|
«وقتی کلیهفروشی هست، حج (عمره)جایز نیست»
|
|
۱۹:۲۵, ۳۰/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱:۲۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی از اساتید برجسته حوزه علمیه قم گفت: در شرایطی که عدهای در کشور به خاطر فقر و رفع مشکلاتشان کلیه میفروشند انجام حج عمره جایز نیست.
به گزارش ایسنا به نقل از انصافنیوز، آیتالله محمدرضا نکونام چهارشنبه گذشته در درس خارج فقه خود در مدرسه فیضیه قم با تاکید بر لزوم توجه به محتوای اسلام برای استقرار حکومت اسلامی گفت: در جامعه اسلامی باید به دنبال اجرای عدالت و رفع ظلم باشیم و الا با ظاهرسازی اسلامی و پخش همزمان اذان و نماز در سراسر جامعه و برافراشتن گلدسته و گنبد نمیتوان به جامعه اسلامی رسید. وی یکی از معیارهای جامعه اسلامی را توجه به فقرا و فقرزدایی دانست و با انتقاد از کسانی که دفعات متعدد به حج رفتهاند، افزود: کسانی را میشناسم که بیش از 40 حج واجب به جای آوردهاند، غیر از دفعاتی که به عمره رفتهاند؛ یعنی اینها از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم بیشتر حج به جا آوردهاند. این در حالی است که ما در کشورمان تعداد زیادی فقیر داریم که به سختی زندگی میکنند. آیتالله نکونام در ادامه خاطرنشان کرد: در جامعهای که افراد آن به خاطر رفع گرفتاریها، کلیه میفروشند و به خاطر فقر دچار نقص عضو میشوند، رفتن به سفر عمره جایز نیست. افراد هزینه حج عمره را به فقرا بپردازند تا مجبور نشوند کلیه بفروشند. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۷, ۱۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱۷:۴۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۲ ۱۰:۴۵)ارش کمانگیر نوشته است: من کل مطالبو نخوندم شادی این حرفم تکراری باشه بحث هیئت و عزاداری اینجا صحبتشو کردیم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29249.html همین بررسی میکنید؟ کاری که امام حسین علیه اسلام کردند با اینی که شما میگی فرق داره در مورد حج هم ایشون حج رو انجام دادند تروریست های اموی میخواستند ترورشون کنند ایشون برای اینکه در فضای خفقان اونجا اسمشون دفن نشه از اونجا رفتند و البته به امر رسول الله خرج عروسی بدید دم شما گرم (۱۷/دی/۹۲ ۱۷:۳۴)ارش کمانگیر نوشته است: تا انجا که من میدانم یزید هیچ قدرت نظامی در شبه جزیره نداشت اتفاقا قدرت او در عراق و شام بود که حضرت به انجا سفر کرد پس تعبیر شما کاملا اشتباه استببخشید اون قسمت زیر نظر یزید بود و حاکم گماشته داشت یعنی نیروی نظامی داشت در ضمن لزومی نداره یه لشکر داشته باشه یزیدتروریستاشو با لباس مبدل فرستاده بود الان یه عربستان پیزوری تو روسیه عملیات تروریستی میکنه بدون داشتن حکومت چه برسه به کسی که حکومت و سلطه داره |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۱۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۲۰:۰۶ توسط ارش کمانگیر.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۲ ۱۷:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: بحث هیئت و عزاداری اینجا صحبتشو کردیم پس چی دو وارو جم بزنم؟ بررسی وتجزیه وتحلیل میکنم. ایشون برای حج واجب رفتند که این کارو تمام نکردند یزید در شبه جزیره حاکم گماشته نداشت امام از ترس ترور حج رو ترک میکنه و مستقیم میره تو دل دشمن؟ ![]() شما فقط میخواین مخالفت کنین؟برای اینکه بحث منحرف نشه بحثو دیگه ادامه نمیدم |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۲۱:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۲ ۲۰:۰۴)ارش کمانگیر نوشته است: پس چی دو وارو جم بزنم؟ بررسی وتجزیه وتحلیل میکنم. ایشون برای حج واجب رفتند که این کارو تمام نکردند اون کلمه رو نفهمیدم ببخشید پس ولید چه کاره بوده!!؟؟ http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?ba...pad&id=150 خب ادامه ندید منم برم نون بخرم بیام
|
|||
|
۲۱:۵۸, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول:میتونم بپرسم شما شخصا با توجه به موقعیت مالی خودتون و خانوادتون چندتا یتیم رو سرپرستی میکنید؟ موضوع تاپیک چیه ؟ چند بار پست گذاشتم و دلیل رو هم گفتم .
|
|||
|
۱۷:۴۳, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
دل خوش از آنیم که حج میرویم
غافل از آنیم که کج میرویم کعبه به دیدار خدا میرویم او که همین جاست کجا میرویم؟؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیت الله مکارم : برادران و خواهران! فعلا عمره حرام نیست! | مصباح | 0 | 1,183 |
۲۵/فروردین/۹۴ ۱۹:۰۶ آخرین ارسال: مصباح |
|

موضوع تاپیک چیه ؟ چند بار پست گذاشتم و دلیل رو هم گفتم .