کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی در معنا-10 : استجابت دعا
۷:۱۷, ۲۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۲:۲۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

کربلا که بودیم انسان بزرگی به من گفت نفس ادمی ادعای خدایی داره !

برای همین هم در ایه یونسیه میفرماید خداوندا لا اله الا انت (هیچ خدایی جز تو نیست ) انی کنت من الظالمین . من از ظالمین بودم

مگه کسی گفته بوده خدایی جز خدا هست ؟ که از ظالمین هم بوده ؟

میفرمایند که این نفس انسان است که ادعای خدایی داره . من اون موقع برام عجیب بود . گفتم ما که میدونیم خدا نیستیم ...

اما بعد مدتی دقت دیدم مثل بقیه بازی های نفس این هم بازی پیچیده ایست

مثلا اگر من خدا پرستم چرا با اعتراض میگم خدایا چرا فلان نکردی
چرا فلان کردی
این کار بهتر بودا
یعنی من بهتر از خدا میفهمم . من خدا هستم

غرور دارم ! غرور یعنی فکر کنی موثری جز خدا در عالم هست

به نیروی خودم متکی هستم . به پولم به عموم که مدیر کل فلانجاست

و خیلی موارد دیگه .

حالا خدا اگر دوست داشته بندش رو در هر کاری که غیر خدا رو ببینه نا امیدش میکنه . تا بنده بفهمه ...

الله اکبر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، rahbin ، aboutorab ، Mohammad Trust ، MANI110 ، ارش کمانگیر ، یاســین ، بیداری12 ، شیدا ، sagheb ، fiftynine ، MohammadSadra ، meshkat ، zryy ، boghz ، mohammad727 ، heaven ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، میلاد.م ، Night_World ، ali0077 ، یاسمین ، شهیدطیبه واعظی ، mohammadhadi ، ســــــاقی ، Agha sayyed ، mahdy30na ، عبدالرحیم ، آلاله ، منادی حق ، Tolou ، rezamohammadi ، Aryha ، ترنم ، بیداری اندیشه ، fazel ، Islam ، 313flowers ، help me ، خادمة الزهرا ، مجنون العباس ، سیمرغ ، آیلار ، fatemeh-55 ، MohammadMeraj ، mbaghaee ، sarallah ، انتصـار ، السا ، مرهم ، M03TAFA ، حفیظ ، مصباح
۱۰:۵۱, ۳۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #2
آواتار
وقتی اسم جبر در زندگی میاد همه ما به ظلم فکر میکنیم .
گاهی ما انسانها حتی دوست نداریم به کاری که به نفعمونه هم مجبور بشیم . چون دوست داریم بر اساس میلمون رفتار کنیم .

ولی جبر خدا از یه نوع دیگس .
یعنی جبر خدا شیرینه
خداوند ارحم الراحمینه . و فوق العاده مخلوقاتش رو دوست داره . و انچه به عنوان امتحان ازش یاد میکنه موقعیتیه که بنده بتونه نفس خودش رو در اون سر و سامون بده .

یا وقتی برای مجازات کار بدی که کرده میخواد اون رو مجازات کنه . خفیف ترین حالت رو در نظر میگیره و یا اگر بنده توبه کرد میبخشه . و حتی اون گناهان رو ممکنه تبدیل به ثواب کنه

خداوند بهترین حالت رو برای ما در نظر مییره . یعنی رءوفانه و موثر ترین حالت . برای اون هدفی که انسان رو براش خلق کرده . که البته با توجه به نفس خود انسان برنامه ریزی شده
برای همین امتحانات ما با هم فرق داره چون ما با هم فرق داریم

اگر ما انسانها کمی چششمون رو باز کنیم . میبینیم خداوند حتی زمانی که بر عکسش فکر میکنیم . مثل وقتی دعایی داریم که براورده نمیشه . با رحمت خاصی داره با ما بر خورد میکنه .

و اگر این رو بفهمیم و درک کنیم . همه چیز در دنیا برامون شیرین میشه .
حتی وقتی کتک میخوریم!

پس در هر پیشامدی شکر باید کرد .
و شکر کرد که بنده همچین خدایی هستیم

یا ارحم الراحمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Night_World ، rastin ، یاسمین ، شهیدطیبه واعظی ، mohammadhadi ، MANI110 ، ســــــاقی ، Agha sayyed ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، یاســین ، منادی حق ، Farzaneh ، Tolou ، Aryha ، rezamohammadi ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا ، مجنون العباس ، سیمرغ ، آیلار ، MohammadMeraj ، Havbb 110 ، السا ، مرهم ، مصباح
۱۹:۵۹, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
به نام خدا

یه بنده خدایی بود که منم میشناختمش و سلام علیکی با هم داشتیم . اهل مشروب خوردن بود و نماز و روزه هم هیچی!

مدتی یه بنده خدایی باهاش حرف زد و ایشونم توبه کرد و نماز رو شروع کرد

اما به محض توبه بلاهایی شروع کرد برش نازل شدن!

بعدها که در موردش سوال کردم گفتن بعد این که نماز رو شروع کرد دید اینجوریه گفت حتما اون وضع قبلی بهتر بوده باز برگشت . هر چند تا الانم که چند سال میگذره چندان روی خوشی ندید . حتی قبلترهاش که بخواد توبه کنه .

منتها بنده در این مورد سوال کردم . گفتن وقتی یکی توبه میکنه . خداوند رحمان و رحیم شروع میکنه جنایاتی رو که در حق خودش کرده پاک کردن . که در بعضی با بلا ظهور پیدا میکنه .

تا طرف مقداری پاک بشه و مقاومت بکنه انشاالله مشکلات تدریجا حل بشه .
به هر حال خدا در همین دنیا بندش رو پاک کنه خیلی بهتره تا اونطرف . و این پاک شدن باید انجام بشه تا طرف بتونه ترقی کنه .

در واقع با روح و نفس اجن الود که نمیشه کاری کرد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، آلاله ، یاســین ، اولولالباب ، منادی حق ، آیلار ، Farzaneh ، حسن.س. ، Tolou ، rezamohammadi ، حفیظ ، میلاد.م ، Night_World ، Aryha ، بیداری اندیشه ، fazel ، انصارالمهدی ، Patriot ، help me ، خادمة الزهرا ، مجنون العباس ، سیمرغ ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، Havbb 110 ، mahdy30na ، السا ، boghz ، مصباح
۲۳:۳۸, ۲۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۲۳:۵۴ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #4

بسم الله الرحمن الرحیم
لا جبر و لا تفویض بل امر بین الامرین
ما مجبوریم اختیار کنیم. طور دیگری بگوییم: ما در انتخاب جبرها مجبوریم. حالا خودمون رو خیلی وارد مسئله جبر و اختیار نکنیم.
مومن در این دنیا در انجام دادن کارهای خوب مجبور هست و در آن دنیا در رفتن به بهشت مختار هست.
کافر در این دنیا در انجام دادن کار های بد مختار هست و در آن دنیا در رفتن به دوزخ مجبور هست.
در مورد بلا هم: کسی که می خواد راهی رو شروع کنه اول حسابش را صاف می کنند تا اگر چیزی به حسابش آمد، به حساب خود نداند. در بلا نعمتهاییست از جمله نقطه ضعف ما مشخص میشه.
روش تربیتی حضرت حق با روش های تربیتی ما تفاوت دارد.روش تربیتی او بلاست. بلا را در جایی نازل می کند که نقطه ضعف ماست ولی در روش تربیتی خودمان، عمدتا در پی قوی کردن نقطه قوت هایمان هستیم. ما آچار میندازیم تو مهره های که صفت هست و صفت ترش میکنیم ولی ایشون مهره های شل ما رو صفت می کنه.اینم لینک جالبی هست.دانلودش کنید:
لینک 1 :
لینک 2:
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، عبدالرحمن ، یاســین ، Night_World ، Aryha ، عبدالرحیم ، مجنون العباس ، سیمرغ ، MohammadMeraj ، mahdy30na ، السا
۱۲:۵۴, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا

توفیق بزرگی دست داد و تونستیم برسیم خدمت یکی از نوادر زمان ... دوستان روزی که قرار بود برم کلا انقدر خوشحال بودم که خودمم تعجب کرده بودم از احوالات خودم

به هر حال رفتیم و ایشون یک حکایتی رو نقل کرد که نقل میکنم براتون

گویا شب قبلش یک نفر رو اورده بودند خدمت ایشون نماز نمیخونده ایشون بهش گفته بوده پاشو نماز بخون .
بعد حاضرین میگفتن دیشب تا حالا مشغول نمازه ...

ایشون فرمودند کسایی که نماز نمیخونند شیطون رفته توی جلدشون .

بعد حکایتی رو نقل کردند که یک نفر میاد پیش امام صادق (علیه السلام) میگن ایشون نماز نمیخونه . میفرماید چرا نماز نمیخونی میگه نمیتونم . میگه برو نماز بخون طرف میره نماز میخونه کلا احشامش میمیره (اینجاش رو درست نشنیدم ) بعد میاد میگه اینطور شده . حضرت میفرمایند اشکال نداره باز بخون
طرف میخونه خونش میاد پایین !!

میاد میگه اقا اینطور شد . حضرت میفرمایند اشکال نداره باز بخون ...
خلاصه یه چند تا بدبیاری میاره اقا میفرمایند باز بخون . بعد یه مدت یهو همه چی خوب میشه و حسابی طرف روبراه میشه

میگن اقا چی بود جریان . میفرمایند این وقتی شروع کرد نماز شیطون خیلی شاکی شد . این رو اذیت میکرد تا برگرده وقتی دید برنمیگرده دیگه نا امید شد و رفت

البته دیگه نمیدونم منبعش کجاست چون شنیدم این رو . خیلی جالب بود برام این داستان

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، help me ، Reza2035 ، انتصـار ، sarallah ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، حسن عزتي ، Havbb 110 ، fafa* ، sagheb ، Farzaneh ، Aryha ، هانا ، Ali#59 ، خادمة الزهرا ، heaven ، السا ، mary20 ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، سیمرغ ، آیلار ، fatemeh-55 ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، mahdy30na ، boghz ، مرهم ، مصباح
۱۳:۲۷, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6

دمت گرم وحید , پست روحیه داری بود !
دیشب اوضاعم خیلی خراب بود و رفتم جوابمو از قران بگیرم ! یه جواب دندان شکن داد :

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا﴿۲۳﴾

از مومنان کسانی هستند که انچه را باخدا پیمان بسته اند به مرحله ی صدق در آورند , پس برخی از آنها به نذر خویش وفا کردند(شهید شدند) و برخی از آنان انتظار میکشند و هیچ تغییری (درپیمان خود) ندادند .

لِيَجْزِيَ اللَّهُ الصَّادِقِينَ بِصِدْقِهِمْ وَيُعَذِّبَ الْمُنَافِقِينَ إِن شَاء أَوْ يَتُوبَ عَلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ كَانَ غَفُورًا رَّحِيمًا﴿۲۴﴾

(این امتحانات صورت میگرد ) تا خداوند راستگویان را به سبب راستی شان پاداش دهد , و منافقان را اگر بخواهد عذاب کند یا (درصورت توبه ) بر آنها لطف و توجه نماید , زیرا خداوند همواره آمرزنده و مهربان است .

در تفسیر نمونه ج 17 ص 245 در مورد آیه 23 اینطور مطرح شده که : از امام علی (علیه السلام) روایت شده که : آیه من المومنین رجال ... درباره ی ما نازل شده است . ان کسی که انتظار شهادت میکشد من هستم و من هرگز در پیمان خود تغییر و تبدیلی ندادم . البته ایه مفهوم وسیعی دارد که تمام مومنان راستین را در هر عصر و زمان شامل میشود . چه انها که در راه خدا شربت شهادت نوشیدند و چه انها که بدون هیچ گونه تزلزلی , بر سر عهد و پیمان خدای خویش ایستاده و اماده ی جهاد و شهادت هستند .
نقل شده است که هر کدام از یاران امام حسین (علیه السلام) در کربلا میخواست به میدان بروند با امام وداع میکردند و میگفتند : سلام بر تو ای پسر رسول خدا ( سلام خداحافظی) . امام نیز به انها پاسخ میگفت و میفرمود : سلام برتو , ما پشت سر تو هستیم , سپس این ایه را تلاوت میفرمود ((فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر )) همچنین گفته اند که امام حسین (علیه السلام) هنگامی که خبر شهادت برخی از شهیدان را شنید این ایه رو تلاوت فرمود .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، وحید110 ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، حسن عزتي ، Havbb 110 ، fafa* ، sarallah ، انتصـار ، Ali#59 ، خادمة الزهرا ، heaven ، السا ، mary20 ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، سیمرغ ، آیلار ، fatemeh-55 ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، mahdy30na ، boghz ، مرهم ، Night_World ، مصباح
۱۳:۴۹, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7

نقل قول:طرف میره نماز میخونه کلا احشامش میمیره

پ.ن: احشام: جمع حشم ، یعنی چهارپایان (یا خدمتگزاران هم میشه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، fafa* ، Reza2035 ، Aryha ، help me ، السا ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، سیمرغ ، fatemeh-55 ، mahdy30na
۲۱:۴۹, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
این تاپیک در راستای این ارسال بود

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid223259

و من هم نتیجه میگیرم وضعم خرابه

مخصوصا وقتی این تاپیک "التماس دعا"ها را دریابید...۲ رو میبینیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مجنون العباس ، سیمرغ ، fatemeh-55 ، mahdy30na ، السا ، boghz
۱۴:۱۱, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۴:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #9
آواتار
همیشه میگفتم این اسراری که میگن در دین هست چیه ؟ که مثلا امامان ما به هر کسی نمیگفته اند و الان علما میگن نباید به کسی بگیم که جنبه شنیدنش رو نداره

حتی وقتی سوال هم میکنیم اونقدر ملایم و ظریف در مورد خودمون میگن که مبادا به تریچ قبامون بر بخوره .
مثلا در مورد یه کار بدی میپرسیم که ایا انجام بدیم اونقدر با ملایمت میگن به ادم که گاهی فکر میکنی عملت اصلا اشتباه نبود .
این خودش یه فرق بزرگه ادم هاست با ما ...

یه روزی رفتم کربلا و یکی از بزرگان هم با رفقاش داشتن صحبت میکردن . منم بر خوردم توی اینها و اون بنده خوب خدا یه مطلبی رو گفت که با منطق من جور نبود .

چقدر مثل مار تو خودم پیچ خوردم و درک نکردم به نظرم حرف طرف اشتباه میومد . ولی میدونستم اوشون حرف بی حساب نمیزنه و اشکال از من و عقل ناقص و نفس خال برسرمه که تو کتش نمیره

دیگه گفتم خدایا حالا من این رو شنیدم خودت دیگه یه کاری کن بفهمم داستان رو هنگ کردم از بس فکر کردم ...

------
میگفتن مهم نیست ببینید الان جماعت چی میگن و چی میخوان باید ببینید سنت چیه به اون عمل کنید

الان رسیدیم به جایی که اگر از سنت بگیم و عمل کنیم میشیم ضد اسلام ! میشیم فراری دهنده جوون ها از اسلام . این اسلامی که دارن میسازن برای خوشایند ناس . و اونقدری روش تبلیغ شده و عرف سازی کردند و توجیح که گاهی برای احدی توضیح میدی که درست اینه فقط کم مونده پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)‌رو هم از مسلمونی خارج کنن

توجیح میکنن که مال اون زمان بود !! بله شما الان بهتر از ایشون میفهمید !

اونوقت با این دین های من در اوردی میخوایم به خدا هم نزدیک بشیم . مثل قولی که میگفت با موسیقی به خدا نزدیک بشیم!

اونوقت میمونیم چرا هر کاری میکنیم نه نمازمون فرقی میکنه نه حضور قلبی نه چیزی .

خوب راهش رو داریم اشتباه میریم . سنت این نیست و بجز با عمل به سنت نمییششششووووووددددددد به جایی رسید . این رو خدا تعیین کرده و هر چی هم توجیح و تفسیر کنی نمیشه عوض کرد .
خداست . فقط این رو صراط مستقیم قرار داده بقیه راه ها به نفسستان است .

نمیشه با وسیله ای غیر وسیله تعیین شده یا وسیله خلاف به جای درست رسید .

نمیشه هم خدا را داشت هم خرما را ....

الان سنت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شده مثل همین راز مگو . اصلا جرات داری بینش کن ببین چه عکس العملی میبینی حتی این مقدس ها!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Reza2035 ، Havbb 110 ، یاســین ، السا ، boghz ، مرهم ، آیلار ، Night_World ، heaven ، Farzaneh ، مصباح
۱۲:۲۷, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
خداوند فرموده ادعونی استجب لکم هیچ گاه خلاف وعده نمیکند .اگر هم دعا به سبب ظاهر مستجاب نمیشود حتما عللی دارد و

یکی از عللش این است که مردم دعا را نوعا با یک حالت نا امیدی و عدم اطمینان به اجابت میخوانند و الا اگر دعا با

شرایطش و عمدتا با اطمینان و به خصوص در حال اضطرار خوانده شود فورا به اجایت مقرون خواهد شد

کتاب سفینه الصادقین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، یاســین ، Havbb 110 ، heaven ، Farzaneh ، مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]