کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار کردن زن در بیرون از منزل
۱۵:۴۲, ۲۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۴ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند كائنات را آفريده‌است؛ تمام آفريدگانش را به دو جنس ذكر و انثي يا نر و ماده تقسيم كرده‌است؛ و براي هر جنس وظايفي مناسب با قدرت و امكانات و طبيعت خلقت و مطابق با نيازها و توانمندي‌هايش قرار داده‌است.
توزيع طبيعي اقتضا مي‌كند كه كار كردن مرد بيرون از خانه، و كار كردن زن درون خانه باشد؛ و كسي كه غير از اين بگويد با فطرت و طبيعت وجود انساني مخالفت كرده‌است؛ چرا كه خانه مكان طبيعي‌است كه در آن وظايف زن تحقق مي‌يابد و به ثمر مي‌نشيند، و ماندن زن در خانه به منزله پاسداري از عفت و پاكدامني اوست كه او و جامعه را از فتنه و بلا باز مي‌دارد.

از آن‌چه ما را به اين يقين مي‌رساند كه مكان اصلي كار كردن براي زن خانه است؛ مي‌توان موارد زير را برشمرد:

1-تكوين جسماني زن و مرد متفاوت است؛ در نتيجه زن نمي‌تواند كارهايي را كه براي مردان است، به خوبي انجام دهد؛ و مسائلي چون حيض و نفاس و حمل و شيردهي او را درگير مي‌كند.

2-كاري با موفقيت همراه است، كه برپايه تخصص بنا شده باشد؛ و هر فرد در آن عمل ويژه‌اي انجام دهد. زندگي خانوادگي نيز ميدان كاري بزرگي‌است، و هر يك از زن و مرد وظيفه‌اي دارند؛ وظيفه تأمين نفقه و هزينه زندگي زن و فرزند، و كار براي به دست آوردن آن به دوش مرد است و زن رعايت خانواده و پرورش فرزندان، شيردهي به نوزادان، محبت مادري، و انجام كارها و وظايف خانه‌داري را برعهده دارد.

3-انجام كارهاي منزل و رسيدگي به امور فرزندان معمولاً تمام وقت زنان را مي‌گيرد؛ بنابراين كار كردن زن در خارج از خانه، عملاً از تمركز و توجه زن نسبت به وظيفه مادري و امور منزل مي‌كاهد و زن نمي‌تواند امور خانه‌داري را به وجه احسن انجام دهد و يا در انجام وظايف اصلي خود سربلند و موفق باشد؛ بلكه فشارها و دغدغه‌هاي بسياري خواهد داشت كه او را از پاي درمي‌آورد.

آثار منفي كار زنان

تأثير منفي كار زنان بر كودكان: اطفال به رعايت و مهرباني نياز دارند، واين مهر و محبت را تنها در مادر خود مي‌يابند؛ و مادر كسي است كه درد دل خود را با او در ميان مي‌گذارند؛ اين مادر است كه به آن‌ها راه درست را مي‌نماياند و آن‌ها را با عواطف و با تربيت صحيح بار مي‌آورد؛ طبعاً وقتي زن خسته از كار برمي‌گردد، چنان از مسؤوليت‌ها و گرفتاري‌هاي محيط كار خسته و درمانده‌است، كه كودكان را تنبيه و توبيخ مي‌كند، يا بر آن‌ها فرياد مي‌كشد و يا به آن‌ها بي‌اعتنايي مي‌كند؛ در نتيجه كودكان كه مدت طولاني دوري مادر را تحمل كرده‌اند؛ رنج و سختي مضاعفي نيز خواهند كشيد- و اين به ويژه بر اطفال كم‌سن و سال تأثير سلبي بسياري خواهد گذاشت؛ چنان‌چه از نظر اخلاقي آسيب‌پذير خواهد بود و با عقده و احساس ذلت بار خواهد آمد و يا دچار افسردگي و پرخاشگري خواهد شد.

تأثير منفي كار زنان بر خود آن‌ها: طبعاً تحمل مسؤوليت‌ها و دغدغه‌هاي كار بيرون از خانه، بسيار سخت است؛ چه بسا كه وقتي مرارت‌ها و مشقت‌هاي داخل خانه نيز به آن افزوده گردد؛ زن در طول زمان به بيماري‌هاي مزمن دچار خواهد شد- اگر كار زن همراه با اختلاط با مردان باشد، زن به مرور زمان ويژگي‌هاي زنانه خود را از دست خواهد داد.

تأثير منفي بر شوهر: وقتي شوهر از محل كار باز مي‌گردد، نيازمند است كه زن مرارت و خستگي را از دل او دور كند؛ اما اگر تنها در خانه بنشيند، و كسي نباشد كه سختي‌هاي روزگار را با او در ميان بگذارد، در بدگماني بين زن و شوهر گشوده خواهد شد، و اگر هر يك از ايشان به ديگري خيانت كند، چنان‌است كه كار زن كوتاهي در وظايفي‌است كه او نسبت به شوهرش دارد؛ اگر مرد بداند كه رغبت‌ها و تمايلات و نيازهاي او را زن برآورده نمي‌كند، يا گمان كند كه زن قصد خيانت به او را دارد، استمرار رابطه زناشويي بين آن‌ها دشوار خواهد بود؛ و به همين دليل طلاق و جدايي افزايش مي‌يابد.

تأثيرات منفي بر اجتماع: مهم‌ترين اثر كار كردن زنان در بيرون از خانه، افزايش آمار بيكاري در بين مردان است؛ زيرا حضور زنان در صحنه اشتغال، فرصت‌هاي شغلي را براي مردان شايسته محدود خواهد كرد؛ بيكاري از معضلات و مشكلاتي است كه آثار بدي در جامعه برجاي مي‌گذارد. همچنين چنان چه زن هر روز براي كار از خانه بيرون برود؛ كراهت و زشتي اين عمل از بين مي‌رود و خروج از منزل براي او تبديل به يك عادت مي‌شود و اين خطر بزرگي براي اجتماع است؛ همچنين اختلاط زنان و مردان در محيط كار باعث مي‌شود كه زنان در محيط شغلي خود را برابر با مردان تلقي كنند و اين مسأله موجب بروز مشكلات اجتماعي و شيوع فساد در بين زنان و مردان خواهد شد.

شرايط و ضوابط
با اين‌حال بايد دانست كه شريعت هرگز زنان را از كار كردن در خارج از خانه ممنوع نكرده‌است؛ بلكه شرايط و ضوابطي را براي اين امر مقرر كرده‌است. اين شرايط عبارتند از:

1* كار زن نبايد با وظيفه اصلي و اساسي زن در خانه و مسؤوليت‌هاي او در برابر شوهر و فرزندانش تعارض داشته باشد: زن نبايد چنان به شغلش وابسته شود كه خانواده را فراموش كند يا دير به خانه بيايد؛ بنابراين لازم است كه وقت كار زن محدود باشد كه تأثيري در انجام بقيه وظايفش در خانه نداشته باشد.

2* مصالح خانواده و يا اجتماع كار كردن زن را ايجاب كند: همان‌طور كه پيشتر گفتيم، زنان به ماندن در خانه‌ها امر شده‌اند؛ بنابراين لازم است كه تنها هنگامي به كار بپردازند كه مصالح خانواده و يا اجتماع آن را ايجاب كند. زناني كه شوهرشان درآمد كافي دارند، و در عين حال كودك يا كودكاني دارند كه بايد به پرورش آن‌ها بپردازند؛ نبايد به كار در بيرون از خانه بپردازند؛ همچنين چنان چه به كاري اشتغال دارند كه در اجتماع نيازي به آن نيست و يا خلاف مصلحت جامعه است.

3*كار موافق با طبيعت زن باشد: كاري كه زن انجام مي‌دهد بايد با روحيه زنانه كه روحيه لطيف و ضربه‌پذير است؛ موافق باشد؛ انجام كارهاي سخت كه به قوت عضلاني و نيروي جسماني نياز دارد، براي زنان مناسب نيست. همچنين كار در محيط‌هاي صنعت، زراعت و تجارت با روحيه زنان موافق نيست. اما كارهاي ديگري مانند تدريس در مدارس دخترانه، خياطي و آشپزي مطابق با طبيعت زنان هستند.

3* خارج شدن زن براي كار بايد با اجازه ولي او باشد: اذن ولي زن را از گرفتار شدن در مشاغل نامناسب باز مي‌دارد و زندگي خانوادگي را پايدار مي‌كند. البته چنان‌چه زن ازدواج نكرده باشد، ولي او پدرش و اگر ازدواج كرده باشد، شوهر اوست و اشتغال زن بايد با صلاح‌ديد و توافق هر دو باشد. البته ولي در مورد اين كه زن به كار مباحي مي‌پردازد، در برابر خدا مسؤول است.

فقها براي شرط كردن اذن شوهر يا ولي به سخن خدا استدلال كرده‌اند كه " ياأيها الذين آمنوا قوا أنفسكم وأهليكم نارا وقودها الناس والحجارة " . اي كساني كه ايمان آورديد، خودتان و خانواده‌تان را از آتشي كه هيزمش مردم و سنگ‌ها هستند؛ باز داريد.

و از سنت اين كه رسول خدا- صلي الله عليه و سلم- فرمود: كلكم راع ٍ ومسئول عن رعيته ، فالأمير الذي على الناس راع وهو مسئول عنهم ، والرجل راع على أهل بيته وهو مسئول عنهم ، والمرأة راعية على بيت بعلها وولده وهي مسئولة عنهم ، والعبد راع على مال سيده وهو مسئول عنه همه شما نگهبان هستيد و مسؤول امر رعيت خود هستيد؛ امير كسي است كه نگهبان مردم است و مسؤول ايشان است. مرد نگهبان اهل بيت خويش است و مسؤول بر ايشان است. زن نگهبان خانه شوهرش و فرزندش است و او مسؤول بر ايشان است. بنده نگهبان بر مال آقاي خود است و مسؤول آن است.

4* التزام به حجاب شرعي، ان است كه چيزي از زن جز جامه رو كه قهراً آشكار مي‌شود، آشكار نشود؛ و زن تمام بدن خود را و از جمله سر، صورت، دست‌ها و پاهاي خود را بپوشاند؛ و لباس او خود زينت نباشد و به لباس مردان و يا زنان كافر شبيه نباشد. همچنين لباس زن نبايد تنگ و يا شفاف باشد. زن نبايد همچنين خود را در هنگام خروج از خانه معطر كند.

5* كار خالي از اختلاط باشد: كاري كه زن انجام مي‌شود، بايد بدون اختلاط با مرد نامحرم باشد. بر اساس اجماع فقهاء سلف صالح كار كردن زن در محيطي كه در آن مردان حضور دارند، جايز نيست. موارد بسياري هست كه زنان مي‌توانند بدون اختلاط به كار خارج از خانه بپردازند؛ از آن جمله: تدريس در مدارس دخترانه، پزشكي و پرستاري براي زنان، خدمت اجتماعي در سازمان‌هاي زنان، كار اداري در محيط زنانه، و كار كردن در كتابخانه‌هاي مخصوص بانوان.

منبع: http://www.askdin.com/thread1240.html

با توجه به شرایط کنونی چند درصد، کار کردن زن ها در بیرون از منزل اشکال ندارد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فیروزه ، hesam110 ، Sakineh ، یاســین ، ســــــاقی ، لبخند خدا ، sagheb ، meshkat ، محیصا ، Tolou ، شاهد ، جویای حقیقت ، دل خسته ، faateme-313 ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، عبدالرحیم ، fafa* ، أین المنتظر ، MohammadSadra ، ماحی

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۸, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #51
آواتار
آقامهدی فقط تایید میکنید؟؟؟
خیلی ناراحت شدم ازحرف یکی ازکاربران که زد وشماهافقط تایید میکنید؟؟همین؟؟؟
امیدوارم کسانیکه توهین میکنن به بقیه جوابی پیش خداداشته باشن...ازشدت ناراحتی واقعانمیدونم چی بگم...
دیگه برام هیچ اهمیتی نداره نظرات کسانیکه باهام مخالفن ...تابه الانم که میخوندم ونظرمیدادم میخواستم به یه نتیجه برسم...
ولی هیچ حقی برای کسی قائل نیستم که برای نظرات من ارزش واحترام قائل نباشه!!!!وبخواد توهین کنه....
ارزش واحترام هم قائل نیستید بعضی ازکاربران محترم،نباشید ولی حق توهین ندارید....!!!!
والسلام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عبدالرحمن ، help me ، شاهد ، Mitsonary ، Bahar ، fafa*
۱۵:۱۰, ۲۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #52
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۵)Fateme135 نوشته است:  به نام خدا
سلام
جناب آقای پرستیژ!!!!

بنده ورمیزنم؟؟؟؟Dodgyواقعا متاسفم براتون که اینقدرراحت به خودتون اجازه میدیدتوهین کنید به طرف مقابلتون....مواظب طرزصحبت کردنتون باشید!!!!!کاملا جدی هستم....!!!!
جهت اطلاع شماآقای محترم:
بنده بیکارو و ........نیستم که بخوام خیابونارومتراژکنم وقدم بزنم...احترام هرکس هم دست خودشه وهیچ وقت دستمو دراز نمیکنم جلوی کسی که بخوام بهم احترام بذاره...درمورد گلدوزی که فرمودید منم هم جوابشودادم ،بنده کی درموردگرافیک وفتوشاپ حرف زدم که روحم خبرنداره....!!!!
بنده نه اصلاح طلبم نه اصولگرا.....پس این انگاروبه من نزنید!!!!
اگه من بخوام کارکنم یعنی میخوام خودمو نشون بدم؟؟؟؟
خوبه که رشته وگرایش درسیمم گفتم.....شمامتوجه حرفای من نمیشید تقصیرمن نیست!!!!
درضمن برای هزارمین بار...بنده هنوزازدواج نکردم که حالابخوام تصمیم بگیرم ببینم طرفم دوستم داره یاخیر....کارکردن وظیفه ی یه مرده نه جهت نشون دادن علاقش به همسرش!!!!!وظیفشه...
ده هزاربارگفتم بنده موافق مشاغلیکه مردونه س وبه دردخانومانمیخوره نیستم...بازم اینو بکوبونید توسرمن!!!!
دفعه ی بعدم بگید....!!!
درمورد پیداکردن دوست پسر !!!!خیلی جالبه....یعنی فقط اوناییکه ننه باباشون شاغلن میرن دوست پسرمیگیرن؟؟؟
پس این همه دختریکه مادرش خونه داره ...دوست پسرداره چی؟؟؟نگید وجود نداره....اون چرااینطوری شده!!!؟؟؟
شمامشکلتون فقط دانشگاه رفتن خانوماس؟؟؟
متوجه حرفای من نشدید وگرنه نمیگفتید مردیعنی بوق!!!....هرزنی که دلش خواست شاغل بشه این حقو داره...کی میخواد ازش بگیره این حقو؟؟؟؟شما..؟؟؟؟قانون؟؟؟؟چی؟؟؟مشکلتون باشاغل بودن یه زن چیه؟؟؟
خدابه من این حقوداده تواسلام ...بازبگید اگه زنه بتونه وظایفشوانجام بده...ده هزارباراینو گفتم کسیکه میخواد ازدواج کنه باید به شماتعهد بده که یاازدواجش یاشغلش!!!!بازم بگید....خسته نمیشید که!!!!
((دوستان محترم ازاین به بعد بدونید هرخانومیکه رفت سرکاربخاطرهوای نفسشه!!!چون کمبودداره!!!میخواددیده بشه...!!!!))
اگه بازهم متوجه میشدید من گفتم اگه همسرم به حقوق من نیازداشته باشه....بهش کمک میکنم...خب اگه نخواد که نمیگه!!!!
همسرمن ازکارکردن من ناراحته؟؟؟خب روزخواستگاری بگه....شرایطشو بگه...خواستم قبول میکنم..!!!!

واماسرکارخانوم تلمیخا.....
هرکس یه سری علایقی داره...اگه من گفتم ازکارخونه خوشم نمیاد جهنمی شدم؟؟؟؟Angry
خودتون اینقدرارزش زنو میارید پایین که ازبقیه انتظاررفتاربهتری نیست!!!!Dodgy
سرکارخانوم نینا؛وظیفه ی زنه که خرج خونه بده که میفرمایید مرده باهمون پول میره خونه زندگیشو میچرخونه؟؟؟؟نه وظیفه ی زنه؟؟؟
همتون یه چیزیو یادگرفتید:فمینیست!!!!
خداروشکراین لغت اختراع شد تاحداقل بتونید زوربگید !!!!!
اگه شماتجربه ی خوشایند ی ازشاغل بودن ندارید دلیلی نداره که همه مثل شماباشن!!!!!
درخاتمه منظورم به همه ی کاربران محترم تالار هست..اگه بحثی میکنید کاملا محترمانه وبدون هرگونه توهینی باشه....هیچ کس حق نداره به علایق دیگران توهین کنه...هیچ کس!!!!

خب چرا انقدر خشن!

اما جدای از این بحث ها تجربه نشان داده:

مردهایی که زیر بار کار کردن خانم خود نمی روند دارای همسری می شوند که سرکار می رود و مرد هم قدرت جیک زدن ندارد!

مردهایی که می گویند یکی از شروطم شاغل بودن همسرم هست(بی غیرت ها) دارای همسری می شوند که کار بیرون که هیچ کار خانه هم نمی کند و کلا کمر آقا را میشکانند!!

خانم هایی هم که می گویند من باید سرکار بروم مگه میشه زن تو خونه بمونه میپوسه و ... و حتی اگر شرط هم کنند باز هم همسرشان انقدر غر میزند که از سرکار رفتن منصرف شوند

کسی هم نگفت شما جهنمی هستید

ولی بعضی مواقع ممکن است زندگی را برای خود و خانواده جهنم کنید

آقای پرستیژ ادامه بدن من برم سراغ تاپیکای دیگهCool
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، شاهد ، Mitsonary ، كارمند پيمانی ، fafa*
۱۵:۱۰, ۲۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #53

من فکر می کنم نظر هر دو طرف (مخالف و موافق) خیلی از هم دور نیست اما لحن صحبت ها باعث شده خیلی اختلاف نظر ، به نظر برسه!

من فکر نمی کنم کسی بطور مطلق با کار کردن خانم ها مخالف باشه؛ به هر حال همه واقفند که خیلی از مشاغل مخصوص خانم هاست. مثل معلمی ، برخی مشاغل پزشکی، فروشندگی پوشاک های مخصوص بانوان و ..... .

به قول یکی از دوستان اشتغال در برخی از مشاغل برای خانم ها واجب کفاییه!

برخی خانم ها دوست دارند مستقل باشند، فعالیت اجتماعی داشته باشند و .. این حقشونه و کسی هم نمی تونه حقشون رو ازشون بگیره ، اما...
اما چند نکته رو باید در نظر داشته باشید:

اولا، باید خانم ها در نظر داشته باشند به چه قیمتی می خوان بیرون از منزل کار کنند. چه هزینه ای پاش می پردازند!
اگر قرار باشه فرزندان رو از مهر مادری محروم کنیم. اگر قراره از جو معنوی و آرامش خونه هزینه بشه خوب واقعا نمی ارزه! (من نمی گم کسی که بیرون از خونه کار می کنه حتما فرزندانش از مهر مادری محروم می شن ، اما به هر حال کار برای خانم های کارمند سخت تره)

ثانیا ، واقعا خانه داری و مدیریت زندگی خانواده رو دست کم نگیرند، مــــادری ، یک نعمت بسیار بزرگ هست که خداوند به خانم ها اعطا کرده. این نعمت اونقدر بزرگه که آقایون اگه حسودی کنن حق دارند!
مواظب باشید ! از این نعمت بخوبی مراقبت کنید!

ثالثا ، مواظب باشید بازی نخورید، برخی از مشاغل نیاز به خانم نداره، اما برخی گرگ صفتان از سادگی خانم ها استفاده می کنند برای مقاصد شومشون!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عبدالرحمن ، help me ، شاهد ، boghz ، Mitsonary ، Bahar ، كارمند پيمانی ، مجید املشی ، fafa*
۱۵:۱۱, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #54
آواتار
نقل قول:زن وقتی توانست نقش های خود را به عنوان خواهر همسر و مادر به خوبی درست انجام دهد ، بفرماید برود کار کند ، ولی همیشه از این ورا می زنید میرید کار می کنید ،

نقل قول:بنده ورمیزنم؟؟؟؟Dodgy واقعا متاسفم براتون که اینقدرراحت به خودتون اجازه میدیدتوهین کنید به طرف مقابلتون....مواظب طرزصحبت کردنتون باشید!!!!!کاملا جدی هستم....!!!!

سوتفاهم شده خواهر خوبم ، منظورم این بود که از این ور ها می زنید ، یعنی از این طرف ها می زنید ، ور زدن منظور نبود

Az in var ha mizanid na in ke khodayeh nakarde ver mizanid Blush

سوتفاهم شده ، وگرنه بنده هیچ وقت جسارت نمی کنم به خواهر خودم بی ادبی کنم... پوزش می طلبم بخاطر تایپ ناصحیح بنده...

شرمنده...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عبدالرحمن ، شاهد ، Bahar ، لبخند خدا ، مجید املشی ، fafa* ، ترنم
۱۵:۱۴, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #55
آواتار
واقعاجای تعجبه برام
زیراکثرپستهای عقاید مخالف باخودم،سپاس زدم....یعنی اینقدراحترام قائل شدم برای نظرات!!!!
دیگه حرفی برای گفتن ندارم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عبدالرحمن ، Mitsonary ، شاهد
۱۵:۱۵, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #56
آواتار
نقل قول:آقامهدی فقط تایید میکنید؟؟؟
خیلی ناراحت شدم ازحرف یکی ازکاربران که زد وشماهافقط تایید میکنید؟؟همین؟؟؟
امیدوارم کسانیکه توهین میکنن به بقیه جوابی پیش خداداشته باشن...ازشدت ناراحتی واقعانمیدونم چی بگم...
دیگه برام هیچ اهمیتی نداره نظرات کسانیکه باهام مخالفن ...تابه الانم که میخوندم ونظرمیدادم میخواستم به یه نتیجه برسم...
ولی هیچ حقی برای کسی قائل نیستم که برای نظرات من ارزش واحترام قائل نباشه!!!!وبخواد توهین کنه....
ارزش واحترام هم قائل نیستید بعضی ازکاربران محترم،نباشید ولی حق توهین ندارید....!!!!
والسلام.

نه خواهرم، آخه من هم حدس میزنم که آقای پرستیژ منظور از ور، طرف باشه (این طرف ها نه این ورا) و چون تا جایی که میشناسم ایشون اینجور فردی نیستن که توهین کنن به همین خاطر نخواستم زود قضاوت کنم تا خودشون جواب بدن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Mitsonary ، شاهد ، مجتبی110 ، Bahar ، fafa*
۱۵:۱۶, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۴)Fateme135 نوشته است:  واقعاجای تعجبه برام
زیراکثرپستهای عقاید مخالف باخودم،سپاس زدم....یعنی اینقدراحترام قائل شدم برای نظرات!!!!

SurpriseSurpriseSurpriseSurprise

اون جمله آقای پرستیژ احتمالا غلط تایپی بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، شاهد ، مهدی2012 ، مجتبی110
۱۵:۱۹, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #58
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۶)تلمیخا نوشته است:  SurpriseSurpriseSurpriseSurprise

اون جمله آقای پرستیژ احتمالا غلط تایپی بوده

بخدا من ترک هستم ، فارسی خوب بلد نیستم ، منظورم این بود که از این طرف یعنی تربیت کودک ، همسرداری و ... می زنید و وقت اون رو به کار خودتون اختصاص می دید ، ور یعنی طرف ، من چه کنم که این اشتباه بنده باعث چه برداشتی شد...Confused

ببخشید ، فکر نمی کردم دچار سوتفاهم بشید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شاهد ، مهدی2012 ، مجتبی110 ، boghz ، Bahar ، fafa*
۱۵:۲۳, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #59
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۴)Fateme135 نوشته است:  واقعاجای تعجبه برام

فاطمه خانم داریم از صحبت هاتون استفاده میکنیمSmile
بفرمایید ادامه بدید
آقای پرستیژ گفتن که سوءتفاهم شده
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، مهدی2012 ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، Bahar
۱۵:۲۳, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #60
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۲ ۹:۱۶)kayo نوشته است:  سلام

مگه مهد رفتن چ عیبی داره؟بچه اجتماعی بار میاد البته این رو قبول دارم بعضی ها از صب تا تا4-5 عصر بچه رو میزان مهد این درست نیس

نمیدونم چ جوری بگم ک منطورمو بفهمین ببینین بحث چشم و هم چشمی نیس، بحث پول دراوردن هم نیس، بحث دستت رو جلوی شوهر دراز نکنی هم نیس، بحث ولخرجی هم نیس و....
بحث اینه ک ی زن ب عنوان ی انسان ( مث ی مرد) ا زخودش ی توقعات و انتظاراتی داره منظورم اینه ک در صورت انجام ی کار مشخصی میتونه بگه ارضا شده و حس مفید بودن داره. اگه غیر این باشه حس خوبی ب خودش نداره
خب همه ک با گلدوزی ارضا نمیشن ک!!!
ی دوستی داشتم از رشتش راضی نبود بهش میگفتیم چرا؟میگفت اخه احساس میکنم از مغزم توش استفاده نمیکنم!!

(نمیدونم متوجه شدین یا نه)

توضیح:مطالب بالا صرفا نظر شخصی خودمه و نظر میتونه غلط باشه

یا علی...
سلام
نگاه کنید ، مهد گذاشتن بچه دو جور هدف می تونه داشته باشه
اول کسی که به اندازه کافی وقت صرف فرزندش می کنه ، بعد برای یادگیری بعضی مسائل و روابط اجتماعی و ... ، متناسب با سنش ، یک زمانی مهد می گذارش.
دوم کسی که برای راحت شدن از شر بچه (مثلا برای همین کار کردن) بچه رو می گذاره مهدکودک (حالا خودمون رو گول نزنیم اصلیه رو مشخص کنیم)
تازه اولی هم باید با رعایت شرایط بچه ، جستجوی کافی برای پیدا کردن مهد مناسب و ... همراه باشه (چند وقت پیش یک مهد پیدا کرده بودند که به بچه ها قرص خواب می داد).
حالا فرض کنید پدر و مادری یک بچه رو برای مورد دوم می فرستند مهد ، اون وقت بچه هم که بزرگ بشه ، میگه توی خونه مادرم حوصله اش سر می ره ، ببریمش خونه سالمندان چهار تا هم سن و سالش رو ببینه و ... .
در مورد مسئله دوم : "و عسی ان تکرهوا شيئا و هو خير لکم و عسی ان تحبوا شيئا و هو شر لکم"
معلوم نیست هر چی ما رو راضی می کنه برامون مناسب باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، عبدالرحمن ، شاهد ، مجتبی110 ، مهدی2012 ، Bahar ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]