کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۳:۰۱, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
روزی گرهارد ویلموتس (استاد حقه های نوشتاری در جنگ جهانی دوم) به منشی اش میگه:"سعی کن فردا نیای یا اگه اومدی سعی کن دیر بیای و اگر دیر نیومدی سعی کن پشت در وایسی و اگر نایستادی آروم وارد شو و مزاحم من نشو."روز بعد منشی زودتر از همیشه و با سر و صدای زیاد به دفتر ویلموتس وارد میشه ولی خشکش میزنه.ویلموتس روی تابلوی اتاق کارش نوشته بود:"آدمها احمقند و تنها کارهایی را میکنند که ازشون میخوایم یا نمیخوایم،تنها در صورتی احمق نیستند که بدونند کجا هستند و در چه زمانی بسر میبرند."و زیرش را امضا کرده بود شنبه و بزرگ نوشته بود فردا یکشنبه و روز تعطیل

دوستان من سلام

اوضاع این تالار مثل این داستانه...همه بطور دگم گونه ای رفتار میکنند.آقایان حضرات ناظران و مدیران نوشابه باز میکنند برای هم و یکدیگر را تحسین میکنند و دوستان دیگر نیز به شدت دچار تفرقه شده اند.این تالار در اکثر پست ها یا دفتر آیات عظام است یا تقدیرو تبلیغ رائفی و عباسی.یا از فلانی میگویند یا از بهمانی.
آقایان چنان باشید که از شما روایت کنند و نه روایتگر دیگران باشید...
حضرات اینجا جمع شده ایم که مثلا راه چاره پیدا کنیم یک مثال میزنم:
کلاسها بعد از نوروز شروع شده بود و من در اولین جلسه بعد از نوروز متوجه شدم بخشی از دانشجویان جدید هستند(من حضور و غیاب نمیکنم و اصلا غیبت دانشجو برایم مهم نیست)...یکی از این دوستان جدید وقتی نیمی از کلاس گذشت سوال کرد:مگه اسلام هم میتونه اقتصاد را بفهمه؟(توجه کنید درس اقتصاد مدیریت کارشناسی ارشد)من با خرسندی گفتم کی میتونه جواب ایشون رو بده.5 نفر جواب دادند و من جوابهارو روی بورد نوشتم.بعد از خودش خواستم اظهار نظر کنه و گفت قانع نشده و دلیلش هم این بود که چرا جامعه اسلامی فقیره با کلی نشانه و دلیل.
من با خونسردی پای بورد نوشتم دکترین زکات:الگوی پیشرفته نهادینه سازی تولید ثروت و توسعه زیر ساخت های اجتماعی و اقتصادی
40 دقیقه دکترین زکات را با همه اشکال کاربردیش توضیح دادم و در پایان سوال کردم آیا اینو تو جامعه دیدید؟همه پاسخ منفی دادند.من گفتم پس اقتصاد اسلامی نیست.
دوست مخالف ما گفت:آیا اسلام بازهم از این راه حل ها دارد؟بسیار شگففت زده و خوشحال بود.دانشجویی که به زور به کلاس آمده بود و قصدش ناچیز شمردن بحث بود حالا به قدری علاقمند است که حتی کلاسهای درسهای دیگر هم میاید.این همان مخالف با همان ریش و موی کریه است که اکنون تمام اندیشه اش اقتصاد اسلامیست.

امیدوارم کاملا حرفهایم را درک کرده باشید.وقتتان را بیهوده هدر ندهید...گروههای فکری تشکیل دهید و یک موضوع از مشکلات جامعه را به چالش بکشید و راه حلی عقلی اسلامی بیابید.

دوستان و مدیران و ناظران لطفا بخود بیایید...

هرجا هم نیاز به حضورم باشد در خدمتم.
در پناه حق...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، MohammadSadra ، Reza2035 ، فرهاد ، sasa ، MESSENGER ، chelcheleh ، ONLY66 ، فاطمه خانم ، محب الزهرا ، boghz ، mohammad790 ، زینت ، Admirer ، shafagh_mah ، Imam12 ، Havbb 110 ، مجید املشی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۶, ۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #21

نقل قول:مشکل واقعی سایت همین مشکل اخلاق و طرز رفتار دوستان با همدیگه هست مخصوصا مدیران عزیز ، اشکالی نداره مدیران هم کمی بیشتر قاطی بچه های سایت بشن و خودشون رو جدای از دیگر کاربران ندونن حتی اگر مخالف یک مطلبی بودن می تونن نظر و طرز فکرشون رو به نحو دوستانه تر و ملایم تر ارائه بدن ، بنده خودم یه مدت قبل از جمله کسانی بودم که اکثر موارد با عقاید ، تند برخورد می کردم ولی الان پشیمونم و درصدد جبران برای اینکه بیشتر همدیگر رو درک کنیم و به حرف و نصایح همدیگه گوش کنیم باید قبلش دوست خوبی برای همدیگه باشیم مثلا چه ایرادی داشت مدیران هم برای صمیمیت بیشتر در بخش "معرفی اجمالی کاربران"شرکت می کردن و همچنین دیگر دوستان گرامی !
رامین عزیز:
درکل صحبت شماروقبول دارم؛ولی این قسمت رونه...فکرنمیکنیدیک مقداربی انصافیه ؟...این وصله هابه مدیرای اینجانمیچسبه...من خودم بعنوان یک کاربرعادی توی این چندوقته ندیدم مدیران یاناظران خودشون روجداازکاربران بدونن..یااگرکسی خلاف نظرشون حرفی زد بالحن بدی جواب بدن البته انسان جایز الخطاست وممکنه موردی هم پیش اومده باشه ولی منش وعقیده مدیران فکرنمیکنم این باشه که خودشون روازبقیه برترببینن..(والبته بشخصه باهیچکدومشون نسبتی نداشته وندارم وفقط لازم دونستم چیزی روکه میدونم بگم)...چون میدونم راضی نگه داشتن این تعدادکاربرکه هرکدام سلیقه ونظر منحصربه فردی دارندکارسختیه...
درموردمعرفی اجمالی هم...این که کسی شرکت کنه یانه ایراد نیست .شایدکسی دوست نداشته باشه...ومطمئن باشید اگربااینکارمخالف بودن تایپک رومیبستن...
امیدوارم ازحرفای من بدبرداشت نشه.
یاحق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، paradise ، MESSENGER ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، وحید110 ، boghz ، خادمة الزهرا ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا