|
سلامتی مردان با غیرت صلوات
|
|
۱۷:۲۳, ۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۰ توسط مهرومه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی با عرض سلام
برای سلامتی مردان با غیرتی که پیامبر گونه مواظب ناموسشان هستند و نمی گذارند خطا کنند و همچنین با همسرانی که برای چادر ارزش قائلند ازدواج می کنند صلوات. معصوم می فرمایند خروس 5 صفت دارد که از صفات انبیاست یکی هم غیرت می باشد. تاپیکی تحت این عنوان بود که از خانم های چادری تشکر کرده بودند .اما تشکر فقط زبانی نیست اما تشکرآقایون از خانم های چادری: 1- این هست که توی خیابان به زن های فاسد وبدحجاب حیرت انگیز و مات نگاه نکنند و اون ها رو تحویل نگیرن به گونه ای که یک دختر نازنینی که چادر پوشیده خدای نکرده کم بیاره تصمیم بگیره حجابش رو کم کنه .( این رو قبول کنید که دختر ها دوست دارند بهشون توجه شود وخودنمایی از جنود عقل زن می باشد و اینکه انسان خودش رو مجبور کنه که خودنمایی نکنه به خاطر خدا، تا رسیدن به این مقام که از گناه خودنمایی جلوی نا محرم متنفر بشود خیلی فاصله هست وزمان می برد لطفا از یک دختر نوجوان وجوان هم چنین توقعی نداشته باشید که خدا هم ندارد ) 2-توی محل کار وکلا در آمدو شد با زنها به زن های محجبه بیشتر احترام بگذارند و یکسان برخورد نکنند . 3-و تشکر دیگرآقایون هم از خانمهای محجبه این است که برای ازدواجزن چادری انتخاب کنند نه اینکه بروند یک زن فاسد غیر چادری بگیرن د بگن چادریش می کنیم و بعد هم بگیرند یک چادر سرش کنند دلشان خوش بشود که زن چادری دارند یعنی پیش خودشون فکر کنند هم هوای نفسشون رو راضی کردن و هم مثلا خدا را زهی خیال باطل است شیطان زن های بدحجاب را زینت می دهد. در واقع به نظر من کسی که برای چادر ارزش قائل نیست اما برای اینکه می خواسته شوهر کنه زوری چادر بپوشه بنده این چادر رو از پالان یا روکش ماشین کمتر می بینم . و اکثرا هم به این نیت قبول می کنند چادر بپوشند که بعدا طرف رو راضی کنند چادرش رو کنار بگذاره وجالب هست توی دوستان و آشنایان ما هر کسی زن بدحجاب گرفته وچادری کرده این اتفاقها افتاده : یا بعد از 3 الی 4 سال کنار گذاشته یا بعد از ده سال کنار گذاشته یا بعد از بیست سال کنار گذاشته یا بعد از مرگ شوهرش کنار گذاشته یا چادر می پوشه واینقدر آرایش می کنه وصورتش رو بیرون میندازه ابروی چادری ها رو هم می بره ویا یکی از اون ها هم هست که از استثنائات هست تا با شوهرش دعواش می شه نقط ضعف شوهرش رو پیدا کرده چادرش رو تکه تکه می کنه می ریزه جلوی شوهرش و بدون چادر راه می افته خونه پدرش و ایشان هم بعد از مدتی ......و ..... مجبور میشه یک چادر بخره و برای آشتی کنان خدمت خانم ببره بیاره و پس از مدتی روز انو روزی از نو . می خواهم این را بگویم چادر یک باور است عشق است از ایمان وتقواسرچشمه می گیرد نه یک صرفا چند متر پارچه یا مثلا روکش ماشین که میشه بذاری میشه نگذاری . آقایانی که بی توجه هستید : شهدا جان نازنیشون رو برای حفظ چادر زنهای شیعه دادند شما هم کمی چشمت رو نگه دار کمی روی هوای نفست پا بگذا ر . حجاب زنان جاهل و سطحی نگر خراب نشد مگر به خاطر مردان جاهل سطحی نگر که جامعه را با توجهشون به این زنها خراب کردند و در گناه این زنان شریکند. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۷, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۳)مهرومه نوشته است: بعضی ها تو این تاپیک خیل بد حرف زدن من واقعا واسشون متاسفم. خواهرمون شاید بعضی جاها رو خب نتونستن منظورشون رو بیان کنن ولی با توجه به سن کمشون خیلی قشنگ نوشته تا جایی که من تعجب کردم ولی شما که سنتون سه برابره اونه این چه وضعه صحبت کردنه؟ نمونه هاش: نقل قول:آقا/خانوم نمیدونم کدومشون هستید. شرم نمی کنید؟! حیا نمی کنید؟! این چه حرفیه میزنید؟! نقل قول:زنهای فاسد غیر چادری بعدشم این جواب خانم مهرومه بود: نقل قول: با سمه تعالی بنده عذر خواهی می کنم که نتونستم خوب مطلب رو ادا کنم . من که شرمنده شدم. آقای 23 ساله شما چطور میتونید به یک خانم بگین شرم نمیکنید؟ حیا نمیکنید؟ ![]() انشالله که منظور بدی نداشتین و من اشتباه فکر میکنم. بازم تاکید میکنم خانم مهرومه هیچوقت نگفته زن غیر چادری فاسده. میتونیم بگیم ایشون به جای مومن از کلمه چادری استفاده کرده و من خودم قبول دارم که منظورشون رو درست ننوشتن ولی اگه من در سن ایشون بودم هنوز حرف زدن بلد نبودم. نقل قول:ادم ابله یعنی هرکی چادری نباشه فاسد نمیدونم ایشون با کی بودن شاید با رفیق صمصیمش بودن ولی درست حرف نزدن. نقل قول:Tishtar نوشته است: من چن وقت پیش تجسم بی غیرتی رو تو همین تهران خودمون،مرکز شیعه های دنیا دیدم.چارتا پسر بی غیرت افتاده بودن دنبال یه دختر بی حجاب،اون وقت دویست نفر آدم بی غیرت که تو ترافیک مونده بودن،نگاه کردن و خندیدن.دختره اشکش دراومده بود و ضایع بود که دنبالش افتادن[quote]Tishtar نوشته است: من چن وقت پیش تجسم بی غیرتی رو تو همین تهران خودمون،مرکز شیعه های دنیا دیدم.چارتا پسر بی غیرت افتاده بودن دنبال یه دختر بی حجاب،اون وقت دویست نفر آدم بی غیرت که تو ترافیک مونده بودن،نگاه کردن و خندیدن.دختره اشکش دراومده بود و ضایع بود که دنبالش افتادن این مدلی هم نیگام نکنین من تو تاکسی وسط دونفر دیگه بودم،اومدم پیاده شم طرف یه نیش گاز داد،یه چپ چپ نگاه کرد،نمیدونم دیگه منظورش کرایه بود...چی بود! اون دختره که بد حجاب اومده بیرون هدفش همین بوده که پسرا بیان دنبالش....[/quote] من واقعا متاسفم واسه اون مردمی که اون صحنه رو دیدن و ساکت نشستن، من به اونا مسلمان نمیگم. یکبار دیگه بخونید:دختره اشکش دراومده بود. خوب اگه دختره خودش خوشحال بود کاری نداریم ولی اینجور نبوده. یعنی شما میگین اگه 4 تا مرد بی غیرت، یک دختر بد حجاب رو اذیت کردن ما باید ساکت بشیم؟ اون موقع ما آدمیم؟ این انسانیته؟ یعنی اون موقع میتونیم بگیم ما مسلمانیم؟ آخه آقایون این چه تفکریه شما نسبت به بد حجاب ها دارین؟ مگه نشنیدین رهبر چی گفت؟ مگه شما خودتون هیچ مشکلی ندارین؟ چه بسیار افراد بد حجاب هستن که آدم های پاکی هستن و اینکارشون به خاطر جهله. به خدا قسم من نمیدونم اگه دختر بودم وضع حجابم چطور بود. کی گفته بدحجاب ها همه آدم های بدی هستن؟ این حرفتون درسته که یک دختر از روی جهل بی حجاب باشه، حالا اگه 4 تا مرد بی غیرت هوس باز اون رو اذیت کردن ما ساکت بشینیم چون که بد حجابه؟ گیرم که ما خیلی مومن و خوب مگه امکان نداره دو روز دیگه مثلا دخترمون اشتباه کنه و بد حجاب باشه؟ اون موقع راضی هستین پسر مردم اذیتش کنه؟ آقا دست بردارین از این حرف ها. درسته افرادی مثل من ترسو هستن و شاید تو این مواقع حرفی نزنن ولی حداقل اینجا که تاییدش نکنید هر چند که به نظرم مسلمان نیست کسی که ببینه دارن ناموس مردم رو اذیت میکنن و اون هیچ کاری نکنه. |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۲۳:۵۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
این تفاوت قائل شدن که گفتید
حالا یه خانم چادری نیازی به این تفاوت قائل شدن نداره اما در طولانی مدتاگر احساس کنی همه یه جورایی به بدحجاب ها(نه مانتویی ها )اشتباه نکنید ، بیشتر احترام میگذارند شاید باعث دلسردی بشه آقا اصلا توجه نخواستیم حتی حد متعادل هم نخواستیم مسخره نکنند! البته وقتی بهشون محل نذاری به اندازه کافی میسوزن! اما خب اون آقا موقع مسخره کردن یا تیکه هایی که با مغز کوچیک خودش میسازه یا صلوات هایی که میفرسته!!! به مرور باعث دلسردی برخی چادری ها میشه و خودش هم نمیدونه که داره تیشه به ریشه خودش و جامعش میزنه یه مطلبی هم بگم همه بدحجاب ها که از اول اینطوری نبودن قبح گناه به مرور شکسته میشه و پیش میره هیچوقت حتی اگر چادری هستید فکر نکنید که تو این گرداب نمیفتید انسان ممکن الخطاست |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۴)yektasepas نوشته است: خودتون دارید می گید از چادر برای مخفی کردن وسیله ای که دزدیده استفاده کرده .به قول امام که در جواب کسی که گفت یک روحانی دزدی کرد فرمودند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور اگه یه نفر که مخالف شما باشه یه جرم( منظورم جرم واقعی هست و اونی که بین الملل قبول داره) ، همه هم فکراش مثل اون مجرم هستن، اون وقت اگه یه چادری یه جرمی کرد اون وقت اون یارو چادری نبوده؟؟؟؟؟؟؟ منظورم از این جمله اینه که فقط چیزی که خودتون قبول دارین رو کاملا پاک ندونین و چیزای مخالفتون رو کاملا بد. باید قبول کنین تو هر چیزی خوب و بد هست. آدم چادری هم هست که بسیار فاسد باشه. جواب بند آخر پستتون: بله... پلیسی داریم که دزدی که هیچی بدتر اونم انجام می ده. کی گفته نداریم؟ |
|||
|
۷:۲۹, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
هوالغیور
هیچوقت یادم نمیره اون ماه رمضون رو, بعد از مراسم احیای شبهای قدر وقتی دوستم جلوی درب حسینیه گفت که کلید خونه جامونده و مجبوره همون محله بمونه خونه خاله اش من حیرون موندم که حالا چه جوری برگردم خونه!! اون وقت شب یه آژانس پیدا کردم اما فقط یه راننده جوون اونجا بود, کلی دل دل کردم و مردد موندم اما چاره ای نداشتم. پدر و مادرم هم برای ختم یکی از اقوام رفته بودند شهرستان باید به راننده اعتماد میکردم و برمیگشتم خونه اما دریغ از قضاوت عجولانه ما آدمها !!! راننده جوون با تیپ عجیب امروزی هندزفری رو از گوشش دراورد یه نگاه به چادرم انداخت و با جمله : " بفرما آبجی " منو راهنمایی کرد. توی اون دل سیاه شب تا خود منزل صدای بریده بریده راننده رو میشنیدم که هر چند دقیقه یکبار با خودش میگفت: استغفرالله ربی و اتوب الیه چه مبارزه ای بود برای نگاه نکردن و چشم به جاده دوختن وچه حبل المتینی بود حفظ حرمت انسانی من و چه زیبا درک کردم غیرت مردانه را منبع |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی
حالا که خاطره ی غیرت مندی یک جوان را تعریف کردید .منم یک خاطره می گم شب تولد امام رضاع جای همه خالی مشهد بودم برای ساعت21:20 دقیقه بلیط قطار برگشت داشتیم .فقط همین رو بگم که رفتیم نماز مغرب و خوندیم خواستیم برگردیم از بس شلوغ بود با اجازتون به قطار نرسیدیم .خلاصه به مصیبتی خودم رو به ایستگاه اتوبوس رسوندم وقتی خواستم سوار اتوبوس بشم ازدحام جمعیت خیلی زیاد بود و مردها قاطی زن ها سوار می شدند یک جوان حدود 30 ساله بهتر بگم یک جوانمرد فریاد می زد و مردها رو دور می کرد و راه نمی داد بنده خدا گلوش پاره شد تا تونست کاری کند که مردها در قسمت زنانه سوار نشوند .من هم از سهم سیدیم استفاده کردم کلی براش دعا کردم ازخدا براش ثروت خیلی زیاد و ثابت قدم ماندن در دین و غیرت و زن خوب و خلاصه در آخر هم شهادت از امام رضا(علیه السلام) براش طلب کردم. رحمت به شیر مادرش چه فرزندی تربیت کرده بود.زن های مردم رو ناموس خودش می دونست . مشهدی ها بعضی هاشون خیلی روح بزرگی دارند. آفرین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: angry.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.png)