کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«وقتی کلیه‌فروشی هست، حج (عمره)جایز نیست»
۱۹:۲۵, ۳۰/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱:۲۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یکی از اساتید برجسته حوزه علمیه قم گفت: در شرایطی که عده‌ای در کشور به خاطر فقر و رفع مشکلاتشان کلیه می‌فروشند انجام حج عمره جایز نیست.

به گزارش ایسنا به نقل از انصاف‌نیوز، آیت‌الله محمدرضا نکونام چهارشنبه گذشته در درس خارج فقه خود در مدرسه فیضیه قم با تاکید بر لزوم توجه به محتوای اسلام برای استقرار حکومت اسلامی گفت: در جامعه اسلامی باید به دنبال اجرای عدالت و رفع ظلم باشیم و الا با ظاهرسازی اسلامی و پخش همزمان اذان و نماز در سراسر جامعه و برافراشتن گلدسته و گنبد نمی‌توان به جامعه اسلامی رسید.

وی یکی از معیارهای جامعه اسلامی را توجه به فقرا و فقرزدایی دانست و با انتقاد از کسانی که دفعات متعدد به حج رفته‌اند، افزود: کسانی را می‌شناسم که بیش از 40 حج واجب به جای آورده‌اند، غیر از دفعاتی که به عمره رفته‌اند؛ یعنی اینها از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم بیشتر حج به جا آورده‌اند. این در حالی است که ما در کشورمان تعداد زیادی فقیر داریم که به سختی زندگی می‌کنند.

آیت‌الله نکونام در ادامه خاطرنشان کرد: در جامعه‌ای که افراد آن به خاطر رفع گرفتاری‌ها، کلیه می‌فروشند و به خاطر فقر دچار نقص عضو می‌شوند، رفتن به سفر عمره جایز نیست. افراد هزینه حج عمره را به فقرا بپردازند تا مجبور نشوند کلیه بفروشند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، لبخند خدا ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، علائم ظهور ، شیدا ، mohammadhadi ، boghz ، fiftynine ، مجید املشی ، Justice Bringer ، Hadith ، آیلار ، سجاد313 ، Mitsonary ، یاســین ، Night moans ، سیمرغ ، mahpare ، Mohammad Trust ، میلاد.م ، rastin ، MANI110 ، ندا دهنده ، Night_World ، سید ابراهیم ، sarallah ، hamoon ، faateme-313 ، عبدالرحیم ، arnh ، fafa* ، بیداری12 ، Havbb 110 ، EMPERATOR ، Islam ، mohammad reza ، آیات ، انصارالمهدی ، MohammadMeraj ، rezamohammadi ، ارش کمانگیر ، fatemeh ، Tolou ، bagheri4

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۷, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱۷:۴۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #51
آواتار
(۱۷/دی/۹۲ ۱۰:۴۵)ارش کمانگیر نوشته است:  من کل مطالبو نخوندم شادی این حرفم تکراری باشه
من محرم در مجالس اقا امام حسین بجای اینکه توی سر خودم بزنم چندین و چند بار سفر ایشون رو بررسی میکنم دنبال دلیل میگردم این بحث جاش اینجا نیست پس میرم سر دلیلی که این حرفو اینجا زدم
بنطرم اولین درسی که به ما داده شد اینه: امام در حال حج بود که نامه های مردم بدستش رسید ایشون اون حجی که شما میگین واجبه رو رها کرد و به سمت مردمی رفت که او را صدا زدند بعنی اولویت بندی حالا نطر خودمو توضیح میدم اولین اصل در اسلام توحید هست و اولین گام توحید انسان شناسی امام توحید را که اصول دین است بر حج که فروع دین هست الودت داد چیزی که ما فراموش کردیم در تمامی پنجگانه اصول دین ولی چسبیدیم به فروع دین و یواش یواش اصل را فرع و فرع را اصل میکنیم
من خودم ترجیح میدهم بجای یک حج یک خرج عروسی بدهم تا دو جوان از گناه دور باشند یا یک جهیزیه بدهم یا یک کمک هزینه تحصیلی
عبدلرحمن عزیز این را در مورد بحثمون سر قضیه انجام درست وطایف توجه کن منظورم این است

بحث هیئت و عزاداری اینجا صحبتشو کردیم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29249.html

همین بررسی میکنید؟

کاری که امام حسین علیه اسلام کردند با اینی که شما میگی فرق داره

در مورد حج هم ایشون حج رو انجام دادند

تروریست های اموی میخواستند ترورشون کنند ایشون برای اینکه در فضای خفقان اونجا اسمشون دفن نشه از اونجا رفتند

و البته به امر رسول الله

خرج عروسی بدید دم شما گرم

(۱۷/دی/۹۲ ۱۷:۳۴)ارش کمانگیر نوشته است:  تا انجا که من میدانم یزید هیچ قدرت نظامی در شبه جزیره نداشت اتفاقا قدرت او در عراق و شام بود که حضرت به انجا سفر کرد پس تعبیر شما کاملا اشتباه است
در در مورد اصول و فروع دین هم دلایلی دارم که جایش در این تایپیک نیست مهم این است که ما همنظریم
ببخشید اون قسمت زیر نظر یزید بود و حاکم گماشته داشت

یعنی نیروی نظامی داشت

در ضمن لزومی نداره یه لشکر داشته باشه

یزیدتروریستاشو با لباس مبدل فرستاده بود

الان یه عربستان پیزوری تو روسیه عملیات تروریستی میکنه بدون داشتن حکومت چه برسه به کسی که حکومت و سلطه داره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ارش کمانگیر ، هادی...
۲۰:۰۴, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۲۰:۰۶ توسط ارش کمانگیر.)
شماره ارسال: #52
آواتار
(۱۷/دی/۹۲ ۱۷:۴۷)عبدالرحمن نوشته است:  بحث هیئت و عزاداری اینجا صحبتشو کردیم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29249.html

همین بررسی میکنید؟

کاری که امام حسین علیه اسلام کردند با اینی که شما میگی فرق داره

در مورد حج هم ایشون حج رو انجام دادند

تروریست های اموی میخواستند ترورشون کنند ایشون برای اینکه در فضای خفقان اونجا اسمشون دفن نشه از اونجا رفتند

و البته به امر رسول الله

خرج عروسی بدید دم شما گرم

ببخشید اون قسمت زیر نظر یزید بود و حاکم گماشته داشت

یعنی نیروی نظامی داشت

در ضمن لزومی نداره یه لشکر داشته باشه

یزیدتروریستاشو با لباس مبدل فرستاده بود

الان یه عربستان پیزوری تو روسیه عملیات تروریستی میکنه بدون داشتن حکومت چه برسه به کسی که حکومت و سلطه داره

پس چی دو وارو جم بزنم؟ بررسی وتجزیه وتحلیل میکنم. ایشون برای حج واجب رفتند که این کارو تمام نکردند
یزید در شبه جزیره حاکم گماشته نداشت
امام از ترس ترور حج رو ترک میکنه و مستقیم میره تو دل دشمن؟
Big GrinBig Grinشما فقط میخواین مخالفت کنین؟
برای اینکه بحث منحرف نشه بحثو دیگه ادامه نمیدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۲۱:۰۵, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۲۱:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #53
آواتار
(۱۷/دی/۹۲ ۲۰:۰۴)ارش کمانگیر نوشته است:  پس چی دو وارو جم بزنم؟ بررسی وتجزیه وتحلیل میکنم. ایشون برای حج واجب رفتند که این کارو تمام نکردند
یزید در شبه جزیره حاکم گماشته نداشت
امام از ترس ترور حج رو ترک میکنه و مستقیم میره تو دل دشمن؟
Big GrinBig Grinشما فقط میخواین مخالفت کنین؟
برای اینکه بحث منحرف نشه بحثو دیگه ادامه نمیدم

اون کلمه رو نفهمیدم

ببخشید پس ولید چه کاره بوده!!؟؟

http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?ba...pad&id=150

خب ادامه ندید منم برم نون بخرم بیام Big Grin
۲۱:۵۸, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #54
آواتار
نقل قول:میتونم بپرسم شما شخصا با توجه به موقعیت مالی خودتون و خانوادتون چندتا یتیم رو سرپرستی میکنید؟

البته میتونید جواب هم ندید

منظورم اینه که این همه آدم ، چرا دقیقا رو حج زوم کردید

Dodgy موضوع تاپیک چیه ؟ چند بار پست گذاشتم و دلیل رو هم گفتم .
۱۷:۴۳, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #55
آواتار
دل خوش از آنیم که حج میرویم
غافل از آنیم که کج میرویم
کعبه به دیدار خدا میرویم

او که همین جاست کجا میرویم؟؟
ارسال پاسخ  به روز آوری