|
تربیت دیمی، مشکل اصلی جامعه ما !
|
|
۲۰:۳۸, ۱۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱۱:۱۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه درددل کوچیک دارم،خواهش میکنم تا آخر بخونید خب،اول بیاید نگاهی به جوون های امروز بندازیم.امروز دختر ها ساپورت پوش شدن و هزار معضل دیگه،پسر ها ابرو برمیدارن و ... درسته،تو این سی و اندی سالی که انقلاب شده،ماهواره ها خیلی رو جوون ها اثر گذاشته.اما آیا این همه ی بحثه؟ تقصیر فقط گردن ماهواره ها و خود جوون هاست؟بیاید کمی فکر کنیم... معلومه که نه! از نظر من،بیشترین تقصیر گردن خانواده هاست تنها چیزی که در این 15-16 سال زندگی تجربه کردم و دوروبرم دیدم،اینه که خانواده ها فقط بچه هاشونو به دنیا میارن ،درحالیکه هیچ کوششی در زمینه تربیت اونها نمیکنن.از اول انقلاب هم همینطور بوده بذارید اینطوری بحثو بیان کنم؛خانواده های ما،از قدیم تا حالا و معلوم نیست تا کی ، بچه هاشونو به صورت رندوم بزرگ کردن.بطور مثال،وقتی جلوی یک گاو،چند مدل علفزار قرار میدید،اون به صورت اتفاقی به یه کدوم از اینا میره.وقتی شما این گاو رو به صورت رندوم به علفزار فرستاید،پس نباید منتظر باشید که حاصلش (که همون شیر باشه) دقیقا باب میل شما باشه ! این مثال خیلی شبیهه به مدل تربیتی خانواده ها از قدیم تا حالا ! یک خانواده مذهبی بچشو به دنیا میاره و بدون فکر کردن به مدل تربیتی اون،انتظار داره بیست سال بعد یه علامه تحویل بگیره. امروز خانواده ها به بچه هاشون سرکوفت میزنن که چرا حجابت اینطوریه،چرا طرز فکرت اینطوره،چرا فلانت بهمانه! اما آیا همون خانواده از زمان تولد فرزندش تا حالا به فکر تربیت اون بوده که الان انتظار داره نتیجه مطلبوبی بگیره؟ خانواده کاری کرده که بچش رندوم تربیت شده،پس در زمان بزرگیش باید انتظار یک نتیجه ی رندوم رو داشته باشه،نه نتیجه ی مطلوب ! خانواده من هم تقریبا همینطوری منو بزرگ کردن.من خداروشکر میکنم که تو یه خانواده مذهبی به دنیا اومدم و الان فرد مذهبی ای هستم.اما همین من هم احتمال داشت که ناباب تر از هر نابابی در بیام،چون در خانوادم به صورت رندوم بزرگ شدم صادقانه بگم،من از زمان بچگی تا حالا،هیچ خاطره خاصی از والدینم ندارم که بخواد به یاد موندنی باشه اونوقت حالا که من 15-16 سالمه،همین والدین انتظار دارن خیلی از قوائد و قوانین و آداب رو بدونم.درحالیکه یاد دادن اینها به من،وظیفه خانواده من بوده.یاد که ندادن هیچ،سرکوفت هم میخورم به خاطر بلد نبودن اونها ! به همین دلایل،من که خیر سرم پسر مذهبی ای هستم،دارم از خونوادم زده میشم.دیگه با این اوصاف خودتون حساب کنید بقیه خانواده ها که کمی عقاید ضعیف تری دارن چطور میتونن باشن! من بر اساس همین تجربه و فرضیه،به این نتیجه رسیدم که ما هرچقدر هم جلوی ماهواره ها رو بگیریم،هرچقدر هم جوون هامونو محدود کنیم،بازهم به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.چون مشکل اصلی ما اینها نیست،بلکه تربیت خانواده هاست در ایران شاهدیم که از انقلاب تا حالا،نسل به نسل عقاید ضعیف تر شده،طرزفکر ها و زندگی ها غربی تر شده.تنها راه ختم این روند،اصلاح الگوهای تربیتی و توکل به خداست. هرچقدر هم جلوی ماهواره ها و سایت ها گرفته بشه،بازهم راه های زیاد دیگه ای برای فساد هست هرچقدر هم به زور سر خانم ها چادر بذارن،شاید ظاهر درست شه.اما اون افکار فاسد و منفی هنوز هم تو ذهن فرد جریان داره و به محض اینکه اون محدودیت اجباری برداشته شه،چه بسا اون فکر فاسد،شدیدتر خودشو نمایان کنه اما...اگه تربیت درست باشه،اسلامی باشه و منطقی باشه،فرزند اگه در بدترین شرایط هم قرار بگیره،بازهم میتونه گلیم خودشو از آب بیرون بکشه و دینشو حفظ کنه ما قاعدتا نمیتونیم به گذشته برگردیم تا تربیت صحیح رو تو خانواده ها جاگذاری کنیم،اما...ماهی رو هروقت از آب بگیریم تازست آی شماهایی که فرزند خردسال دارید یا هنوز فرزند ندارید،یادتون باشه،اگه انتظار دارید بچتون ناباب درنیاد و اونطوری باشه که شما انتظار دارید،از امروز باید به فکر تربیت صحیح فرزند و البته یاد گیری راه های این تربیت باشید تا بزودی شاهد قطع این روند نزولی تربیت تو خانواده ها باشیم نمیدونم تا چه حد تونستم منظورمو تو این مطلب ادا کنم.اما خلاصه مطلب اینکه این فساد های فرهنگی و اخلاقی امروز،نه تماما تقصیر ماهواره هاست و نه خود جوون ها.بلکه تقصیر خانواده هاست که از گذشته تا حالا به فکر تربیت فرزند خودشون نبودن یا اگه بودن ،تربیت غلطی داشتن! و برای اینکه این روند منفی قطع بشه و ما نسل به نسل شاهد تضعیف اعتقادات نباشیم،باید از همین حالا به فکر تربیت صحیح و اسلامی فرزندانمون باشیم...و یادمون نره که ماهیو هروقت از آب بگیری تازست پس...یا علی
|
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
ای کاش یک گزینه به شدت موافقم هم اضافه می کردید اون وقت بنده گزینه به شدت موافقم رو انتخاب می کردم جناب فدایی ولایت به نکته ای اشاره کردند که کمتر کسی به اون توجه می کنه اکثریت مردم (حتی خودم) علت اوضاع اسفبار جوانان جامعه رو به همه نسبت می دهند الا خودشون نمی دونم تا الان دیدید یا نه اما بنده زیاد دیدم که یه خانم مسن چادری کنار یک دختر جوان که لباس های (بووووق) پوشیده داره راه می ره که اتفاقاً مادر و دختر هستند یا آقایون مذهبی که پسرهاشون (کلاً فرزندان) با یه سیستم دیگه ای بزرگ می شوند. بنده نمونه بارز این موضوع رو توی خانواده خودم دیدم که مادرم (یا پدرم) آدم مذهبی هستش اما در مورد مسائل دینی چیزی به فرزندانشون یاد ندادند بعد انتظار دارند که اونها هم مذهبی باشند !!!! خدا رو شکر می کنم که بنده هم سر از ناکجا آباد در نیاوردم ![]() ![]() با تشکر |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:ای کاش یک گزینه به شدت موافقم هم اضافه می کردیداگه میدونستم حتما اضافه میکردم ![]() راستی،این مطالب کاملا نوشته خودمه،نه کپی و نه چیز دیگه... ![]() یا علی |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
هر کاری رو که فرزند از پدر و مادرش ببیند ، همان را اجرا می کند .
هر کاری که به آن تشویق بشه. وقتی چیزی نکاشتیم چی می خواهیم درو کنیم ؟! |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان
![]() گاهی دلم واسه پدر مادرا میسوزه واقعا تربیت بچه کار سختیه یه سری از پدر مادرا خودشون تربیت درست ندارن حالا ازشون توقع نمیره که بچه خوب تربیت کنند به نظر من همینکه پدر نون حلال بیاره و مادر به فرزندش عشق ورزیدن و ادب بیاموزه کافیه ادم که به سن بلوغ رسید خودش باید راه خودش رو پیدا کنه درسته خیلی پدر مادرا در تربیت صحیح کوتاهی میکنند اما این دلیل نمیشه که بچه گمراه شه چون خدا انسان رو طوری خلق کرده که هیچ چیز جز خودش شرط کافی نیس هر کدوم از ما هم اگه نقصی در دین و شخصیت خودمون میبینیم بسم الله ... منم خیلی چیزا در وجودم هست که بخاطر تربیت خانوادگی ام شکل گرفته که دوست ندارم اما چه میشه کرد،مادر پدرا همون قدر بلد بودن شما فکر کنید مادر در دوران حاملگی چه از نظر تغذیه و چه افکاری که در سر میپرورونه رو تربیت فرزندش تاثیر داره
|
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بیشتر تربیت فرزند حاصل مشاهدات پیرامون خود مخصوصا از والدینش است. در نتیجه نمیتوان مانند کلاس درس باید ها و نباید ها را به فرزند تحمیل کرد بلکه باید خودمان خوب باشیم در مورد تیتر عبارت تربیت دِیمی به محتوای بحث نزدیک تر است. |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۲۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۲۲:۳۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:یه سری از پدر مادرا خودشون تربیت درست ندارن حالا ازشون توقع نمیره که بچه خوب تربیت کننداتفاقا پست اول،اینو هم تو دل خودش داشت،نمیدونم چرا کسی بهش نپرداخته... نسل به نسل،اعتقادات ضعیف شده.یعنی خیلی از مادران امروزی براشون مهم نیست که فرزندشون در چه سطحی از اعتقادات و تفکرات باشه نیاز نیست برای کار فرهنگی بلوا به پا کنیم و گروه های بیخودی تشکیل بدیم،بلکه باید این حرکت رو از خودمون و اطرافیانمون شروع کنیم. اگه خودتون فرزند دارید ، تجدید نظر جدی در نوع تربیتش بکنید و اگه از آشنایان و فامیل هستن،حتما با خانوادشون صحبتی داشته باشید بخدا این موضوع چیزی نیست که بشه براحتی ازش عبور کرد،من تو این تاپیک نه ازتون خواستم عضو گروهی بشید،نه خواستم زحمت خاصی بکشید و نه هیچی حرفهای من وظیفست،نه توصیه.وظیفه همه ماست که این روند ناقص تربیت تو کشورمونو اصلاح کنیم.حالا اینکه چرا بی تفاوتیم برمیگرده به لاف های الکیمون (هممون ادعا داریم مذهبی هستیمو مسلمونیم،اما یه همچین جاهاییه که حاجی گیرینوف ها مشخص میشن! ) یا علی (۱۹/شهریور/۹۲ ۱۶:۴۶)تلمیخا نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمکاملا موافقم...با تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر فرزندان خود را تربیت نکنیم ماسون ها آنها را تربیت .... | yaserrad | 6 | 3,345 |
۲۴/آبان/۹۲ ۲۲:۲۲ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|