|
روایت تصویری داستان خانه سینما؛ از تعطیلی تا بازگشایی
|
|
۱۸:۴۱, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
داستان خانهی سینمای ایران پس از ۲۰ ماه کش و قوس به سرانجامی خوش برای هنرمندان ایرانی رسید. پنجشنبه 21 شهریور 1392 همزمان با روز ملی سینمای ایران با دستور علی جنتی، وزیر ارشاد حسن روحانی این نهاد صنفی بازگشایی شد.
دستور انحلال خانه سینما دیماه سال ۱۳۹۰ از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت محمود احمدینژاد به مدیر عامل خانه سینما ابلاغ شده بود. در حالی که در سوم خرداد ماه سال ۱۳۹۱ دیوان عدالت اداری حکم انحلال خانه سینما را لغو کرد، عدهای از نیروهای شبهنظامی که خود را "هنرمندان حزباللهی" معرفی میکردند به ساختمان خانه سینما حمله کردند. حملهکنندگان به خانه سینما بر روی تابلو این تشکل صنفی رنگ سیاه پاشیدند. اعضای خانه سینما و هنرمندان سرشناس ایرانی چندین تجمع اعتراضی را مقابل خانهی سینمای ایران ترتیب دادند. پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و پیروزی حسن روحانی، بازگشایی خانه سینما به خواست اساسی هنرمندان تبدیل شد. وزارت ارشاد دولت احمدینژاد تا آخرین روزهای کاری خود سعی کرد از شروع به کار خانه سینما خودداری کند. شامگاه دوشنبه ۲۴ تیرماه ۱۳۹۲ ساختمان شماره یک خانه سینما در خیابان سمنان از سوی حراست وزارت ارشاد پلمپ شد. اعضای خانه سینما در اعتراض به این اقدام بار دیگر صبح سهشنبه ۲۵ تیرماه مقابل دفتر این نهاد صنفی تجمع کردند. محمود احمدینژاد پس از پلمپ ساختمان خانه سینما اعلام کرد که کار اشتباهی صورت گرفته و در نامهای خواستار بازگشایی زودتر آن شده بود.اما جواد شمقدری، رئیس سازمان سینمایی وزارت ارشاد، پلمپ این ساختمان را "کاملا قانونی" خواند و تاکید کرد که خانه سینما طبق قانون منحل شده است. اعتراض سینماگران و اعضای خانه سینما روز پنجشنبه ۲۷ تیرماه با برگزاری تجمعی اعتراضی مقابل ساختمان شماره یک خانه سینما بار دیگر از سر گرفته شد. آنها نگران بودند که ساختمان خانه سینما در اختیار "خانه اصناف سینمای ایران" قرار بگیرد. "خانه سینمای ۲" که مورد حمایت وزارت ارشاد دولت محمود احمدینژاد بود، ۱۹ تیرماه با برگزاری مجمع عمومی و تایید آن از سوی وزارت ارشاد اعلام موجودیت کرده بود. اعضای این تشکل را کسانی تشکیل میدادند که اکثرا در زمان دولت محمود احمدینژاد به سینمای ایران راه یافته بودند. درب ساختمان شماره یک خانه سینما در خیابان سمنان صبح روز پنجشنبه ۲۱ شهریور همزمان با روز ملی سینمای ایران باز شد. بنا بر گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سینماگرانی چون بهمن فرمانآرا، رخشان بنیاعتماد، غلامرضا موسوی، منوچهر محمدی، کیومرث پوراحمد، محمدمهدی عسگرپور، فرهاد توحیدی، تورج منصوری، مهدی فخیمزاده، علیرضا داوودنژاد، فرشته طائرپور، گوهر خیراندیش، جمال شورجه و ... در خانه سینما حضور پیدا کردند. هنرمندان سرشناسی که در جشن روز ملی سینمای ایران شرکت داشتند از بازگشایی خانه سینما ابراز خوشحالی میکردند. بسیاری از هنرمندان آرم خانه سینما را بر روی لباس خود نصب کردند. جریان بازگشایی خانه سینما بهانه نخستین دیدار هنرمندان و اعضای هیأت مدیره خانه سینما با حجتالله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد. عکس: شادمانی هنرمندان ایرانی از بازگشایی مجدد خانه سینما. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۷, ۲۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۱:۳۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول: جواب سینما رو باید با سینما داد نه با کفن پوش شدن و رنگ مالی کردن درب خانه ی سینما! یعنی بچه حزب اللهی باید بره فیلم نامه بنویسه بجای اینکارا! اگر فیلمی هم ساخته بشه شماها سریع میگید هه این چی بود ساخت چقدر مسخره بود... مثالش همین فیلم فرشتگان قصاب http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28150.html به ساعت نکشید مسخره بازی ها در فضای مجازی شروع شد حداقل کاش نقد بکنند مسخره می کنند |
|||
|
|
۱:۱۵, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
فرقه رایفی پور؟!
![]() نقل قول: در ضمن کار شما همینه! تا حرف های خنده دار می زنید و مورد تمسخر واقع می شید سریع خودتون رو با پیغمبر مقایسه می کنید. خوبه خودتون قبول دارید مسخره می کنید، نقد زمانی سازنده ست که در کمال ادب و احترام و به دور از تمسخر باشد. و اما در مورد تعلق جایزه به فیلم اولا ما منکر ساخت بسیار عالی فیلم نیستیم، که جوایز تعلق گرفته نیز تنها به محتوا (در هر فیلمی و نه تنها این فیلم) تعلق نمی گیرد، اتفاقا این فیلم در بخش ساختاری عالی کار شده بود ، انتخاب بازیگران ، بازی شخصیت ها، طراحی صحنه! و... در هرحال تعلق برخی جوایز به برخی فیلمها منظورم فقط به این فیلم نیست، می توان گفت خنده تلخ ...به قول سید شهیدان اهل قلم که بسیار زیبا هم گفته اند: كسبِ توفيق در جشنوارههاي خارج از كشور ارزشي را اثبات نميكند ... آنها به تكنيك محض جايزه نميدهند و راهشان نيز با ما متفاوت است. تكنيك و محتوا را نيز نميتوان از يكديگر تفكيك كرد و چون اينچنين است، پر روشن است كه آنها كدامين فيلمها را خواهند پذيرفت. كسي مخالفِ شركت در جشنوارههاي خارج از كشور نيست، اما آنچه كه اصلا در شأن ما نيست، شيفتگي و مقهوريت و مرعوبيت در برابر آنهاست...مبادا اين معلقبازي به آنجا منجر شود كه قباحت غربزدگي از چشم ما بيفتد، معيارها وارونه شود و كار به آنجا بكشد كه ما بمانيم و احساس ندامتي عميق از آنچه در اين ده سال انجام دادهايم... |
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خیلی خلاصه میگم : (( درب سینمای ایران را بخاطره اکثر فیلمهاش باید گل گرفت )) سالی چندتا فیلم خوب هم ساخته میشه که در میان انبوه فیلمهای بی سر و ته و آبگوشتی و مثلا روشنفکری، گم میشه |
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۲۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۱:۳۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۰)عدالت نوشته است: به نام خداسینمای ایران بهترین سینما در منطقه است! اگر تیغ سانسور نبود ! اگر جماعت کفن پوش نبود الان سینمای ما از این هم بهتر بود! نمی شه با 4 تا فیلم مزخرف 4 چنگولی و رژیم طلایی و دردان خیابان جردن در سینما رو بست. اصلا شما سینما اگر رفته بودید می فهمیدید که امسال فیلم خوب کم نداشتیم. مثل حوض نقاشی، هیس ، دهلیز و استرداد! قرار نیست همه ی فیلمها خوب از آب دربیاد! اگر فیلم های مزخرف گیشه ای ساخته می شه دلیلش مردمند که بجای حمایت از فیلم های خوب اونها رو می کوبند و بازیگران هم مجبور می شن برای امرار معاش 4 تا فیلم مزخرف گیشه ای هم بازی کنند! |
|||
|
۱۲:۱۰, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اول اینکه نویسنده پست اول لطف کنند منبع نوشته رو بذارند(البته اگر خودشان نوشتندتشکرمیکنم). پست اول درمورد دلیل بستن خانه سینما اشاره ای نکرده وجالبه بابکاربردن الفاظ هنرمندان حزب اللهی، دولت احمدی نژاد،سینماگران احمدی نژادی و...چندان واقعیتی رو روایت نکرده ونمیکند. دوستان همچنان درحال بحثی هستندکه ربطی به موضوع نداره.من پیشنهادمیکنم این تاپیک رو مطالعه کنیدتاماجرای بسته شدن این خانه سینما قابل درک ترباشه. قضیه تخم مرغ های یک مرغ خیالی! |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۲۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۷ توسط شاهد.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:آهای بچه حزب اللهی هایی که به سینما و هنر علاقه دارین ولی بخاطر فضای نامناسبش واردش نمیشید ... رهبر مملکت گفتن فیلمنامه نویسی رو بیشتر پیگیری کنید. حرف امام جامعه رو قبول دارید ؟!؟ یا اکلی دَم از ولایت و انقلاب و ... میزنید ؟!؟ مشکل دقیقا همینه وقتی میدون رو خالی میکنن پس توقعاتشون هم باید بیارن پایین فیلمها که خودشون ساخته نمیشن! نقل قول:بچه های آسمان نامزد اسکار شد چرا هیچکس چنین چیزی نمی گفت!اوه اوه! حالا مثلا اون بچه های آسمان چی بود؟؟؟!!! جز اینکه ایران رو بدبخت و بیچاره نشون میداد؟ یه توصیه ای بهتون میکنم یه نگاه به جمیع فیلم های آقای مجیدی بندازید بیشتر اونهایی که تو جشنواره های خارجی جایزه گرفتن ببینید تو میانگین فیلم هاشون ایران رو چقدر بدبخت و بیچاره نشون دادن هر روز هم دارن جاییزه میگیرن معلومه تو دلشون قند آب میشه وقتی اینطور ایران رو ببینن نقل قول:اگر کسی داره فیلمنامه ای که باب میلتون نیست می سازه شما بهش فحش ندید برید فیلنمامه بسازید .در مورد بحث فیلم نامه نویسی این حرفتون رو قبول دارم یه سری که فقط نشستن کنار گود میگن خفتش کن! |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۵/شهریور/۹۲ ۱:۳۸)تلمیخا نوشته است: وقتی میگید مسخره یعنی منطقی نداریدمن چند تا نمونه ی مسخره از نقد هاش آوردم شما نخوندید! (۲۵/شهریور/۹۲ ۱:۳۸)تلمیخا نوشته است: کسی رو ندیدم صحبت ایشونو نقض کنه شما بگو اصلا من کسی رو ندیدم! واقعا مواظب باش وارد فرقه ی رائفی پورنشید! همچین بزرگش کردید که که می پرستیدش!شما نقد لایه 3 و 4 رو ببر پیش یک دانشجوی ترم یک هنر! همون لحظه زنگ می زنه تیمارستان می گه بیان رائفی پور رو بردارند ببرن! اصلا اونقدر نقدش مضحکه که هیچ هنرمندی به خودش زحمت نمی ده بیاد در موردش حرف بزنه! (۲۵/شهریور/۹۲ ۱:۳۸)تلمیخا نوشته است: فقط مسخره کردند و انکارچی شد؟ در مورد رنگ خدا و بچه های آسمان و آواز گنجشک ها ارزش بود؟ واقعا افراط افراط افراط .... جایی که تعصب باشه عقل فرار می کنه (۲۵/شهریور/۹۲ ۱:۳۸)تلمیخا نوشته است: آخرین جشنواره کن رو فراموش نکنید و تمام اسکار ها و ....اسکار خوبه ولی برای مجیدی نه برای فرهادی! حالا فرض کن اسکار نگرفته باشه! 7 تا سیمرغ که گرفته! کلی جایزه تو شرق و غرب که گرفته.... اون کسی که منطق نداره و می زنه زیر صفحه ی شطرنج شمایید! (۲۵/شهریور/۹۲ ۱:۳۸)تلمیخا نوشته است: جشنواره های سینمایی دربست در اختیار خودشونهاینو نیگید چی بگید! منطق و دلیل که ندارید فقط خودتون رو با ... مقایسه می کنید! در ضمن تا اونجا که یادمه جان نش رمزیابی هاش درست بود http://en.wikipedia.org/wiki/John_Forbes...al_illness [/quote] خخخخخخخخ رفرنس لاتین می دید کسی نره درست بخونه؟ نمی خواد ادا دربیارید برید همون رفرنس فارسیشو نگاه کنید! خودش می گه من توهم داشتم شما می گید رمز شکنیاش درست بوده! اصلا می دونید از چی رمز شکنی می کرده؟ بگم هم بهش می خندید هم به حرف خودتون می خندید! بعد می گید من بهتون نخندم ! خوب شما هم دو تا حرف منطقی بزنید اگه راست می گید! شما که فیلم رو ندیدید دوباره چرا اظهار نظر می کنید! برید فیلم رو ببینید که حداقل دو تا حرف حساب شده بزنید! (۲۵/شهریور/۹۲ ۱:۳۸)تلمیخا نوشته است: صداهایی که میشنیده توهم بودهشما کدوم فیلم رو دیدید! ؟ واقعا من الان فهمیدم جناب تلمیخا برای کم نیاوردن فقط داره رو هوا حرف می زنه! جناب تلمیخا ! با حرافی نمی شه پیش رفت دو تا کلام حساب شده بزنید! 3 نفر رو همیشه می دیده یک دختر بچه، یک مرد میانسال و یک مرد جوان که فکر می کرده هم اتاقیش بوده! خودش تعریف می کنه که در مراسم جایزه ی نوبل اقتصادی هم این سه نفر رو تو سالن می دیده! لازم نیست من دوباره فیلم رو ببینم شما برو حداقل یکبار فیلم رو درست ببین! (۲۵/شهریور/۹۲ ۱:۳۸)تلمیخا نوشته است: بله کلا همه اینها توهم توطئه ای بیش نیستاینکه کلا چیزی به عنوان توهم توطئه رو کلا رد می کنید واسم از همه چیز بیشتر خنده داره! توهم توطئه یک امر ثابت شده هست! برای هر کسی با هر طرز فکری هم یکجور تبلور پیدا می کنه! هر موقع کسی نتونه واقعیتی رو درک کنه توهم می زنه! وقتی نمی تونیم درک کنیم فرهادی فیلم خوب ساخته توهم می زنیم که یک سری رموز در فیلمش مخفی کرده! وقتی نمی تونند درک کنن که مثلا احمدی نژاد 24 میلیون رای آورده توهم می زنن که تقلب شده (این آخری رو گفتم که قبول دارید) |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۶ توسط شاهد.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:اول اینکه نویسنده پست اول لطف کنند منبع نوشته رو بذارند(البته اگر خودشان نوشتندتشکرمیکنم). این مطلب برای یکی از گروه های یاهو هستش ولی چون مطالب رو ترکیبی نوشتم و شاید تغییراتی هم توش اعمال کردم ترجیح دادم منبع را ننویسم نقل قول: خب چون نوشته بودم به روایت تصویر خیلی از متن ها استفاده نکردم توضیحات بیشتر در این لینک هستش (۲۴/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۳)شاهد نوشته است: موفق باشید |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۲۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۸ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۵)شاهد نوشته است: اوه اوه! خدایا من دارم با کیا بحث می کنم! فقط می خوان با حرافی پیش برن! این فیلم یک توصیف از وضعیت ایران نبود. یک ماجرای ساده از یک خانواده بود که در ایران چنین خانواده هایی زیادند! اگه اون وریا خوششون میاد قرار نیست ما واقعیت رو نشون ندیم ! شما عمرا اگه فیلم رو درک کرده باشی! من حاضرم قسم بخورم شما پیام فیلم رو نفهمیدید! هدف این فیلم نشون دادن بدبختی های ایرانی ها نبود! در ضمن شما برید یک خورده موضع اشخاص مختلف از اقشار مختلف رو در مورد این فیلم بخونید بد نیست. رو هوا اظهار نظر نکنید! مجید مجیدی یک فرد متدین! ولایتی و بسیار کارکشته هست! و تو ایران هم تکه تک! این رو بی تعصب می گم! اگر ملاکم جشنواره ی خودمون هم باشه فعلا ایشون با 4 تا سیمرغ اولین کارگردان هست!http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27096.html چه کسی رو دیدید که بره اونطرف هنگام جایزه گرفتن از پیامبر دفاع کنه! (منظورم همون شعری بود که در جشنواره ی فیلم برلین خطاب به سروش روی سن خوند) . مجیدی همیشه دغدغه ی دین داشته! همیشه فیلمهاش دینی بوده و شما که حداقل عباسی رو قبول دارید ! برید نظر ایشون رو در مورد بچه های آسمان جویا شید! |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۵/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)110 نوشته است: خدایا من دارم با کیا بحث می کنم! احترام و ادب رو فراموش نکنید من به شخصه فیلم های ایشون رو تا حدودی قبول دارم اما میگم سبک کلی ایشون طوریه که اصل محیط فیلمشون تو فقر هستش خب ما هم نگفتیم بیان وضعیت کل مردم ایران رو توپ و عالی نشون بدن چون این هم دروغه نقل قول: این فیلم یک توصیف از وضعیت ایران نبود. یک ماجرای ساده از یک خانواده بود که در ایران چنین خانواده هایی زیادند! نخیر شما متوجه نشدید وقتی در کلی از فیلمهای ایشون همین اتفاق داره میفته وضع فرق میکنه فقط خانواده های فقیر در ایران زیادند؟؟!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خانه سینما: لطفا به شیار 143 رای ندهید+عکس | انتصـار | 8 | 4,317 |
۲۱/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: Yaser_h2011 |
|

![[تصویر: ((asal-0002)).gif]](http://www.asalchat.com/smilies/((asal-0002)).gif)
یک فرد متدین! ولایتی و بسیار کارکشته هست! و تو ایران هم تکه تک! این رو بی تعصب می گم! اگر ملاکم جشنواره ی خودمون هم باشه فعلا ایشون با 4 تا سیمرغ اولین کارگردان هست!