کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عجله حضرت حجت برای ظهور
۰:۰۶, ۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1

دو صفتی که اگر شیعیان داشتن آقا با عجله می فرمایند می اومدم:
امام 1000 سال پیش در نامه ای عرض میکنن که اگر شیعیان ما این دو تا صفت رو داشتن من تا به الان می اومدم
بچه ها آقا میگن من عجله دارم برا اومدن یعنی توپ انداختن تو زمین ما شیعیان .
این دو تا صفت حالا چیه :یکی اینه که عاطفه و وفاداری که انصافا ما نداریم نصبت به امام زمان
دوم همدلی و وحدت که حضرت میگن اگه شیعیان این دو تا صفت رو داشتن من با عجله می اومدم.
انصافا کسی هوس امام زمان رو داره کسی دلتنگی امام زمان رو داره؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، غربت تشیع ، در جستجوی سختی ، rahbin ، hesam110 ، شهیدطیبه واعظی ، یاوران مهدی ، fiftynine ، sagheb ، یوسف خان ، یا زهرا ، عبدالرحمن
۰:۱۶, ۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱/مهر/۹۲ ۰:۰۶)مکتب المهدی نوشته است:  دو صفتی که اگر شیعیان داشتن آقا با عجله می فرمایند می اومدم:
امام 1000 سال پیش در نامه ای عرض میکنن که اگر شیعیان ما این دو تا صفت رو داشتن من تا به الان می اومدم
بچه ها آقا میگن من عجله دارم برا اومدن یعنی توپ انداختن تو زمین ما شیعیان .
این دو تا صفت حالا چیه :یکی اینه که عاطفه و وفاداری که انصافا ما نداریم نصبت به امام زمان
دوم همدلی و وحدت که حضرت میگن اگه شیعیان این دو تا صفت رو داشتن من با عجله می اومدم.
انصافا کسی هوس امام زمان رو داره کسی دلتنگی امام زمان رو داره؟؟؟؟

بسم الله
با عرض سلام
لطفا منبع رو بیان کنید.
خیلی ممنونم....

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، sarallah ، در جستجوی سختی ، mahpare ، hesam110 ، میلاد.م ، MANI110 ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، mahdy30na ، عبدالرحمن
۱۰:۱۰, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3

امام زمان علیه السلام هم برای درست کردن دنیای خودمان می خواهیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، mahpare ، hesam110 ، شهیدطیبه واعظی ، یوسف خان ، مصباح ، عبدالرحمن
۱۰:۳۰, ۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۱۰:۳۰ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #4

قطعه ای از پر پرواز کم است
یازده بار شمردیم و یکی باز کم است
این همه آب که جاریست نه اقیانوس است
عرق شرم زمین است که سرباز کم است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، شهیدطیبه واعظی ، یاوران مهدی ، fiftynine ، حسین14 ، عبدالرحمن
۱۰:۳۶, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲/مهر/۹۲ ۱۰:۱۰)غربت تشیع نوشته است:  امام زمان علیه السلام هم برای درست کردن دنیای خودمان می خواهیم

بالاخره ایشون میخوان اول دنیامون رو درست کنن دیگه ....

عدالت

از بین بردن فقرو بدبختی

از بین بردن بدعت ها

گرفت حق مظلومان

پس ما هم زیاد بیراه نمیخوایم....

دنیامون درس نشه آخرتمونو یه لقمه میکنیمو از گشنگی می خوریمش...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، عبدالرحمن
۱۰:۴۲, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6

نقل قول:باید حضرت بقیه الله را برای خودش بخواهیم نه این كه واسطه حل مشكلات خودمان. جمكران را به نیت دعا برای تعجیل فرجش برویم نه برای رفع مشكلات خودمان.
در مكاشفه‌ای، امام عصر ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ در حرم امام حسین ـ علیه السّلام ـ به مرحوم آیت الله بهبهانی ـ رحمه الله علیه ـ فرمود ببین اینجا كه دعا مستجاب است كسی به یاد ما نیست ایشان شنید كه همه برای مشكلات خودشان دعا می‌كنند
http://www.andisheqom.com/Files/mahdi.ph...subid=1750
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، عبدالرحمن
۱۰:۴۷, ۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۱۰:۴۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲/مهر/۹۲ ۱۰:۴۲)غربت تشیع نوشته است:  باید حضرت بقیه الله را برای خودش بخواهیم نه این كه واسطه حل مشكلات خودمان. جمكران را به نیت دعا برای تعجیل فرجش برویم نه برای رفع مشكلات خودمان.
در مكاشفه‌ای، امام عصر ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ در حرم امام حسین ـ علیه السّلام ـ به مرحوم آیت الله بهبهانی ـ رحمه الله علیه ـ فرمود ببین اینجا كه دعا مستجاب است كسی به یاد ما نیست ایشان شنید كه همه برای مشكلات خودشان دعا می‌كنند.

من برای ایشون دعا می کنم که به هدف ظهور زودتر برسن که درست کردن دنیای ما بخشی از هدف ظهور ایشونه و قطعا آرزوشونه که زودتر تحقق پیداکنه...

ایشون قراره گره گشا باشه به اذن خدا ...مثل سایر پیامبران و امامان معصوم...

قرار نیس من برا خودم بخوام ....

من برا مردمم میخوام ...

همین که مردم تو صلح و آرامش زندگی کنن به واسطه ایشون ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۸:۳۷, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله
.
.
البته دوستی که تاپیک رو زدن خودشون بهتر بود منبع هم می ذاشتن.

.
.
اما من فکر میکنم ایشون منظورشون این قسمت نامه حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به شیخ مفید(رحمة الله علیه) باشه:

.
وَ لَوْ أَنَ‏ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمُ‏ اللَّهُ‏ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ‏ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ‏ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيل‏.
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏53، ص: 177

اگر شیعیان ما (که خداوند توفیق طاعت‌شان دهد) در راه ایفای پیمانی که بر دوش دارند، همدل می‌شدند، میمنت ملاقات ما از ایشان به تأخیر نمی‌افتاد و سعادت دیدار ما زودتر نصیب آنان می‌گشت، دیداری بر مبنای شناختی راستین و صداقتی از آنان نسبت به ما، علّت مخفی شدن ما از آنان چیزی نیست جز آن چه از کردار آنان به ما می‌رسد و ما توقع انجام این کارها را از آنان نداریم.
.
.
البته ما همچنان منتظریم که صاحب تاپیک منبع رو اعلام کنن.بنده فقط حدسم رو گفتم.
.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، غربت تشیع ، fiftynine ، mahdy30na ، Farzaneh ، یا زهرا ، عبدالرحمن
۱۸:۴۴, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
چرا ظهور حضرت ولی عصر شرط و شروط می خواهد؟

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غربت تشیع ، عبدالرحمن
۲۰:۳۶, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
دوستان سلام.
یعنی ما باید اماده باشم تا امام بیاد؟ اماده نباشین نمیاد؟
بعدشم اگر منبع و حدیث همین باشه که میلاد گرامی قرار دادند ( با تشکر از میلاد گرامی) بحث ظهور نیست( البته برداشت بنده هست )

.وَ لَوْ أَنَ‏ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمُ‏ اللَّهُ‏ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ‏ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ‏ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيل‏.
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏53، ص: 177

اگر شیعیان ما (که خداوند توفیق طاعت‌شان دهد) در راه ایفای پیمانی که بر دوش دارند، همدل می‌شدند، میمنت ملاقات ما از ایشان به تأخیر نمی‌افتاد و سعادت دیدار ما زودتر نصیب آنان می‌گشت، دیداری بر مبنای شناختی راستین و صداقتی از آنان نسبت به ما، علّت مخفی شدن ما از آنان چیزی نیست جز آن چه از کردار آنان به ما می‌رسد و ما توقع انجام این کارها را از آنان نداریم.

[b]بلکه بحث رویت و دیدار با امام هست ( بحث مصاحبت و همراهی ) ، مثلا افرادی که امام رو درک کردند و با چشم خودشون و گوش خودشون سیمای نورانی و صدای جان بخش حضرت رو شنیدن و جانی نو پیدا کردند ،سید بن طاووس ها و علامه مجلسی ها و .... .
اگه اینطوریه چرا پس در احادیث داریم که [/b]
12 - ك: ابن مسرور، عن ابن عامر، عن المعلى، عن جعفر بن سليمان، عن عبد الله بن الحكم، عن أبيه، عن سعيد بن جبير، عن ابن عباس قال: قال رسول الله صلى الله عليه وآله: إن خلفائي وأوصيائي وحجج الله على الخلق بعدي اثنا عشر أولهم أخي وآخرهم ولدي وقيل: يارسول الله صلى الله عليه وآله ومن أخوك ؟ قال: علي بن أبي طالب قيل فمن ولدك ؟ قال: المهدي يملاها قسطا وعدلا كما ملئت جورا وظلما و الذي بعثني بالحق نبيا لو لم يبق من الدنيا إلا يوم واحد لاطال الله ذلك اليوم حتى يخرج فيه ولدي المهدي فينزل روح الله عيسى بن مريم عليه السلام فيصلي خلفه وتشرق الارض بنور ربها ويبلغ سلطانه المشرق والمغرب
اگر از دنیا، فقط یك روز بماند، خداوند آن روز را طولانی كند تا این كه در آن روز، فرزندم مهدی ظهور كند و روح الله عیسی بن مریم نزول كند و پشت سر او نماز بگزارد. و زمین به نور پروردگار او روشن شود و حكومتش شرق و غرب را فراگیرد
بحارالأنوار، ج 51، ص 71
[b]این یعنی اون روز اخر ما ادم میشیم و رو به امام میاریم؟
[/b]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]