کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار کردن زن در بیرون از منزل
۱۵:۴۲, ۲۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۴ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند كائنات را آفريده‌است؛ تمام آفريدگانش را به دو جنس ذكر و انثي يا نر و ماده تقسيم كرده‌است؛ و براي هر جنس وظايفي مناسب با قدرت و امكانات و طبيعت خلقت و مطابق با نيازها و توانمندي‌هايش قرار داده‌است.
توزيع طبيعي اقتضا مي‌كند كه كار كردن مرد بيرون از خانه، و كار كردن زن درون خانه باشد؛ و كسي كه غير از اين بگويد با فطرت و طبيعت وجود انساني مخالفت كرده‌است؛ چرا كه خانه مكان طبيعي‌است كه در آن وظايف زن تحقق مي‌يابد و به ثمر مي‌نشيند، و ماندن زن در خانه به منزله پاسداري از عفت و پاكدامني اوست كه او و جامعه را از فتنه و بلا باز مي‌دارد.

از آن‌چه ما را به اين يقين مي‌رساند كه مكان اصلي كار كردن براي زن خانه است؛ مي‌توان موارد زير را برشمرد:

1-تكوين جسماني زن و مرد متفاوت است؛ در نتيجه زن نمي‌تواند كارهايي را كه براي مردان است، به خوبي انجام دهد؛ و مسائلي چون حيض و نفاس و حمل و شيردهي او را درگير مي‌كند.

2-كاري با موفقيت همراه است، كه برپايه تخصص بنا شده باشد؛ و هر فرد در آن عمل ويژه‌اي انجام دهد. زندگي خانوادگي نيز ميدان كاري بزرگي‌است، و هر يك از زن و مرد وظيفه‌اي دارند؛ وظيفه تأمين نفقه و هزينه زندگي زن و فرزند، و كار براي به دست آوردن آن به دوش مرد است و زن رعايت خانواده و پرورش فرزندان، شيردهي به نوزادان، محبت مادري، و انجام كارها و وظايف خانه‌داري را برعهده دارد.

3-انجام كارهاي منزل و رسيدگي به امور فرزندان معمولاً تمام وقت زنان را مي‌گيرد؛ بنابراين كار كردن زن در خارج از خانه، عملاً از تمركز و توجه زن نسبت به وظيفه مادري و امور منزل مي‌كاهد و زن نمي‌تواند امور خانه‌داري را به وجه احسن انجام دهد و يا در انجام وظايف اصلي خود سربلند و موفق باشد؛ بلكه فشارها و دغدغه‌هاي بسياري خواهد داشت كه او را از پاي درمي‌آورد.

آثار منفي كار زنان

تأثير منفي كار زنان بر كودكان: اطفال به رعايت و مهرباني نياز دارند، واين مهر و محبت را تنها در مادر خود مي‌يابند؛ و مادر كسي است كه درد دل خود را با او در ميان مي‌گذارند؛ اين مادر است كه به آن‌ها راه درست را مي‌نماياند و آن‌ها را با عواطف و با تربيت صحيح بار مي‌آورد؛ طبعاً وقتي زن خسته از كار برمي‌گردد، چنان از مسؤوليت‌ها و گرفتاري‌هاي محيط كار خسته و درمانده‌است، كه كودكان را تنبيه و توبيخ مي‌كند، يا بر آن‌ها فرياد مي‌كشد و يا به آن‌ها بي‌اعتنايي مي‌كند؛ در نتيجه كودكان كه مدت طولاني دوري مادر را تحمل كرده‌اند؛ رنج و سختي مضاعفي نيز خواهند كشيد- و اين به ويژه بر اطفال كم‌سن و سال تأثير سلبي بسياري خواهد گذاشت؛ چنان‌چه از نظر اخلاقي آسيب‌پذير خواهد بود و با عقده و احساس ذلت بار خواهد آمد و يا دچار افسردگي و پرخاشگري خواهد شد.

تأثير منفي كار زنان بر خود آن‌ها: طبعاً تحمل مسؤوليت‌ها و دغدغه‌هاي كار بيرون از خانه، بسيار سخت است؛ چه بسا كه وقتي مرارت‌ها و مشقت‌هاي داخل خانه نيز به آن افزوده گردد؛ زن در طول زمان به بيماري‌هاي مزمن دچار خواهد شد- اگر كار زن همراه با اختلاط با مردان باشد، زن به مرور زمان ويژگي‌هاي زنانه خود را از دست خواهد داد.

تأثير منفي بر شوهر: وقتي شوهر از محل كار باز مي‌گردد، نيازمند است كه زن مرارت و خستگي را از دل او دور كند؛ اما اگر تنها در خانه بنشيند، و كسي نباشد كه سختي‌هاي روزگار را با او در ميان بگذارد، در بدگماني بين زن و شوهر گشوده خواهد شد، و اگر هر يك از ايشان به ديگري خيانت كند، چنان‌است كه كار زن كوتاهي در وظايفي‌است كه او نسبت به شوهرش دارد؛ اگر مرد بداند كه رغبت‌ها و تمايلات و نيازهاي او را زن برآورده نمي‌كند، يا گمان كند كه زن قصد خيانت به او را دارد، استمرار رابطه زناشويي بين آن‌ها دشوار خواهد بود؛ و به همين دليل طلاق و جدايي افزايش مي‌يابد.

تأثيرات منفي بر اجتماع: مهم‌ترين اثر كار كردن زنان در بيرون از خانه، افزايش آمار بيكاري در بين مردان است؛ زيرا حضور زنان در صحنه اشتغال، فرصت‌هاي شغلي را براي مردان شايسته محدود خواهد كرد؛ بيكاري از معضلات و مشكلاتي است كه آثار بدي در جامعه برجاي مي‌گذارد. همچنين چنان چه زن هر روز براي كار از خانه بيرون برود؛ كراهت و زشتي اين عمل از بين مي‌رود و خروج از منزل براي او تبديل به يك عادت مي‌شود و اين خطر بزرگي براي اجتماع است؛ همچنين اختلاط زنان و مردان در محيط كار باعث مي‌شود كه زنان در محيط شغلي خود را برابر با مردان تلقي كنند و اين مسأله موجب بروز مشكلات اجتماعي و شيوع فساد در بين زنان و مردان خواهد شد.

شرايط و ضوابط
با اين‌حال بايد دانست كه شريعت هرگز زنان را از كار كردن در خارج از خانه ممنوع نكرده‌است؛ بلكه شرايط و ضوابطي را براي اين امر مقرر كرده‌است. اين شرايط عبارتند از:

1* كار زن نبايد با وظيفه اصلي و اساسي زن در خانه و مسؤوليت‌هاي او در برابر شوهر و فرزندانش تعارض داشته باشد: زن نبايد چنان به شغلش وابسته شود كه خانواده را فراموش كند يا دير به خانه بيايد؛ بنابراين لازم است كه وقت كار زن محدود باشد كه تأثيري در انجام بقيه وظايفش در خانه نداشته باشد.

2* مصالح خانواده و يا اجتماع كار كردن زن را ايجاب كند: همان‌طور كه پيشتر گفتيم، زنان به ماندن در خانه‌ها امر شده‌اند؛ بنابراين لازم است كه تنها هنگامي به كار بپردازند كه مصالح خانواده و يا اجتماع آن را ايجاب كند. زناني كه شوهرشان درآمد كافي دارند، و در عين حال كودك يا كودكاني دارند كه بايد به پرورش آن‌ها بپردازند؛ نبايد به كار در بيرون از خانه بپردازند؛ همچنين چنان چه به كاري اشتغال دارند كه در اجتماع نيازي به آن نيست و يا خلاف مصلحت جامعه است.

3*كار موافق با طبيعت زن باشد: كاري كه زن انجام مي‌دهد بايد با روحيه زنانه كه روحيه لطيف و ضربه‌پذير است؛ موافق باشد؛ انجام كارهاي سخت كه به قوت عضلاني و نيروي جسماني نياز دارد، براي زنان مناسب نيست. همچنين كار در محيط‌هاي صنعت، زراعت و تجارت با روحيه زنان موافق نيست. اما كارهاي ديگري مانند تدريس در مدارس دخترانه، خياطي و آشپزي مطابق با طبيعت زنان هستند.

3* خارج شدن زن براي كار بايد با اجازه ولي او باشد: اذن ولي زن را از گرفتار شدن در مشاغل نامناسب باز مي‌دارد و زندگي خانوادگي را پايدار مي‌كند. البته چنان‌چه زن ازدواج نكرده باشد، ولي او پدرش و اگر ازدواج كرده باشد، شوهر اوست و اشتغال زن بايد با صلاح‌ديد و توافق هر دو باشد. البته ولي در مورد اين كه زن به كار مباحي مي‌پردازد، در برابر خدا مسؤول است.

فقها براي شرط كردن اذن شوهر يا ولي به سخن خدا استدلال كرده‌اند كه " ياأيها الذين آمنوا قوا أنفسكم وأهليكم نارا وقودها الناس والحجارة " . اي كساني كه ايمان آورديد، خودتان و خانواده‌تان را از آتشي كه هيزمش مردم و سنگ‌ها هستند؛ باز داريد.

و از سنت اين كه رسول خدا- صلي الله عليه و سلم- فرمود: كلكم راع ٍ ومسئول عن رعيته ، فالأمير الذي على الناس راع وهو مسئول عنهم ، والرجل راع على أهل بيته وهو مسئول عنهم ، والمرأة راعية على بيت بعلها وولده وهي مسئولة عنهم ، والعبد راع على مال سيده وهو مسئول عنه همه شما نگهبان هستيد و مسؤول امر رعيت خود هستيد؛ امير كسي است كه نگهبان مردم است و مسؤول ايشان است. مرد نگهبان اهل بيت خويش است و مسؤول بر ايشان است. زن نگهبان خانه شوهرش و فرزندش است و او مسؤول بر ايشان است. بنده نگهبان بر مال آقاي خود است و مسؤول آن است.

4* التزام به حجاب شرعي، ان است كه چيزي از زن جز جامه رو كه قهراً آشكار مي‌شود، آشكار نشود؛ و زن تمام بدن خود را و از جمله سر، صورت، دست‌ها و پاهاي خود را بپوشاند؛ و لباس او خود زينت نباشد و به لباس مردان و يا زنان كافر شبيه نباشد. همچنين لباس زن نبايد تنگ و يا شفاف باشد. زن نبايد همچنين خود را در هنگام خروج از خانه معطر كند.

5* كار خالي از اختلاط باشد: كاري كه زن انجام مي‌شود، بايد بدون اختلاط با مرد نامحرم باشد. بر اساس اجماع فقهاء سلف صالح كار كردن زن در محيطي كه در آن مردان حضور دارند، جايز نيست. موارد بسياري هست كه زنان مي‌توانند بدون اختلاط به كار خارج از خانه بپردازند؛ از آن جمله: تدريس در مدارس دخترانه، پزشكي و پرستاري براي زنان، خدمت اجتماعي در سازمان‌هاي زنان، كار اداري در محيط زنانه، و كار كردن در كتابخانه‌هاي مخصوص بانوان.

منبع: http://www.askdin.com/thread1240.html

با توجه به شرایط کنونی چند درصد، کار کردن زن ها در بیرون از منزل اشکال ندارد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فیروزه ، hesam110 ، Sakineh ، یاســین ، ســــــاقی ، لبخند خدا ، sagheb ، meshkat ، محیصا ، Tolou ، شاهد ، جویای حقیقت ، دل خسته ، faateme-313 ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، عبدالرحیم ، fafa* ، أین المنتظر ، MohammadSadra ، ماحی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۸, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۶/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۹)Fateme135 نوشته است:  به نام خدا
سلام
من که شدیداموافق کارکردن خانوماهستم...

چرا؟

خودتونید جواب سوال خودتون رو خوب دادید...

نقل قول:من خودم به شخصه دوست ندارم دستم جلوی شوهرم دراز باشه...

نقل قول:هرکس اختیارخودشوداره....
ماهمش میگیم خونواده،بچه،شوهر!!!!

عجب...

نقل قول:نمیگم اینانباید باشه...
بله باید باشه ولی پس کی نوبت میرسه به خودخانوم...؟؟؟

میشه بفرمایید چه چیزی به شما نرسیده؟نفقه؟ چی؟

نقل قول:چراهمش دوست داریم به جای دیگران تصمیم بگیریم...

تصمیم نه ، نصیحت دوستانه...

نقل قول:اونیکه دوست داره میره شاغل میشه اونیم که دوست نداره نمیشه...حالاشماهرچقدرم که بگید شاغل بودن بده وفلان!!!!
خیرمن اصلا قبول ندارم...خودم هم دنبال اینم که شاغل بشم...

ببینید اونقد چشم هم چشمی هست بین خانوما که وقتی میبینه فلانی داره کار می کنه میگه من چرا کار نکنم من چیم کمه مگه؟ من دستم چلاقه؟ و ... این باعث میشه که تعداد عظیمی از دختران میروند دانشگاه ، تحصیل می کنند الکی ، شاغل می شوند ، بعد جای مردی که نمی تونه شغل پیدا کنه رو اشغال می کنند ، این حق الناس نیست بنظرت خواهر من؟ یعنی رزق و روزی کسی رو بخاطر هوای نفس خودمون از بین ببریم ، این حق الناس نیست؟ خانوم چه نیازی داره به کار کردن؟ فقط این که دستش جلوی همسرش دراز نباشه؟ این وظیفه ی مرد هست خانوم محترم ، مرد کار می کنه همسر و بچه اش آسوده باشند ، اونقوت....

نقل قول:کسی نمیگه خونه داری بده...ولی برای من واقعاحوصله بره که ازصبح تاشب بخوام تویه چارچوب باشم به اسم خونه!!!!
واقعا نمیتونم تحمل کنم....هنوزم که ازدواج نکردم....

این همه کار داخل خونه ، گلدوزی و ترجمه ی زبان ، کتاب خوندن اینترنت و ... چرا نمی تونید ، فقط آدم باید بره تو جامعه چند تا مرد هیز آدم رو دید بزنند حوصله ی آدم سر نره؟

نقل قول:آقایون برن سراغ خانوماییکه دوست ندارن شاغل باشن واسه ازدواج ....ولی نباید گیربدن به خانومای شاغل...شمازن خونه دارمیخوای خب روبگیر...چرااینقدرازمعایب شاغل بودن میگید؟؟؟

چون واقعا همین معایبی که میگید فردا در جامعه بر زندگی من هم تاثیر میزاره شما که میری شاغل میشی فردا بچت نیاز به آرامش داره نیاز به یه مادر داره که بغلش بگیره بهش محبت کنه ، چطور مادری که از صبح تا ظهر بیرونه کار می کنه خسته میاد خونه حوصله ی بچه رو داره؟ دیدم که میگم ، همین الانش تو همین تالار افرادی هست که پدر و مادرشون پزشک میخواین بگم بیان خودشون بگن تا باورتون بشه.؟

نقل قول:ببخشیدا...ولی واقعا دوست ندارم اینقدرراحت قضاوت کنیم درمورد یه خانوم شاغل....
به علایق خانوماهم باید توجه کرد...همش میگید بچه، شوهر!!!
پس خودخانومه چی؟؟؟حکایت ظرف غذاس که میگن مامانااول واسه شوهروبچه غذامیکشن بعدته مونده ی ظرفو میخورن......اول بچه وشوهربعد خانومه ....پس خوداین خانوم چی؟

همون اول گفتم تصمیم نه نصیحت ، شما یک روز به حرف های بنده میرسید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، یاســین ، عبدالرحمن ، شاهد ، مهدی2012 ، كارمند پيمانی ، fafa*
۱۱:۵۲, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا
سلام
یعنی به نظرشماهمه خانوماییکه میرن تحصیل میکنن،دانشگاه میرن بعدش میرن سرکارهمه به خاطرچشم وهم چشمیه؟؟؟
عجیبه این حرفتون برای من...
آخه سرکاررفتنم چشم وهم چشمی داره؟؟؟
بازم میگید بچتون نیازبه آرامش داره....نمیگید خودتون چی؟؟؟
من هنوزازدواج نکردم...نیازی به نفقه وایناهم ندارم...
یعنی چی من خودم جواب سوال خودمو دادم...چه سوالی پرسیده بودم که این جوابش بود؟؟؟Huh
برادرمن ...یه زن حق داره برای خودش تصمیم بگیره...اسلام هم حق اقتصادی واستقلال رو به من داده...
شماوقتی میرید خواستگاری یه خانوم،اون خانوم باید به شماتعهدبده اگه میخواد باهاتون ازدواج کنه که به فرض شماباکارکردنش مخالفید...ایشونم قبول میکنه سرکارنره....!!!
چرابقیه رومنع میکنید؟؟؟
کدوم حق الناس؟
بعضی ازمشاغل که اصلا خانومابایدتوش حضورداشته باشن مثل معلمی،پرستاری،مامایی،جالبترازاینکه هم ین ماماییو هم آقایون دارن توش ورورد میکنن!!!!
تازمانیکه کارتو درست انجام بدی هیچ حق الناسی هم نیست...
چرازورمیگید؟؟؟
من دلم نمیخواد خونه دارباشم....شمافرض کنید که بنده اصلا قصدازدواج کردن ندارم!!!!!خونه دارم نمیخوام بشم..
باید چیکارکنم؟؟؟
گلدوزی؟؟؟مگه همه گلدوزی دوست دارن....؟؟؟
خوندن کتاب واینترنت...
والابخدا مایه تابستون توخونه موندیم بعدش که مهرم دانشگامون شروع میشه حوصلمون توخونه سرمیره...مگه من الان پای نت نیستم؟؟؟مگه به کتاب دسترسی ندارم؟؟؟
یعنی خداهیچ حقی برای من قرارنداده که من دلم نمیخواد خونه دارباشم...؟؟؟!!!!!
برای من حوصله بروطاقت فرساست که ازصبح تاشب توخونه باشم...مگه شماچندروزمیتونی بری گردش؟؟؟میتونی بری خونه ی مامان وبابات؟؟؟!!!
باناراحتی حرف نمیزنم...اتفاقا دوست دارم به نتیجه برسیم...خدایی نکرده فکرنکنید قصد دعواداریم...Smile
ولی من واقعا مخالفم باموندن توی خونه چون مامانمو دارم میبینم...بابعضی ازخانومای خونه داری که باهاشون برخورد داشتم
بهم گفتن که درستو ادامه بده خودشون خسته شده بودن ازخونه داری...
من خودم ازاون آدماییم که نمیتونم توی خونه سرکنم سرمو به کتاب ومجله گرم کنم...
دانشگاه رفتنم برای من چشم و چشمی نداره...چون به خاطرش درس خوندم ..بیدا رموندم...فیلم وتفریحودورش خط کشیدم زحمت کشیدم وقبول شدم ودوست دارم توشغل خودم متخصص بشم...مدیونم اگه دروغ بگم...!!!
ولی یه خانوم حق داره برای خودش تصمیم بگیره...اسلام این حقوبه من داده که استقلال مالی داشته باشم...طلب علم هم که
واجبه برزنومرد...الانم دنیاداره پیشرفت میکنه...نمیتونی همش توخونه بشینی که...
بچه ی الان نیازبه یه مادرباسوادداره...حالاهرجورش یاتوی خونه علم کسب کرده باشه یاتوی دانشگاه...
مهمترازهرچیزخوداون خانومه...خودشم مهمه..نمیدونم چرانمیخواید این تیکه ی قضیه روببینید...!!!خودزن!!!!
بازم میگم من دعوا ندارم...کلا لحن صحبتم اینگونه هست..اگه سوتفاهمی داره پیش میاد پیش پیش عذرخواهی میکنمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، شاهد ، مهدی2012 ، Bahar ، كارمند پيمانی ، MohamadHossein ، fafa*
۱۲:۱۷, ۲۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۶/شهریور/۹۲ ۹:۵۸)kayo نوشته است:  سلام

ما ک مدرسه میرفتیم قبل 7 میزدیم بیرون 3 - 2.5 میومدیم خونه تازه میرسیدیم هم ی گوشه میفتادیم میخابیدیم بعدم درس داشتیم
الانم ک دانشجوییم بهتر نیس گاها از 6-7 صب بیرونیم تا عصر

من خودم زمان خاستگاری اگه کسی بهم بگه موافق درس یا کارت نیستم قطعا باهاش دعوام میشه!!!Big Grinپس من واسه چی انقد درس خوندم؟

خانوم هایی رو دیدم ک خونه دارن خودشم از ایناس ک کلی باحجابه و رو میگیره اما دخترش.....
ایا حجاب جزو تربیت نیس؟ پس چرا نتونسته دخترش رو ب درستی تربیت کنه؟
البته این ب این معنی نیس ک پس هر کی کارمند باشه بچش با تربیت میشه نه. و ب این معنی نیس ک هر کی خونه دار باشه بچش بی تربیت میشه.این بستگی ب خود شخص و توانایی هاش داره
حالا شما هر چی بگی من ک خودم رو تو شرایط قرار میدم میبینم حوصلم سر میره تنهایی تازه ی چیز دیگه هم هس من از تنهایی هم میترسم!!!!!!!ConfusedBig Grin
البته خانوم های زیادی دیدم ک خیلی هنرمند و کدبانو اند و ب قول خانوم nina ی ساعت هم وقت خالی ندارن

مامانم میگه زن باید دستش تو جیب خودش باشه هر چی هم ک حقوقش کم باشه این حرف و یکی از معلم های مدرسمون هم گفت
بازم میگم کار کم و پاره وقت

از حدیث تون هم ممنون

یا علی...

بعله و صد البته کار کم و پاره وقت فقط مناسبه
موضوع اینه که الان این کارا کمه و اینقدر درامدش پایینه که طرف پول رفت و امدش نمیشه
من مامانم شاغل بود،تازه معلم که به هر حال تابستون تعطیلن و پاره وقته
اما میدیدم بنده خدا از سر کار که میاد لباس در نیورده میره اشپزخونه،همیشه هم همه چیزمون به راه بود
اما
مامانم از جونش واسه ماها گذاشت،
بودن دوستانی که مادرشون خانه دار بود و میرفتن خونه ناهار هم نداشتن
بحث اینه که ادم تا مجرده که دست خودشه اما وقتی متاهل شد خودش ناخوداگاه میبینه که یه سری چیزا رو به مصلحت باید بده
البته بعضی شغل ها حتما باید خانم باشند و یه عده ادم زحمت کش باید این فداکاری رو انجام بدن
والا مامان من سرکار میرفت یه قرون واسه خودش نداشت اما خاله که سرکارنمیرفت کلی پول داشت!
البته اینم بگم که ادم همیشه باید بلد باشه پول دربیاره،خدایی نکرده نون اور خونه عمرش تموم شد دیگه بدبخت هم نشن
به هر حال همه اینا تدبیر خودش رو میخواد،مثلا زندگی با مرد خسیس،زندگی با مرد ولخرج و .....
خلاصه حرف اصلیم اینه که کار(به قول شما نه دائم و طولانی) از جون و جسم و عمر زن کم میکنه.پیر شدن مامانم رو دیدم و غصه خوردم.

و
فاطمه عزیزHeart،الان سنت کمه و مجرد هم هستی،من به تجربه دریافتم ادم وقتی به سن 25 میرسه افکارش عوض میشه و یه زمانی هم وقتی ازدواج میکنه
من نمیدونم چه اتفاقی میفته اما ادم بر حسب شرایط یکم موقعیت سنج تر میشه
ادم وقتی مجرده کلا همه مردها رو بد میبینه که میخوان حق خانم ها رو بخورن و همش تو ذهنش داره میجنگه
البته هستن اینچنین مردهایی
اما خیلی نیستن
من اینو از خیلی اقایون شنیدم که میگفتن حاضرن شب و روز کار کنند،چند شیفت اما خانمشون سر کار نره و همه پول هاشون رو بدن خانم هاشون،چون زن رو خیلی لطیفتر از اونی که ما میبینیم میبینن.
یه دوست داشتم باباش بهشون محبت میکرد،سر سفره همیشه خوبه به مامانه میرسید و بده رو باباهه ور میداشت،واسه همه کارشون باباهه وقت میذاشت،کلا باباهه مامان خوبی بود،مامانشون روس بود شاید بخاطر این بود که سرد و عجیب بود و به بچه هاش میگفت به من نگین مامان
من به شخصه یه همچین مادری رو دوست ندارم،بچه عشق ورزیدن پاک رو از مادر میاموزه.کسی به مادرای دیگه نمیگه حتما غذا بدها رو شما بخورید،وقتی عاشق کسی باشید بهترین ها رو به معشوقتون میدید.

این حق ماست که همسرمون به ما نفقه بده،اونوقت به این سادگی از این حق میگذریم ،دوست داریم واسه مرد غریبه کار کنیم اما واسه عشقمون کاری انجام بدیم که رحمت بیکران خدا رو شامل حالمون میکنه عارمون میاد.
اینقدر حدیث های زیبا داریم برای ارتباط زوجین و به قول ایت الله شجاعی که میگن وقتی جایی خدا میگه ثواب داره یعنی با این کار بعضی حجاب ها کنار میره و به خدا نزدیک میشی و بالعکس.
دستمون جلوی مرد غریبه واسه چندغاز دراز باشه خوبه اما همسرمون از محبت پولی بهمون بده بده.
الان ازت خرده نمیگیرم چون همسن تو بودم مثل تو فکر میکردم،کلا اعتقاد داشتم مردا دنیا رو زشت کردن و بدون اونها هم ما راختریم هم بقیه کائنات،اما با مرور زمان خیلی چیزا عوض میشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، sagheb ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، Tolou ، Fatemeee ، meshkat ، شیدا ، شاهد ، مهدی2012 ، Bahar ، fafa* ، ترنم ، Hadith
۱۲:۲۰, ۲۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:سلام

علیک سلامBlush
نقل قول:یعنی به نظرشماهمه خانوماییکه میرن تحصیل میکنن،دانشگاه میرن بعدش میرن سرکارهمه به خاطرچشم وهم چشمیه؟؟؟
عجیبه این حرفتون برای من...
آخه سرکاررفتنم چشم وهم چشمی داره؟؟؟

نگفتم همه ، ولی اکثریت اینگونه هست ، شما چند خانوم رو میشناسی که از روی علاقه و تشنگی به علم روی می آورند؟ به زور هم که شده میخونند تا جایی شاغل شوند ، شوهر خوب گیرشون بیاد و ... وگرنه که نان آور خونه زنان نیستند ، بنده که مرد هستم و همچنین دوستان تقریبا کسی رو ندیدم که از روی علاقه بره درس بخونه میره میخونه فردا شاغل شه ، یه تیکه نون بیاره سر سفرش پیش زن و بچش شرمنده نباشه ، وگرنه بخودیه خود ضرورتی نداره که بریم الکی دانشگاه درس بخونیم و چند سال از بهترین سال های عمرمون رو صرف بیهوده ترین درس کنیم...

نقل قول:بازم میگید بچتون نیازبه آرامش داره....نمیگید خودتون چی؟؟؟

خودتون هم که آرامش رو در کار کردن پیدا می کنید یحتمل!؟!؟ خیر ، آرامش رو باید در کنار همسرتون جستجو کنید نه در شغل بی روح و طاقت فرسا...

نقل قول:برادرمن ...یه زن حق داره برای خودش تصمیم بگیره...اسلام هم حق اقتصادی واستقلال رو به من داده...

اسلام نگفته از حق شوهر ، بچه و ... بزن تا خودت راحت باشی ، اگه گفته بود ، نمی گفت بهشت زیر پای مادران است ، نمی گفت جهاد زن در شوهرداری شایسته است ، نمی گفت ، این اجر و مزد رو میده در قبال مسائلی...

نقل قول:شماوقتی میرید خواستگاری یه خانوم،اون خانوم باید به شماتعهدبده اگه میخواد باهاتون ازدواج کنه که به فرض شماباکارکردنش مخالفید...ایشونم قبول میکنه سرکارنره....!!!
چرابقیه رومنع میکنید؟؟؟

خب اون خانوم می عقل داره می تونه تصمیم بگیره ، بگه من میخواهم کار کنم ، و با شما تفاهم ندارم ، و جواب رد بده ، بزور که کسی رو مجبور نکردیم کار نکنه...

نقل قول:کدوم حق الناس؟
بعضی ازمشاغل که اصلا خانومابایدتوش حضورداشته باشن مثل معلمی،پرستاری،مامایی،جالبترازاینکه هم ین ماماییو هم آقایون دارن توش ورورد میکنن!!!!

منظورم شغل های مردانه بود ، مثلا ذوب و فلز ، معدن و صنایع ، اینا رو خانوم قراره بره تو معدن بیل و کلنگ بزنه؟ یا منشی گری ، مرد نمی تونه منشی باشه و خیلی کار های دیگر ، آقا نمی تونه فروشنده باشه؟ فقط صرف زیبایی باید جذب مشتری کنه و تن به هر ذلتی بده؟

نقل قول:تازمانیکه کارتو درست انجام بدی هیچ حق الناسی هم نیست...
چرازورمیگید؟؟؟

همین چند وقت پیش زنی تو شهر ما خودشو انداخته بود جلوی قطار ، شوهرش از این که نتونسته بود کار کنه و به هر دری زده بود و نتونسته بود کار پیدا کنه آخرش میخواسته زن خودش رو وادار به تن فروشی کنه ، زن از درد این خودش رو انداخته بود جلوی قطار ، واقعا ما مقصر نیستیم ، حتی به اندازه ی ذره ای؟...
نقل قول:من دلم نمیخواد خونه دارباشم....شمافرض کنید که بنده اصلا قصدازدواج کردن ندارم!!!!!خونه دارم نمیخوام بشم..
باید چیکارکنم؟؟؟
گلدوزی؟؟؟مگه همه گلدوزی دوست دارن....؟؟؟
خوندن کتاب واینترنت...
والابخدا مایه تابستون توخونه موندیم بعدش که مهرم دانشگامون شروع میشه حوصلمون توخونه سرمیره...مگه من الان پای نت نیستم؟؟؟مگه به کتاب دسترسی ندارم؟؟؟
یعنی خداهیچ حقی برای من قرارنداده که من دلم نمیخواد خونه دارباشم...؟؟؟!!!!!

من که مرد هستم از صبح تا شب خونه تشریف دارم حوصلمم سر نمیره ، نمی دونم شما چرا حوصلتون سر میره... واقعا اینقدر بیرون جذابه که همه ریسه میرن برن بیرون؟

نقل قول:باناراحتی حرف نمیزنم...اتفاقا دوست دارم به نتیجه برسیم...خدایی نکرده فکرنکنید قصد دعواداریم...Smile

آخرش که شمات حرف خودتون رو میزنید...Big Grin تجربه دارم که میگمBlush
نمی دونم چه جذابیتی داره کار این همه کار هست ، برید گرافیک بخونید بشینید تو خونه گرافیک کار کنید هم مزد داره هم این که با هنر های خانوم ها که از هر انگشتشون هزار تا هنر چکه می کنه سازگاری داره ، حوصلتونم سر نمیره.Blush

نقل قول:ولی من واقعا مخالفم باموندن توی خونه چون مامانمو دارم میبینم...بابعضی ازخانومای خونه داری که باهاشون برخورد داشتم
بهم گفتن که درستو ادامه بده خودشون خسته شده بودن ازخونه داری...
من خودم ازاون آدماییم که نمیتونم توی خونه سرکنم سرمو به کتاب ومجله گرم کنم...

چون مقوله ای به نام عشق رو درک نکردن بعضی ها... حضرت فاطمه رو که به عنوان زن کامل قبول ندارن بعضیا ، ایشون هم حوصلشون سر نمیرفت که ، اینترنت اینا هم که نبود ، نمی دونم شاید کار پاره وقت!!! می کردند دستشون جلوی علی (علیه السلام) دراز نباشه!Big GrinBlush خب خواهر من ، واقعا قابل قیاسه زن های قدیم و الان؟ اون موقع که هیچ چی نبود چی؟ چون عشق بود...

نقل قول:دانشگاه رفتنم برای من چشم و چشمی نداره...چون به خاطرش درس خوندم ..بیدا رموندم...فیلم وتفریحودورش خط کشیدم زحمت کشیدم وقبول شدم ودوست دارم توشغل خودم متخصص بشم...مدیونم اگه دروغ بگم...!!!

Smile

نقل قول:ولی یه خانوم حق داره برای خودش تصمیم بگیره...اسلام این حقوبه من داده که استقلال مالی داشته باشم...طلب علم هم که
واجبه برزنومرد...الانم دنیاداره پیشرفت میکنه...نمیتونی همش توخونه بشینی که...

طلب علم ، نگفته بره کار کنه ، پول در بیاره ، یه زمانی خواهد رسید که مرد بشینه خونه ، بچه رو پوشک کنه به هوای این که خانوم داره بیرون کار می کنه ، این اشتباهه ، جابجایی چارچوب های جامعه اشتباهه...
نقل قول:بچه ی الان نیازبه یه مادرباسوادداره...حالاهرجورش یاتوی خونه علم کسب کرده باشه یاتوی دانشگاه...
مهمترازهرچیزخوداون خانومه...خودشم مهمه..نمیدونم چرانمیخواید این تیکه ی قضیه روببینید...!!!خودزن!!!!

مادری که رفته صنایع معدن و نفت خونده قراره به چه کار بچه بیاد ، بچه مادر میخواد ، مادر! نه کارگر صنایع و معادن...
نقل قول:بازم میگم من دعوا ندارم...کلا لحن صحبتم اینگونه هست..اگه سوتفاهمی داره پیش میاد پیش پیش عذرخواهی میکنمSmile

Smile این حرف هایی که زدم فکر نکنم حتی ذره ای شما رو تکون داده باشه ، چون شما تصمیمتونو گرفتید و یک طرف پیش قاضی هم که رفتید ، شغل هم پیدا که می کنید ، ایشالا موفق هم میشیدBlushSmile

ولی واقعا نگرانم که زندگی خودتون رو بخاطر بعضی مسائل کوچیک ، خراب می کنید ناخودآگاه...

ایشالا که موفق باشید...

ضمنا یادم رفت که بگم ، مردان تو هیچ رشته ی مامایی نمیتونن تحصیل کنند ، اونی که شما دچار سوتفاهم شدید دکتر زنان و زایمان هست که تو ایران فکر نکنم وجود داشته باشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، Fatemeee ، مهدی2012 ، fafa*
۱۴:۰۴, ۲۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۱۳ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #15
آواتار
به نام خدا
سلام علیکمAngel
بابابخدامن اینقدربی رحم نیستم ازنیناخانوم وآقای پرستیژتشکرمیکنم....
ببینید مطالبیکه می فرمایید درست...خب...
قضیه ی معدن که فرق میکنه ...بله ..شغل زنونه مردونه داره...منم مناسب نمیبینم یه زن بره معدن کارکنه...
رشته ی خودمم زنونه س...
روانشناسی گرایش کودکان استثنایی...یه سری ازموجودات نازنین که من دوستشون دارمHeart...ودلم میخواد متخصص بشم بتونم بهشون کمک کنم...
خدامیدونه نه ازروی چشم وهم چشمی بوده ونه چیزدیگه ای...به گرایش من فکرکنید...هرکسی پانمیذاره این جورجاها...
حتی حاضرشدم دربرهه ای اززمان که بدون حقوق براشون کارکنم اگه پیش اومد...
مشاغل خب بله زنونه مردونه داره...ولی محیط خونه به روحیه ی من نمیخوره...بلاخره میشناسیم خودمونو...نمیدونم شاید بقول خانوم نیناچند سال دیگه بفهمم ولی درحال حاضردلم نمیخواد تو خونه باشم...
دنبال علاقم رفتم دارم درس میخونم...اگه شاغل هم شدم که خداروشکر ..کارمیکنم...بحث من کلا درمورد کارکردن خانومابود...
من بعضیهارومیشناسم که شوهرشون به زوربهشون خرجی میده...زنه ناراحته...نمیتونه حرف بزنه...
هرزمان بایه خانوم خونه دارمن حرف زدم گفت خونه داری به دردنمیخوره...!
خب من اینارومیبینم....گاهی مواقع میرم بیرون مثلاپیش همسایه هامون،میبینم نشستن دارن پشت سربقیه غیبت میکنن ...خونه دارن...من به خونه داری حس خوبی ندارم...احساس میکنم شدم یه زن غرغروی غیبت کن!!!جدی میگم...
ازطرف دیگه خودم تنش دارم بااین موضوع که اگه روزی مورد مناسبی پیدابشه برای ازدواج ومن بین کارم که دوستش دارم واون آقا که مورد خوبیه کدوموانتخاب کنم؟؟؟
بازم نمیتونم ازشغلم بگذرم...خودمم گیرکردم که باید چیکارکنم...ولی بطورکل طرفداراستقلال مالی خانوماهستم...شاید بقول دوستان اون عشق لازمه روکسب نکردم....فعلا که شرایط اینطوریست..
اتفاقاحرفاتون روی من اثرداشت ...یکم نرمترشدمAngelیه کم دیگه ادامه بدیم شایددانشگاهم گذاشتم کنارBig Grin
جدی میگم حرفاتون تاثیرداشت...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، Mitsonary ، یاســین ، مهدی2012 ، Bahar ، مجتبی110 ، fafa*
۱۴:۱۹, ۲۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۲۰ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #16
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

گاهی وقتها یه سری مسائل رو آدم میخونه، میشنوه و گاهی تجربه میکنه...

من اوایل دید خوبی نداشتم به مسئله خانه داری و در خانه موندن...
یعنی اصلا برام قابل تحمل نبود که خودم را محدود به خانه تعریف کنم...
اما یه مدتی که پای سخنرانی یه خانمی بود میرفتم و هرزگاهی در مورد مقام و وظیفه زن میگفتند، به این نتیجه رسیدم که واقعا وظیفه زن کار کردن نیست...
(یه استادی داشتیم میگفت وظیفه اصلی شما تربیت فرزندانتون هست و هر کاری که انجام میدید حتی رشته دانشگاهیتون وحتی کلاسهایی که انتخاب میکنید باید در راستای همین باشه اگه این را نمیپذیرید، حق ندارید بچه دار بشید...)

یه حدیثی خیلی نظرم رو جلب کرد. مضمونش این بود که یه زن میتونه خانه اش را مسجد کند... یعنی لحظه لحظه حضور افراد توی اون خونه میشه تسبیح... مقام زن این هست...

اما...
اماهای زیادی این وسط مطرح هست...
من خودم بالشخصه تمام این موارد را قبول دارم اما نمیتونم توی خونه بشینم...
چرا؟؟؟
  • مواردی که پذیرفتم با اون چیزی که توی جامعه است خیلی فرق میکنه و تحمل این اختلاف سخته...
  • گاهی کار کردن بهترین گزینه مطرح شده هست... به دلایل مختلف...
  • آدمها نیاز به ارتباط با دیگران را دارند که سرکار رفتن این نیاز را مرتفع میکنه ... (البته منظورم هر ارتباطی نیست ها)
  • و...
اما
بازم چند تا امای دیگه....

چند تا نکته مهم اینجا مطرح هست که ما خانم ها باید بهش دقت کنیم...

اول این که باید ببینیم توی زندگی به دنبال چی هستیم؟؟؟
این جوابگوی خیلی از سوالات هست... شاید فردی بتونه به خاطر همون هدفش خیلی راحت از کارکردن بگذره... و کنار بیاد...
و اوقات خودش رو با موارد مختلفی مثل کلاس و ... پر بکنه...

اما کسی که نمیتونه این حالت را قبول کنه چی؟؟؟

به شدت این توصیه را به خواهرهای گلم توی تالار میکنم که

رشته هاییی رو بخونید که با روحیات خانم سازگار باشه
+
محیط کارش با آقا کمتر ارتباط داشته باشه
+
شرایط کار کردنش اونقدر انرژی و توان را از شما نگیرد که باعث بشه به خانواده اتون که وظیفه اصلیتونه، نرسید...
یعنی طوری نشه که زندگیتون بشه کار...
این انتخاب درست بخش زیادی از مسیر را براتون هموار میکنه...

اون بخش باقیمانده اش میمونه بخاطر این که اگه توی همین مشاغل هم خانم بیش از اندازه وقت بذارن، باز مشکلاتی که باید باشه هست...

و حرف آخر این که
سعی نکنید خودتون را با کار تعریف کنید...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Fatemeee ، Mitsonary ، یاســین ، meshkat ، مهدی2012 ، Bahar ، fafa*
۱۴:۴۷, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۰۴)Fateme135 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکمAngel
بابابخدامن اینقدربی رحم نیستم ازنیناخانوم وآقای پرستیژتشکرمیکنم....

Blush

نقل قول:ببینید مطالبیکه می فرمایید درست...خب...
قضیه ی معدن که فرق میکنه ...بله ..شغل زنونه مردونه داره...منم مناسب نمیبینم یه زن بره معدن کارکنه...
رشته ی خودمم زنونه س...

پس چرا این همه دختر جلزوولز می زنن که برن این درس ها رو بخونن؟ مثلا برق و قدرت معماری ، فلان کار بهمان کار ، اصلا رشته هایی که هیچ سنخیتی نداره مثل تراش کاری؟
نقل قول:روانشناسی گرایش کودکان استثنایی...یه سری ازموجودات نازنین که من دوستشون دارمHeart...ودلم میخواد متخصص بشم بتونم بهشون کمک کنم...
خدامیدونه نه ازروی چشم وهم چشمی بوده ونه چیزدیگه ای...به گرایش من فکرکنید...هرکسی پانمیذاره این جورجاها...
حتی حاضرشدم دربرهه ای اززمان که بدون حقوق براشون کارکنم اگه پیش اومد...

خیلی خوبه ، خدا خیرتون بده...Smile

نقل قول:مشاغل خب بله زنونه مردونه داره...ولی محیط خونه به روحیه ی من نمیخوره...بلاخره میشناسیم خودمونو...نمیدونم شاید بقول خانوم نیناچند سال دیگه بفهمم ولی درحال حاضردلم نمیخواد تو خونه باشم...
دنبال علاقم رفتم دارم درس میخونم...اگه شاغل هم شدم که خداروشکر ..کارمیکنم...

همه تو این برحه اینگونه هستند...

نقل قول:بحث من کلا درمورد کارکردن خانومابود...
من بعضیهارومیشناسم که شوهرشون به زوربهشون خرجی میده...زنه ناراحته...نمیتونه حرف بزنه...
هرزمان بایه خانوم خونه دارمن حرف زدم گفت خونه داری به دردنمیخوره...!
خب من اینارومیبینم....گاهی مواقع میرم بیرون مثلاپیش همسایه هامون،میبینم نشستن دارن پشت سربقیه غیبت میکنن ...خونه دارن...من به خونه داری حس خوبی ندارم...احساس میکنم شدم یه زن غرغروی غیبت کن!!!جدی میگم...
ازطرف دیگه خودم تنش دارم بااین موضوع که اگه روزی مورد مناسبی پیدابشه برای ازدواج ومن بین کارم که دوستش دارم واون آقا که مورد خوبیه کدوموانتخاب کنم؟؟؟

چی بگم والا...

نقل قول:بازم نمیتونم ازشغلم بگذرم...خودمم گیرکردم که باید چیکارکنم...ولی بطورکل طرفداراستقلال مالی خانوماهستم...شاید بقول دوستان اون عشق لازمه روکسب نکردم....فعلا که شرایط اینطوریست..

میشه گذشت...
نقل قول:اتفاقاحرفاتون روی من اثرداشت ...یکم نرمترشدمAngelیه کم دیگه ادامه بدیم شایددانشگاهم گذاشتم کنارBig Grin
جدی میگم حرفاتون تاثیرداشت...

Big GrinBig Grin اینقد تاثیرگذار بودیمو خودمون خبر نداشتیم!Big GrinBlush

حق یارت خواهرم... Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Fatemeee ، مهدی2012 ، fafa*
۲۲:۳۷, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در این دو صفحه با سپاس زدن اعلام موافقت کردم بجای نظر دادن

اما این حدیث را دیدم .
بد نیست شما هم ببینید

امیرالمومنین امام علی علیه السلام :

در خاتمه تورات پنج جمله است که دوست دارم هر روز بامداد آن را مطالعه کنم :
1. عالم بی عمل با شیطان برابر است
2. سلطان بی عدالت با فرعون برابر است
3. فقیر طمعکاری که در برابر توانگران خضوع کند با سگ همانند است
4.ثروتی که از آن در امور خیر سودی نبرند با سنگ و آجر یکسان است .
5 . زنی که بدون ضرورت و نیاز از خانه بیرون رود با کنیز برابر است
نصایح صفحه 223

من به کتاب فوق دسترسی ندارم(گرچه درست است) اما یک عبارت دیگری پیدا کردم در نهج البلاغه (دم دست تر است و تازه از تنور درآمده) که حرف رو تمام میکنه

نامه 31 امیرالمومنین(علیه السلام) خطاب به امام حسن مجتبی(علیه السلام)

قسمت برخورد با زن

بپرهيز از رأى زدن با زنان كه زنان سست رايند ، و در تصميم گرفتن ناتوان(توضیح بیشتر) ، و در پرده ‏شان نگاه دار تا ديده‏ شان به نامحرمان نگاه نکنند كه سخت در پرده بودن آنان را از هر گزند بهتر نگاه دارد ، و برون رفتنشان از خانه بدتر نيست از اینکه یک بيگانه كه به او اطمينان ندارى و او را نزد آنان آوری . و اگر توانى چنان كنى كه جز تو را نشناسند ، روا دار ، و كارى كه برون از توانايى زن است به دستش مسپار ، كه زن گل بهارى است لطيف و آسيب‏ پذير ، نه پهلوانى است كارفرما و در هر كار دلير ، و مبادا گرامى داشت او را از حد بگذرانى و يا او را به طمع افكنى و به ميانجى ديگرى وادار گردانى و بپرهيز از غیرت نابجا كه آن درستكار را به نادرستى كشاند ، و پاكدامن را به بدگمانى خواند

حالا بحث این است که یا امیرالمومنین(ارواحنا فداک) صحبت های شما در کَت ما نمی رود!!!
بالاخره مردم چی میگن؟
فامیل چی میگه؟
مگه ما اُمُلیم!!!؟

آقا جان از آنچه ما دوست نداریم نگو!!(زبانم لال)
[تصویر: YaALI.png]

با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی
یاعلی گفتن کجا و باعلی بودن کجا.....

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، شیدا ، شاهد ، مهدی2012 ، عبداللهی ، fafa*
۲۲:۳۸, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #19

یه سخن هم از پدر بزرگ تالار
ما ترکها یه ضرب المثلی داریم
هر کیم اوز اوینین قیبله سی نی هامیدان یاخشی تانییر
ترجمه : هر فرد قبله خانه ی خودش را بهتر از بقیه می شناسد .
این سوال یه مورد شخصی محسوب می شود .
ممکن است برادران و خواهرانی موافق این کار باشند و افرادی موافق نباشند که کاملا طبیعی هست .
چیزی که باید توجه خاصی به آن شود این است که
1 - قبل از ازدواج حتما باید دختر و پسر در مورد کار زن در بیرون و نوع شغل توافق داشته باشند .
2 - برای بعضی مشاغل وجود خانم بسیار خوب می باشد . مثل فروش لباس زیر زنانه (اگر فروشنده خانم نباشد همسران ما مردان مجبورند با آقایان در مورد اینگونه لباسها چانه بزنند .
3 - معاینات پزشکی و دندانپزشکی و پرستاری را هم در نظر بگیرید که وجود خانمها در اینگونه مشاغل بسیار مهم است .
4 - در شرایط فعلی امروزی کشور و با این همه گرانی ما باید بسیار ممنون و دست بوس همسرانمان باشیم که برای کمک به هزینه های خانه علاوه بر همسرداری و فرزند داری به اقتصاد خانواده نیز کمک می کنند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، یاســین ، مهدی2012 ، fafa* ، عبدالرحمن
۲۲:۴۶, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
خانوما هر چقدر هم بگن که میخوان کار کنن مستقل باشن ولی بازم مطمئنم براشون آرامش بخش ترین جای دنیا خونشونه.................به بچه ها هم خیلی فشار میاد ......Confused........ولی الان شرایط خیلی سخته برای بعضیا و واقعا روی درامد خانومشون حساب میکنن........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Fatemeee ، یاســین ، مهدی2012 ، كارمند پيمانی ، عبداللهی ، fafa* ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]