تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سلامتی مردان با غیرت صلوات
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5

باسمه تعالی

با عرض سلام

برای سلامتی مردان با غیرتی که پیامبر گونه مواظب ناموسشان هستند و نمی گذارند خطا کنند و همچنین با همسرانی که برای چادر ارزش قائلند ازدواج می کنند صلوات.
معصوم می فرمایند خروس 5 صفت دارد که از صفات انبیاست یکی هم غیرت می باشد.
تاپیکی تحت این عنوان بود که از خانم های چادری تشکر کرده بودند .اما تشکر فقط زبانی نیست
اما تشکرآقایون از خانم های چادری:

1- این هست که توی خیابان به زن های فاسد وبدحجاب حیرت انگیز و مات نگاه نکنند و اون ها رو تحویل نگیرن به گونه ای که یک دختر نازنینی که چادر پوشیده خدای نکرده کم بیاره تصمیم بگیره حجابش رو کم کنه .( این رو قبول کنید که دختر ها دوست دارند بهشون توجه شود وخودنمایی از جنود عقل زن می باشد و اینکه انسان خودش رو مجبور کنه که خودنمایی نکنه به خاطر خدا، تا رسیدن به این مقام که از گناه خودنمایی جلوی نا محرم متنفر بشود خیلی فاصله هست وزمان می برد لطفا از یک دختر نوجوان وجوان هم چنین توقعی نداشته باشید که خدا هم ندارد )

2-توی محل کار وکلا در آمدو شد با زنها به زن های محجبه بیشتر احترام بگذارند و یکسان برخورد نکنند .

3-و تشکر دیگرآقایون هم از خانمهای محجبه این است که برای

ازدواجزن چادری انتخاب کنند نه اینکه بروند یک زن فاسد غیر چادری بگیرن
د
بگن چادریش می کنیم و بعد هم بگیرند یک چادر سرش کنند دلشان خوش بشود

که زن چادری دارند یعنی پیش خودشون فکر کنند هم هوای نفسشون رو

راضی کردن و هم مثلا خدا را زهی خیال باطل است

شیطان زن های بدحجاب را زینت می دهد.

در واقع به نظر من کسی که برای چادر ارزش قائل نیست اما برای اینکه می خواسته شوهر کنه زوری چادر بپوشه بنده این چادر رو از پالان یا روکش ماشین کمتر می بینم .

و اکثرا هم به این نیت قبول می کنند چادر بپوشند که بعدا طرف رو راضی کنند چادرش رو کنار بگذاره وجالب هست توی دوستان و آشنایان ما هر کسی زن بدحجاب گرفته وچادری کرده این اتفاقها افتاده :

یا بعد از 3 الی 4 سال کنار گذاشته

یا بعد از ده سال کنار گذاشته

یا بعد از بیست سال کنار گذاشته

یا بعد از مرگ شوهرش کنار گذاشته

یا چادر می پوشه واینقدر آرایش می کنه وصورتش رو بیرون میندازه ابروی چادری ها رو هم می بره

ویا یکی از اون ها هم هست که از استثنائات هست تا با شوهرش دعواش می شه نقط ضعف شوهرش رو پیدا کرده چادرش رو تکه تکه می کنه می ریزه جلوی شوهرش و بدون چادر راه می افته خونه پدرش و ایشان هم بعد از مدتی ......و ..... مجبور میشه یک چادر بخره و برای آشتی کنان خدمت خانم ببره بیاره و پس از مدتی روز انو روزی از نو .

می خواهم این را بگویم چادر یک باور است عشق است از ایمان وتقواسرچشمه می گیرد نه یک صرفا چند متر پارچه یا مثلا روکش ماشین که میشه بذاری میشه نگذاری .

آقایانی که بی توجه هستید :

شهدا جان نازنیشون رو برای حفظ چادر زنهای شیعه دادند شما هم کمی چشمت رو نگه دار کمی روی هوای نفست پا بگذا ر .
حجاب زنان جاهل و سطحی نگر خراب نشد مگر به خاطر مردان جاهل سطحی نگر که جامعه را با توجهشون به این زنها خراب کردند و در گناه این زنان شریکند.

نقل قول:شهدا جان نازنیشون رو برای حفظ چادر زنهای شیعه دادند شما هم کمی چشمت رو نگه دار کمی روی هوای نفست پا بذار

تصحیح میکنم:
کمی بیشتر بیشتر چشمتو نگه دار،کمی بیشتر بیشتر روی هوای نفست پا بذار.

نقل قول:حجاب زنان جاهل و سطحی نگر خراب نشد مگر به خاطر مردان جاهل سطحی نگر که جامعه را با توجهشون به این زنها خراب کردند و در گناه این زنان شریکند.

درسته،ان شاء الله بزودی تاپیکی در این باره درست میکنم.همه منتظر باشند. از جمله آقایون.

صحبت هاتون کمی تند بود(ان شاء الله منظورمو در آن تاپیک توضیح خواهم داد.زود برداشت نکنید)ولی خوب بود.

اسم تاپیک اینه :سلامتی مردان با غیرت صلوات
واقعا کمیاب شدن با غیرتا...

اون پسرایی هم که واسه دوست دختراشون غیرتی میشن غیرتشون بخوره تو سرشون !!!شهدا غیرت داشتن نه اینااااااااااااا!!!!من خودم با یه آقا پسر که ادعاش میشد غیرت داره بخثم شده بود....من بهش گفتم اگه جنگ بشه میری بجنگی؟؟؟ گفت نه !!
گفتم پس بی غیرتی ولی من میرم!!!پسره تعجب کرد بهش گفتم : ولی من میرم پلاکمو با کارت رزمندگیم هم آماده کردم !بیشتر تعجب کرد گفت : هههههههههههههه مگه زنم میره جنگ ؟؟؟

منم گفتم : آره تا وقتی پسرایی امسال شما باشه نیرو کم میارن اونوقت من و دخترای امسال من میرن جنگ !!!
پلاکمو با کارت رزمندگیمو دید دیگه دهنشو بست!!!!

واسه سلامتی باغیرتا صللللللللللللللللواتتتتتتتتتتتتتHeart
اللهم صل علی محمد و آل محمد

اینو واسه دخترای با حیا فرستادم که از مردای با غیرت به مراتب کمتر شدند.
نقل قول:اینو واسه دخترای با حیا فرستادم که از مردای با غیرت به مراتب کمتر شدند.

نه دوست گرامی،اگه مردان با غیرت کمتر نباشند،بیشتر از دخترای باحیا هم نیستند.مطمئن باش.از نگاه من که یک دخترم به قضیه نگاه کن.

والا ما مثلأ با حجاب ها هم که در این جامعه از نگاه این برخی مردان ، امنیت نداریم.

اگه مرد غیرت داشت نمیذاشت ناموسش بی حیا بشه.

نقل قول:
و تشکر دیگرآقایون هم از خانمهای محجبه این است که برای

ازدواجزن چادری انتخاب کنند نه اینکه بروند یک زن فاسد غیر چادری بگیرن
د
بگن چادریش می کنیم

آقا/خانوم نمیدونم کدومشون هستید. شرم نمی کنید؟! حیا نمی کنید؟! این چه حرفیه میزنید؟!

یعنی هرکی غیر چادری باشه زن فاسدیه؟! یا هرکی فاسد باشه قطعا غیر چادری بوده؟!

یعنی همه بانوان غیر چادری ما فاسدن؟! پسرایی هم که به یه دختر غیر چادری علاقه مند میشن باید خجالت بکشن؟! فقط امیدوارم تو جمله بندیتون اشتباه کرده باشید در غیر این صورت نوع تفکرتون وحشتناکه!

تو رو بخدا به آدما برچسب نزنید که این گروه همه خوبن و اون گروه همه فاسد و بد!
من چن وقت پیش تجسم بی غیرتی رو تو همین تهران خودمون،مرکز شیعه های دنیا دیدم.چارتا پسر بی غیرت افتاده بودن دنبال یه دختر بی حجاب،اون وقت دویست نفر آدم بی غیرت که تو ترافیک مونده بودن،نگاه کردن و خندیدن.دختره اشکش دراومده بود و ضایع بود که دنبالش افتادن
این مدلی هم نیگام نکنین من تو تاکسی وسط دونفر دیگه بودم،اومدم پیاده شم طرف یه نیش گاز داد،یه چپ چپ نگاه کرد،نمیدونم دیگه منظورش کرایه بود...چی بود!
از گمان بد در مورد افراد بپرهیزید .مگه این روایت رو نخوندید...در مسجد پیامبر به همراه صحابه بزرگوارشون نشسته بودند که کسی به داخل مسجد امد و گفت چه نشسته اید که فلانی در فلان جا در حال زنا است .....پیامبر به حضرت علی گفت برو و ببین این داستان درست است یا خیر .علی به بیرون رفت و به مکانی که احتمال فساد در ان جا بود رفت و با چشمان بسته به اطراف نگریست و به مسجد بازگشت و به پیامبر و صحابه فرمودند که من چیزی و کسی را ندیدم .ما چطور خودمان را از پیروان حضرت علی علیه السلام میدانیم ...او میدانست و ندید ...ولی ما نمیدانیم و ندیده برچسب می زنیم ..داستان حضرت موسی و نیامدن باران را که همه شما می دانید ...
حضرت موسي(علیه السلام) از خداوند طلب باران كرده و باران نازل نشده بود. بعد كه علت را جويا شدند معلوم شد فردي گناه كار در ميان جمع است. حضرت موسي(علیه السلام) قبل از آن كه دوباره دست به استغاثه بردارد از شخص عاصي خواسته بود كه مانع رحمت نشود و جمع را ترك كند. در همان اثنا، باران باريد و دعاي حضرت مستجاب شد. گويا معصيت كرده به توفيق توبه رسيده بود.
همه اینها را گفتم ...فقط به این خاطر که ما نمی توانیم در مورد دیگران تشخیصی دهیم که دقیقا درست باشد.
زندگی پیچ و خم های بسیاری دارد ...چه بسا که در همین پیچ و خم ها گرفتار همین حالتی شویم که دیگران برای ما این طور قضاوت کنند .
تو را به خدا اندکی زهرایی و امیر المومنینی باشیم.
نه تندرو بودن خوب است و نه بی خیال بودن ...راه لذت از درون دان نز برون ...احمقی دان لذت از فصر و حصون .
تا نشی کامل مکن کامل کسی ...چون تو کامل نیستی دلواپسی .
کسانی میتوانند دیگران را موعضه و امر به معروف و نهی از منکر کنند ...که خود اینگونه نبوده باشند .
یا علی
(۱۱/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۶)Tishtar نوشته است: [ -> ]من چن وقت پیش تجسم بی غیرتی رو تو همین تهران خودمون،مرکز شیعه های دنیا دیدم.چارتا پسر بی غیرت افتاده بودن دنبال یه دختر بی حجاب،اون وقت دویست نفر آدم بی غیرت که تو ترافیک مونده بودن،نگاه کردن و خندیدن.دختره اشکش دراومده بود و ضایع بود که دنبالش افتادن
این مدلی هم نیگام نکنین من تو تاکسی وسط دونفر دیگه بودم،اومدم پیاده شم طرف یه نیش گاز داد،یه چپ چپ نگاه کرد،نمیدونم دیگه منظورش کرایه بود...چی بود!

اگر اون دختر با حجاب بود اینجوری نمی شد. بی حیایی دخترا و بی غیرتی پسرا مثل دو لبه ی یک تیغ هستند. هر کدوم نباشه این معضل پیش میاد. تو مساله بی حیایی و بی غیرتی نمی شه گفت کدومش علته کدومش معلول به نظر من هر دو معلول یک علتند: لقمه حرام، ماهواره (جم و فارسی وان و ...)
(۱۱/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۶)Tishtar نوشته است: [ -> ]من چن وقت پیش تجسم بی غیرتی رو تو همین تهران خودمون،مرکز شیعه های دنیا دیدم.چارتا پسر بی غیرت افتاده بودن دنبال یه دختر بی حجاب،اون وقت دویست نفر آدم بی غیرت که تو ترافیک مونده بودن،نگاه کردن و خندیدن.دختره اشکش دراومده بود و ضایع بود که دنبالش افتادن
اون دختره که بد حجاب اومده بیرون هدفش همین بوده که پسرا بیان دنبالش....
بری تذکر هم بدی دختره بهش برخوره...من خودم اینو به عینه دیدم بولله....
حالا 110 اشتباه لپی کرده اشکال نداره منظورشون کلا این بوده که دختر باحیا کم شده همین...
چرا زود برخورد میکنین دوستانWink
باهم مهربون باشینWink
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع