کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جهاد نکاح،بزرگترین بدعت پس از رسول خدا(SEX & WAHHABIAN WAR)
۱۳:۵۴, ۱۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۰ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
.:: برداشت اول

.::: گزارش خبرنگار آمریکایی از جهاد جنسی در سوریه

[تصویر: %DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1%20%D9%BE%...%DA%86.jpg]

.. گفت همه کسانی که اینجا هستند، برای مبارزه به اینجا آمده اند و مبارزه هم شکل های مختلفی دارد. یکی با سلاح، زمانی با پول، زمانی با زبان و کسانی هم با جهاد نکاح..
ریم حداد، خبرنگار امریکایی نشریه کانترپانچ، با سفر به سوریه و حضور در مناطق تحت اشغال شورشیان و تروریست های بین المللی، گزارش هایی مستند به فیلم و تصویر تهیه کرده که نخستین آنها، مصاحبه با زنی است که قربانی جهاد نکاح دست پرورده های صهیونیزم شده است.

در این گزارش که با عنوان "جهاد جنسی در عین ترما؛ س.ک.س و انقلاب سوریه" منتشر شده، خبرنگار با کمترین توضیح و اظهارنظر شخصی، به ذکر گفته های زن مصاحبه شونده پرداخته است.

" زمان زیادی طول کشید تا او تصمیم به مصاحبه بگیرد و زمانی هم که مصاحبه را پذیرفت، شرط گذاشت که این کار باید در مکانی عمومی انجام شود تا او را متهم نکنند.

یک کت بلند و یک روسری بزرگ، تمام بدن او را پوشش داده بود و تنها صورت و چشمانش پیدا بود، تا زمانی که زبان باز کرد و داستانش را گفت.

"لنا" اسم واقعی او نیست، ولی برای این گزارش او این نام را انتخاب کرد. لینا 38 ساله، طلاق گرفته و مادر سه فرزند، با کمک هزینه مختصر خانواده اش زندگی و کار می کرد، تا این که پس از بحران سوریه، با پیشنهاد ازدواج یکی از مردان مطرح در میان مخالفان دولت مواجه شد. او پیشنهاد را قبول کرد و امیدوار بود که این ازدواج، منجر به بهبود شرایط زندگی اش شود.

پس از یک ماه دوران نامزدی، او خانه پدر و مادرش را ترک کرد و مجبور شد همراه شوهرش به شهرک "عین ترما" واقع در شرق دمشق که شورشیان بر آن تسلط دارند، برود.
"احساس می کردم که وارد شهر ارواح شده ام. آب و برقی درکار نبود و همه ساختمان ها مخروبه بودند. تمام آثار مالکیت خصوصی یا عمومی نابود شده بود. ولی من زمانی شوکه شدم که مردانی را می دیدم که ظاهر و گفتارشان نشان می داد سوریه ای نیستند و حتی با خودشان نیز بیگانه اند. تنها نقطه اشتراک آنها حمل چاقو، دستبند و انواع سلاح ها بود. در میان آنها فقط لباس های افغانی را که کلاه های خاص به سر داشتند تشخیص دادم.
گاهی نیز اتومبیل هایی بدون پلاک، کثیف و فرسوده که بیشتر آنها پیش از این متعلق به سازمان های دولتی بودند و یک آمبولانس تردد می کردند و واضح بود که متعلق به خودشان نیست و همه آنها سرقت شده اند.

بدتر از این ها، نگاه های خیره آنها بود، به طوری که احساس می کردم لباس شنا به تن دارم.

لنا توضیح می دهد که همواره اسلام و باورهای دینی را کمکی برای خود در مواقع حساس می دانسته، اما رفتار و صحبت های شوهرش باعث شد احساس کند که باورهای او با دیدگاه شوهرش تفاوت زیادی دارد و دینی که از شوهرش می شود، با آنچه که اغلب مردم سوریه باور دارند متفاوت است. او باورهای شوهرش را تاریک و دلگیر، بیگانه با اعتقادات مردم و عجیب و غریب و منحرف می بیند.

[تصویر: %D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D9%...%D9%87.jpg]

"شوهرم گفت همه کسانی که اینجا هستند، برای جهاد و مبارزه به اینجا آمده اند و مبارزه هم شکل های مختلفی دارد. یکی با سلاح، زمانی با پول، زمانی با زبان و زمانی هم اگر لازم باشد با جهاد نکاح."

"او توضیح داد که جهاد نکاح، مخصوص زنانی است که از شوهرانشان جدا می شوند و یا آنها را در درگیری از دست می دهند. در جهاد نکاح، یک مرد می تواند به طور همزمان چهار زن را در اختیار بگیرد و در مدت زمانی کوتاه، آنها را طلاق داده و زنان دیگری را انتخاب کند. زنان هم می توانند بلافاصله با مرد دیگری ازدواج کنند و این چرخه همینطور ادامه می یابد."

لنا پس از شنیدن این توضیحات، از شوهرش درباره "عده" می پرسد. "عده" یک دوره حدود چهارماهه است که زن بیوه و یا طلاق گرفته، پیش از ازدواج با مرد دیگری تامل می کند تا احتمال بارداری مشخص شود.

شوهر لنا پس از شنیدن سوال همسرش، با تمسخر پاسخ می دهد که "مفتی ها جواب این را هم می دهند".

برای لنا روشن بود که این موضوع، مردان را از هرگونه تعهد و مسئولیت مالی در قبال همسرانشان رها می کند، در حالی که آنها به بهانه داشتن همسرانشان مقادیر زیادی شکر، روغن، برنج و سایر اقلام غذایی و بسته بندی های ترکیه ای دریافت می کردند.

لنا از خودش می پرسد که اگر این جاد نکاح، موضوعی اسلامی و تا این اندازه مهم بوده، چرا یکدفعه و به طور ناگهانی و آنهم در این شرایط بحرانی سوریه رایج شده است؟

در مورد شهرک عین ترما، لنا قادر به توجیه خودش بود؛ ساکنان این منطقه، همه متعلق به گروه های مسلح مخالف دولت هستند و حفظ تراکم جمعیت، برای آنها بسیار ضروری است. پس هراس از کاهش جمعیت باعث شده که "فقط در زمان های بحرانی" خدمات جنسی رایگان، مشروع شود. پس این یکی از روش های است که به حفظ جمعیت در داخل منطقه کمک می کند.

نظریه لنا در مورد این انگیزه، فقط یک ماه دوام آورد. چراکه در آن زمان شوهرش تصمیم گرفت به "تعهدات خود" در قبال "جهاد نکاح" عمل کند.
او می خواست زن جوانی را که به تازگی بیوه شده به عنوان همسر جدید برگزیند.

"او به راحتی در مقابل من با تلفن با این زن صحبت می کرد و بارها شرط خود را به او یادآور می شد؛ تو باید تحمل و توانایی هایت را ثابت کنی، نه تنها در میدان جنگ، بلکه در بستر!"

به مرور زمان لنا دریافت که آنچه به نام "انقلاب" در سوریه تبلیغ می شود، به جای آنکه بر خواسته های مدنی و مشروع استوار باشد، روی چرخ نیازهای جنسی و تمایلات مادی حرکت می کند.

با گذشت زمان، زندگی او غیر قابل تحمل شد و علت آن، تعریف های جدید شوهرش از اسلام بود. تعاریفی که برای لنا مشخص بود که با بنیادی ترین اعتقادات انسانی اسلام هم تعارض دارند.

"یک بار گفت سیگار کشیدن حرام و گناه است، اما من دیده بودم که او چطور در آستانه ربودن جوانی بود که زمانی سرباز ارتش سوریه بود اما شانس به داد آن سرباز رسید و فرار کرد. پرسیدم: چگونه می شود سیگار کشیدن گناه باشد ولی کشتن یک سرباز بدون هیچ دلیلی فقط به خاطر اینکه او در ارتش خدمت کرده است حلال باشد؟
او با عصبانیت پاسخ داد: "هر عضو و عنصری از ارتش سوریه و دولت، گناهکار است"
نقل از شبکه ی خبر irinn.Ir
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مجتبی110 ، help me ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، heaven ، Mitsonary ، mohammadhadi ، m.hossein ، fiftynine ، mahdy30na ، hooman-za ، وحید110 ، ANTI satan ، ELENOR ، Night_World ، jafar ، خیبر110 ، مفقود الاثر ، صهبا ، احمد شاکر ، سدرة المنتهی ، یاســین ، أین المنتظر ، aboutorab ، Bamdaad ، صبح صادق ، Farzaneh ، azade ، reza48 ، hamediran ، soora ، آفتاب ، mofa ، انتصـار ، مسجد عشاق
۱۲:۵۳, ۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۲ ۱۲:۵۷ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #2
آواتار
.:: برداشت دوم

[b] .:::
"فاضل عاشور" دبیرکل اتحادیه ائمه جمعه و جماعات تونس، روز چهارشنبه اعلام کرد که این اتحادیه قصد دارد از نورالدین الخادمی وزیر امور دینی تونس اقامه شکایت کند و او را به اتهام حمایت از شماری از مفتیان که فتوا به جواز جهاد نکاح داده اند، به دادگاه بکشاند، زیرا این فتواها سبب شد شمار زیادی از زنان تونسی به سوریه سفر کنند و باردار به کشور برگردند.

عاشور، وزارت امور دینی را مسئول ناکامی در اداره مساجد و مدارس قرآنی در کشور دانست و تصریح کرد که اتحادیه ائمه جمعه و جماعات در پی تشکیل ستادی در همه مساجد کشور، تحت عنوان "نه به وهابیت" است.
پیش از این "لطفی بن جدو" وزیر کشور دولت موقت تونس در گزارشی برای نمایندگان مجلس این کشور آماری تکان دهنده درباره جهاد نکاح دختران تونسی ارائه داد.
به گفته بن جدو شماری از دختران که به منظور جهاد نکاح به سوریه سفر کرده بودند، پس از آن که به طور میانگین روزانه با 20 تا 30 تن و گاه تا 100 نفر از عناصر جبهه النصره همبستر شدند، باردار به کشور بازگشتند.

جهاد نکاح و سفر جوانان تونسی از این کشور برای جنگ در سوریه، دو دغدغه اجتماعی بسیار مهم مردم این کشور در ماه های اخیر بوده اند.
در همین حال فیلمی از اظهارات یک دختر 16 ساله سوری در شبکه های اجتماعی منتشر شده است که پدرش با دلیل ارتباط با تروریست های تکفیری وی را در اختیار آنان قرار می داد.
[تصویر: 98280.jpg]

در این قطعه ویدیویی جزئیات مصیبت وارد شده بر خود و اجبار از سوی پدرش برای شرکت در جهاد نکاح را تشریح می‌کند.
این دختر نوجوان می‌گوید که در ابتدای حوادث سوریه از سوی پدرش به تنهایی در اتاقی زندانی شد،‌ پدرش شورشیان سوری را به خانه دعوت کرده بود تا روابط جنسی با وی داشته باشند، او در این اتاق به تناوب و مکررا از سوی تروریست‌ها مورد تجاوز وحشیانه جنسی قرار گرفته است.
روان گفت که حتی مادرش نیز او را تهدید می کرد که در صورت گفتن این موضوع به دیگران او را خواهد کشت، این در حالی بود که مادر وی نیز برای جهاد نکاح به روستاهای مجاور می رفته است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s-r ، مهسان ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، mohammadhadi ، hooman-za ، ELENOR ، jafar ، خیبر110 ، وحید110 ، صهبا ، احمد شاکر ، یاســین ، أین المنتظر ، مسجد عشاق ، صبح صادق ، Farzaneh ، azade ، دل خسته ، hamediran ، soora
۰:۲۱, ۱۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱:۳۹ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #3
آواتار
حاصل جهاد نكاح؟؟؟؟

[تصویر: 99099.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mohammadhadi ، hooman-za ، jafar ، احمد شاکر ، L.H ، azade ، soora
۰:۵۱, ۱۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۲۳:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
آواتار
یک تذکر

بنظرم همین عنوان جهاد نکاح عنوانیست برای تخریب جهاد و نکاح

اگر دقت کرده باشید در این داستان هایی که روایت میشن در مورد کثافت کاری های این نامسلمانان می گویند جهاد نکاح کرد

یعنی عملا زنا و زنای محصنه جایش را به این دو کلمه داده که هر دو از احکام مهم اسلام هستند

متاسفانه خبرگزاری ها رعایت نمی کنند

پس تا آنجا که ممکن است از بردن نام این عبارت جعلی بپرهیزید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، اولولالباب ، mohammadhadi ، mahdy30na ، درست پسند ، دل خسته ، jafar ، rezamohammadi ، صهبا ، غفران غ ، L.H ، سدرة المنتهی ، یاســین ، Ali#59 ، fiftynine ، مسجد عشاق ، صبح صادق ، Farzaneh ، azade ، مجنون ، soora ، Mitsonary ، عقیق
۱۱:۱۳, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
جدیدا که علاوه بر جهاد نکاح انواع دیگر هم فتوا دادن از جهاد همجنس... زنان و مردان.
سایت لبنانی "خبرپرس" خبر داد، سربازان جبهه النصره به "جهاد نکاح با محارم" مشغول هستند و آن را ادای فریضه ی دینی و مذهبی خود می دانند.
[b]سایت مسلمانان جهاننوشت: چندی پیش شیخ وهابی در سخنرانی خود در شبکه ماهواره ای وصال که نزدیک به حرکتهای جهادی تندرو در سوریه است، از انتقادات وارده به فتوای "جهاد نکاح" گله کرده بود.

"ناصر العمر" اعلام کرده بود، "مجاهدین در سوریه می‎توانند در غیاب زنان مجاهد نامحرم با محارم خود ازدواج کنند و اگر دسترسی به نامحرم آسان نباشد، مجاهدین می توانند با محارم و خواهران خود "عقد نکاح" داشته باشند".
سخنان ناصر العمر بازتاب گسترده ای در محافل دینی و افکار عمومی جهان اسلام داشت، به گونه ای که همگان بر مشمئز کننده بودن این سخنان تاکید داشتند و از این شیخ وهابی خواستند فتوای خود را پس بگیرد.
اما اعضای گروهک شبه نظامی جبهه النصره رسما اعلام کرده اند، به فتوای مفتی سلفی ایمان دارند و آن را به اجرا در خواهند آورد.
به گزارش آوا به نقل از شبکه خبر ایران، تروریست های تکفیری با استناد به این فتوا اعلام کرده اند که امروز آنها از نظر دینی این حق را دارند با محارم خود نزدیکی کنند. و خداوند گناهی را برای آنان و نزدیکانشان ثبت نخواهد کرد، چرا که این امر توسط شیخ شان حلال شده است.
خبرها حاکی از آن است که، فتوای ناصر العمر تنها پرده از این عمل ناشایست و خلاف اخلاق برداشته و این عمل از مدتها پیش در میان اعضای این گروه مرسوم شده است. به شکلی که کودکانی از این ارتباط به دنیا آمده اند. و مشکلاتی را از نظر هویت و .... بوجود آمده است.
لازم به ذکر است، فتواهای عجیب تنها محدود به ازدواج جهادی و ازدواج با محارم نمی شود و این افراد با استناد به رای و حکم شیوخ سلفی با اصطلاحات ساختگی نظیر "جهاد لواط" و "جهاد نکاح النفس" فحشا را در سرزمین شام گسترش می دهند.
[تصویر: 13920325160829765_PhotoL.jpg][تصویر: islam198.jpg]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hooman-za ، اولولالباب ، aboutorab ، mohammadhadi ، ELENOR ، jafar ، خیبر110 ، وحید110 ، صهبا ، سدرة المنتهی ، یاســین ، fiftynine ، مسجد عشاق ، صبح صادق ، Farzaneh ، azade ، hamediran ، soora
۱۵:۵۵, ۱۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱۶:۱۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام

لازم به ذكر است بدانيد

بيش از يك ميليارد اهل سنت هم از اين ثواب بي بهره نيستند

زيرا با سكوتشان بر اعمال ننگين اين فرقه يهودي از خدا بي خبر(وهابيت) صحه مي گذارند . حالا به چه دليل خود دانند - ترس - يا ....؟

فقط تعداد بسيار كمي از برادران اهل سنت هستند كه در مقابل اين فرقه ضاله اظهار برائت نموده و حساب شان را از آنها جدا نمودند .

موفق باشيد

در ضمن يه نگاهي هم به اين لينك بياندازيد
موفق باشيد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، jafar ، صهبا ، یاســین ، مسجد عشاق ، azade ، hamediran ، soora
۱۵:۲۹, ۱۷/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۲ ۱۵:۳۴ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #7
آواتار
.:: برداشت سوم

.::: اجبار دختر 14 ساله به جهاد نکاح

[تصویر: 80988004824431296282.jpg]

نقل از ابنا، هر روز رسوایی جدیدی از تروریستهای سوری و گروههای تکفیری در مورد جهاد نکاح مخابره می شود جدیدترین خبر جهاد نکاح مرتبط با داستان تلخ دختر نوجوان سوری به نام احلام است. «احلام» (اسم مستعار) دختر نوجوان سوری از قربانیان جهاد نکاح است. این دختر 14 ساله از روستاهای اطراف شهر حماه است و در حالی به لبنان آمده که باردار است.

احلام داستان تلخ زندگی خود را به پایگاه خبری «خبر پرس» این گونه بیان می کند: من مادری که از فرزند خود نفرت داشته باشد مثل مادرم ندیده ام و مادری مجرم تر از مادرم خود مشاهده نکرده ام. مادرم زندگی مرا نابود کرد، مرا فروخت مثل اینکه مرا به دنیا نیاورده است و اگر حقیقتا مادر بود با من این کارها را نمی کرد.

وی ادامه می دهد: پدرم در کنار لشگر به اصطلاح آزاد سوریه با لشگر سوریه جنگ می کرد بعد به جبهه النصره ملحق شد، افرادی که با ارتش سوریه جنگ می کردند به منزل ما می آمدند، مادرم به استقبال آنها می رفت و برای آنها غذا تهیه کرده و لباسهایشان را می شست و زمانی که پدرم در خانه نبود با مادرم به اطاق خواب می رفتند! زمانی که از وی علت این کار را می پرسیدم مرا تهدید می کرد که اگر این جریان را به پدرم بگویم مرا به قتل می رساند. در حالی که پدرم این چیزها را قبول نمی کرد و با من در مورد جهاد نکاح حرف نزد پدرم با ارتش سوریه می جنگید ولی این مسائل را قبول نداشت.

احلام افزود: پدرم در یکی از درگیریها با ارتش سوریه کشته شد عده ای می گفتند که عناصر جبهه النصره پدرم را اجبار کرده بودند که قبول کند که با من جهاد نکاح کنند و پدرم قبول نمی کرد ولی مادرم راضی به این کار بود به همین خاطر پدرم را کشتند. زمانی که پدرم را دفن کردیم تردد به خانه ما زیاد شد آنها با مادرم به اطاق خواب می رفتند. در یکی از شب ها یکی از آنها پیش من آمد و قصد تجاوز به من داشت من وی را کنار زده ناله کشدیم. وی مرا رها کرده و پیش مادرم رفت و به مادرم گفت: دخترت را به جهاد نکاح راضی کن مادرم گفت: او با من، نگران نباش!

مادر احلام به وی گفت: آنها در راه خدا در جهاد هستند و ما اگر با آنها ازدواج کنیم با آنها در راه خدا جهاد می کنیم، احلام قصد فرار داشت ولی مادر وی درها را بست و وی را از فرار منع کرد و به احلام گفت که اگر به حرف من گوش نکنی تو را به قتل می رسانم.

احلام ادامه داد: مادرم مرا به گروه جبهه النصره فروخت یکی از افراد جبهه النصره با زور و اجبار به نزد من آمد و با من ازدواج کرد. و بعد از این قضیه من به کالای آنها تبدیل شدم و هر روز به خانه مردان می رفتم و در حضور مادرم به من تجاوز می کردند و در مدت سه ماه بیشتر از 30 نفر به صورت نوبتی به من تجاوز کردند و حتی زمانی که مریض بودم به من رحم نمی کردند.

این دختر 14 ساله در پایان گفت: زمانی که ارتش سوریه به شهر ما آمدند در یکی از شبها فرار کردم و اکنون در اینجا(لبنان) بچه ای در شکم من است که پدرش را نمی شناسم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، jafar ، وحید110 ، آیلار ، صهبا ، صبح صادق ، azade ، soora
۲۳:۴۲, ۱۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
.:: برداشت چهارم

.::: کمترین سن برای جهاد نکاح فقط 14 سال

به گزارش «شیعه نیوز»، مفتی سعودی " محمد العریفی" در جدیدترین فتوای خود زنان عراقی را نیز به "جهاد النکاح" دعوت کرد.

"العریفی" در صفحه ی شخصی خود بر "تویتر" نوشت: بر زنان مجاهد مقیم در کشوری (عراق) که از سوی حکومت مجوس صفوی- به تعبیر وی- غصب شده ، واجب است که برای پشتیبانی از مجاهدان اعتصاب کننده در عراق به پا خیزند و "جهاد النکاح" را به جا بیاورند زیرا این نوع جهاد شرعا جائز است.

گفتنی است "ساکنان سه استان "الانبار، موصل و صلاح الدین" که عمدتا گرایشهای بعثی و ضد شیعی دارند تلاش می کنند تا از رهگذر تحصن واعتصاب زمینه یک کودتای نظامی راعلیه دولت شیعه ی عراق ، فراهم کنند. تظاهرات خیابانی از آنجایی آغاز شد که دستگاه های امنیتی عراق از مدتها پیش وجود ارتباط میان تیم محافظ "رافع العیساوی" وزیر دارایی عراق با گروه های تروریستی را کشف کردند. این مجموعه متهم هستند که با همکاری گروه های تروریستی وابسته به القاعده درچندین عملیات تروریستی علیه اماکن شیعی و مراقد متبرکه عراق شرکت داشتند."

العریفی چندی پیش نیز این فتوا را به نفع تروریست ها در سوریه داده و گفته بود: بهترین جهاد برای زن بر علیه دولت سوریه همان جهاد النکاح است، وی سن چهارده سال را کمترین سن زنان مجاهد تعیین کرده و به آنها وعده ی بهشت را داده بود.

[b]

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا ، صبح صادق ، azade ، soora
۰:۰۴, ۱۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۲ ۰:۰۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۵/مهر/۹۲ ۱۲:۵۳)اولولالباب نوشته است:  
[تصویر: 98280.jpg]
[/b]

در این قطعه ویدیویی جزئیات مصیبت وارد شده بر خود و اجبار از سوی پدرش برای شرکت در جهاد نکاح را تشریح می‌کند.
این دختر نوجوان می‌گوید که در ابتدای حوادث سوریه از سوی پدرش به تنهایی در اتاقی زندانی شد،‌ پدرش شورشیان سوری را به خانه دعوت کرده بود تا روابط جنسی با وی داشته باشند، او در این اتاق به تناوب و مکررا از سوی تروریست‌ها مورد تجاوز وحشیانه جنسی قرار گرفته است.
روان گفت که حتی مادرش نیز او را تهدید می کرد که در صورت گفتن این موضوع به دیگران او را خواهد کشت، این در حالی بود که مادر وی نیز برای جهاد نکاح به روستاهای مجاور می رفته است.
خانوادگی کار میکنن[تصویر: 73327151960447790756.jpg]
ماشاءالله همشون مجاهد تشریف دارند جزاکم الله خیرا!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، دل خسته ، صبح صادق ، اولولالباب
۱۰:۵۸, ۱۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
جالبه که سازمان ملل این خشونت ها رو نمیبینه
اونوقت تو ایران زن حجاب داشته باشه خشونت علیه اش شده

واقعا چه دنیای کثیفی
و فکر میکنی از این هم میتونه بدتر شه
و همون فرداش روزگار بهت نشون میده که میتونه

واقعا از سکوت جهانی متاسفم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، هادی... ، اولولالباب ، صبح صادق ، دل خسته ، hamediran ، azade ، یا زهرا ، soora ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]