کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: موضوع و مطلب این تاپیک را چطور ارزیابی می کنید؟
عالی است
خوب است
متوسط است
ضعیف است
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعاهایی که شخصا تجربه کرده اید
۷:۴۶, ۱۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۷:۵۳ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #1

بنام خداوند جان و خردRose

بی شک همیشه از راه های ارتباط با خدای متعال دعا بوده و هست و همانطوری که خوب می دانیم باید با رعایت کامل آداب دعا که شامل اراده ی خود انسان و عدم غرور و خواسته ی حلال و سابقه ی نیکی درخشان در پیشگاه خداوند هست دعا کرده و منتظر اجابت از سوی پروردگار بمانیم که
یا خواسته ی ما اجابت می شود یا به هر دلیلی اجابت آن دقیقا عین خواسته ی ما نیست یا با تاخیر انجام می شود یا اینکه به هر دلیلی اصلا انجام نمی شود که اینها حکمت هایی است که فقط خداوند سبحان از آن آگاهی کامل دارد که البته فقط بعضی انسان های با قلب خالص قادر هستند تا دلیل عدم اجابت دعا را ببیند و مانع اجابت دعا را بردارند که چه خوب است که انسان تا این اندازه به کمال رسیده باشد.[/b]

هدف من از ایجاد این مبحث این بوده است که از شما دوستان بخواهم که از گنجینه ی عظیم دعاهای ناب اسلامی کدام دعا شما را با توجه به شرایط گفته شده ی بالا زودتر به خواسته ی قلبی تان رسانیده است و یا به عبارتی شخصا بیشتر از آن دعا استفاده می کنید و به دیگران توصیه می کنید؟؟
من شخصا از دعای آیت الکرسی و ذکر صلوات برای نیت هایی که در نظرم هست استفاده می کنم و تاثیر شگفت آور آن را عینا دیده ام
امیدوارم که این مبحث برای همه قابل استفاده و مفید واقع شود

منتظر نظر بقیه ی دوستان هستم..

مدیران محترم اگر موضوع تکراری هست حذف شود . موفق باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، لبخند خدا ، Aryha ، سیمرغ ، s-r ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، Asma ، ســــــاقی ، آفتاب
۱۰:۴۶, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
باسلام.
حاج آقا فخرتهرانی یه کتابی دارن به اسم "صلوات کلیدحل مشکلات" این کتاب واقعا فایده های صلوات روکامل میرسونه.من خودم
خیلی ازصلوات استفاده میکنم که اتفاقاسریع هم مستجاب میشه.اگه دعای شخصی باشه قبل و بعدش حتما صلوات میفرستم
واگر یه خواسته ی بزرگ ازخدادارم به ائمه ع متوسل میشم با استفاده ازدعای توسل.هرکس یه باردعای توسل روواسه یه حاجتی
بخونه مطمئنم دیگه سراغ دعای دیگه ای نمیره.فقط یه بارامتحان کنیدبانیت پاک انشالله جواب میگیرید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، لبخند خدا ، rahbin ، سیمرغ ، s-r ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، آفتاب
۱۹:۳۵, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3

1.دعاهایی که در روز عرفه میکردم برای من خیلی خوب مستجاب میشد . روزه+دعای امام حسین (علیه السلام)(استثنا دعای سال قبل روز عرفه ام مستجاب نشد و الان تقریبا خیلی خوشحالم که نشد) روز عرفه هم نزدیکه 2.نمازی به اسم امام زمان بود فکر کنم الان دقیقا یادم نیست ولی دو رکعت بود در هر رکعت 100 مرتبه توحید و سوره این راه هم برای من خیلی خوب بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، سیمرغ ، s-r ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، مهدی2012 ، ســــــاقی
۲۱:۰۱, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

با تشکر به خاطر ایجاد این مطلب
صادقانه عرض کنم خیلی اعمال و رفتار خوبی ندارم اما هروقت گرفتار میشم و مشکلی برام درست میشه دوتا کار میکنم که زود مشکلم حل میشه

1- حدیث شریف کساء
2- 40 شب ، شبی 1000 صلوات به نیت نرجس خاتون مادر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، rahbin ، مهدی2012 ، آفتاب
۲۱:۰۷, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام اللهHeart

دعاها بسیارند و همه دلنشین و زیبا ، دعاهای معروف را همه می شناسند. اما
دعای بعد از هر نماز که در اعمال مشترکه ذکر شده واقعا زیباست
بهتر است بعد از هر نماز قرائت شود.

اَللّهُمَّ اِنَّ مَغْفِرَتَكَ اَرْجى‏ مِنْ عَمَلى‏،
وَاِنَّ رَحْمَتَكَ اَوْسَعُ مِنْ ذَنْبى‏،
اَللّهُمَّ اِنْ‏ كانَ ذَنْبى‏ عِنْدَكَ عَظيماً،
فَعَفْوُكَ اَعْظَمُ مِنْ ذَنْبى‏،
اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ‏ اَكُنْ اَهْلاً اَنْ اَبْلُغَ رَحْمَتَكَ فَرَحْمَتُكَ اَهْلٌ اَنْ تَبْلُغَنى‏ وَ تَسَعَنى لِأَنَّها وَسِعَتْ كُلَّشَىْ‏ءٍ،
بِرَحْمَتِكَ‏ يااَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خدايا البته به آمرزش تو بیشتر امیدوارم تا به عمل خود و البته رحمت تو وسيع تر از گناه من است.
خدایا اگرچه گناهانم نزد تو بزرگ است، اما عفو تو بزرگ تر از گناه من است!
خدايا اگر من سزاوار و لایق رسيدن‏ رحمتت نيستم، ولى رحمت تو شايستگى رسيدن و فراگرفتن مرا دارد؛ زيرا كه رحمت تو همه ی عالم را فراگرفته
به (اميد) رحمتت‏ ای مهربانترین مهربانان.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s-r ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، rahbin ، مهدی2012 ، ســــــاقی ، آفتاب
۲۳:۲۱, ۱۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 1344951749794122_large.jpg]

گشتیـــم و گشتیــم، ذکــری بالاتــر از صلــــوات پیـدا نکردیم (آیت الله بهجت)

در ضمن آیت الکرسی آیه قرآن است نه دعا

(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۳۵)DRiVeR نوشته است:  1.دعاهایی که در روز عرفه میکردم برای من خیلی خوب مستجاب میشد . روزه+دعای امام حسین (علیه السلام)(استثنا دعای سال قبل روز عرفه ام مستجاب نشد و الان تقریبا خیلی خوشحالم که نشد) روز عرفه هم نزدیکه 2.نمازی به اسم امام زمان بود فکر کنم الان دقیقا یادم نیست ولی دو رکعت بود در هر رکعت 100 مرتبه توحید و سوره این راه هم برای من خیلی خوب بود

100 مرتبه ایاک نعبد و ایاک نستعین
ذکر رکوع و سجده هم هفت مرتبه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، مهدی2012 ، ســــــاقی ، آفتاب
۲۳:۴۴, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
صلوات خیلی عالیه.....
گفتن ان شاء الله قبل از هر کاری .....
و دعای خیر کردن برای دیگران به نظر من بهترینه....من همیشه جواب گرفتم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، rahbin ، مهدی2012 ، ســــــاقی ، آفتاب
۱۱:۰۰, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8

یهترین دعا دعا برای فرج است.
صلوات، استغفار
خداوند و اهل بیت خودشان به مشکلات ما بصیر و آگاه هستند و اگر صلاح باشد مشکلات ما را حل می کنند. البته خیلی وقتها حل نشدن یک مشکل به نفع ماست ولی ما اصرار می کنیم که حل بشود.
قرآن کریم می فرماید:
عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لکم
الله یعلم و انتم لا تعلمون
یعنی چه بسا چیزی را دوست دارید ولی آن برای شما بر بد است
خدا می داند و شما نمی دانید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مهدی2012 ، ســــــاقی ، آفتاب
۱۲:۰۰, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
خوش به حال شما چه دعاها و نمازهایی میخونید، من که از همون اول لیاقت نداشتم و تنبل تشریف داشتم و تنها کاری که میکنم فقط دعا میکنم.
ولی همییییییییییییییییییییییییشههههههههههههههههه تو زندگیم اون چیزی که به صلاحمه اتفاق میفته، یعنی خدا اون چیزی رو که به صلاح منه قسمتم میکنه و اگه مشکلی هم پیش بیاد از جانب خودمه. بعضی موقع ها احساس میکنم خدا با من پارتی داره Big Grin ! ولی بعدش میگم قطعا خدا عادله و با همه اینجور رفتار میکنهHeart

اگه خودتون بشینید و اتفاق های مهم و غیر مهمی که از طرف خدا از اول زندگی براتون رخ داده(مثلا چرا تو این شهر و تو این خونواده و تو این کشور به دنیا اومدم؟ چرا این افراد پدر و مادر من هستن؟ چرا این افراد برادر و خواهر من هستن؟ چرا این افراد اقوام ما هستن؟ چرا این افراد همسایه های ما هستن؟ چرا وضعیت مالیمون اینجوریه؟ چرا دانشگاه اینجا قبول شدم؟ چرا این افراد پدربزرگ و مادربزرگ من هستن؟ چرا خونواده من فلان عیب رو دارن؟ و هزار تا چیز دیگه....) رو حساب کنید میبینید همشون به صلاحتون بوده و هر چی جلوتر میریم بیشتر متوجه اینها میشیم.

خیلی عجیبه با وجود اینکه این همه گناه میکنیم و از دستورات خدا سرپیچی میکنیم ولی باز هم خدا لحظه لحظه زندگی حواسش بهمون هست و مواظب ماست. یعنی آخر مهربونیه!Heart حالا اگه خوب میبودیم معلوم نبود چی میشد! Cool

البته اینو بگم یک نعمت خیلییییییی بزرگی که خدا به اکثر ما داده، پدر و مادر مهربونه! خیلی از اینها به نظرم به خاطر دعای پدر و مادرم هست و به نظرم امکان نداره که از مادرم بخوام درمورد یه چیزی واسم دعا کنه ولی اون مشکلم حل نشه! به همین خاطر ترجیح میدم اگه مشکلی برام پیش بیاد به پدر و مادرم بگم دعام کنن. اون موقع دیگه خیالم راحتهSmile

به هر حال همه چیز آرومه من چقدر خوشحالم!

البته حیف که ما خیلی ناسپاس هستیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ســــــاقی ، آفتاب ، rahbin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا