|
عجله حضرت حجت برای ظهور
|
|
۰:۰۶, ۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دو صفتی که اگر شیعیان داشتن آقا با عجله می فرمایند می اومدم:
امام 1000 سال پیش در نامه ای عرض میکنن که اگر شیعیان ما این دو تا صفت رو داشتن من تا به الان می اومدم بچه ها آقا میگن من عجله دارم برا اومدن یعنی توپ انداختن تو زمین ما شیعیان . این دو تا صفت حالا چیه :یکی اینه که عاطفه و وفاداری که انصافا ما نداریم نصبت به امام زمان دوم همدلی و وحدت که حضرت میگن اگه شیعیان این دو تا صفت رو داشتن من با عجله می اومدم. انصافا کسی هوس امام زمان رو داره کسی دلتنگی امام زمان رو داره؟؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۱۶, ۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱/مهر/۹۲ ۰:۰۶)مکتب المهدی نوشته است: دو صفتی که اگر شیعیان داشتن آقا با عجله می فرمایند می اومدم: بسم الله با عرض سلام لطفا منبع رو بیان کنید. خیلی ممنونم.... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱۰:۱۰, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
امام زمان علیه السلام هم برای درست کردن دنیای خودمان می خواهیم
|
|||
|
|
۱۰:۳۰, ۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۱۰:۳۰ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
قطعه ای از پر پرواز کم است
یازده بار شمردیم و یکی باز کم است این همه آب که جاریست نه اقیانوس است عرق شرم زمین است که سرباز کم است |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲/مهر/۹۲ ۱۰:۱۰)غربت تشیع نوشته است: امام زمان علیه السلام هم برای درست کردن دنیای خودمان می خواهیم بالاخره ایشون میخوان اول دنیامون رو درست کنن دیگه .... عدالت از بین بردن فقرو بدبختی از بین بردن بدعت ها گرفت حق مظلومان پس ما هم زیاد بیراه نمیخوایم.... دنیامون درس نشه آخرتمونو یه لقمه میکنیمو از گشنگی می خوریمش... |
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:باید حضرت بقیه الله را برای خودش بخواهیم نه این كه واسطه حل مشكلات خودمان. جمكران را به نیت دعا برای تعجیل فرجش برویم نه برای رفع مشكلات خودمان.http://www.andisheqom.com/Files/mahdi.ph...subid=1750 |
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۱۰:۴۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲/مهر/۹۲ ۱۰:۴۲)غربت تشیع نوشته است: باید حضرت بقیه الله را برای خودش بخواهیم نه این كه واسطه حل مشكلات خودمان. جمكران را به نیت دعا برای تعجیل فرجش برویم نه برای رفع مشكلات خودمان. من برای ایشون دعا می کنم که به هدف ظهور زودتر برسن که درست کردن دنیای ما بخشی از هدف ظهور ایشونه و قطعا آرزوشونه که زودتر تحقق پیداکنه... ایشون قراره گره گشا باشه به اذن خدا ...مثل سایر پیامبران و امامان معصوم... قرار نیس من برا خودم بخوام .... من برا مردمم میخوام ... همین که مردم تو صلح و آرامش زندگی کنن به واسطه ایشون .... |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . البته دوستی که تاپیک رو زدن خودشون بهتر بود منبع هم می ذاشتن. . . اما من فکر میکنم ایشون منظورشون این قسمت نامه حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به شیخ مفید(رحمة الله علیه) باشه: . وَ لَوْ أَنَ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيل. بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج53، ص: 177 اگر شیعیان ما (که خداوند توفیق طاعتشان دهد) در راه ایفای پیمانی که بر دوش دارند، همدل میشدند، میمنت ملاقات ما از ایشان به تأخیر نمیافتاد و سعادت دیدار ما زودتر نصیب آنان میگشت، دیداری بر مبنای شناختی راستین و صداقتی از آنان نسبت به ما، علّت مخفی شدن ما از آنان چیزی نیست جز آن چه از کردار آنان به ما میرسد و ما توقع انجام این کارها را از آنان نداریم. . . البته ما همچنان منتظریم که صاحب تاپیک منبع رو اعلام کنن.بنده فقط حدسم رو گفتم. .
|
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام. یعنی ما باید اماده باشم تا امام بیاد؟ اماده نباشین نمیاد؟ بعدشم اگر منبع و حدیث همین باشه که میلاد گرامی قرار دادند ( با تشکر از میلاد گرامی) بحث ظهور نیست( البته برداشت بنده هست ) .وَ لَوْ أَنَ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيل. بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج53، ص: 177 اگر شیعیان ما (که خداوند توفیق طاعتشان دهد) در راه ایفای پیمانی که بر دوش دارند، همدل میشدند، میمنت ملاقات ما از ایشان به تأخیر نمیافتاد و سعادت دیدار ما زودتر نصیب آنان میگشت، دیداری بر مبنای شناختی راستین و صداقتی از آنان نسبت به ما، علّت مخفی شدن ما از آنان چیزی نیست جز آن چه از کردار آنان به ما میرسد و ما توقع انجام این کارها را از آنان نداریم. [b]بلکه بحث رویت و دیدار با امام هست ( بحث مصاحبت و همراهی ) ، مثلا افرادی که امام رو درک کردند و با چشم خودشون و گوش خودشون سیمای نورانی و صدای جان بخش حضرت رو شنیدن و جانی نو پیدا کردند ،سید بن طاووس ها و علامه مجلسی ها و .... . اگه اینطوریه چرا پس در احادیث داریم که [/b] 12 - ك: ابن مسرور، عن ابن عامر، عن المعلى، عن جعفر بن سليمان، عن عبد الله بن الحكم، عن أبيه، عن سعيد بن جبير، عن ابن عباس قال: قال رسول الله صلى الله عليه وآله: إن خلفائي وأوصيائي وحجج الله على الخلق بعدي اثنا عشر أولهم أخي وآخرهم ولدي وقيل: يارسول الله صلى الله عليه وآله ومن أخوك ؟ قال: علي بن أبي طالب قيل فمن ولدك ؟ قال: المهدي يملاها قسطا وعدلا كما ملئت جورا وظلما و الذي بعثني بالحق نبيا لو لم يبق من الدنيا إلا يوم واحد لاطال الله ذلك اليوم حتى يخرج فيه ولدي المهدي فينزل روح الله عيسى بن مريم عليه السلام فيصلي خلفه وتشرق الارض بنور ربها ويبلغ سلطانه المشرق والمغرب اگر از دنیا، فقط یك روز بماند، خداوند آن روز را طولانی كند تا این كه در آن روز، فرزندم مهدی ظهور كند و روح الله عیسی بن مریم نزول كند و پشت سر او نماز بگزارد. و زمین به نور پروردگار او روشن شود و حكومتش شرق و غرب را فراگیرد بحارالأنوار، ج 51، ص 71 [b]این یعنی اون روز اخر ما ادم میشیم و رو به امام میاریم؟
[/b] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این قبل از ظهور است که حضرت هیچ چیز برای یاری خویش از ما نخو | ashab313mahdi | 3 | 1,867 |
۲۰/فروردین/۹۳ ۱۴:۴۴ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|
| تا ظهور حضرت مهدی عج ، حجت برای مدعیان تمام شد | ashab313mahdi | 6 | 3,716 |
۱۸/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۵ آخرین ارسال: قلب |
|
| چرا ظهور حضرت ولی عصر شرط و شروط می خواهد؟ | میثم امانی | 1 | 1,523 |
۱۸/دی/۹۰ ۱۹:۰۶ آخرین ارسال: آیدین |
|
| (C)آیا شما از ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نا امید شده اید؟ | مهدی | 12 | 9,382 |
۱۲/مرداد/۹۰ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: ريحانه الرسول |
|
| اهلسنت به ظهور حضرتمهدي اعتقاد دارند | سپهسالار | 3 | 2,087 |
۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|