کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همکاري مشترک يک شبکه فارسي زبان با رژيم صهيونيستي!
۲۰:۳۰, ۲۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1

به گزارش تاپ نیوز مدير يک شبکه فارسي زبان ضد ايراني گفت: معتقدم مردم اسرائيل (غاصب) بهترين مردم جهان هستند
!
مدير شبکه من و تو در مصاحبه با کانال 10 تلويزيون رژيم صهيونيستي، از همکاري اين شبکه با اين تلويزيون دولتي رژيم غاصب صهيونيستي خبر داد
.
اين مصاحبه که در رسانه هاي رژيم اشغالگر قدس منتشر شده است، از اولين همکاري رسمي يک شبکه فارسي زبان با اسرائيل خبر مي دهد
.
به گزارش رسيده در اين گفت و گو مسئولين کانال 10 رژيم اشغالگر نگراني هاي منطقه را علت کليد زدن چنين همکاري بيان کردند و گفتند: «اين همکاري بين کانال 10 اسرائيل و شبکه من و تو در توليد برنامه اي که همزمان در هر دو شبکه پخش مي شود، صورت مي گيرد.»
کيوان عباسي در اين مصاحبه گفت: «بر اين باور هستم که مردم اسرائيل بهترين مردم جهان هستند! و همين واقعيت مرا واداشت تا در يک توليد مشترک با کانال 10 به توافق برسيم.»
اعضاي شبکه من و تو که بدون آگهي، فعاليت مي کند (!) جملگي عضو گروه جوانان بدون مرز است که يک شرط عضويت در آن، اعتقاد به جهان وطني و همجنسگرايي است
.
کيوان عباسي و مرجان عباسي دو فرد بهائي هستند که گفته مي شود در حالي که از محارم يکديگر هستند، به ازدواج هم درآمده اند
.
در شبکه من و تو، لفظ اسرائيل به جاي فلسطين به کار برده مي شود
.
[تصویر: uk4qsk1cbmwll4k87758.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، ســــــاقی ، goodfriend ، سرباز ولایت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]