این مملکت سر موقع ازدواج میکردن یه دونه شون به این وضعی که توی خیابون میبینید نمی افتادن !!! یه نفر دنبال رابطه ی نامشروع نمیرفت ! یه نفر دنبال فیلم های ناجور نمیرفت ! اگه یه دختری بد حجاب میومد بیرون امر به معروف میشد توسط پدرش و برادرش این جوری نمیشد !

چرا کم کاری خودمون رو به پای قران مینویسیم ؟ حکم قرانه , نمیشه عوضش کرد با توجه به شرایط جدید ! سنت الهی تغییر ناپذیره ... مگه اینکه دوباره برگردیم زمان رضا شاه بگیم حکومت دست مسلمون ها نیست و نمیشه حجاب رو قانون کرد . شما دلت واسه حجاب میسوزه برو یه کاری کن حکم قران جهانی بشه نه اینکه داشته های خودت رو هم نابود کنی و کلمه ی رو تکرار کنی که به اسمش هر فسادی توجیه میشه .

نقل قول:بسم هو
سلام علیکم
دوست عزیز نخست اینکه اگه صحبت های بنده رو خونده باشید دو تا پست بالاتر نوشتم من استعفا دادم پس هی نگید آیین نامه کو؟
معلومه که فرق دارن و من فرقش رو می دونم. ولی این آیا یک قانون است؟ شاید یه دختر خانومی مثلا با یه نقر نامزده حالا بر اسسا یه حرفی قهر کرده تو خیابون پسره دنبالشه الان ما باید بدوییم شوکر بزنیم بعد بگیم نه دیگه ما که نمی دونستیم فک کردیم که شما دارید مزاحم ناموس مردم م یشید!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟

یعنی واقعا این همه مامور رو خر فرض کردین ؟ فکر میکنید همین جوری میشه به کسی شوکر زد , خدمت سربازی احیانا رفتید ؟ توی چنین شرایطی شوکر زدن کاملا مخالف با آئین نامه و قانونه ! مملکت این قدرها هم که فکر میکنید بی در و پیکر نیست .

نقل قول:من واقعا سر ارسال قبلی تون خندم گرفت فکر کردم دارید شوخی می کنید دوست عزیز... یک جریمه ی مالی مختصر؟
طرف رو می یارن کلانتری از پدر و مادر تا جدشو از تو خاک در میارن احضار می کنند کلانتری که اینها چه رابطه ای باهم دارن؟
موفق باشید

باز هم طنز نوشتید !
با ارائه شناسنامه و حضور اولیا , مسئله به راحتی حل میشه... حتی اگه رابطه شون طوری باشه که خانواده ازش خبری نداشته باشن , با رضایت پدر دختر و پرداخت جریمه نقدی همه چیز حل میشه . تا حالا چند بار دادگاه رفتین واسه رابطه و یا بدحجابی ؟ من کل خدمت سربازیمو توی دادگستری بودم و اگر چیزی میگم از سر بی اطلاعی و دفاع جاهلانه نیست , همه ی این موارد رو دونه به دونه دیدم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zryy ، Eve
۲۲:۴۷, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #68
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

فکر نمی کنید مبحث منحرف شد؟؟؟

راستی یه سوال برام پیش اومده.

در زمان حکومت حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)و حضرت علی(علیه السلام) هم کسانی بودند که زنان بی حجاب را بازداشت کنند یا فقط تذکر می دانند و ...؟؟؟

البته چیز هایی که در جامعه از آیت الله طالقانی نقل می شود در مورد حجاب،خیلی شبیه چیز هایی است که شما می گویید.

اختلاف نظر های دیگر باید در مباحث جدا بررسی شود.

این اختلاف دیدگاه ها ریشه در اختلاف عقیده ها دارد.

در محیط اینجا اکثریت انسان هایی معتقد هستند و آوردن حدیث و آیه ی قرآن برایشان کافی است.

و با همین ها هم بحث می کنند.

در واقع مبنی و معیار ایشان حدیث و آیه ی قرآن است.

یک عده هم هستند(البته اینجا کم هستند)که می گویند خدا ما را آزاد آفرید پس آزادیم هرکار خواستیم بکنیم و به اهل بیت و ... کاری نداشته باشیم و خودمان آزادانه به خدا برسیم.(خود من این را قبول ندارم)

این ها ثمره ی افراط و تفریط هاست.

اگر برداشت درستی از دین داشته باشیم،دیگر این دونظریه بوجود نمی اید.

این دو نظر زمانی هست که ما دین را قانون فرض کنیم.

در صورتی که دین قانون نیست.

دین وجدان است.

البته این برداشت من است که در اثر سالها تحقیق در مورد زرتشت به آن رسیدم،اما اسلام هم تعریفی شبیه به این دارد.

مالک الیوم الدین.

روز دین،روز جزا،در واقع روزی که جزای بد و خوبمان را میبینیم.

آیا این جزا دیدن،وجدان را یادآور نمی شود؟؟؟

حتی کلمه ی اسلام = تسلیم بودن در برابر حق(آیت الله ناصر مکارم شیرازی)است،خوب حق وجدان را یادآور می شود.

که هر چه وجدان گفت انجام دهیم.

و با کلام اهل بیت و قرآن وجدان را می شود بیدار کرد.

دین دیکته ی اولیاءالله به مردم نیست.

حداقل برداشت من این است.

اول باید مبنا ها را مشخص کرد.

بعد بحث کرد.

اما در مورد حجاب در ایران باید گفت:

این وضع حجاب امروز ایران،شایسته نیست.

این را بپذیریم.

زنان امروز ایران،در پی آنچه شما می گویید نیستند جان گرامی.

زنان امروز در پی اعتراض هستند،آنها می خواهند با این پوشششان خودی نشان بدهند و اعتراض کنند.

بعضی دیگر این پوشش را به خاطر مد انتخاب می کنند که این نهایت حماقت است.

اطاعت محض از مد،یعنی همان یکی شدن انسان و گوسفند.

چرا این لباس را می پوشی؟؟؟چون مده!!!اینکه زیبا نیست؟؟؟عیب نداره در عوض مده اصلا کی گفته زیبا نیست؟؟؟هر چی مد باشه زیباست یا اینکه شما زیبایی رو در چی میبینی؟؟؟مگس هم زیباست.

این ها معلوم نیست خودشان را خر حساب کردند یا مخاطبشان را.

من قبول دارم که حجاب اجباری درست نیست اما این حجاب هم درست نیست.

من اگر نویسنده ی قانون بودم می نوشتم تجاوز به بی حجابان آزاد.

کسانی که آزادی را در این چیز ها می بینند،خوب در این هم ببینند.

وقتی خانمی با ان وضع نامناسب بیرون می آید و با ساپورت و لباس نازک،یعنی چی؟؟؟

هدف او از نشان دادن اعضای بدن خود چیست؟؟؟

بگذریم.

اما حجاب موی سر را باید دید قانون چه می گوید و دیگر اینکه جواب همان سوال بنده.

اگر زنان روسری هایشان را بردارند اما لباس مناسب و شلوار مناسب بپوشند بهتر از این وضع امروز است.

باز هم گفتم،انتخابات مجلس از ریاست جمهوری مهمتر است.

اگر واقعا فکر می کنید اکثریت با شما هستند،خوب در انتخابات 94شرکت کنید.

هر چیزی راهی دارد.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، Eve
۲۲:۵۰, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #69

(۱۷/شهریور/۹۲ ۲۲:۲۰)Reza2035 نوشته است:  چرا عقل و دین رو مقابل همدیگه قرار میدی ؟ یک بار کتاب نقد عقل محض کانت رو بخونید ببینید این عقلی که ازش حرف میزنید چقدر دچار مشکله و بعد ازش دفاع کنید ! کجای حجاب با عقل نمیخونه ؟ جامعه ی سالم رو کدوم عقل سلیمی میتونه نپذیره ؟

برادر من طنز که تعریف نمیکنم , این همه برخورد با مسلمون های محجبه رو شما نمیبینی که میگی جاهای دیگه اینطوری نیست ؟ این جامعه ی آزادی که میفرمائید هیچوقت تشکیل نشده و نمیشه و نخواهد شد ... جامعه نیاز به قانون داره ...واقعا پشت شما رو این همه فساد جنسی نمیلرزونه ؟ چرا زن از مقام بزرگ مادر باید تبدیل بشه به یه هرزه که فقط نگاه جنسی میشه ؟ چرا هرزه نگاری توی اون جوامع آزاد این قدر باید زیاد باشه ؟ اونها که چادر نداشتن همون لباس های سنتی اروپا رو میپوشیدن و موهاشونم بیرون بود چرا اونها به این وضعیت افتادن مگه آزادی نداشتن ؟

وضع مملکت بدتر شده و هیچ ربطی به قانون حجاب نداره , به خاطر مشکلات ازدواجه ... چرا این وضع تا اواخر دهه ی هتاد نیفتاد ولی یک دفعه از زمانی که تشریفات دامن این مملکت رو گرفت جوون ها رو اوردن به این وضع!!! هجوم ماهواره و اینترنت و ... نمیبینید اومدین به قانون حجاب گیر میدین ؟

اقای مسلمان شیعه !!! قران و قبول داری ؟
اکثریت این کشور مسلمونه ... چرا ایات قران و نمیبینید ؟ این همه حدیث رو نمیبینید ؟ به خدا قسم که اگه جوون های این مملکت سر موقع ازدواج میکردن یه دونه شون به این وضعی که توی خیابون میبینید نمی افتادن !!! یه نفر دنبال رابطه ی نامشروع نمیرفت ! یه نفر دنبال فیلم های ناجور نمیرفت ! اگه یه دختری بد حجاب میومد بیرون امر به معروف میشد توسط پدرش و برادرش این جوری نمیشد !

چرا کم کاری خودمون رو به پای قران مینویسیم ؟ حکم قرانه , نمیشه عوضش کرد با توجه به شرایط جدید ! سنت الهی تغییر ناپذیره ... مگه اینکه دوباره برگردیم زمان رضا شاه بگیم حکومت دست مسلمون ها نیست و نمیشه حجاب رو قانون کرد . شما دلت واسه حجاب میسوزه برو یه کاری کن حکم قران جهانی بشه نه اینکه داشته های خودت رو هم نابود کنی و کلمه ی رو تکرار کنی که به اسمش هر فسادی توجیه میشه .

یعنی واقعا این همه مامور رو خر فرض کردین ؟ فکر میکنید همین جوری میشه به کسی شوکر زد , خدمت سربازی احیانا رفتید ؟ توی چنین شرایطی شوکر زدن کاملا مخالف با آئین نامه و قانونه ! مملکت این قدرها هم که فکر میکنید بی در و پیکر نیست .

باز هم طنز نوشتید !
با ارائه شناسنامه و حضور اولیا , مسئله به راحتی حل میشه... حتی اگه رابطه شون طوری باشه که خانواده ازش خبری نداشته باشن , با رضایت پدر دختر و پرداخت جریمه نقدی همه چیز حل میشه . تا حالا چند بار دادگاه رفتین واسه رابطه و یا بدحجابی ؟ من کل خدمت سربازیمو توی دادگستری بودم و اگر چیزی میگم از سر بی اطلاعی و دفاع جاهلانه نیست , همه ی این موارد رو دونه به دونه دیدم .
بسم هو
سلام علیکم
دوست عزیز من به شما اطمنان می دم که اگه اینجا مسابقه ی تیکه انداختن و جنگ واژه است من هب مراتب بهتر می تونم به شما توهین کنم پس لطفا احترام زبانتان را داشته باشید که بیش از حجاب در دین به احترام برادر مومن تاکید شده است.
خیر من خدمت نرفتم اما شما برادر گرامی ظاهر در این جامعه نیستید یا خودتان را به نفهمی زده اید یا اینکه واقعا متوجه نیستید من چی می گم؟؟؟
در مورد بسیج بله واقعا بی در و پیکر است شما کجا بودید در سال 88؟ هان؟ بله بی در و پیکر است که گاز اشک آور رو بدون مجوز پرت کردند وسط جمعیت بی در و پیکر است که باتوم آزاد شد بله بی در و پیکر است....

شما بگو اصلا می برندش کلانتری می گن عزیزم چرا بها این خانم صحبت کردی؟ بازم ایراد داره!! یعنی چی؟
مگه دین صحت کردن رو حرام کرده؟
شما قبل از ازدواج باید بتونید با همسرتون صحبت کنید!!! اگه یکم می فهمیدید می رفتید از پدرتون می پرسیدید کی ازد.اج کردن بعد از پدر بزرگتون می پرسیدید او وقت می فهمیدید که طرف در 18 سالگی سر خونه و زندگیش بود نه مثل الان که طرف 35 سالگی هنوز داره ادامه تحصیل می ده بعدشم اسمشو گذاشتن ازدواج آسان!!!!!
شما بفرمایید دیگر ... مشا که صاحب عقیده اید نظر دین را جویا شوید در مورد جوانی که در جامعه ای زندگی می کند که موانع ازدواج بسیار زیاده. در این شراط نیاز روحی اش را چطور باید رفع کند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: JohnShepard ، فرمیسک
۲۲:۵۴, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #70
آواتار
این تیتر مد نظر شما رو یکی از کاربران سایت داستان های بوووق که در ان سایت علاوه بر ترویج بی بند باری از انواع توهین ها به اسلام دریغ نشده به این صورت نوشته بود:
((روزی عرب مسلمانی از مرد ایرانی پرسید چرا زنان شما حجاب ندارند ان مرد جواب داد حجاب زنان ما پلک چشم مردان ماست))
حالا چرا شما این تیترو علم کردی خدا میدونه ولی اون شخص اینو نوشته بود که بگه حجاب مال اعراب و چون اعراب شهوت پرستند زنانشان باید حجاب داشته باشن ولی مردان ایرانی چون چشم پاکنBig GrinBig Grinزناشون نیاز به حجاب ندارن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Reza2035
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]