کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۳:۰۱, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
روزی گرهارد ویلموتس (استاد حقه های نوشتاری در جنگ جهانی دوم) به منشی اش میگه:"سعی کن فردا نیای یا اگه اومدی سعی کن دیر بیای و اگر دیر نیومدی سعی کن پشت در وایسی و اگر نایستادی آروم وارد شو و مزاحم من نشو."روز بعد منشی زودتر از همیشه و با سر و صدای زیاد به دفتر ویلموتس وارد میشه ولی خشکش میزنه.ویلموتس روی تابلوی اتاق کارش نوشته بود:"آدمها احمقند و تنها کارهایی را میکنند که ازشون میخوایم یا نمیخوایم،تنها در صورتی احمق نیستند که بدونند کجا هستند و در چه زمانی بسر میبرند."و زیرش را امضا کرده بود شنبه و بزرگ نوشته بود فردا یکشنبه و روز تعطیل

دوستان من سلام

اوضاع این تالار مثل این داستانه...همه بطور دگم گونه ای رفتار میکنند.آقایان حضرات ناظران و مدیران نوشابه باز میکنند برای هم و یکدیگر را تحسین میکنند و دوستان دیگر نیز به شدت دچار تفرقه شده اند.این تالار در اکثر پست ها یا دفتر آیات عظام است یا تقدیرو تبلیغ رائفی و عباسی.یا از فلانی میگویند یا از بهمانی.
آقایان چنان باشید که از شما روایت کنند و نه روایتگر دیگران باشید...
حضرات اینجا جمع شده ایم که مثلا راه چاره پیدا کنیم یک مثال میزنم:
کلاسها بعد از نوروز شروع شده بود و من در اولین جلسه بعد از نوروز متوجه شدم بخشی از دانشجویان جدید هستند(من حضور و غیاب نمیکنم و اصلا غیبت دانشجو برایم مهم نیست)...یکی از این دوستان جدید وقتی نیمی از کلاس گذشت سوال کرد:مگه اسلام هم میتونه اقتصاد را بفهمه؟(توجه کنید درس اقتصاد مدیریت کارشناسی ارشد)من با خرسندی گفتم کی میتونه جواب ایشون رو بده.5 نفر جواب دادند و من جوابهارو روی بورد نوشتم.بعد از خودش خواستم اظهار نظر کنه و گفت قانع نشده و دلیلش هم این بود که چرا جامعه اسلامی فقیره با کلی نشانه و دلیل.
من با خونسردی پای بورد نوشتم دکترین زکات:الگوی پیشرفته نهادینه سازی تولید ثروت و توسعه زیر ساخت های اجتماعی و اقتصادی
40 دقیقه دکترین زکات را با همه اشکال کاربردیش توضیح دادم و در پایان سوال کردم آیا اینو تو جامعه دیدید؟همه پاسخ منفی دادند.من گفتم پس اقتصاد اسلامی نیست.
دوست مخالف ما گفت:آیا اسلام بازهم از این راه حل ها دارد؟بسیار شگففت زده و خوشحال بود.دانشجویی که به زور به کلاس آمده بود و قصدش ناچیز شمردن بحث بود حالا به قدری علاقمند است که حتی کلاسهای درسهای دیگر هم میاید.این همان مخالف با همان ریش و موی کریه است که اکنون تمام اندیشه اش اقتصاد اسلامیست.

امیدوارم کاملا حرفهایم را درک کرده باشید.وقتتان را بیهوده هدر ندهید...گروههای فکری تشکیل دهید و یک موضوع از مشکلات جامعه را به چالش بکشید و راه حلی عقلی اسلامی بیابید.

دوستان و مدیران و ناظران لطفا بخود بیایید...

هرجا هم نیاز به حضورم باشد در خدمتم.
در پناه حق...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، MohammadSadra ، Reza2035 ، فرهاد ، sasa ، MESSENGER ، chelcheleh ، ONLY66 ، فاطمه خانم ، محب الزهرا ، boghz ، mohammad790 ، زینت ، Admirer ، shafagh_mah ، Imam12 ، Havbb 110 ، مجید املشی
۴:۱۳, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

هر كسي از ظن خود شد يار من. از درون من نجست اسرار من
سر من از ناله من دور نيست. ليك چشم و گوش را آن نور نيست

مشخص است که تالار هدفی ندارد جز بیداری اندیشه.اینکه با چه روشی و در چه سطحی یک بحث دیگر است که بر اساس مخاطب شکل می گیرد.
بارها عزیزانی مثل شما از برخی مطالب و جهت گیری ها (مثل نماد یابی) گله کرده اند و گفته اند عمقی نیست و بی فایده است و ...

اما خوب 2 چیز را در نظر نگرفته اند:
1-نیازها و ظرفیت مخاطب
2-جهت دادن به مخاطب و بالا بردن سطح نیازها و ظرفیت او

در مورد اول تا زمانیکه مخاطبی وجود دارد که مثلا به دنبال نماد است ، برخوردهای مدیریتی یا نصیحت مابانه کاربرد ندارد.اصلا راه سلبی ندارد.شاید واقعا برای یکنفر نهایتا همین بحثهای سطحی کافی باشد.نباید اصرار داشت همه تا حد اعلا پیش بروند.حتی خدا هم انتظارش محدود است: << لا یکلف الله نفسا الا وسعها >>

اما ما هم قبول داریم نباید در سطح گیر کنیم و درجا بزنیم.این مستلزم جریان سازی و جهت دهی مخاطب است.تالار هم به همه تا حد ممکن آزادی داده
اگر کسی ایده نویی دارد یا می خواهد کاربران را به کار گروهی دعوت کند ، شرایط مهیاست.اما این امر دستوری میسر نمی شود.باید افرادی باشند که با علاقه و خواست شخصی قدم در یک کاری نهند.
در این زمینه کارهایی هم در تالار شده و افرادی هم توانستن جریان سازی کنن.اما اینکه بعضی مثل شما دوست عزیز فکر کنن مدیریت تالار به خاطر دسترسی فنی به حسابهای کاربران ، دسترسی به قلبها و مغزهای کاربران هم دارد ، کمی غیر واقعبینانه است.
در هر صورت مدیریت تالار تا جاییکه توانسته جریان کلی محتوایی تالار را مدیریت کرده.ما مثل خیلی تالارها بخشهای متفرقه و سرگرمی و ... نداریم.این یک جهت دهی کلان و مدیریتیست.بقیه کار به کاربران بستگی دارد.با ایده جذاب و برخورد مناسب می توان جریانهای جدیدی ایجاد کرد.
و در انتها باید گفت: ما مکلف به انجام وظیفه هستیم و نتیجه دست خداست

و من الله توفیق

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، خاک ، MohammadSadra ، ELENOR ، Seyed Mohsen ، MESSENGER ، chelcheleh ، محمداحسان ، najmeh ، boghz ، mohammad790 ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، Admirer ، مجید املشی
۶:۲۴, ۶/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۰ ۶:۲۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #3
آواتار
جناب اسیر سلام
بسم الله شما استاد دانشگاهید .با مهارت استادی خود شروع کنید مبحث تخصصی خود را مطرح کنید .ما هم در حد توان با شما و دیگر دوستانی که تخصصی در هر زمینه ای داشته باشند همکاری میکنیم.ضمن اینکه این انجمن(طبق قانون نوشته شده قصد رفع شبهه یا پاسخ به سوالات را ندارد)
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، خاک ، MohammadSadra ، MESSENGER ، ONLY66 ، مجید املشی
۱۳:۰۵, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
به قول یکی از اساتید باید خودمون را یک level بکشیم بالا
به نظر من تالار به چند نفر نیاز داره که کل اعضا را با مطالبشون به سمت بالا بکشانند
و کلاس کار تالار را با بالا بردن آگاهی اعضای تالار بالا ببرند
و در کنار مباحث عادی مباحث خاصی هم مطرح کنند
مثلا مباحث تخصصی از قبیل
افشای رد پای یهود در اقتصاد (اقتصاد وحشی)
مباحث استراتژیک و ادبیات استراتژیک
یا مثلا به نظر بنده برای هرکدام از پروتکل های یهود باید مبحث جداگانه ای ایجاد شود (خیلی مهم)
آسیب شناسی مهدویت
یا حتی مباحث آموزشی هم می توانیم بگذاریم
مثل
آموزش فیلمنامه و داستان نویسی
تحلیل تاریخ اسلام از بعثت تا فروپاشی فرمانروایی عثمانی
و.................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bentolhoda ، MohammadSadra ، MohammadMeraj ، وحید110 ، فرهاد ، MESSENGER ، mohamad ، chelcheleh ، ONLY66 ، montazer ، فاطمه خانم ، mohammad790 ، خادمة الزهرا ، مجید املشی
۱۳:۵۲, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
برادر بزرگوارم asier
البته باید مسائل موجود رو به نقد و چالش کشید و برای مشکلات راه حل هایی پیشنهاد کرد. این مسئله نیاز به ذهن هایی آماده، تیز و صاحب دانش و تجربه داره. ذهنهایی تمرین کرده برای حل مسئله.
من افراد خوش فکری توی این تالار دیدم که مطمئنم برای منظور شما مناسب هستند. فقط باید یک نفر به شکل سیستماتیک هر بحثی که مطرح میشه رو مدیریت کنه و به نتیجه برسونه. ذهن های پویا به تنهایی بدون مدیریت درست راهگشا نیستند.
با توجه به سابقه شما بهترین کار اینه که شما مدیریت یک بحث رو به عهده بگیرید، ما هم کمک می کنیم بحث به نقطه مطلوبی برسه. این میشه یه پایلوت خوب برای کارهای بعدی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MESSENGER ، ONLY66 ، مجید املشی
۱۵:۵۸, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
بنده یک فرومی رو دیدم بحثهای خیلی ازادی درش شکل میگرفت که فی*ل*تر شد .
از همه مذاهب و ادیان .
یک تاپبکش رو خودم مباحثه موافقین و مخالفین قران.واقا برام جالب بود.نزدیک 12 ساعت یه سر همه رو خوندم و خیلی به ایمان قلبیم کمک کرد.
فقط باید متوجه باشیم اگر شبهه یا سوالی مطرح میشه توانایی جواب قانع کننده هم پشتش باشه .وگرنه شدیدا بر عکس جواب میده .
به قول معروف بد دفاع کردن .....
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، ONLY66 ، MohammadSadra ، boghz ، مجید املشی
۱۶:۱۶, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
اینجا ایران است
همون سرزمینی که تاریخ تمدن است
همون کشوری که انقلابی کرد که هنوز دنیا در شوک اونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الامام ، MESSENGER ، MohammadSadra ، yektasepas
۱۶:۲۸, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8

(۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۱۶)sam72 نوشته است:  اینجا ایران است
همون سرزمینی که تاریخ تمدن است
همون کشوری که انقلابی کرد که هنوز دنیا در شوک اونه
البته من متوجه منظورت نشدم اما به قول يكي از امضاها مهم حال افراده (;
شما خودت اگر 2 سال قبل مثلا 1 ميليون تومن درامد داشتي و امثال شده 500 تومن نميتوني افتخار كني به اون 1 ميليون درامد گذشتت چون در اصل شما پسرفت كردي.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER
۱۷:۳۲, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
میبخشید که اینطور رک حرف میزنم
اینجا بیداری اندیشه نیست بلکه اینجا ایستایی اندیشه است (رکود اندیشه) اگر اینجا کشوری بود که ساکنینش همین بچه های فروم و رهبرانش همین مدیران فروم بودند تا به حال کلی کشته داده بودیم و کشور سرنگون شده بود ولی خوب اینجا یک محیط مجازی هست و کسی مجبور به ماندن درش نیست و میتونه به یک کلیک از فروم خارج بشه.
این بخشی از نامه ی یکی از ناظران فروم به من است.
نقل قول:
درمورد خونسردی مدیران هم تا اونجایی که من به ذهنم میرسه،ما تلاش میکنیم که اینجا کمترین بحث و مشاجره پیش بیاد.
اینجا بیشتر سعی بر این هست که بهترین نکات به دردبخور برای دنیا و آخرت مطرح بشه.
در واقع ما بعد از دیدن سریال ظهور بیدار شدیم و میخوایم بدونیم کجای کاریم و به کجا بریم بهتره.
بحث هایی که مربوط به دشمن شناسی یا اخبار هم هست،برای اینه که فقط روی یک مورد کار نکرده باشیم و تنوع در تالار باشه.

البته این نظر من هست.میتونید از مدیران بالاتر هم سوال کنید.

و این هم نامه من به ایشون

نقل قول:از بابت پر حرفی من رو ببخشید
خب شما همون چیزهایی که من گفتم را تایید کردید و منظور من هم همین سیاستی بود که مدیران فروم در پیش گرفتند و شما بطور خلاصه بیان کردید.

متاسفانه این نوع حرکت راه به جایی نخواهد برد نه بخاطر اینکه انسانهای وارسته ای دور هم جمع نشده اند بلکه بخاطر اینکه سیاست و دکترین اشتباهی در پیش گرفته شده و هر نوع حرکتی را در نطفه خفه خواهد کرد.
یک دکترین ایستا و راکد و خفقان آور
فراموش نکنید هر قانون و تصمیمی از نظر ارائه دهندگانش بهترین است.

مشکل من هم با همین نوع مدیریت هست
دوستان اینجا سعی میکنند کمترین بحث و حاشیه پیش بیاد بجای اینکه طرف حق رو بگیرند
دوستان بیشترین سعی را در فراری دادن غیر همفکران خود میکنند در حالی که نمیفهمند هدف ما با آنها یکی است
متاسفانه فروم بیداری اندیشه در حال تبدیل شدن به یک جامعه تک حزبی بدون تحمل کوچکترین انتقاد و شنیدن کوچکترین نظر جدیدی هست بجای اینکه سعی در شنیدن و فهمیدن تفکرات جدید کنند سریع موضع دفاعی اخذ میشه
من باز میگم متاسفانه ما اینجا شاهد ایستایی اندیشه هستیم تا پویایی آن
خدا را شکر که اینجا یک محیط مجازی بیش نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، MESSENGER ، سینا ، ONLY66 ، boghz ، mohammad790 ، shahede hagh ، خادمة الزهرا ، Admirer ، Imam12 ، مجید املشی
۲۱:۱۷, ۶/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۳۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #10
آواتار
فرهاد جان ممنون از تذکر شما.
یه سوال. راهکار عملی چیه؟ شما آسیب مشاجره های دوستان تالار رو می دونین؟ فکر می کنین الان لزومی داره مسائل جزئی مطرح بشه که .... خودمون می دونیم که جنبه بحث آزاد وجود نداره. باور کنین بارها گذاشتم بحثی که خلاف عقاید من بود ادامه پیدا کنه اما دیدم به چنان افتضاحی کشیده شده که نه تنها خودم و مدیران با دیدن اون بحثهای بچگانه و متعصبانه ناراحت و کدر می شدن بلکه حتی کاربران بعضا میخواستن تاپیک حذف و بسته بشه. چون وقتی می گفتیم توهین نشه کسی گوش نداد. گفتیم بی سند تهمت زده نشه کسی گوش نداد. بازار تهمت و خشم و تعصب داغ میشد و می دیدین چندین صفحه بحث جلو رفته اما جز کل کل کردن و غرور و لجبازی و دلخوری و ناراحتی .... چیزی عاید کسی نمیشد.

فرمودین به جای اینکه طرف حق رو بگیریم.... کدوم حق برادر من؟ مگه حق به همین راحتی مشخصه؟ از زمان پیامبر و خصوصا در زمان حضرت علی (علیه السلام) حق و ظلم و راست و دروغ با هم آمیخته شد و روز به روز بر شدتش اضافه شد. کی میخواد بگه حقیقت محض چیه؟ عزیز در بعضی موارد اگر مرز حق و باطل مشخص بود که مشکلی وجود نداشت اما متاسفانه اینطور نیست. اینها حقایق تلخ زمانه هست.
از طرفی به هر حال ما دینی داریم، عقایدی داریم، فرهنگی داریم، طبیعی هست که برای خودمون خط فکری خاصی داریم. چارچوبی داریم. دستورالعمل داریم. قانون داریم. اینها غیر طبیعی هستن؟ اگر بگیم هر که هر چه دل تنگش میخواهد بدون چارچوب، هرج و مرج پیش نمیاد؟ ما الگو داریم. الگوی من بعد از ائمه، امام خمینی است. عارف فیلسوف عالم فقیه رهبر سیاسی و .... چرا نه؟ کی ایشون رو می شناسه؟ کی تاریخ دقیق زندگی ایشون و سیره اخلاقی، علمی، آموزشی و فقهی و عرفانی و فلسفی ایشون رو مطالعه کرده؟ فقط میگن مرد بزرگی بود که انقلاب رو هدایت کرد. همین.... که خوب... آیا کتاب سلمان رشدی برای ارتقای فکری و پویایی مفید بود و امام متعصبانه و با اطلاعات کم و از روی هوی نفس و یا ایستایی تفکرشون دستور کافر بودن ایشون رو صادر کرد؟ خوب طبیعی هست که من ایشون رو الگو می دونم نمیگذارم اینجا هر چیزی گفته بشه و در عوض آزادی بیان و پویایی و ... دنبال تالار یدک کشیده بشه. هر چیزی بهایی داره. وحید110 فرمودن در تالار خاصی بودن که شبهات درونش مطرح میشد. دقیقا تجربه مشابهی دارم. اونجا بحثهای اعتقادی میشد که اگر نبودند افراد خبره و باسواد و متخصص، خدا شاهده الان از اعتقادات من هیچ چیز نمونده بود. نه با یک تاپیک بلکه به مرور با خوندن 10 تاپیک اگر کسی جواب نمی داد طرف کامل بی دین و بی اعتقاد میشد. بی قانون بی چارچوب. برای همینه که ملتی که توی عمرشون کتاب تاریخی و دینی دست نگرفتن، یه کتاب ممنوعه می خونن که یکطرفه هست و فرصت دفاع داده نمیشه همشون ملحد میشن. امروز میگن امام خمینی چنان بوده، فردا میگن قرآن کتاب خدا نیست. روز بعدش میگن خدا شاید من رو آفریده باشه اما الان لزومی نداره مراقب من باشه. لزومی نداره وجود داشته باشه. می پرسی پس خدا کجا رفت؟ میگه نمی دونم. خیر سرش استاد دانشگاه هست و مدرک دکتری هم داره و .... پس نمیشه گذاشت هر صحبتی مطرح بشه. عرض کردیم بحث آزاد اما مادامی که ایجاد ضلالت و گمراهی نکنه. که اگر چنین اتفاقی رخ بده خودم رو در این امر مقصر می دونم. بنابراین اقدام به حذف و ... میکنم. حالا هر اسمی که روی من و تالار گذاشته بشه مهم نیست.
از ابتدا که وبلاگ داشتم از اینکه مخالفم فرار کنه، بیزار بودم و همیشه در بحثها آرام شرکت میکردم اما تا جاییکه احساس میکردم مخالفم دنبال حقیقته و بحث و جدل ما بر سر حقیقته نه اینکه از روی تعصب و جهله که این بحثها فقط بر جهل طرفین اضافه میکنه و وقت طرفین رو هم تلف میکنه.
به هر حال می دونم نظرات شما از سر دلسوزی هست. من هم قبول دارم که در بحثهایی به ایستایی رسیدیم اما به نظرم کاملا طبیعیه. گاهی اوقات پیش میاد اما نه اینکه همواره و دائمی باشه.
از شما میخوام راهکار پویایی بدین اما نکات بالا رو حتما مد نظر داشته باشین. اینجا قرار نیست به هر قیمتی پویا بشه. پویایی با ارزش ترین چیز نیست.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Seyed Mohsen ، parisan ، MESSENGER ، فرهاد ، MohammadSadra ، آوای انتظار ، boghz ، وحید110 ، جوینده حق ، خادمة الزهرا ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا