کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام زمانی هست؟
۱:۳۰, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1

سلام دوستان
چه طور میشه به یکی که این سوالو ازت میکنه جواب بدی؟
اثبات اینکه آیاکسی هس که باید منتظرش بمونیم!
اصلا میادش
گاهی خودمم شک میکنم!
نامه اعمالی که به دس امام زمون میرسه!
یه سری حرفای افراطی که درمورد امام زمون میشنویم توی جلسات
گاهی آدموبه شک میندازه
چه جوری خداییش
اوضاع جامعه اونقدر خراب هس که باید بیاد اگه هس که بخواد بیادش
میدونم جو اینجا نمیطلبه این حرفا
ولی
دوس دارم یه جورایی دلیل منطقی ومحکمی داشته باشین واسه این سوال به ظاهر ساده!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مجتبی110 ، help me
۱:۵۹, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
اینجا تا حدودی در اینخصوص بحث شده و مطالب مفیدی هست :

اثبات وجود امام زمان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Farzaneh ، MohammadMeraj
۱۳:۳۴, ۲۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۳:۳۵ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله
با عرض سلام
ممنون از دوست گرامی بخاطر گذاشتن لینک تاپیک اثبات وجود امام زمان...
علاوه بر اون این تاپیک ها هم هست:
من لائیک هستم،مهدی کجاست؟
وجود امام زمان
متاسفانه الان وقتم محدوده شما لطف کنید این موضوعات فوق رو دقیق بخونید اگر کافی نبود بفرمایید...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحمن ، شاهد ، MohammadMeraj
۱۳:۵۰, ۲۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۳:۵۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #4

(۲۶/شهریور/۹۲ ۱:۳۰)بیداری واقعی نوشته است:  اوضاع جامعه اونقدر خراب هس که باید بیاد اگه هس که بخواد بیادش
میدونم جو اینجا نمیطلبه این حرفا
ولی
خوب اگر قراره الان بیاد پس چرا 100 سال پیش نیومد؟
چرا 400 سال پیش نیومد؟
چرا 1000 سال پیش نیومد؟
چرا اصلا غایب شدند؟

آیا اوضاع بد اقتصادی فرهنگی اجتماعی مختص به این برهه ی زمانی است؟
آیا بد تر از این اتفاق نیافتاده بوده؟ چرا مثلا زمان جنگ جهانی اول که قحطی تو ایران فراگیر شده بود و میلیون ها نفر تلف شدند امام زمان نیومد؟
می خوام بگم امام زمان ، ظهورش به این چیز ها بستگی نداره!

قرائتی مثل خوبی می زد: می گفت تو یک کوچه ای اهالی بزنن چراغ تیر برق رو بشکونن ، شهرداری بیاد یکی دیگه نصب کنه دوباره مردم همون کار رو بکنن! و این کار 11 بار اتفاق بیافته. اون موقع شهرداری هم میگه هر موقع آدم شدید و قدر این چراغ برق رو دونستید من میام دوباره نصب می کنم!

مثال خودش گویاست!
.
چه تضمینی وجود داره همون کاری که مردم اون زمان با ائمه کردند، ما نکنیم؟
چه تضمینی وجود داره که ما هم به امام زمانمون پشت نکنیم؟ و تنهاش نگذاریم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، SAViOR ، السا ، help me ، شاهد ، در جستجوی سختی ، غفران غ ، Behnam-Az
۱۶:۱۹, ۲۶/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۲ ۱۶:۴۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی دوستان
عزیز بزرگوار
عجالتاً این مطلب را مطالعه بفرماید تا به زودی ان شاء الله به صورت مبسوط و جامع با استناد به ادله ی عقلی و نقلی شامل آیات قرآن و روایات پاسخ را تقدیم نمایم

آیت الکرسی، تعیین کننده ی شرط ظهور امام زمان!!!!!!!

به ویژه این قسمت از مطلب را:
ببینید دوستان نبی و ولی تفاوت بسیار دارند و در وظایف و البته شباهتهایی هم دارند وما در اینجا به مقداری از این تفاوت ها اشاره میکنیم
1- نبی ملزم است که به سمت مردم برود اما این مردم هستند که باید به سمت ولی بروند
یعنی چه؟
مَثَل ولی خدا ، مَثَل کعبه هست که مردم به سمت او میروند
رسول اکرم هم نبی بودند و هم ولی، از ابتدای رسالت، نقش نبوت خود را آشکار به اجرا در آوردند و به برای ابلاغ پیام خدا و برای تعیین راه سعادت به سمت مردم رفتند و مانند سایر انبیا به دعوت عموم پرداختند، اما نقش ولایت ایشان از کی ظاهر شد و ایشان کی در جامعه اعمال ولایت فرمودند؟
بله بعد از آنکه مردم به سمت ایشان روی آوردند

عده ای از مردم مدینه به نزد ایشان آمده و از ایشان در خواست کردند تا ولایت و سرپرستی ایشان را به عهده بگیرند و اینجا بود که پس از اتمام حجت بر رسول اکرم، ایشان نقش ولایی خود را نیز به انجام رساندند.
همچنین است داستان امیرالمؤمنین، ایشان هم ولی اعظم خدا هستند، کی اعمال ولایت کردند در جامعه؟
زمانی که مردم رو به سوی ایشان آوردند و حجت را بر ایشان تمام کردند

امام حسن علیه السلام کی تن به صلح دادند؟
زمانی که مردم با عمل خود نشان دادند که حاضر به پذیرش ولایت امام حسن علیه السلام نیستند

امام حسین علیه السلام کی عزم کوفه کردند؟
زمانی که مردم با نامه های پرشمار ودرخواست های مکررشان حجت را بر ایشان تمام کردند و درخواست کردند که برای اعمال ولایت به نزد ایشان بروند!!!!!!

چرا هیچ یک از ائمه دیگر برای اعمال ولایت عمومی اقدام نکردند؟
بله، چون مردم حقیقتاً طالب ولایت و سرپرستی ایشان نبودند!!!!!!!!
و از اینجا مشخص میشود که امام زمان کی ظهور خواهند کرد
بله، زمانی که مردم حقیقتاً قلباً ، عملاً و قولاً ولایت ولی اعظم خدا را بخواهند!!!!!!!

و این است حقیقت لا اکراه فی الدین !!!!!!
حقیقت دین پذیرش ولایت ولی اعظم خداست و بدون پذیرش این ولایت کسی حقیقتاً دیندار نیست!!!!!
و در این پذیرش هم خودش باید از سر آگاهی و اختیار و میل عمل کند و نه از روی اجبار و اکراه!!!!!

که عمل از روی اکراه و تحت امر و ولایت ولی خدا رفتن با اکراه اجری ندارد و تقربی را در بر ندارد!!!!!
زمانی که مردم خودشان از روی اختیار و آگاهی و میل رو به ولی خدا بیاورند و آماده پذیرش ولایتش را داشته باشند ایشان خواهند آمد إن شاالله.

پاسخ ها در این مرحله بسیار اجمالی است دوست بزرگوارم
عمری باشد و توفیقی مبسوطش را ان شاء الله تقدیم خواهم نمود
(۲۶/شهریور/۹۲ ۱:۳۰)بیداری واقعی نوشته است:  چه طور میشه به یکی که این سوالو ازت میکنه جواب بدی؟
اثبات اینکه آیاکسی هس که باید منتظرش بمونیم!

ببینید دوست من فکر می کنید به چه علت اینقدر فیلمهایی مثل سوپر من و اسپایدر من و بت من و ... باورپذیر است؟
منجی گرایی یک امر فطری است
البته این ساده ترین جواب و بدیهی ترین جواب است که مناسب برای کسی است که با خودش صادق است و قصدش جدل نیست
وگرنه پاسخهای دقیق عقلی و فلسفی دارد و همچنین برای کسی که قرآن را قبول داشته باشد هم متعدد با آیات قرآن می توان استدلال کرد البته اگر یک شخص روند مومن شدنش درست باشد
یعنی با عقل خود به حجیت اصول دینش رسیده باشد یعنی اینجا تمام قرآنی که با عقل خود به حقانیتش رسیده است باز دلایل به تعبیری عقلانی است و نه صرفاًٌ نقلی
و اما در خصوص این سوال شما:
(۲۶/شهریور/۹۲ ۱:۳۰)بیداری واقعی نوشته است:  نامه اعمالی که به دس امام زمون میرسه!

با یک مثال ساده ابتدا سعی می کنم تا استبعاد ذهنی شما به این مفهوم را که چگونه ممکن است شخصی نامه ی اعمال جداقل تمام مومنین را هفته ای دو بار نگاه کند از بین ببرم و در این خصوص می توان به آیات محکم قرآن هم استناد کرد علاوه بر این دلیل که خدمت شما تقدیم می کنم:
ببینید دوست من
شما در یک لحظه هم می توانید بخورید و مزه را بچشید ضمن آنکه به خرد کردن آن توجه دارید و بوی آن غذا را هم استشمام کنید و دست خود را هم حرکت دهید برای برداشتن لقمه ی بعدی و به حرف کسی هم گوش دهید و آنها را متوجه شوید و در عین حال که توان ادراک تمام این مفاهیم را دارید هیچ یک از این مفاهیم را با یکدیگر قاطی هم نمیکنید
این ظرفیت روح شما است در مرحله ای که شما دارید از آن استفاده می کنید و البته اکثر ما ها که چشم و گوش قلبمان بسته است به علت گردو غباری که روی آن را فراگرفته از همین حداقل ظرفیتهای وجودی خود استفاده می کنیم
حال امام که انسان کامل است و حجت خدا بر خلق و واسطه ی فیض و... از تمام ظرفیت وجود خود با عنایات ویژه ی حق تعالی استفاده می کنند همان تسلطی را که شما بر امور متعددی که در مقیاس کوچک نفس شما بر خود دارد را نفس مبارکشان بر کل عالم وجود دارند
و این البته یک پاسخ بسیار اجمالی بود با استمداد از یک مثال ملموس و قابل درک
عمری باشد و توفیقی ان شاء الله توضیحات مبسوط تر ارائه خواهد شد در این زمینه
و اما در این خصوص که گفته اید:
(۲۶/شهریور/۹۲ ۱:۳۰)بیداری واقعی نوشته است:  چه جوری خداییش
اوضاع جامعه اونقدر خراب هس که باید بیاد اگه هس که بخواد بیادش

در بالا پاسخ داده شد در ذیل لینک آیت الکرسی شرط ...
اما در خصوص این بخش از صحبت های شما بزرگوار:
(۲۶/شهریور/۹۲ ۱:۳۰)بیداری واقعی نوشته است:  میدونم جو اینجا نمیطلبه این حرفا
ولی
اولاً هدایت به دست خداست
دوماً إن شاء الله دوستانِ بسیار گرانقدری هستند در این تالار که خیلی بیشتر از بنده ی حقیر میتوانند به پرسشهای شما کاربر جدید تالار پاسخ دهند و شاید کمی برای قضاوت زود باشد که جو اینجا می طلبد یا نه
باشد که خداوند هادی و نگهدار همه ی ما باشد به حق محمد و آل محمد
یا علی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، شاهد ، آیلار ، SAViOR ، zryy ، فدايي ولايت ، در جستجوی سختی ، حسن.س. ، فرمیسک ، MANI110 ، fiftynine ، ZaHrA110M ، Tolou ، مجنون الحسین ، jafar
۱:۲۴, ۲۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱:۲۶ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #6

(۲۶/شهریور/۹۲ ۱:۳۰)بیداری واقعی نوشته است:  اثبات اینکه آیاکسی هس که باید منتظرش بمونیم!
اصلا میادش
بستگی داره به اسلام معتقد باشین یا نه
در اسلام میگیم خدا کار بیهوده انجام نمیده
لودویگ فویرباخ نظری داره به این مضمون : " اگر هدف نهایی آیینهای توحیدی استقرار عدالت و اجرای موازین اخلاقی در جامعه باشد باید پذیرفت که خدا در این هدف خود شکست خورده و بازنده شده است"

میشه میگفت که در حال حاضر عدالت و اخلاق در ایران و جهان محقق نشده بنابراین تا حدی حرف فویر باخ درسته.
اما اگر این طور باشه پس خدا کار بیهوده ای انجام داده و ارسال پیامبران و ادیان کار بی حاصلی بوده که نافی قدرت خدا و نافی این هست که خدا کار بیهوده انجام نمیده
بنابراین باید یک منجی وجود داشته باشه تا دین را از این حالت دربیاره و هدف آیینهای توحیدی را محقق کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، آیلار ، مجتبی110
۲۱:۱۷, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7

تا حالاش که عالی بود
ممنون
خداییش خودم کم آورده بودم
تو جواب به دیگرون به این سوال
ممنونم
خودمم مطالعاتمو میخوام شروع کنم
مطالب تالارتونم خیلی مفیده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou
۱۰:۰۴, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۷/مهر/۹۲ ۰:۳۵)farzaneh نوشته است:  
بدانیم که آقا همه جا شاهد و ناظر اعمال ما هستند.

سلام دوستان . ی سوال حاد دارم :
مگه امام زمان هم مثل ما انسان نیستند ، پس چطوری همیشه شاهد و ناظر همه ما هستن ؟؟؟
این فقط یه سواله و هیچ قصد و منظوری هم ندارماااا ، بعدا دوستان شاکی نشن .... Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Night moans ، Agha sayyed ، مجتبی110 ، Behnam-Az
۱۲:۲۲, ۲۷/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۱۲:۲۶ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول: سلام دوستان . ی سوال حاد دارم :
مگه امام زمان هم مثل ما انسان نیستند ، پس چطوری همیشه شاهد و ناظر همه ما هستن ؟؟؟
این فقط یه سواله و هیچ قصد و منظوری هم ندارماااا ، بعدا دوستان شاکی نشن .... [تصویر: wink.png]

هشت دوربین که 24 ساعته ما را رصد می کنند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا
۱۲:۳۰, ۲۷/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۱۹:۰۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۷/مهر/۹۲ ۱۰:۰۴)Aban نوشته است:  سلام دوستان . ی سوال حاد دارم :
این فقط یه سواله و هیچ قصد و منظوری هم ندارماااا ، بعدا دوستان شاکی نشن .... Wink

بسم الله الرحمن الرحیم

اتفاقا سوال خوبی بود

از دو دیدگاه بررسی می کنم

اول اینکه این شاهد و ناظر بودن مثل شاهد و ناظر بودن ما نیست

ما اگر بخواهیم شاهد باشیم حتما باید آن را با چشمان مادی خود ببینیم تا عینا از چیزی اطلاع پیدا کنیم

اما ایشان بخاطر داشتن ولایت کامل بر همه مخلوقات بر همه چیز آگاهند

مثال می زنم

برای آگاهی از چیزی شما تصویر یا صدای آن را با حواس خود دریافت می کنید تا در مغز پردازش شود.

چیزی که برای شما عجیب است این است که چطور ممکن است از همه جا اطلاعات وارد یک چشم شود

اصلا لازم به این نیست

کافیست این اطلاعات وارد قلب ایشان شود.(قربونشون برم)

بعد قلب ایشان هم که مثل قلب ما نیست

جایگاه وحی است

ما بدلیل زندگی غیر خدایی از استعداد یک انسان آگاهی نداریم و به ماهیت ناسوتی(مادی) خود نزدیک شده ایم

حال اینکه انسان بدلیل داشتن روح خدائی می تواند تا بی نهایت گسترش پیدا کند و به مقام قاب قوسین برسد(معراج)

دوم این که از دیدگاه روائی و قرآنی

در سوره توبه آیه 105

و قل اعملوا فسيرى اللّه عملكم ورسوله والمؤمنون وستردون إلى عالم الغيب والشهادة فينبّئكم بما كنتم تعملون

و بگو: [هر كارى مى‏خواهيد] بكنيد كه به زودى خدا و رسول او و مؤمنان كردار شما را خواهند ديد، و به زودى به سوى داناى نهان و آشكار بازگردانده مى‏شويد، پس شما را به آنچه انجام مى‏داديد آگاه خواهد كرد

در باب «عرضه اعمال» کتاب اصول کافی روایات متعددی در ذیل همین آیه شریفه ذکر شده است که مراد از «مومنون»، ائمه اطهار علیهم السلام هستند، از جمله این روایت: شخصی خدمت امام رضا علیه السلام آمد و عرض کرد: برای من و خانواده‌ام دعا کنید. امام علیه السلام فرمودند: «مگر دعا نمی‌کنم؛ وَاللهِ إنَّ أعمالَکُم لَتَعرضُ علَیَّ فی کلِّ یَوم وَ لَیلَة؛ به خدا سوگند، اعمال شما هر شب و روز بر من عرضه می‌شود.» راوی می‌گوید: این سخن بر من گران آمد، امام علیه السلام متوجه شدند و به من فرمودند: «أمَا تَقرَأُ کِتابَ اللهِ عزَّوجلَّ: (وَ قُل اعْمَلُوا فَسَیَرَی اللهُ عَمَلَکُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُومِنُونَ)، و هُوَ وَاللهِ علیُّ بنَ أبی‌طالِب؛ آیا کتاب خداوند عزوجل را نمی‌خوانی که می‌فرماید‌: عمل کنید خدا و پیامبرش و مومنان، عمل شما را می‌بینند. به خدا سوگند! منظور از مومنان علی بن ابی‌طالب (و امامان دیگر از فرزندان او) هستند.» (کافی، ج1، ص171)
امام علی علیه السلام هم می‌فرمایند: «لیسَ یَغیبُ عَنّا مومنٌ فی شَرقِ الأرضِ و لا فی غَربِها؛ هیچ مومنی در شرق و غرب زمین از ما غایب نیست.» (الزام الناصب، ص6، روزگار رهایی، ص648)
امام صادق علیه السلام هم می‌فرمایند: «إنَّ الدُّنیا لَتَمَثَّلَ لِلإمامِ مِثل فَلقَةِ الجَوز فَلایَعزُبُ عَنهُ شَیءٌ... ؛ دنیا (آسمان و زمین) در نزد امام چون پاره گردویی حاضر و نمایان است و چیزی از او پوشیده نیست.» (شیخ مفید، اختصاص، ص217)

نکاتی را متذکر شویم:
1. مأموریت امام از لحاظ زمان و مکان، بسیار گسترده است. او تنها امام زمین و زمان نیست، بلکه امام ملک و ملکوت است.
2. مأموریت و تسلط امام تنها به ظاهر عالم ختم نمی‌شود، بلکه در برگیرندة ظاهر و باطن اجتماع و انسان‌ها نیز هست.
3. علم امام حضوری است، نه کسبی و از راه تحصیل؛ یعنی ما به دلایل متعدد (مذکور در کتب کلامی شیعه) معتقدیم که علم امام موهبتی الهی و علم لدنّی است.(حبیب‌الله طاهری، تحقیقی پیرامون امامت عامه وخاصه، ص76-85)
4. علم الهی نیز از ویژگی‌های خاصی برخوردار است که آن را در مقایسه با سایر علوم ممتاز می‌کند:
الف) علم الهی روشن است و هیچ نقطة تاریکی در آن نیست. لذا در آن اختلافی نیست و چیزی به نام واضح و واضح‌تر در آن وجود ندارد؛
ب) علم الهی نزد ائمه اطهار علیهم السلام حاضر است، لذا آنان در هیچ پرسشی نگفتند بعداً جواب می‌دهیم و یا نیاز به تأمل و تفکر داریم؛
ج) علم الهی نیازمند مقدمه چینی نیست؛ چون در آن اختلافی دیده نمی‌شود، لذا بین انبیا و امامان علیهم السلام در هیچ امری اختلاف نیست؛
د) علم الهی نیاز به تجدید نظر ندارد، بلکه به قوّت و ظهور آغازین خود باقی است؛(محسن خرازی، بدایة المعارف، بحث صفات امام (علم امام))
5. روایات به کیفیت علوم ائمه اطهار علیهم السلام اشاره دارند:
الف) امام نسبت به هرچه دربارة آسمان و زمین و بهشت و جهنم (تا قیامت) واقع می‌شود، عالم است و چیزی نیست که ائمه اطهار علیهم السلام نسبت به آن علم نداشته باشند؛(علامه مجلسی، بحارالانوار، ج26، ص109، (حدود22 روایت نقل شده است))
ب) جمیع علوم ملائکه و انبیا، نزد ائمه اطهار علیهم السلام موجود است و هر امامی جمیع علوم امام قبل از خود را داراست؛(علامه مجلسی، بحارالانوار، باب 12، ص159 به بعد)
ج) روایاتی داریم که دلالت بر این دارند که ائمه اطهار علیهم السلام بر همة احتیاجات و اعمال بشر و بر احوال شیعیان آگاهی دارند، و حتی اگر بلا یا مصیبتی به آنان برسد آگاهند؛ یعنی به همة بلایا و منایا، (زمان و کیفیت‌ آنها) آگاهی دارند؛ همچنین به آن چه در دل انسان‌ها می‌گذرد، آگاهی دارند؛(علامه مجلسی، بحارالانوار، ص132، 154) در این زمینه امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در توقیعی که برای شیخ مفید فرستادند، فرمودند: «انّا نحیط علماً بانبائکم و لمایعزب عنّا شیءٌ من اخبارکم؛ به همه خبرهای شما آگاهیم و چیزی از اخبار شما بر ما پوشیده نیست.»
نکتة آخر این که، اگرچه علم امام از ناحیه خداوند است، ولی بین علم خداوند و علم امام تفاوت وجود دارد؛ زیرا علوم الهی برای خداوند ذاتی و استقلالی است (علم بر اموری که بر ما غیب است، ذاتی خداوند است). به عبارت دیگر، تنها کسی که ذاتاً و به خودی خود بر همه امور آگاه است، خدای سبحان است و این بدان معنا نیست که پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلم، ائمه علیهم السلام یا ملائکه به غیب علم نداشته باشند؛ بلکه علم دارند، اما علم آنها ذاتی نیست، بلکه تبعی است و به خواست پروردگار، عالِم‌اند.(مهدویت، پرسش‌ها و پاسخ‌های، معاونت پژوهش موسسه آینده روشن)

خب شاکی نشدیم!Angel

==========

یک مثال دیگری هم یادم آمد

التفات داشته باشید

فرض کنید در یک شهری همه اینطور فکر کنند که فقط یک دانه تسبیح را می توان در دست گرفت و جابجا کرد

حال یک نفر دیگه این دانه ها را به نخ می کشد و مثلا 10000 دانه را با هم جابجا کند

این مثالی بود برای داشتن ظرفیت جابجایی

مثال دیگر برای رسیدن به هدف از طریق راه میان بر

فرض کنید یک نفر یک اتوموبیل بخرد صرفا بخاطر رفتن به بانک! و پرداخت قبوض خود

بعد به او بگویند شما می توانی همین قبض را از طریق دیگری پرداخت کنی (نت)

برای رسیدن به یک هدف همیشه نباید به راه سخت فکر کرد(البته درست است که چون معما حل گشت آسان شود! ولی در بعضی مواقع راه حل ساده وجود دارد)

این دو مثال بسیار ساده بود و این جدای از ولایت بود

یعنی من و شما هم امکان این را داریم که بر جاهای دیگر احاطه داشته باشیم.

ولی ولایت امری جداست و هیچ شبیه و مانندی ندارد و چنین مواردی برای ولی خدا بسیار پیش پا افتاده و ساده است.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night moans ، Farzaneh ، sarallah ، Aryha ، فرشته مهربون ، السا ، مجنون الحسین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا