|
امام زمانی هست؟
|
|
۱:۳۰, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
چه طور میشه به یکی که این سوالو ازت میکنه جواب بدی؟ اثبات اینکه آیاکسی هس که باید منتظرش بمونیم! اصلا میادش گاهی خودمم شک میکنم! نامه اعمالی که به دس امام زمون میرسه! یه سری حرفای افراطی که درمورد امام زمون میشنویم توی جلسات گاهی آدموبه شک میندازه چه جوری خداییش اوضاع جامعه اونقدر خراب هس که باید بیاد اگه هس که بخواد بیادش میدونم جو اینجا نمیطلبه این حرفا ولی دوس دارم یه جورایی دلیل منطقی ومحکمی داشته باشین واسه این سوال به ظاهر ساده! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۰, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۰:۰۴)Aban نوشته است: سلام دوستان . ی سوال حاد دارم :انسان کامل اونقدر روحش مترقی شده که می تونه از بعد زمان و مکان خارج بشه و هیچ محدودیتی در بعد زمان و مکان نداره. خروج از بعد زمان و مکان یعنی 1400 سال زنده می مونی و پیر نمی شی، یعنی هم اینجا هستی ، هم اونور دنیا و درحالی که هیچ جا نیستی! |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۰:۰۴)Aban نوشته است: سلام دوستان . ی سوال حاد دارم : بسم الله الرحمن الرحیم هر چند قبلاً در این ارسال: RE: امام زمانی هست؟ یک پاسخ اجمالی داده شده است (پاسخی عقلی و نه نقلی البته) و به این تاپیک هم خیلی ارتباطی ندارد اما به علت حساسیت و عمومین این گونه سوالات بد نیست تکرار شود قسمتی از آن پاسخ: با یک مثال ساده ابتدا سعی می کنم تا استبعاد ذهنی شما به این مفهوم را که چگونه ممکن است شخصی نامه ی اعمال جداقل تمام مومنین را هفته ای دو بار نگاه کند از بین ببرم و در این خصوص می توان به آیات محکم قرآن هم استناد کرد علاوه بر این دلیل که خدمت شما تقدیم می کنم: ببینید دوست من شما در یک لحظه هم می توانید بخورید و مزه را بچشید ضمن آنکه به خرد کردن آن توجه دارید و بوی آن غذا را هم استشمام کنید و دست خود را هم حرکت دهید برای برداشتن لقمه ی بعدی و به حرف کسی هم گوش دهید و آنها را متوجه شوید و در عین حال که توان ادراک تمام این مفاهیم را دارید هیچ یک از این مفاهیم را با یکدیگر قاطی هم نمیکنید این ظرفیت روح شما است در مرحله ای که شما دارید از آن استفاده می کنید و البته اکثر ما ها که چشم و گوش قلبمان بسته است به علت گردو غباری که روی آن را فراگرفته از همین حداقل ظرفیتهای وجودی خود استفاده می کنیم حال امام که انسان کامل است و حجت خدا بر خلق و واسطه ی فیض و... از تمام ظرفیت وجود خود با عنایات ویژه ی حق تعالی استفاده می کنند همان تسلطی را که شما بر امور متعددی که در مقیاس کوچک نفس شما بر خود دارد را نفس مبارکشان بر کل عالم وجود دارند و این البته یک پاسخ بسیار اجمالی بود با استمداد از یک مثال ملموس و قابل درک عمری باشد و توفیقی ان شاء الله توضیحات مبسوط تر ارائه خواهد شد در این زمینه از سایر پاسخ سایر دوستان و جناب تلمیخا هم تشکر می کنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |